Bu temizlik bitmiyor arkadaşlar yaa bitmeyen temizlik yapmışlar nedir yahu bu nasıl bişey anlamadım
Ah Can'ım ya benim kadar emzirmek için kendini paralayıp beceremeyen biri daha yoktur herhaldeoğlum yeni doğduğu dönemle 10 saat aralıksız emerdi ama doktor kilosu iyi dedi diye bir kere mama vermedim sonuç 1 yaşında 8,5 kilo bir çocuk. 1 yaşına kadar sütüm dışında doğru düzgün ek gıda da almadığı için Afrika'nın açları gibi bir çocuğum oldu boyu yaşıtlarından kısa enini hiç sorma. Kızım oğlumun aksine alerjiden dolayı meme reddi oldu 1 aylıkken ayakta sallayarak hatta hoplatarak 7. Aya kadar emzirdim sonra özel mamasına başlayınca onu bile kucağımda içmek istemedi karşıma yatırır içirirdim yeni yeni kucağımda içmeye başladı.. Çok şükür kızımın kilosu daha iyi..
Hamile kalmadan önce çok dua ettim çocuklarını 2 yaşına kadar emzirebileyim diye ama olmayınca olmuyor malesef..
Senin sütün de varmış sakın vazgeçme, ama daralma da eğer tepki veriyorsa çok sık emzirme, biraz açılmasına izin ver. Bu dönemde mideleri büyüdüğü için daha çok emip daha uzun tok kalıyor olabilirler..
huhuuuu gunaydn kızlar
aahahah ocagın altı gıbı yandı kolumun altı ay yerım ya
kolay gelsın kendı kendını eglendrmenn yolalrnı da bılıosn
canım aman sızın aranz ıyı olsn ya bırazcık pasta yemıssn sıfa olsn eheheh olcak arada kacamak
dua ediciiimmmm kuşummmm
tebrık edderm kızlarrr
menun cok guzelmiş cnm
azmine hayran kaldım
yok kaptanım p.tesi sabah 6.40 ta ucagımız
hamıleyken en cok ıstedgm sey emzırmektı ınanılmaz merak edıodm ve dogumdan sonra en sevdgım sey oldu emzırmek ama kısmetnde 3 ay varmıs fazla emmedi minikpandam bnce bır anne ıcın en kutsalyanı her canlı ıcın oyle köpeğn yavrusunu emzırmesı gıbı bnce bıze bahsedılen yegane ozellık kızımm emmeyı bıraktgnda cok agladm hadı annecım bırazcık daha dıe zorladm ama ıhh ıhhh.. sen pes etme devam hemserim
dünki menüm
sabah
domates
peynr
4 zeytn
yarım sımıt
ara turk kahvesı
oglen
fırın tavuk 2-3 fırın patets
yogurt
salata
ara
2 dilim karpouz ama kucuktu dılımler
aksam
kalamar sote
jumbo karıdes sosuda vardı ama hafıftı ne sosu oldgnu anlamadm
mınekop ızgara
soya soslu soganlı somon
1-2 bsy daha yedm hatrlamıorm adlarnı ama hepsı hafıftı
salata
ıkı ısırık mısır ekmegı
kızımın kalan balık corbası 2-3 tatlı kasıgı kadr
cok yemısım gbı gorunuoda vallahepsı toplam 1 tabak yemek hepsnden 1 er yemek kaşıgı gibi düşünün
spor yok malesef marinaya gttk tatil alısverıısne spor yapamadm ama bugun yapcam kısmetse
su 2 lt
Kızlar ramazan Ayında nezaman tartı gününüz bilginiz varmı canlar
Valla ben ne zaman bu kadın hem erkekten hem kadından hoşlandığını ve bir kadınla evlendiğini duydum bi tuhaf oldum hahahaAyyyy yetişin komşular geberdim.. Bu ripped in 30 var ya 65 olmadan tekrar yapmam. Yiğitliğe bişey sürdürmemek için bırakmıyorum ama aslında bilinç altında çoktan bıraktımkaptanım ripped den sonra ne yapayım? Bir de böle yarım yamalak yapunca işe yarıyor Mıdır? Gerçi tartıda kas artıyor ama az artıyor sanki haftaya cuma tekrar bi karşılaştırma yapıcam.. Ona göre geçicem 4. Haftaya çok korkuyorum gebertecek bu kadın beni..
Benim oğlum da eylülde 6ya girecek :)
Çok tatlılar ve hayal güçleri şaşırtıcı :)
Tartı günü değişmiyor canım hep cuma ama sen istersen perşembe akşamı tartılabilirsin ebrunun dediği gibi.
Aynen bende merak etmiştim:)Gecen sene persembe aksami iftardan önce tartiliyorduk ablacim, sanirim en mantiklisi öyle cünkü hem sahurda yediklerini eritmis oluyorsun hemde cuma bildirimi icin en yakin gün.
