Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bu temizlik bitmiyor arkadaşlar yaa bitmeyen temizlik yapmışlar nedir yahu bu nasıl bişey anlamadım

Valla sorma sıkıyor bazen eskiden deli temizlik yapardım. Sabahtan yatana kadar yaptığımı bilirim artık hergün az az yapıyorum ya banane

Sorma cnm ilk hamileliğimde cahilliğime geldi uğraştım ama almıyo aç ve açlıktan ağlıyo diye ara ara mama vermeye başladım vermez olaydım tümüyle almadı beni geceleri bile ahh o biberonlarla ne çektim kalk mama hazırla bilmem ne.şimdi daha iyiyiz bugün falan yorulunca veriyorum emerek uyuyo evet verme aralığımı açtım acıkınca alsın diye dediğin gibi. Ya takılma kimi bebek zayıf büyür sağlıklıdır.kız kardeşime iskeletor derdik cılız mı cılız şimdi diyet yapıyo hahaha

Valla cnm aynen öyle Allahın izniyle işe dönene kadar bari emziricem inşAllah

Canım yook menu çok değil ve çok sağlıklı sahile inmişsiniz ohhh afiyet bal şeker olsun şifa olsun nereye tatile gideceksiniz? Benim daha çok var eylül başında gidicem valla özledim denizi. Belki bi haftasonu kaçamak yaparız bizdeee

Kızlar ramazan Ayında nezaman tartı gününüz bilginiz varmı canlar

Aynıdır sanırım...

Valla ben ne zaman bu kadın hem erkekten hem kadından hoşlandığını ve bir kadınla evlendiğini duydum bi tuhaf oldum hahaha

Benim oğlum da eylülde 6ya girecek :)
Çok tatlılar ve hayal güçleri şaşırtıcı :)

2010 doğumlu dimi cnm benimkiyle yaşıtlar ilk okula başlicaklar inş

Tartı günü değişmiyor canım hep cuma ama sen istersen perşembe akşamı tartılabilirsin ebrunun dediği gibi.

Ben malesef bu Ramazan oruçlu olmayacağım tutmak istiyorum ama bir öğün yemesem sütüm azalıyor o yüzden tutamayacağım. Ben yine cuma sabahları öğlene kadar bildirimi yaparım o zaman

Çok sıcak bugün dışardan geldik yanıyooo hemen soydum hasanı zıbınla yatırdım Allahtan yatak odam çok serin valla çocuk serin yeri gördü uyuyor kalkıp bi buzluğa bakayım yemek için çıkarayım bişeyler akşama. Sebzecimiz gelsede bişeyler alayım bezelye yapim bugün. Hergün ne yapsam diye düşünen var mı akşama??

Merhaba Nasilsin? Bence yemek yapan herkes aksama ne yapsam diye dusunuyor :)

Buraya üye olalı gercekten sizleri tanıyalı çok motive oldum oluyorumda çok Tşkler kızlar Hırs ve yarışma güzel ve dikkatli oluyorsun yemek yemeye önceden Çarşamba günleri Çekirdek aldım mı yerdim şimdi yemedim ve ayrıca spor yapmak istemezdim artık yapıyorum

O zaman aramiza tekrar hosgeldin :))

tuzla balıkcısına gıttık cok meshur bı yer sen pendıge yenı gelmssn belkı duymamıssndr ama muazzam tavsıye edeblcgm bı yer cokta meshurdur denız urunlerı mezeleryle sıcak meze servsı yapıolar mutlaka gidin

ohh ne guzel serin oda bende olsam uyurum vallahiii bnm ev ateşşş

Hayırlı günler :)

Kötüyüm maalesef canım
Toparlanırım inşaAllah 1-2 güne..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…