Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sen nasılsın canım ? Kızın nasıll ? :)

sagol canim iyiyim kizimda iyi uyudu yawrum, bende pc basina gectim... bugun spor yaptim salonda spor hocam neden gelmyorsun diye firca atti , hemde bana kusmus gibiydi :) - bnde havalari bahane ettim yalanda degil yagmur kapali havada cikmak istemyorum... ama iste bu ulke cogu zaman yagisli yani bu bahane olmamali hastaydimda diyemezdimki nerdeyse 2 ayda 2 veya 3 defa ugradim salona .. oyle iste iyi geldi spor yapmak kac gundur tadim yoktu 1 saat eliptik yaptim butun hirsimi aldim :)
sende ne var ne yok?

İyi geceler ablacım :)
Ben çok şükür iyiyim :)
Sen nasılsınn ?
Yarışı herkes özlemiş sanırım :)

Çok şükür, hep iyi olun inşaAllah

Spor yapmak iyidir, her ne kadar pek yapmasam da :)
Sinir, stres, üzüntü ne varsa alıp götürüyor :)
Hele salonu düşünemiyorum bile, nasıl iyi gelir kim bilir :)
Boş bırakma derim, hazır fırsatın varken git, çok büyük yardımı olur sana..
Tadın olmasa bile gitmeye çalış :) Kendin için güzel birşey yapıyorsun öyle düşün :)

Çok şükür iyilik, herşey aynıı sessiz sakin gidiyor :) Askerle yuvarlana-yuvarlana yaşıyoruz işte

sabah: kahvalti yapamadim sutlu kahve ictim
oglen : patates puresi yesil cay
aksam 1 tavuk but,yaninda yesil salata
3 lt su , 1 demlikte cay ictm :) spor icimi yaktiysa demek
spor 1 saat eliptik yaptim, aletlerdede calistim valla aletlerin isimlerini bilmiyorum karin bacak ve ust vucut calistim diyebilirim 2 saat kaldim salonda :)

teskere sayiyorsun demek .. allah sabir versin ikinizede :)

aksam yemeginde 1 dilim tbe vardi unutmusum

Kıyamam yaa ne zor bir dönem hatırladıkça fena oluyorum ilk Bebek'te insan kendini çok özel hissediyor Göbüşünü gere gere dolaşıyor ama ikincide hamilelik biraz teferruat kalıyor sonrasını bildiğin için :) ben 2. Hamileliğimde çok zorlandım birkaç kez serum almam gerekti oğluma bakamaz olmuştum
Hayırlısı olsun canım merak içerisindeyim :)

Menüm
Sabah
Omlet
3 tereyağlı kayısı

Ara sütlü kahve
Çay
Bi sütlü kahve daha
2 bitter
3-5 çerez

Akşam
2 kpç çorba
1 kabak dolması

1.5 tereyağlı kayısı
3 badem

Başka bişiy yedim mi hatırlamıyorum resmen gidip gelip ağzıma attığım için ne yediğimi bilmez oldum
Spor yapamadım refiğin ilk günü
3 yeşil

Ziel : kk ile zayiflama
27 Mayis 67,5 - baslangic kg
3 haziran 66-
10 haziran 65-
17 haziran 64-
24 haziran 63-
1 temmuz 62-
8 temmuz 61-
15 temmuz 60-
22 temmuz 59-
29 temmuz 58-
5 Agustos 57-
12 Agustos 56,5-
19 Agustos 56-
27 Agustos 55,5-
4 eylul 55-
55 kilo olunca Kilo koruma
Planim bu tabi bu en erken takvim bu hedef icin kendime subat 2017 kadar zaman tanidim
Iyi Geceler kizlar

O Ollalla kuzum tekrar hayirli olsun, Allah tamamina erdirsin ♥

:) evet 1 kizim var , adi Duru 3 yasinda ..Allah herkesin yawrusunu bagislasin,saglik versin
Allah bagislasin ablacim ♥

Ben de gidiyorum, tam iyiyim derken şimdi de boğazım başladı
Hafiften kaşınıyordu şimdi bayağı bayağı ağrıyor Hastalanmasam bari..
Birşey içip uyuyayım..
Allah rahatlık versin, iyi geceler..
Gecmis olsun gülüm bugün nasilsin?
Insallah hastalanmazsin

Plan muhtesem insallah hedefine ulasirsin abla

Gunaydin canlarim, evinde gece kusu gibi saat kaclarda uyuyan ben, memleketime geldigimden beri 10 bilemedin 10.30da uyuyup kaliyorum :)
Her aksam oglani uyutup takima kacicam diyorum, ipadi yastigin altina koyuyorum ama sonuc hergun ayni:)
Bugun yarismamiz var guzeller istirak etmeye calisalim olur mu:)
F Fyfyfy ve mrym77 ablalarim bugunki yarismamizi gordunuz mu?
Birde arada 5. Takimi ziyaret ediyorum bu hafta epey hirslilar haberiniz olsun guzeller:)
Asyaca canim kuzularin nasil oldu?
happy_moon nasilsin guzelim?
O Ollalla tebrikler tatlim :)
tiffany20 ilk sinav bitti darisi digerlerine canim :)
edsofi gulum takimi iyice bosladin, kilonda artidaydi biran evvel don yoksa kilon dahada kotulesebilir...
Simdi gideyim de alintilarimi yazayim :)
Unutmadan 5. Takima dostane ziyaretler, cay, kahve ikramlari yapabilirsiniz, yarismayi hirslandirabilirsiniz guzeller :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…