Evet heyecan dorukta kızlar yarın tartı günüGünaydin kizlar, tarti gününe bir gün kala heyecan dorukta :)
Gecmis olsun özgem mide yanmasiyla bende dün hayatimda ilk kez tanistim. Süt, kavrulmamis badem ve saka gibi ama 1 kasik hardal geciriyormus :)
Gülüm tam olarak bilmiyorum, paylastigim linkte kredi kartiyla ilgili de bir seyler yaziyordu.
4 e mayista girdik canim@Yawrukush kaptanım nettin yaw ben haftalık 26000 adım anca atıyormuşum benimki olsa olsa 4000 felanbir de birinci olmuşum neyse olmadım demem en azından
Yok canımsevgili @haeshin arkidişimizin kaynaklı kayısıdan uyarlaması; şöyleki; kuru kayısıyı açıp içine sürmek suretiyle itinayla lüpletilir :)
Can'ım ben o siteyi kaybetim yaw. İnternete qoobee yaz her boy çıkıyor.
Ayy kötü olmuş yaa.. En azından onun huysuz olmak için mazereti varmış.. İlaveten seni kıskanmak için sebepleri.. Bizimkinin tuzu da kuru anam nemizi çekemiyor anlamıyorum.. Ben harry potter hayranıyım tüm kitaplarını tek tek alıp okumuştum zamanında, hayatımda da korsan kitap da almamışımdır, ve 8 kitabı pahalı bulup "eşime anasının evinde orjinal kitap mı görmüş" demiştiduyan da gecekonduda oturuyoruz sanacak.. Ne yapsam onun mertebesine ulaşamam nasılsa
Dostum hiç bişi yememişsin yaw.. Yoğun bir gündü kanımca..
Ayyy nerden gördün kıztaytlı resmimi çok beğeniyorum işte orada 63 felandım. İnşallah göreceğim o günleri tekrar..
Can'ım yaa çok tatlı:) büyük kaç yaşında canım?
Çok geçmiş olsun canım.. Sporu bıraksan da diyeti sakın bırakma, kilo da dizlere çok zarar veriyor.
Gerçekten yazdım mı ben öyle bişi yaw :S bulup bakılan şimdi
İnşallah bırakmaz Can'ım. Ben de çok çektim bu emzirme işinde.. İnşallah emer bebeğin.
Insallah hepiniz güzel sonuclar alirsiniz ablacimEvet heyecan dorukta kızlar yarın tartı günü
Sag ol canimTek kelimeyle süper bir menü
20 gun sonra kontrolum var canimbende iyiyim kuzum hamilelik de iyi cok sukur:)
doktora gidecek misin yakinlarda?
Doğru koşturmacayla geçti günüm ama sabah kahvaltıyı geç yaptım sonra ev işleri derken kızım 1 de okuldan geldi pazara gidelim dedim gelmedi çarşamba pazarı meşhur burda evede yakın tam hazırlandım eşim aradı annem gelcekmiş sana diye dedim ben pazara çıkıyom kızla otura dursun. Gittim 2 saat gezmişim pazarda giysiler mutfak eşyaları falan derken sebze meyve. Eve geldim üç buçuk olmuş oturuyo benimkiler hemen çay kahvaltı omlet açlıktan gözüm dönüyodu tuttum kendimi sonra eşim geldi annemi aldı götürdü bırakmaya bende spora işte böyle dünün özeti.@Yawrukush kaptanım nettin yaw ben haftalık 26000 adım anca atıyormuşum benimki olsa olsa 4000 felanbir de birinci olmuşum neyse olmadım demem en azından
Yok canımsevgili @haeshin arkidişimizin kaynaklı kayısıdan uyarlaması; şöyleki; kuru kayısıyı açıp içine sürmek suretiyle itinayla lüpletilir :)
Can'ım ben o siteyi kaybetim yaw. İnternete qoobee yaz her boy çıkıyor.
Ayy kötü olmuş yaa.. En azından onun huysuz olmak için mazereti varmış.. İlaveten seni kıskanmak için sebepleri.. Bizimkinin tuzu da kuru anam nemizi çekemiyor anlamıyorum.. Ben harry potter hayranıyım tüm kitaplarını tek tek alıp okumuştum zamanında, hayatımda da korsan kitap da almamışımdır, ve 8 kitabı pahalı bulup "eşime anasının evinde orjinal kitap mı görmüş" demiştiduyan da gecekonduda oturuyoruz sanacak.. Ne yapsam onun mertebesine ulaşamam nasılsa
Dostum hiç bişi yememişsin yaw.. Yoğun bir gündü kanımca..
Ayyy nerden gördün kıztaytlı resmimi çok beğeniyorum işte orada 63 felandım. İnşallah göreceğim o günleri tekrar..
Can'ım yaa çok tatlı:) büyük kaç yaşında canım?
Çok geçmiş olsun canım.. Sporu bıraksan da diyeti sakın bırakma, kilo da dizlere çok zarar veriyor.
Gerçekten yazdım mı ben öyle bişi yaw :S bulup bakılan şimdi
İnşallah bırakmaz Can'ım. Ben de çok çektim bu emzirme işinde.. İnşallah emer bebeğin.
