Yağsız sütler çok sağlıksız ama , içerisine katkı maddesi çok fazla var ve Allah korusun kanser sebebi kesinlikle onerilmiyor Light sütlerAynen kuzum
Light sut kullaniyorum
Kalmamissa cocuklarin gunluk sutten
Zaten ceyrek cay bardagindan az
Aclik bastiriyor aklinda bulunsun
Eki Görüntüle 1839903
Nasıl olmuş kızlar
Görüntü tatmin etmiyor da kafam dolu çok stres yaptım 4 gündür. Saol cnm
Çok gzl cnm süpersinnn tebrikler yoğunluğunda kolay gelsinnn
bende çok kötüydüm 2-3 gündür açıldım biraz derken işte bildiğin şeyleri yaşadık. Bazen öyle şeyler geliyor ki başıma acaba az şükredip çokmu şikayet ediyorum diyorum, eşimin yiğeni engelli annesi ayağa kalksada evi dağıtsa diye çok dua etmiş yıllarca, benim annem ilk evlendiğin de evlatlarını kaybetmiş kıyafetlerini süpürgelere giydirmiş evlat diye sarılmış. Elbette yoruluyoruz ama sanki az şükrediyoruz elimizdekilerin kıymetini bilmiyoruz veya en azından ben öyle olduğunu düşünüyorum. Bak bugün mantıklı konuşabiliyorum yarın tırlatmış halde gelebilirim duygularım bir tavan, bir taban
Merhabalar takim arkadaslarim :)
Sizden bir ricam olacak . Biriniz benim adima Deryaya goz ardini kaldirmasini rica edermi ?Daha dogrusu benim mesajimi kopyalayip altinada Deryayi etiketlerse cok mutlu olurum .Karismak istemeyen olursa tabiki anlarim sikinti yok .
Bu arada hepinizi yarinki nisanima davet ediyorum.Kimse gelemiyecek biliyorum ama ben yinede davet edeyim dedim.
Simdi cikiyorum birazdan yine gelirim :)
Canim Nescafé metobolizma hizlandirici diye biliyorum zarari nedir ?
Canım ben de kilo aldırır diye biliyorum :)
Ama yine de bakarım şimdi faydasına, zararına :)
Bende iciyorum
Sut koyuyorum cok az
Sekersiz tabi
Cok guzel aclik bastiriyo
Okulda cok aciktigim icin 1 yada2 tane mutlaka icerim cnm bi bak bakalim
günaydınnnnn
baş ağrım var sabahın kör vaktinden bu yana
ben gonulluyum gelip kaldiracagim o hurmalari :)
tesekkur ederim Zeynebim:)
ciceklerden umudu kestim oglanla beraber olmuyor:)
5. takim mezunu oldugun bilmiyordum:)
bi sey takmissin kafana belli ki canim, insallah cozume kavusur, seni rahatlatir guzelim..
ben her aklima geldiginde hepiniz icin dua ediyorum canim, cok dogru soyluyosun..
bende senin gibiyim canim, uzuldugum, kirildigim,kafama takilan seyleri kimseye anlatamam...
kendi icime hapsederim
boyle dusunmene cok sevindim guzelim, her seyin hayirlisi olsun..
yilmak yok canim :)
Demetim tesekkur ederiz canim, korsan nasil guzelim?:)
tesekkur ederiz canim:)
spor yap ablacim, bol sivi tuket, asiri tuzlu yiyeceklerden kacin.
bitki caylari ve maydanoz suyu da ise yarayabilir.
cok gecmis olsun canim, okurken icim kotu oldu resmen, Allah yasatmasin bir daha..
iner canim kilon iner, sen pozitif dusun..
dagit kafandaki kara bulutlari...
eheheh ozlemissindir sen bizi kuzum:)
canim suan telasen cok problem degil guzelim..
cumaya iner canim:))
hayirli olsun:)
canim bizim icin bir sakincasi yok ama 5. takimdakiler durumdan rahatsiz olabilirler mi bilmiyorum.
ozeldende mesajlasabilirsiniz.
bir sorun olmaz umarim guzelim..
cok uzuldum bu yazdigini gorunce canim, sonra diger mesajini da okudum, icimi umut kapladi, hayirlisi olsun insallah...
Gunaydin kizlar okul gezisi maceramiz basladi cocuklar bana genclik asilar.mi.acaba cok yasli hissediyo4um amanin komsular boyuna selfi cekiyolar kiz hic bi saga sola bakalim yok arabaya bindiklerinden beri kafalarini saga sola yatirip selfilesiyolar :)))
Canlarim ben kahvaltiya geciyorum, kahvalti sonrasi gorusmek uzere:)
Hepinizi opuyorum..
