Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bu temizlik bitmiyor arkadaşlar yaa bitmeyen temizlik yapmışlar nedir yahu bu nasıl bişey anlamadım

Aynen yaa bütün gün mutfağı topla yemek yap tekrar topla yine yemek yap yine topla :/ bazen bu gün toplu kalsan Nasıl olur diye düşünüyorum :/

Ayyy herrrrrrr gün kafayı yicem artık. Herkese uydurmak da çok zor ben yediğimi eşim yemiyor onun yediğini oğlum yemiyor Bahar'ın dişine göre bişey de yapmak lazım.. Günün yarısını ne yapsam diye düşünerek geri kalanını yaparak geçiririyorum

Merhaba Nasilsin? Bence yemek yapan herkes aksama ne yapsam diye dusunuyor :)
Saol cnm bugün iyiyim çok şükr sen nasılsın? Nasıl gidiyor nişanlılık hafiflemişsindir baya telaşınız bitti şimdilik. Valla sanırım yapmicam taze fasülye var azda kabak yemeği bitsin yarın yapayım diyorum ziyan olmasın bugün yırttım heheheh :)

Ekiple olmak çok faydalı. Tek başına gerçekten insan dikkat etmiyor... Ama ekiple daha dikkatli oluyorsun... Ben mesela spor yapanlardan gaz alıyorum ve tekrar spora başlayacağım yarın Allahın izni ile

Kimse yokken temizlik yapayim bari

Yap canım yap

Canım gidiyoruz bizde tuzla balıkçısı bilmeyen yok valla. 5 çeşit 3 çeşit aslında yediklerini duyunca dicektim tuzla mı acaba marina mı :) afiyet olsun tatlım iyi yapmışsınız.

biri tatile nereye gidiosun die sorduda happy_moon sanırım kacrıdım o kısmı kıbrıs a gidiyorum canım allah ızın verirse

Ohhh kıbrıs sıcacıktır şimdi iyi tatiller canım benim yat güneşlen miss gibi ohhh

kızlar ben sürünüyorum hasta oldum iyice

Canımm çok geçmiş olsun Allah şifa versin dr a gittin mi??

Düşünüp karar verip eve girince farklı yemek yaptığımdan dolayı artık düşünmüyorum uzun zamandır
ay ben acıktım oglen 1 de yedım ama acım suan ne onerırsnz 3 mınık catal kavun yedm arada ama suan meyve hakkımda kalmadı
Yoğurda keten tohumu yada yulaf ezmesi koy tok tutar

Dimi yaaa benim eşim de tipik bir boşnak olarak boğazına çok düşkün :) yemek yoksa gergin oluyor. Gerçekten kocamın kalbine giden yol midesinden geçiyor. Biraz özeneyim tavırları daha olumlu oluyor hahahah :) napalım ev yemeksiz olmuyor yaa ben çalıştığım için normalde hazır yemek tükettiğimiz zamanlar da çok oluyordu mesai oluyordu bilmem ne yapamıyor yetişemiyordum. Şimdi evdeyim ya ohh miss inan salata yapıyorum ya o bile lüks bize hahahaha

Hoş geldin cnm özlettinnn

ayy bende özledimmm

dün girmemek için zor tuttum ama bu aralar sekötr kötü fena terör estiriyorlar bayaa sıkı hersey birde akşam kaynanamı görmeye gittik. memlekete dönecek diye off geceye doğru eve geldik gelemedim aklım buradaydı

Hayırlı günler :)

Kötüyüm maalesef canım
Toparlanırım inşaAllah 1-2 güne..

Nooldu size böyle birinci olunca takımımıza nazar değdi galiba :)
Geçmiş olsun..

Ay benim eşim de Maraşlı ve aynen dediğin gibi ben ne olsa yerim bana özel bişey yapma deyip kabak dolmasının pirinçi lapa olmuşa uzanan bir yemek anlayışı var. Onların yemekleri hep pilav makarna. Kayınvalidem de benim sebze yemeklerimi görünce kendinden geçiyor garibim yıllarca kocası yemiyor diye yapmamış :)

Canım hangi sektördesin. Allah kolaylık versin canım.

Dimi yaa valla zor biz bayanların işi zor gerçekten keşke yemek yapma zihniyeti erkeğe yükleselerdi

Ben kotuyum yaa 3 gundur disim hafif agriyordu bu sabah kalktigimda sismisdi doktora gitdim cekdi dismi bu yetmiyormus gibi birden atesim cikdi bogazim git gitde kotulesiyor hayatinda burun akintisi ne oldugunu bilmiyen ben burnum akiyor basimda catlayacak gibi ((

Hayırlı günler :)

Kötüyüm maalesef canım
Toparlanırım inşaAllah 1-2 güne..
ay gecmsler olsun kuzucugummm benımmm

Yoğurt yiyebilirsin canım, tok tutar, erken açıkmışsın :) Az mı yedin ??

aynen oyle yaptım yogurda salatalık dogradm bıde pul bıber oh misss yemek nıetıne

Ben kahvaltiyla duruyorum ya biri hazirlasada bende yesem
Sut yada yogurt ye tatlim
Kavun aciktirmistir

kıyamam yaaaa

gecms olsun noldu lunacıgım

he sizde kesfettysenz tamam bız yenı kesfettk 2 yıl oldu cok duyuodk ama 2 yıldr mudavımıyız ayda 1-2 bazen3 defa gıdıyrz
nam nam nefıs seyler yapıolar

Düşünüp karar verip eve girince farklı yemek yaptığımdan dolayı artık düşünmüyorum uzun zamandır

Yoğurda keten tohumu yada yulaf ezmesi koy tok tutar

gogom calısıyrm ole keten tohumu falan yokta salatalıklataçlandırdım

nazara geldn heralde nısan guzelı baaya yemısler senı gozleryle hay allah gecmsler olsnnnn

zey zey kuzum hg naslsn?

aksam sanırım yıne dısarda yıcez hıc yemek yapaasm yok gercı kocam yemek aramaz peynr ekmek domates ona super gelır hatta dısarda yemekten nefret eden bır tıp ama bnm karnım ac hala doymadım ahahahha

Ooo cnm çok geçmiş olsun Allah şifa versin. Bence güçsüz kaldı vucudun çok çok az yemek yiyorsun vitamin al mutlaka... Nişan stresi falan vucudun tepki veriyor şuanda. En kısa zamanda toparlarsın inşallah dinlenmeye bak cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…