An itibariyle Asya nin yorumudur;;;
-anne yemekleri nerde pisiriyorsun
-ocakta
-ocagin alti gibi yandi kolumun alti
Cok sicak terledim deme şeklimizz
Yerim ya
Kendimle monolog yapmanin tadina variyorum
Nerdesiniz milletttttt
Canim kuzular iyi cok şükür, eşim bu aralar çok gergin, kendi aile tarafim da bazi skintilar var, esimin tarafinda görüşmediğm birileri var bu tarafta da skintilar var ev zaten yay gibi gergin. Bugun esim doğumgünü surprizi yapmis bu kadar olayin ustune bisi yemiycem diemedim bi suru sey yedim, dogru duzgun bir menum de yok gunlerdir, motivasyonum yerlerde diyet dağıldı. Dizim de kikirdak ezilmesi olmus Dr bi sure spor yapma dedi. Cuma arti cikarim sanirim boyle olursads artik uuzn bi sure izine ayrilirim sanirim.
İyi geceler canlar..
Aklınıza gelirsem dua edin bana, git gide kötü oluyorum, ilaç alıyorum ne kadar fayda ederse artık..
Allah rahatlık versin..
Gece 12 geçti ama menu yazayım Çarşamba içinn
Sabah
2 yumurta
3dilim çavdar ekmeği
Peynir
Az kaymak az erik reçeli
2 su br süt
Öğle
Yok geç yedim
Ara
1muz
Akşam
1 tabak kıymalı kabak yemeği
1 dilim kepekli ekmek
1 yumurta
Ara
1 hurma
4 lt su
Spor yok ama cuma dönüşüm muhteşem olucak kendimce tabi boşvakitlerimde
Kızlar bebeğim gak dese meme veriyorum guk dese meme veriyorum arada dinleniyor yine veriyorum. Bilinç altına sokmaya çalışıyorum başka yolu yok emecek heleki süt varken... Gidişatım iyi gibi ctesi dr a gidicez bi baksın o da.aklınıza gelirse hasan emsin diye dua edin nolur. Seviyorum sizi iyi geceler muck
yok kaptanım p.tesi sabah 6.40 ta ucagımızHerkese gunaydinlar canlarim, mutlu, enerjik, bol eksili bir gun dilerim :)
@D3S1R3 canim iyi misin nerelerdesin?
@CheGuevera guzelim kayiplara karistin :)
asya_01 nasilsin asyam?
@bnnu guzelim gecti mi gerginligin, enisteyle arayi duzelttin mi?
@edsofi haftya listeye doneceksin nerelerdesin tavuk guzeli? :)
@melinda23 yolculuk pazara mi canim?
@AKovser nasil oldun Fatimem?
Mavibocuk canim attin mi yorgunlugunu?
@KarKralicesi canim bol keyifli tatiller :)
Harpy kuzum ben uykusuzluktan karistirdim mi naptim, watsaptan okumustum sanki:) hemen duzeltiyorum :)
F Fyfyfy vemrym77 ablalarim yarin tarti gunu, sabahtan ac karnina, wc sonrasi , kiyafetsiz olarak tartilmayi unutmayin :)
@kitabi ablacim, nasilsin , oglan nasil?
Tadı nasıl oluyor merak ettim bende içini açıp tereyağ sürüp bi denicem ilk duydum.
Evet cnm emzirmeyi çok seviyorum inanılmaz haz alıyorum sabaha kadar emse gık demem Allahın bir mucizesi bu ve ne güzelki biz yaşıyoruz. Düşünsene başka bir yerdesin göğüslerin sızlıyor ve bebeğinin uyandığını söylüyorsun bu his bambaşka. O yüzden bu kutlu mücadelemde minik hasana yenilmeyeceğimm
Doktora gitmeyide hiç canım istemiyor canım yaaa bu yıl kilo verdiğim için sürekli gittim yaaa sıkıldım:)canım alerjı ıcın ıalclar var bı dr a gorunup ılac takvıyesı alablrsn
Bi değişiklik olacağını sanmıyorum canım ama değişirse bilgilendirilirizKızlar ramazan Ayında nezaman tartı gününüz bilginiz varmı canlar
Ben dinlenemiyorum özgem yaaaHerkese gunaydinlar canlarim, mutlu, enerjik, bol eksili bir gun dilerim :)
asya_01 nasilsin asyam?
Harpy kuzum ben uykusuzluktan karistirdim mi naptim, watsaptan okumustum sanki:) hemen duzeltiyorum :)
F Fyfyfy vemrym77 ablalarim yarin tarti gunu, sabahtan ac karnina, wc sonrasi , kiyafetsiz olarak tartilmayi unutmayin :)
Herkese gunaydinlar canlarim, mutlu, enerjik, bol eksili bir gun dilerim :)
asya_01 nasilsin asyam?
4 e mayista girdik canim
Görürüz inşşay insallah eksileri goruruz ..
Gecen sene persembe aksami iftardan önce tartiliyorduk ablacim, sanirim en mantiklisi öyle cünkü hem sahurda yediklerini eritmis oluyorsun hemde cuma bildirimi icin en yakin gün.Kızlar ramazan Ayında nezaman tartı gününüz bilginiz varmı canlar
Tartı günü değişmiyor canım hep cuma ama sen istersen perşembe akşamı tartılabilirsin ebrunun dediği gibi.Kızlar ramazan Ayında nezaman tartı gününüz bilginiz varmı canlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?