- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.170
- 823
- 38
Neyin var kuzum ?Menüm
Sahur yok
İftar
1 kase sebze çorbası
1 küçük tabak karabuğday pilavı + 2 yağsız kıymalı sos
2 kase çoban salata
5 kayısı
1 avuç kiraz
2 litre su (1 litreye yakını karbonatlı)
1 fincan yeşilçay
Maydanoz suyu içicem kaç bardak olur bilmiyorum..
Spor yok.. Ruh halim biraz iyi değil kaç gündür, biliyorum bahane olamaz ama yapamıyorum
canim en azindan esin senin arkanda, seni hakli buluyor..Dün 1 saat ya 1 saat eşim gidip babamı görelim dedi sinirden Karnım taş oldu ya eşim nasıl savundu beni kadın arsiz ya arsiz.esimde bıkti bende
canim bu konuyu hallledemedigin icin surekli uzuyor seni..Tam tersi beni çok fazla onemsediginden bunlari yapıyo gülüm istiyor ko eşim onun bir lafiyla beni dayak delisi etsin eee onuda yapamayinca bu şekilde intikam alıyor. Bıktım bu kadından derlerya temcit pilavı gibi size hep bu konuda yakiniyorum
tesekkur ederiz Nenacim:)ayy akınişkonun 3. ü dogum gunümü ne şanslı bir bebek yerim onu bal pekmez paşa
canım gpzunuz aydın allah saglıkla buyumelerını nasip etsin inşallah
tombik victoria secretlar olsune heheeh
canım az yemıssn her gun mu boyle beslenıosn yani vucudun bu duzene mı alısık yoksa bugune mahsusmu
aa ciddimsn kısmet yaaa valla yaş farkı varmıs ama bn cok takılmam anlasılablıosa
canım bayadr yoktun cok gecmsler olsun nedır bu kv denın talıhszlıgı hay allah tez zamanda ıyılesr umarm hawar cım
ay ay ay mavişim hg yorulmmssn ama tatlı yorgunluklar dıyelm 2 ay snra dınlenceksn ınsallah
bende cok sevıorm ama bakamıorm bıraz o konuda ozrum var
allah ıslat etsın allah bıldgı gbı yapsn baska hıc bsy demıorm....cinsmidir nedir ya valla ben olsam dayanamam agzna ederm buldu senın gibi kıbar gelını yuruyuo ustune manyak
ayy asyacam gecms olsn her ıkı evladına da canım
ayy canım yaaa naslll da kardesıstıyor ozlem var demekkı varmı nıetınız
nasl mikser ezdi sen ciddmsnhay allah korumus ya tüh
çizi ve süt nasl bir kombındır midem kötü oldu yahu
hayrdır ınsallah neden oylesın canım
ha-ri-ka-sin:))Geçen cuma:54.9
Bugün:54
Cumaya hedef:53.9
bu cuma eksi gelsin Fatimem, haydi asil egzersizlere, menulere:)Bildirim..
Cuma - 55.2
Bugün - 55.3
Bir hedefim yok, ne kadar sinirim varsa hepsi tepemde
Regl olamadım, olacak gibi de değilim yanii
bir gunum bir gunumu tutmuyor Saadetim..İyiyim kuzum şükür sen nasilsin ağrıların geçti mi bulantılar ne alemde
hedef cok guzel ablam:)Cuma 65.9
Pazartesi 66.3
Hedef 65.5
Refik ve dün biraz turşu yemiştim artı normal tabi ki
bu hafta hedefini az tutmussun canim:)Cuma 88.3
Bu sabah 88.7
Hedefim 87.9
Temizlik bitti tam spora baslicaktim 1saat once uyuyan kizim uyandi ins tekrar uyurrr
tebrikler kizlar, ellerine saglik Fatimem:). . . PAZAR GÜNÜ SPOR GÜNLÜĞÜMÜZ . . .
@Harpy - Ripped in 30
@melinda23 - 3 saat yürüyüş / 45 dakika park spor aletleri
@Ollalla - 10.200 adım / 100 ayakta mekik
KarKralicesi - 12.800 adım
tiffany20 - 5.000 adım / 100 ayakta mekik / 50 mekik / 400 İA / 100 squat /
F Fyfyfy - Yarım saat yürüyüş / 100 İA / 20 şınav / 50 squat / 20 mekik / biraz egzersiz
@Asyaca - Jillian six pack 2 / Leslie 3 mile
abesle_istigal - 45 dk yürüyüş / 200 twister / 150 mekik / 50 dumbell / 20 squat / 20 şınav
canim son gunlerde cok yoruldun, 2 cocugun var.Sabah komşularım geldi kahvaltıya. Azıcık kaçamak yaptım dayanamadım azcık börek yedim. Ama bu aralar pskolojim iyi değil motivasyonum düştü anlık yükseliyor yine yerlerde... Hatta bugün yapamayacağım bu kdarmış dedim. Yok yani duyanda aylarca uğraştım da sıkıldığımı sanar... Topu topu 3 kiloya yakın verdim o kdar. Ne bilim oğlum 3-4 gündür emmemek için direniyor saatlerce ağlıyor itiyor kendini. Daha 3.5 aylık napıcamı bilmiyorum dün 4 saat aralıksız ağlayınca makinayla sağdım biberona koydum azına değdirmemle cup cup çekti bitirdi biberonu. Ağlicam yani sinirden... Daha da biberon vermicem varsın ağlasın. Sütüm azalmasın diyede arada yiyorum. Yani diyete konsantre olamıyorum. Tek dileğim artı çıkmamak.. Bana dua edermisiniz nolur ilk oğlum da böyle yaptı 4 aylıktı bıraktı beni hasan bari emsin .tavsiye ve dua istiyorum
tamam canim elbette olur:)Yawrukush kaptanım bugün jiliyi 20. dk da bıraktım yapamıycam artık gerçekten çok zorlanıyorum ağlıycaktım artık. Ben yine leslie ve pilatesimle devam edeyim olur mu ?