Sag ol canim
Merhaba Nasilsin? Bence yemek yapan herkes aksama ne yapsam diye dusunuyor :)Çok sıcak bugün dışardan geldik yanıyooo hemen soydum hasanı zıbınla yatırdım Allahtan yatak odam çok serin valla çocuk serin yeri gördü uyuyor kalkıp bi buzluğa bakayım yemek için çıkarayım bişeyler akşama. Sebzecimiz gelsede bişeyler alayım bezelye yapim bugün. Hergün ne yapsam diye düşünen var mı akşama??
O zaman aramiza tekrar hosgeldin :))Buraya üye olalı gercekten sizleri tanıyalı çok motive oldum oluyorumda çok Tşkler kızlar Hırs ve yarışma güzel ve dikkatli oluyorsun yemek yemeye önceden Çarşamba günleri Çekirdek aldım mı yerdim şimdi yemedim ve ayrıca spor yapmak istemezdim artık yapıyorum
Kosu bandindayim kuzumNerdesiniz????
Valla sorma sıkıyor bazen eskiden deli temizlik yapardım. Sabahtan yatana kadar yaptığımı bilirim artık hergün az az yapıyorum ya banane
Sorma cnm ilk hamileliğimde cahilliğime geldi uğraştım ama almıyo aç ve açlıktan ağlıyo diye ara ara mama vermeye başladım vermez olaydım tümüyle almadı beni geceleri bile ahh o biberonlarla ne çektim kalk mama hazırla bilmem ne.şimdi daha iyiyiz bugün falan yorulunca veriyorum emerek uyuyo evet verme aralığımı açtım acıkınca alsın diye dediğin gibi. Ya takılma kimi bebek zayıf büyür sağlıklıdır.kız kardeşime iskeletor derdik cılız mı cılız şimdi diyet yapıyo hahaha
Valla cnm aynen öyle Allahın izniyle işe dönene kadar bari emziricem inşAllah
Canım yook menu çok değil ve çok sağlıklı sahile inmişsiniz ohhh afiyet bal şeker olsun şifa olsun nereye tatile gideceksiniz? Benim daha çok var eylül başında gidicem valla özledim denizi. Belki bi haftasonu kaçamak yaparız bizdeee
Aynıdır sanırım...
Valla ben ne zaman bu kadın hem erkekten hem kadından hoşlandığını ve bir kadınla evlendiğini duydum bi tuhaf oldum hahaha
2010 doğumlu dimi cnm benimkiyle yaşıtlar ilk okula başlicaklar inş
Ben malesef bu Ramazan oruçlu olmayacağımtutmak istiyorum ama bir öğün yemesem sütüm azalıyor o yüzden tutamayacağım. Ben yine cuma sabahları öğlene kadar bildirimi yaparım o zaman
Çok sıcak bugün dışardan geldik yanıyooo hemen soydum hasanı zıbınla yatırdım Allahtan yatak odam çok serin valla çocuk serin yeri gördü uyuyor kalkıp bi buzluğa bakayım yemek için çıkarayım bişeyler akşama. Sebzecimiz gelsede bişeyler alayım bezelye yapim bugün. Hergün ne yapsam diye düşünen var mı akşama??
Herkese gunaydinlar canlarim, mutlu, enerjik, bol eksili bir gun dilerim :)
@D3S1R3 canim iyi misin nerelerdesin?
@CheGuevera guzelim kayiplara karistin :)
@asya_01 nasilsin asyam?
@bnnu guzelim gecti mi gerginligin, enisteyle arayi duzelttin mi?
@edsofi haftya listeye doneceksin nerelerdesin tavuk guzeli? :)
@melinda23 yolculuk pazara mi canim?
Dahlia_ nasil oldun Fatimem?
@Mavibocuk canim attin mi yorgunlugunu?
@KarKralicesi canim bol keyifli tatiller :)
@Harpy kuzum ben uykusuzluktan karistirdim mi naptim, watsaptan okumustum sanki:) hemen duzeltiyorum :)
F Fyfyfy ve @mrym77 ablalarim yarin tarti gunu, sabahtan ac karnina, wc sonrasi , kiyafetsiz olarak tartilmayi unutmayin :)
@kitabi ablacim, nasilsin , oglan nasil?
ay ben acıktım oglen 1 de yedım ama acım suan ne onerırsnz 3 mınık catal kavun yedm arada ama suan meyve hakkımda kalmadı
Ben kahvaltiyla duruyorum ya biri hazirlasada bende yesemay ben acıktım oglen 1 de yedım ama acım suan ne onerırsnz 3 mınık catal kavun yedm arada ama suan meyve hakkımda kalmadı
:)oy kıyamam canım benimbulantim parcali bulutlu, mide yanmasi saganak yagisli, mide eksimesi ise firtinamsi sekilde devam ediyor:)
oyyyyy oyyyyyyyy..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?