Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Evet heyecan dorukta kızlar yarın tartı günü

4 e mayista girdik canim

Doğru koşturmacayla geçti günüm ama sabah kahvaltıyı geç yaptım sonra ev işleri derken kızım 1 de okuldan geldi pazara gidelim dedim gelmedi çarşamba pazarı meşhur burda evede yakın tam hazırlandım eşim aradı annem gelcekmiş sana diye dedim ben pazara çıkıyom kızla otura dursun. Gittim 2 saat gezmişim pazarda giysiler mutfak eşyaları falan derken sebze meyve. Eve geldim üç buçuk olmuş oturuyo benimkiler hemen çay kahvaltı omlet açlıktan gözüm dönüyodu tuttum kendimi sonra eşim geldi annemi aldı götürdü bırakmaya bende spora işte böyle dünün özeti.

huhuuuu gunaydn kızlar

An itibariyle Asya nin yorumudur;;;
-anne yemekleri nerde pisiriyorsun
-ocakta
-ocagin alti gibi yandi kolumun alti

Cok sicak terledim deme şeklimizz
Yerim ya

aahahah ocagın altı gıbı yandı kolumun altı ay yerım ya

Kendimle monolog yapmanin tadina variyorum
Nerdesiniz milletttttt

kolay gelsın kendı kendını eglendrmenn yolalrnı da bılıosn

canım aman sızın aranz ıyı olsn ya bırazcık pasta yemıssn sıfa olsn eheheh olcak arada kacamak

İyi geceler canlar..
Aklınıza gelirsem dua edin bana, git gide kötü oluyorum, ilaç alıyorum ne kadar fayda ederse artık..
Allah rahatlık versin..

dua ediciiimmmm kuşummmm

ADIM EGZERSIZI TAKIM ICI ILK 3

1. 26060 adimla Harpy

2. 13.358 adimla F Fyfyfy

3. 8000 adim ile gogo2405 ve O Ollalla

Tebrikler canlar :)

tebrık edderm kızlarrr

menun cok guzelmiş cnm

azmine hayran kaldım

yok kaptanım p.tesi sabah 6.40 ta ucagımız

hamıleyken en cok ıstedgm sey emzırmektı ınanılmaz merak edıodm ve dogumdan sonra en sevdgım sey oldu emzırmek ama kısmetnde 3 ay varmıs fazla emmedi minik pandam bnce bır anne ıcın en kutsalyanı her canlı ıcın oyle köpeğn yavrusunu emzırmesı gıbı bnce bıze bahsedılen yegane ozellık kızımm emmeyı bıraktgnda cok agladm hadı annecım bırazcık daha dıe zorladm ama ıhh ıhhh.. sen pes etme devam hemserim

dünki menüm
sabah
domates
peynr
4 zeytn
yarım sımıt

ara turk kahvesı

oglen
fırın tavuk 2-3 fırın patets
yogurt
salata

ara
2 dilim karpouz ama kucuktu dılımler

aksam
kalamar sote
jumbo karıdes sosuda vardı ama hafıftı ne sosu oldgnu anlamadm
mınekop ızgara
soya soslu soganlı somon
1-2 bsy daha yedm hatrlamıorm adlarnı ama hepsı hafıftı
salata
ıkı ısırık mısır ekmegı
kızımın kalan balık corbası 2-3 tatlı kasıgı kadr

cok yemısım gbı gorunuoda vallahepsı toplam 1 tabak yemek hepsnden 1 er yemek kaşıgı gibi düşünün
spor yok malesef marinaya gttk tatil alısverıısne spor yapamadm ama bugun yapcam kısmetse
su 2 lt

Ben dinlenemiyorum özgem yaaa ama dikkat ediyorum ve zaten midem bulanıyor yemek yiyesim gelmiyor regl de erken geldi şişkinliğimde var ah ah ama ramazanda süper dikkat etmem lazım

ay insallah eksileri goruruz ..

Ayyyy yetişin komşular geberdim.. Bu ripped in 30 var ya 65 olmadan tekrar yapmam. Yiğitliğe bişey sürdürmemek için bırakmıyorum ama aslında bilinç altında çoktan bıraktım kaptanım ripped den sonra ne yapayım? Bir de böle yarım yamalak yapunca işe yarıyor Mıdır? Gerçi tartıda kas artıyor ama az artıyor sanki haftaya cuma tekrar bi karşılaştırma yapıcam.. Ona göre geçicem 4. Haftaya çok korkuyorum gebertecek bu kadın beni..

Kızlar ramazan Ayında nezaman tartı gününüz bilginiz varmı canlar
Gecen sene persembe aksami iftardan önce tartiliyorduk ablacim, sanirim en mantiklisi öyle cünkü hem sahurda yediklerini eritmis oluyorsun hemde cuma bildirimi icin en yakin gün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…