Spor yapmak bile zor geliyor bana noldu bana yaa[/QUOTE]benimde sıkılıyo canım ya, jiliyi bitiremedim yarım bıraktım ellerim bile halsiz sanki, dün mens başlar gibi oldu akşam banyo yaptım kesildi sanki. ellerimi kapatamıyorum şişinden.
olur insallah kiyafetler, ne tatli telaslar:)Yarın okul da oğlanın doğumgününü kutlayacağız 20 kişilik pasta yapıcam bugün hiç canım istemiyor yapmak, doğumgününe daha var ama okul kapanmadan arkadaşlarıyla bi mum üflicek işte, cuma mezuniyet yemeği var, perşembe arkadaşlarla buluşcam ayy yazık bana. İnternetten bişiler aldım mezuniyette giyim die herşeyim büyük gelio küçük beden aldım bakayım onlar olacakmı olmayacakmı oda ayrı gerginlik pöfff
ay insallah hadi hayirlisi bakalim canim.ayyy kızlarrr ablam başka hastaneye gitmiş kanama devam ediyor diye, tahlil almışlar beta hcg hormonu düne göre ikiye katlanmış, bebek gitmemişşş ayy mal oldum yeminlee
Şimdi ilk gebeliğinde ki ni dr nu buldu akşam ona gidiceklerr, ama hala kanamasıda var
oy oy oy cok yogunsun yine Busem..Kizlar eve geldim pazartesi bildirimini yapiyorum
cuma 62.1
Pazartesi 61.8
Cumaya hedef 61.5
Kizlar sali okul gezisi
Carsamba gunubirlik ankara da toplanti
Persembe mezuniyet gecesi
8. Sinif ogretmeni benim ondan hepsi ustumden gececek
Cok giremezsem bu hafta affedin
Sonra iki gunluk m3numle karsinizda olacagim opuldunuz
ne guzel ablacim, ne cok is halletmissin, ellerine saglik:)Kollarımı hissetmiyom sanırım dün koltuk minderlerine düğme dikmekle uğraştım bugünde bütün camları sildim birde ferforje demirli hepsi onlarıda sildim evim olunca demir yaptırmam sanırım.
vaaaaaaaaayyy super olmus, ben bayildim:)Eki Görüntüle 1839903
Nasıl olmuş kızlar
Aynen kuzumhttp://iyigelen.net/konu/neskafe-kilo-aldirir-mi-kahve-kac-kalori/
Canım burda da mesela sütün yağlı, yağsız olmasına bağlı olarak kilo aldıracağını yazıyor..
annelik cok cok zor canim, kendi hayatini buyuk olcude hice sayip, tamamen cocuklarina endeksli yasiyor insan..En son stresten lavaboda buldum kendimi
Mideme vurdu resmen
Bunlari duyduguma sevineyimmi uzuleyimmi bilemiyorummm
Annelik cok zor
Ama buyuduklerinde seninde dedigin gibi cok daha zor olacak
Ama gercekten arka arkaya cocuk cok yorucuuu
Rabbim saglik versin deyip susuyorumm
Isyan etmek asla istemiyorum ama sanirim diyet okul falan epey yoruldum ben
canim nisanin hayirli olsun, Alah tamamina erdirsin..Merhabalar takim arkadaslarim :)
Sizden bir ricam olacak . Biriniz benim adima Deryaya goz ardini kaldirmasini rica edermi ?Daha dogrusu benim mesajimi kopyalayip altinada Deryayi etiketlerse cok mutlu olurum .Karismak istemeyen olursa tabiki anlarim sikinti yok .
Bu arada hepinizi yarinki nisanima davet ediyorum.Kimse gelemiyecek biliyorum ama ben yinede davet edeyim dedim.
Simdi cikiyorum birazdan yine gelirim :)
sinavlarinda basarilar guzelim:)Canlarım kusuruma bakmayın yarın sınavım var finallerim başlıyo geç yazmak zorunda kaldım:)Ders çalıştım derken vakit epey geçmiş.
