Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Annem 155 cnm
Babama cekmisim ben
Aslinda strec bi tayt pantalon alsam diyorum
Ayrıca benim idolüm abesle_istigal in annesidir. Yok böyle taş kadın boyum yakın zaten annesine ama annesi benden fit o ayrı inşallah bir gün 60 lı yaşlardaki annesi gibi olurum en yakın zamanda

Saol kuzucan evlatlaırm iyi bugün oğlanın mezuniyet gösterisi var akşama okula gidicez soda şişesini kırmış onu temizlicem hasanda şuanda torbasını dolduruyor bitsin onu halledip balkona geçicem. Senin fıstık nasıl?? Afiyet olsun cnm

Askim ust giyside sorun yok
Bolda olsa
Dur bakayim

Ucuz bir iki pantolon uydursan canım idare etmezmi hemde elindekilerden küçültmeyi dene birde.

Ucuz bir iki pantolon uydursan canım idare etmezmi hemde elindekilerden küçültmeyi dene birde.

Kuculcek gibi degiller cnm

Ay en rahatı tayt okula giderkende tayt giy üstüne uzun bişi al spor ayakkabını giy git bacım kasma pantolonla

Ya taytte ne bilim
Daha 88kiloyum ya az zayifladi taytla geziyo denmesinnnn
Ya ben biraz takiyorum kuzummmm
Bu kadar kiloyuda bunca yildir taksaymisimda bu duruma dusmeseymisim ya:)

Milletin ne dedipinden sanane ya amaaan millet konuşmaya yer arıyor. Az zayıfladı mı hahha kızım 30 kilo desek bu az mı?? Ne istersen giy zaten lımbıl lımbıl durmuyosun taş gibi vucudun var 80 bile durmuyosun

Maşallah azimli hatunumaaa git bu haftasonu al 4-5 parça güzel güzel giy beybim

ay sonu ya mesaiye kaldım canım geç gidince meyve yiyim dedim iyide oldu meyve beni çabuk tıkıyor

Normalde her yazılanı okuyorum hafta sonu pek giremedim ondan tmm bundan sonra dikkat ederim yazdıklarını uygulayacağım kolumu incitmişim
olabilir insanlik hali gozunden kacmistir ablam, gecmis olsun, nasil incittin kolunu?

ay evet sormaaaa
hayatta dışlanıosun resmen
şuan geçti cok şükür
cok sevindim iyi olmana canim..

Umarim basarabilirim
insallah guzelim:)

canim hedefini 80e cekmek istersen cekelim..
ama 75 iyi diyorsanda olur, sen nasil istersen:)
bol pantalonlarini darlttirsan kuzum eger yeni almak istemiyorsan, ustler zaten sorun olmaz:)
annenede ayrica masallah:)

Öyle galiba canım :)
Bugün kısmetse sesini duyucam, kendime gelirimm :))

Çok şükür..
bilirim nasıl zor olduğunu
Gitsin hiç gelmesinnn
hadi gozunaydin canim:)

sporlar artmis cok sevindim:)

afiyet olsun seker:)

spora gidiyorum ...en az 2 saat
harikasin ablacim:)
bol ter atmalar..

Bende bebeğimi yıkadım kendim duş aldım yemeği ocağa koydum çamaşır asıp diğer işlere devam
Allah kolaylik versin canim..

duyduk duymadik demeyinnn :))

valiz hazırlıcam evi toplucam duş alcam. tüylerimi lazerlicem.
bittim ben bittim
okurken yoruldum kolay gelsin guzelim:)

hadi gozunaydin canim:)

Çoook sağol canımm :)

Kano ile kürek çok zevklidir kesinnnnn :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…