- 20 Kasım 2011
- 2.830
- 9.667
- 148
Eline saglik canimmmmEki Görüntüle 1839903
Nasıl olmuş kızlar
bende çok kötüydüm 2-3 gündür açıldım biraz derken işte bildiğin şeyleri yaşadık. Bazen öyle şeyler geliyor ki başıma acaba az şükredip çokmu şikayet ediyorum diyorum, eşimin yiğeni engelli annesi ayağa kalksada evi dağıtsa diye çok dua etmiş yıllarca, benim annem ilk evlendiğin de evlatlarını kaybetmiş kıyafetlerini süpürgelere giydirmiş evlat diye sarılmış. Elbette yoruluyoruz ama sanki az şükrediyoruz elimizdekilerin kıymetini bilmiyoruz veya en azından ben öyle olduğunu düşünüyorum. Bak bugün mantıklı konuşabiliyorum yarın tırlatmış halde gelebilirim duygularım bir tavan, bir taban
Kuafore geldim telefonu elime aldim oh bebeker parkta babalariyla
Dunku menum
Sabah
2 yumurta kasarli omlet
Cok cok zeytin
3 4 tane yesil biber
Peynir
Aksam
Tavuk
Spor 43 km bisiklet
Su cok ictim 4 ten fazla
Yesilcay ve maydanoz suyu ictim ayrica
Bugun
Sabah
1 haslanmis 1.5 tereyaginda toplam 2.5 yumurta
Yesil cay
Ogle
Sade kahve
Aksam
Balik
Salata
Mercimek Çorbası
Spor henuz yok yapabilirsem yazacagim
Su 2 lt anca olmustur daha icerim bugun cok yogun gecti saliya kadar notlari teslim etmemis gerekiyordu yarin okul gezisi var 8 leri kusadasina goturecegim sinema ve gezmeye. Carsamba sabah 6 30 ucak kalkacak ankaraya topanti varmis burdan 3 30 da gece havasla izmire gitcem donus ucagi 23.30 3 gibi evde olacagim nasil dayanacagim persembe mezuniyet gecesi sabahtan okula gitcem arkadaslar sunumu hazirlicaklar mekan susleme bana kaldi yine ama anaciiiiimmm kizlar toplasip geliverin yanima gari huhuhuuusu hafta bi gecseydi. Diyeti bozmam söz. Ama spor bugun ve yarin yaptim yaptim cumaya kadar yok. Uykusuzluk hasta etmezse cuma devam. Gecmise ucuyorum soz ne yapmisiniz bakim iki gunde
Sen kendin de cicek gibisin zaten esim benim
Canlarim nasilsiniz??
Bugun cok kosturmali bir gun gecirdik, eve daha yeni girebildik :)
Akini 21.30 gibi uyutup, takima kacacagim, hepiniz iyisinizdir insallah, optum:)
Ay sagol ya ben de düşünürken nefesim daraliyor :)))
BUGÜNKÜ MENÜM
sabah uyanınca limonlu ılık su
SABAH KAHVALTISI: 61 DOMATES KİPRİT KUTUSU KADAR PEYNİR BİR YUMURTA SEKERSİZ ÇAY
0940: 1 BARDAK YEŞİL ÇAY
10:30 1 YEŞİL ELMA
ÖĞLEN: 12:00 1 KASE DÜĞÜN ÇORBASI
14:30 1 YEŞİL ELMA
AKŞAM: 17:20 1 KASE MERCİMEK CORBASI
1945: YOĞURT KÜRÜ
HAREKETLER SABAH UYANINCA 25 SGUAT 25 MEKİK 25 SNAV 20 DAKİKA EGZERSİZ HAREKETLERİ İŞYERİNDE KOŞTURMACA AKSAMÜSTÜ BAHÇE İŞLERİ 50 İP 25 SNAV 25 MEKİK YATARKENDE 20 DAKİKA ZUMBA 25 ŞINAV 25 MEKİK 50 İP 15 DAKİKA EGZERSİZ YAPACAM
Benim hırslı süper kankam ama çok az yemişin sabah süper eksi çıkcaksın ama lütfen dikkt etSabah
Yarim dilim tbe
Biraz peynir
2fincan tarcinli yesil cay
Ogle
5kasik semizotu
2kasik yogurt
Aksam
2kofte
Az salata
Yarim kase kiymali sehriye corbasi
Su 2lt
Spor
37dk yuruyus bantta
Birakma :)Selam
İyi yapmışsın kuzum :) harika yürümüşsün.
Büyük geçmiş olsun Can'ım. Çok şükür şuan sağlıklı.. Allah evlatlarımızı korusun..
Ay hepimiz mi artı çıktık bugün yaahiç sevmemişim bu uygulamayı.
Aaaa hayatta bırakmam :)
Hayırlısı böyleymiş Can'ım inşallah tekrar olur. Yine de bir doktora gitsin. Bazen küçük bir sorun bebeğin tutunamamasına sebep oluyor.
Orasını karıştırma tombik olsun bizim olsun :)
Ben ripped in 30 3. Haftaya geçtim yazmayı unutmuşum.
Ayy cnm nişanın hayırlı uğurlu olsun mutluluklar dilerimMerhabalar takim arkadaslarim :)
Sizden bir ricam olacak . Biriniz benim adima Deryaya goz ardini kaldirmasini rica edermi ?Daha dogrusu benim mesajimi kopyalayip altinada Deryayi etiketlerse cok mutlu olurum .Karismak istemeyen olursa tabiki anlarim sikinti yok .
Bu arada hepinizi yarinki nisanima davet ediyorum.Kimse gelemiyecek biliyorum ama ben yinede davet edeyim dedim.