Sabah
1 kk peynir
2 dilim tbe
domates salatalık
şekersiz çay
sahanda yumurta
Ara
3 adet ceviz
Öğle
sulu yemek
ayran
közlenmiş biber
1 dilim ekmek
Ara
eti form
Akşam
sulu yemek
yoğurt
bol yeşillik
ekmek yok
Su 2.5 litre
adım 10000
squat 80
ip atlama 300
yan mekik 100
ayakta mekik 50
@AKovser
@Ollalla
canim doyasiya ye saglikli her turlu gidalardan,hangilerinden uzak durmsn gerektigini biliyorsun zaten..Sabah
Yumurta
Beyaz peynir bir dilim kŞar
5 zeytin
İki dilim börek
Bir tatlı kaşığı reçel
Ara
Türk kahvesi
Öğle
Yeşilçay
Akşam
Kıymalı yumurta
1 sk taze fasulye
3 dilim ekmek
Ara
1 su br süt ve 3 hurma
Sanırım bu menülerle zayıflayamayacağım ama azını yiyemiyorum emzirdiğim için ayrıca spor yapamadım bebeğim durmuyor bugün anlattım ergenliğe girdi beni beğenmiyor tembelleşti emmek istemiyor armut pişsin hasanın azına biberonla düşsün. Spor yapamadım tek duam artı çıkmamak.. @AKovserYawrukush
sagol ablacim, eksik olma:)saol canım
oğluşunun doğum günü kutlu olsun sağlıklı mutlu nice yaşları olsun
güzelmiş gelinliğin canım
teşekkür ederim canım umarım
teşekkür ederim canım
saol zümrem geldim evime bu hafta, yazlıları yapacağım not işlerini halledip geri gideceğiz,
kilo işin bahanesi işte sizlere bakayım dedim, sağlık işleri hal olsunda kilo nasıl olsa gider
ablam nescafeyi sut ilavesi ile, ya da sutsuz icebilirsin.kesinlikle :) kafecremasi kullanirsan kilo aldirir ama ben sekersiz sutsuz iciyorum arada sirada yagsiz sut koyuyorum.. cok guzel istah kapiyor, ama tum diger seyler gibi fazlasi zararli .. fazlasi selulit yapiyor ve tansiyon tasikardi vs gibi yan etkileri var ama fazla icersen gunde 2-3 fincandan bisiy olmaz diye duydum.. ve bu ulkede insanlar sadece kahve ile yasiyorlar cay olarakta papatya rezene ... bitki caylari icerler. kahvaltilari ise kahve ve tereyagi eksik olmaz
huuuh sorma Ebrum birgun ugrayamadim, alintilara bak:)Yawrukush Özgem alintilar dedigin kadar varmis :)))
canim ben hic yagsiz sut kullanmadim, diyetteykende..Aynen kuzum
Light sut kullaniyorum
Kalmamissa cocuklarin gunluk sutten
Zaten ceyrek cay bardagindan az
Aclik bastiriyor aklinda bulunsun
eheheh sen zaten genclik iksiri gibisin Busem:)Gunaydin kizlar okul gezisi maceramiz basladi cocuklar bana genclik asilar.mi.acaba cok yasli hissediyo4um amanin komsular boyuna selfi cekiyolar kiz hic bi saga sola bakalim yok arabaya bindiklerinden beri kafalarini saga sola yatirip selfilesiyolar :)))
insallah canim:))Günaydinnnnnn
Gece yorgunluktan uyuyamadim
Esimde gec kalkmis neyseki en azindan dinlendim
Muhtesem bir gun olsunnnn
Buyuk harflerle yazmak bagirmak demekmis bende is hayatimda ogrendim
afiyet olsunCanlarim ben kahvaltiya geciyorum, kahvalti sonrasi gorusmek uzere:)
Hepinizi opuyorum..
Alintilarimi yazmis olmanin verdigi hafifligi tarif edemem, hooop kactim:))
Teşekkür ederim Amin kuzummsinavlarinda basarilar guzelim:)
Tamam canım hedefim 53.5 olsunha-ri-ka-sin:))
hedef:53.5 olsun :)
Sağolasın kuzum benim:)Gunaydin guzeller, gununuz cok guzel gecsin insallah
Dun gecmis okuyup durdum sanki kendi evimdeymisim gibioku oku bitmedi
Aksamda hesapta oglani 21.30da yatiracaktim ama 22.30da uyudu kerata
Bende uyumus kalmisim
Okadar cok alinti yaptim ki, simdi yazacagim ama 1 sayfayi heralde sadece benim alintilarim kaplar
@Ollalla canim insallah nisanin cok guzel gecer, her sey gonlunce olsun
tiffany20 canim 31i geldi catti, sinavlarinda basarilar kuzum
Hemen alintilara geceyim
Afiyet olsun Özgemhuuuh sorma Ebrum birgun ugrayamadim, alintilara bak:)
Allahtan bitti :)
Kahvaltiya gecebilirim artik, maaile beni bekliyor:)
Allah zihin acikligi versin kuzum ♥Günaydın canlarım ben şimdi okula gidiyorum:) Sınavdan sonra görüşmek üzere:)
Hepinizi öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?