Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

hemen lieraci arastiriyorum ablam sagolasin:)
Rica ederim canım
3 öğün kahvaltı yapmışsın gibi ablam :)
Acıkmadın mıı ?
Acıkmadım acıkmam 7/24 kahvaltı yapabilirim ben en sevdiğim öğün
Huhu nerdesnz ? Cok canim sıkılıyor bu adam acmis tartışma programi izlio bnde sevmiorm uyuz oldjm kocama bari size bakayim
Benim herifimde açtı netten vikingler izliyo aldım elime örgümü arada laf attım fırça yidim bi sus dizi seyrediyom dedi

Cnm üzme kendini öncelikle sağlığına dikkat et lütfen... Eşinle aranız çok iyi olsunda 3.şahıslara bakma sen

Haklısın bitanem Kalmamaya çalışcam

Aminnn
ADIM EGZERSIZI TAKIM ICI ILK 3

1. 26060 adimla Harpy

2. 13.358 adimla F Fyfyfy

3. 8000 adim ile gogo2405 ve O Ollalla

Tebrikler canlar :)

Tebrikler kızlarrr haftaya görün siz beni geri dönüyorum cuma

Canlarim benim pilim bitti, artik uyumaliyim.
Hepinize iyi istirahatler.
Yarin menulerimize dikkat edelim.
Egzersiz olarak yuruyus yapabiliriz ya da dinlenme gunu yapabilirsiniz.
Hepinizi seviyorum, insallah cuma basguller yuzlerimizi guldursun.

İyi geceler cnm iyi dinlenmeler

Gece 12 geçti ama menu yazayım Çarşamba içinn
Sabah
2 yumurta
3dilim çavdar ekmeği
Peynir
Az kaymak az erik reçeli
2 su br süt

Öğle
Yok geç yedim

Ara
1muz

Akşam
1 tabak kıymalı kabak yemeği
1 dilim kepekli ekmek
1 yumurta

Ara
1 hurma

4 lt su

Spor yok ama cuma dönüşüm muhteşem olucak kendimce tabi boşvakitlerimde

Kızlar bebeğim gak dese meme veriyorum guk dese meme veriyorum arada dinleniyor yine veriyorum. Bilinç altına sokmaya çalışıyorum başka yolu yok emecek heleki süt varken... Gidişatım iyi gibi ctesi dr a gidicez bi baksın o da.aklınıza gelirse hasan emsin diye dua edin nolur. Seviyorum sizi iyi geceler muck

Tek kelimeyle süper bir menü

Yawrukush kaptanım nettin yaw ben haftalık 26000 adım anca atıyormuşum benimki olsa olsa 4000 felan bir de birinci olmuşum neyse olmadım demem en azından

Maşallah çok gzl sporrr

Afiyet olsun canım.tereyağlı kayısı derken erittiğin yağa mı bandırdın drek üstüne mi sürdün merak ettim faydası mı var ?

Yok canımsevgili haeshin arkidişimizin kaynaklı kayısıdan uyarlaması; şöyleki; kuru kayısıyı açıp içine sürmek suretiyle itinayla lüpletilir :)

Gözün aydın canım :))
Şu şekerlerin büyüklerini nereden buluyorsunnn ?? ben hep küçükleri gördüm sitede, sitede ne dildeyse artık birşey anlamıyorum

Can'ım ben o siteyi kaybetim yaw. İnternete qoobee yaz her boy çıkıyor.

Ayy kötü olmuş yaa.. En azından onun huysuz olmak için mazereti varmış.. İlaveten seni kıskanmak için sebepleri.. Bizimkinin tuzu da kuru anam nemizi çekemiyor anlamıyorum.. Ben harry potter hayranıyım tüm kitaplarını tek tek alıp okumuştum zamanında, hayatımda da korsan kitap da almamışımdır, ve 8 kitabı pahalı bulup "eşime anasının evinde orjinal kitap mı görmüş" demişti duyan da gecekonduda oturuyoruz sanacak.. Ne yapsam onun mertebesine ulaşamam nasılsa

Dostum hiç bişi yememişsin yaw.. Yoğun bir gündü kanımca..

Canım nasıl olduysa dolana dolana gitdim albümünü gördüm :))
Kot pantolonlu resminde nasıl da zayifmışsınn :)

Ayyy nerden gördün kız taytlı resmimi çok beğeniyorum işte orada 63 felandım. İnşallah göreceğim o günleri tekrar..

An itibariyle Asya nin yorumudur;;;
-anne yemekleri nerde pisiriyorsun
-ocakta
-ocagin alti gibi yandi kolumun alti

Cok sicak terledim deme şeklimizz
Yerim ya

Can'ım yaa çok tatlı:) büyük kaç yaşında canım?

Çok geçmiş olsun canım.. Sporu bıraksan da diyeti sakın bırakma, kilo da dizlere çok zarar veriyor.