Simdi cikiyorum birazdan yine gelirim :)
cıkarıyorlarmı siteden özür bilmiyordum ki
Merhabalar takim arkadaslarim :)
Sizden bir ricam olacak . Biriniz benim adima Deryaya goz ardini kaldirmasini rica edermi ?Daha dogrusu benim mesajimi kopyalayip altinada Deryayi etiketlerse cok mutlu olurum .Karismak istemeyen olursa tabiki anlarim sikinti yok .
Bu arada hepinizi yarinki nisanima davet ediyorum.Kimse gelemiyecek biliyorum ama ben yinede davet edeyim dedim.
sabah 1 yumurta 6-7 siyah zeytin sade nescafe
oglen mozerallali, yesil salata, 6 tane ceviz
aksam ceyrek tavuk butu, 2-3 kasik pilav, 1 kase salata yesil cay ve
yatmadan evvel 1 kase pul biberli yogurt yerim
2,5 lt su devam ederim su icmeye
bugun calistim yuruyerek eve geldim (1 saat yurudum) 100 ip atlama yaptim 20 mekik benim icin iyi bir gelisme yarin salonda sporda olucam :) haftanin acisini cikartirim
Gecmis olsun.Allah sabr versin.Ablamin bebeği düşmüş
Sağlıklı olsaydi dusmezdi, en azindan nirnal yollarla hamile kalabildigini ogrenmis olduk. Nasip Allah ne verirse hayirlisini versin. 1 gun sevindik
Sag ol canim :)Ay ben seni etiketlemeyi unutmuşum kuzum.
Su ve sporlar mükemmel
Menün başarılı eşimmm
Amin.Sagol canimayy akınişkonun 3. ü dogum gunümü ne şanslı bir bebek yerim onu bal pekmez paşa
canım gpzunuz aydın allah saglıkla buyumelerını nasip etsin inşallah
tombik victoria secretlar olsune heheeh
canım az yemıssn her gun mu boyle beslenıosn yani vucudun bu duzene mı alısık yoksa bugune mahsusmu
aa ciddimsn kısmet yaaa valla yaş farkı varmıs ama bn cok takılmam anlasılablıosa
canım bayadr yoktun cok gecmsler olsun nedır bu kv denın talıhszlıgı hay allah tez zamanda ıyılesr umarm hawar cım
ay ay ay mavişim hg yorulmmssn ama tatlı yorgunluklar dıyelm 2 ay snra dınlenceksn ınsallah
bende cok sevıorm ama bakamıorm bıraz o konuda ozrum var
allah ıslat etsın allah bıldgı gbı yapsn baska hıc bsy demıorm....cinsmidir nedir ya valla ben olsam dayanamam agzna ederm buldu senın gibi kıbar gelını yuruyuo ustune manyak
ayy asyacam gecms olsn her ıkı evladına da canım
ayy canım yaaa naslll da kardesıstıyor ozlem var demekkı varmı nıetınız
nasl mikser ezdi sen ciddmsnhay allah korumus ya tüh
çizi ve süt nasl bir kombındır midem kötü oldu yahu
hayrdır ınsallah neden oylesın canım
@Mavibocuk kuzum canım alıntıladm sanıorm untmsm gelınlgn sahane gozukuo ustunde durusunu ınanılmaz merak ettm ve koltukalrn renklerı harıka hele avangarde olan ayrıca bıttım saglıkla huzurla oturun en romantık anlarınz olsn o koltuklar ınsallah
[QUO
E="happy_moon, post: 46703262, member: 752984"]Ahh cnm ya kıyamam ikisi birden.rabbim dermansız dert vermesin... Ateş çok korkarım. Havaleden Allah korusun benim oğlum geçirdiğimiz bir trafik kazasında yoğun bakımda 3 kere havale geçirmişti epilepsi ilçları kullandık bir sene. Gerçi çok minikti 6 aylık önlem içindi nöbet geçirmesin diye... Çocuklar iyi olsun yeterki. Bohçalar çok güzeldi Allahım sonunu güzel yazsın. Amin tekrar geçmiş olsun cnm
Vay arkadas sen ne yapmissin boyle :)Geçen cuma:54.9
Bugün:54
Cumaya hedef:53.9
Nişanın hayırlı olsun canım mutlu olun ömür boyu inşallah.Merhabalar takim arkadaslarim :)
Bir turşu gördüm galibaşEvet evet turşu gördümCuma 65.9
Pazartesi 66.3
Hedef 65.5
Refik ve dün biraz turşu yemiştim artı normal tabi ki
Canim tavsiye veremem pek bi şey bilmiyorum ama dualim seninle :)Sabah komşularım geldi kahvaltıya. Azıcık kaçamak yaptım dayanamadım azcık börek yedim. Ama bu aralar pskolojim iyi değil motivasyonum düştü anlık yükseliyor yine yerlerde... Hatta bugün yapamayacağım bu kdarmış dedim. Yok yani duyanda aylarca uğraştım da sıkıldığımı sanar... Topu topu 3 kiloya yakın verdim o kdar. Ne bilim oğlum 3-4 gündür emmemek için direniyor saatlerce ağlıyor itiyor kendini. Daha 3.5 aylık napıcamı bilmiyorum dün 4 saat aralıksız ağlayınca makinayla sağdım biberona koydum azına değdirmemle cup cup çekti bitirdi biberonu. Ağlicam yani sinirden... Daha da biberon vermicem varsın ağlasın. Sütüm azalmasın diyede arada yiyorum. Yani diyete konsantre olamıyorum. Tek dileğim artı çıkmamak.. Bana dua edermisiniz nolur ilk oğlum da böyle yaptı 4 aylıktı bıraktı beni hasan bari emsin .tavsiye ve dua istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?