Alintilarimi yazmis olmanin verdigi hafifligi tarif edemem, hooop kactim:))
Can'larım nasılsınız ?
Sağolsun Refik 6 gündür yalnız bırakmıyor keyifler yerindedir umarım
Soğana mı saldırdınn canım ??
yengem hamile oldugu zamanlar sogani elma gibi soyup yerdi ilk baslarda garip gelirdi simdi alisdim
Sana ne oldu refikmi geldi ? senin refik baya ucuza calisiyor bizimkinin gozu yukseklerde hep cikolata falan filan :)))
http://blog.radikal.com.tr/saglik-guzellik/kahve-icmek-zayiflatir-mi-yoksa-kilo-mu-aldirir-74034
Burda yazılanlara göre aldırmıyor :)
2-si, 3-ü bir arada olanlar kesin aldırıyor o zaman :)
isvicre
Çaysız nasıl yaşıyorlar merak ettim :)
Yani bitki çayları iyi güzel de hiçbiri çayın yerini tutmaz kiiii
günaydınnnnn
Düğme diktim çok yayık duruyolardı kumaşı yeni daha 1 senelik
Maydanoz suyunu çok içme kuzum zarar verebilir
günaydınnnnn
Neyin var kuzum ?
bu cuma eksi gelsin Fatimem, haydi asil egzersizlere, menulere:)
Aynen kuzum
Light sut kullaniyorum
Kalmamissa cocuklarin gunluk sutten
Zaten ceyrek cay bardagindan az
Aclik bastiriyor aklinda bulunsun
Günaydın canlarım ben şimdi okula gidiyorum:) Sınavdan sonra görüşmek üzere:)
Hepinizi öpüyorum
Can'larım nasılsınız ?
selam güzeller nasılsınız?
dünki menüm
sabah tost
çay
ara
kahve
öglen
1 kase kuru fasulye
1 dılım ekmek
ara yesilçay
aksam
kızarmıs tavuk
2 y.k pilav
salata
su 3 lt ustunde
spor
1 saat parktakı spor aletleri
100 mekik
50 ser yan mekık
içiyorum canım. saolasınGünaydın herkese; Refik resmi olarak geldi Arkidişler her tarafım ağrıyor.. Jillian yapabilecek gibi değilim belki biraz kol çalışırım onlar o kadar ağrımıyor..
Ay öyle oldu valla günde 2 baş soğan yiyorum.
Kuru meyvenin de dibine vurdum ama soğan da her öğünde olması lazım utanmasam kahvaltıda başlicam. Gerçi ben hamileyken de salata aşeriyordum..o vakit bu kadar kiloyu Nasıl aldın diye hiç sorma
2si 1 aradalarda da glikoz şurubu var. Ben de tam yağlı kullanıyorum. Mümkün olduğu kadar az prosesten geçirilmiş şeyler tüketmek lazım.
Ayy ne güzelyeminle kıskandım soğuktur oralar şimdi
Ben de hiç çay sevmiyorum.. Siyah çayı en az 2 şekerli içebiliyorum ondan tümden bıraktım..
Geçmiş olsun canım bol su içmeye çalış.
evet migren. pek aprı olmuyodu. bu gün sabah kör vaktinde başladı. ağrı kesici aldım bakalımBiliyorum ablacım, zaten korkuyorum kendisinden :)) Fincan küçüktü, hepsi 2 su bardağı etmez..
Günaydın canım....
Geçmiş olsunnn.. Migren falan mıı ??
aaaaa ciddimi. az yağlılardamı aynı risk grubundadırki.Yağsız sütler çok sağlıksız ama , içerisine katkı maddesi çok fazla var ve Allah korusun kanser sebebi kesinlikle onerilmiyor Light sütler
nişanlını özledin belkide.Bugün iyiyim canım :)
Gereksiz duygusallık yaşıyorum ben de anlamadım :))
1 posta ağladım dün kendime geldim, niye ağladığımı da bilmedim o da ayrı mevzu :)))
İnşaAllah canım, 54-ü ucundan görsem fena olmazdı :))
Ben zaten içmiyorum canım, yani kahvenin kokusuna bile dayanamam
Menülerde görüyorum diye araştırmak istedim :)
Zararı varsa bilelim diye :)
Günaydın herkese; Refik resmi olarak geldi Arkidişler her tarafım ağrıyor.. Jillian yapabilecek gibi değilim belki biraz kol çalışırım onlar o kadar ağrımıyor..