Canlarim sporunu yazacak olan var mi baska??
Harpy canim kac adim atmistin 26.000 kusuru neydi?

Gerçekten yazdım mı ben öyle bişi yaw :S bulup bakılan şimdi

ADIM EGZERSIZI TAKIM ICI ILK 3

1. 26060 adimla Harpy

2. 13.358 adimla F Fyfyfy

3. 8000 adim ile gogo2405 ve O Ollalla

Tebrikler canlar :)

İnşallah bırakmaz Can'ım. Ben de çok çektim bu emzirme işinde.. İnşallah emer bebeğin.

Herkese gunaydinlar canlarim, mutlu, enerjik, bol eksili bir gun dilerim :)
D3S1R3 canim iyi misin nerelerdesin?
@CheGuevera guzelim kayiplara karistin :)
asya_01 nasilsin asyam?
bnnu guzelim gecti mi gerginligin, enisteyle arayi duzelttin mi?
edsofi haftya listeye doneceksin nerelerdesin tavuk guzeli? :)
@melinda23 yolculuk pazara mi canim?
@AKovser nasil oldun Fatimem?
Mavibocuk canim attin mi yorgunlugunu?
KarKralicesi canim bol keyifli tatiller :)
Harpy kuzum ben uykusuzluktan karistirdim mi naptim, watsaptan okumustum sanki:) hemen duzeltiyorum :)
F Fyfyfy ve mrym77 ablalarim yarin tarti gunu, sabahtan ac karnina, wc sonrasi , kiyafetsiz olarak tartilmayi unutmayin :)
@kitabi ablacim, nasilsin , oglan nasil?

DUZELTME
CARSAMBA GUNU SPOR GUNLUGUMUZ

O Ollalla 8000 adim / 2000 ziplama / 600 jumping jack / 100 ayakta mekik
mrym77 1 saat yurusyus / 150 Jumping
gogo2405 1 saat spor salonu / 8000 adım
Harpy Ripped in 30
F Fyfyfy 13.358 adım+20 dk yürüyüş / 50 şınav / 50 mekik / 50 İA / 50 sguat / 250 jj
abesle_istigal 60dk bant / 60 squat
@AKovser yürüyüş

tiffany20 200 JJ, 80 IA, 35 squat, 100 bacak egzersizi, 6000 adim
haeshin 26060 adim

Tadı nasıl oluyor merak ettim bende içini açıp tereyağ sürüp bi denicem ilk duydum.
Evet cnm emzirmeyi çok seviyorum inanılmaz haz alıyorum sabaha kadar emse gık demem Allahın bir mucizesi bu ve ne güzelki biz yaşıyoruz. Düşünsene başka bir yerdesin göğüslerin sızlıyor ve bebeğinin uyandığını söylüyorsun bu his bambaşka. O yüzden bu kutlu mücadelemde minik hasana yenilmeyeceğimm

İyiyim canım çok şükür sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik

Ah Can'ım ya benim kadar emzirmek için kendini paralayıp beceremeyen biri daha yoktur herhalde oğlum yeni doğduğu dönemle 10 saat aralıksız emerdi ama doktor kilosu iyi dedi diye bir kere mama vermedim sonuç 1 yaşında 8,5 kilo bir çocuk. 1 yaşına kadar sütüm dışında doğru düzgün ek gıda da almadığı için Afrika'nın açları gibi bir çocuğum oldu boyu yaşıtlarından kısa enini hiç sorma. Kızım oğlumun aksine alerjiden dolayı meme reddi oldu 1 aylıkken ayakta sallayarak hatta hoplatarak 7. Aya kadar emzirdim sonra özel mamasına başlayınca onu bile kucağımda içmek istemedi karşıma yatırır içirirdim yeni yeni kucağımda içmeye başladı.. Çok şükür kızımın kilosu daha iyi..
Hamile kalmadan önce çok dua ettim çocuklarını 2 yaşına kadar emzirebileyim diye ama olmayınca olmuyor malesef..

Senin sütün de varmış sakın vazgeçme, ama daralma da eğer tepki veriyorsa çok sık emzirme, biraz açılmasına izin ver. Bu dönemde mideleri büyüdüğü için daha çok emip daha uzun tok kalıyor olabilirler..

Tmm ablacım

Günaydin kizlar, tarti gününe bir gün kala heyecan dorukta :)

Canim iyiyim bugun mide yanmasi hat safhada..
Ne yapsam gecmiyor, sen nasilsin Ebrum?
Gecmis olsun özgem mide yanmasiyla bende dün hayatimda ilk kez tanistim. Süt, kavrulmamis badem ve saka gibi ama 1 kasik hardal geciriyormus :)
Kuzum illa paypal hesabi mi acmaliyiz?
Gülüm tam olarak bilmiyorum, paylastigim linkte kredi kartiyla ilgili de bir seyler yaziyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…