Kuru meyvenin de dibine vurdum ama soğan da her öğünde olması lazım utanmasam kahvaltıda başlicam. Gerçi ben hamileyken de salata aşeriyordum..o vakit bu kadar kiloyu Nasıl aldın diye hiç sorma
2si 1 aradalarda da glikoz şurubu var. Ben de tam yağlı kullanıyorum. Mümkün olduğu kadar az prosesten geçirilmiş şeyler tüketmek lazım.
Ben de hiç çay sevmiyorum.. Siyah çayı en az 2 şekerli içebiliyorum ondan tümden bıraktım..
Kızlar yardım edin 52 gün kaldı daha cok kilom var ne yapabilirim
aaaaa ciddimi. az yağlılardamı aynı risk grubundadırki.
genelde az yaplı içerim sütüde.
nişanlını özledin belkide.
içiyorum canım. saolasın
evet migren. pek aprı olmuyodu. bu gün sabah kör vaktinde başladı. ağrı kesici aldım bakalım
hosgeldin guzelim, Refik hayirli olsun:)Can'larım nasılsınız ?
anladim Zeynebim, 4. takima emek vermissin sende canim,emeklerine saglik:)
gayet güzel görünüyor canım oturma odasını ferah gösteriyor. Güzel günleriniz olsun
toparlarsın bir kaç güne canım ozaman
O zaman hallerimize binşükür
aa hayırlı olsun canım
kızlar kahveye ek olarak kullanılan ürünler önemli süt tozu krema seker gibi ürünler yağlandırır selülit yapar vb. bence bari kiloya yansımasada vücudumuzda etkisi olur.
Yağsız süttense yağlı süt tercih ediyorum ben
geçmiş olsun canım
öyle canım 2014 haziranda 5. takımdan mezun oldum sonra goncacımla burda devam ettim. Gonca kaptandı bende kaptan yardımcısı olarak devam ettim. Kuzenimin vefatından sonra malesef koptum.
iyi eğlenceler buse resimlerde çokta yaslı durmuyorsun benden sölemesi
afiyet olsun canım
çok şükür bizler iyiym deryacım sen nasılsın
hayirli olsun refik:)Günaydın herkese; Refik resmi olarak geldi Arkidişler her tarafım ağrıyor.. Jillian yapabilecek gibi değilim belki biraz kol çalışırım onlar o kadar ağrımıyor..
gunaydin guzelim:)Günaydın Canlarım ...
askerdendir o duygusallik, ozlemissindir Fatimem...Bugün iyiyim canım :)
Gereksiz duygusallık yaşıyorum ben de anlamadım :))
1 posta ağladım dün kendime geldim, niye ağladığımı da bilmedim o da ayrı mevzu :)))
İnşaAllah canım, 54-ü ucundan görsem fena olmazdı :))
Ben zaten içmiyorum canım, yani kahvenin kokusuna bile dayanamam
Menülerde görüyorum diye araştırmak istedim :)
Zararı varsa bilelim diye :)
gecmis olsun canim, zor bir rahatsizlik,acil sifalar..içiyorum canım. saolasın
evet migren. pek aprı olmuyodu. bu gün sabah kör vaktinde başladı. ağrı kesici aldım bakalım
ablam ben sana uzun uzun yazmistim, neleri yemen gerektigini, egzersizle ilgili, bol sivi tuketmekle ilgili.Kızlar yardım edin 52 gün kaldı daha cok kilom var ne yapabilirim
Zeynepcim sagol :) basim sisti ama onu napcaz kiz kafam kaldi4miyo bole gurultulu muzikleri falan :))) beni turk musikisi paklar:))
gayet güzel görünüyor canım oturma odasını ferah gösteriyor. Güzel günleriniz olsun
toparlarsın bir kaç güne canım ozaman
O zaman hallerimize binşükür
aa hayırlı olsun canım
kızlar kahveye ek olarak kullanılan ürünler önemli süt tozu krema seker gibi ürünler yağlandırır selülit yapar vb. bence bari kiloya yansımasada vücudumuzda etkisi olur.
Yağsız süttense yağlı süt tercih ediyorum ben
geçmiş olsun canım
öyle canım 2014 haziranda 5. takımdan mezun oldum sonra goncacımla burda devam ettim. Gonca kaptandı bende kaptan yardımcısı olarak devam ettim. Kuzenimin vefatından sonra malesef koptum.
iyi eğlenceler buse resimlerde çokta yaslı durmuyorsun benden sölemesi
afiyet olsun canım
çok şükür bizler iyiym deryacım sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?