Bu temizlik bitmiyor arkadaşlar yaa bitmeyen temizlik yapmışlar nedir yahu bu nasıl bişey anlamadım
Çok sıcak bugün dışardan geldik yanıyooo hemen soydum hasanı zıbınla yatırdım Allahtan yatak odam çok serin valla çocuk serin yeri gördü uyuyor kalkıp bi buzluğa bakayım yemek için çıkarayım bişeyler akşama. Sebzecimiz gelsede bişeyler alayım bezelye yapim bugün. Hergün ne yapsam diye düşünen var mı akşama??
Saol cnm bugün iyiyim çok şükr sen nasılsın? Nasıl gidiyor nişanlılık hafiflemişsindir baya telaşınız bitti şimdilik. Valla sanırım yapmicam taze fasülye var azda kabak yemeği bitsin yarın yapayım diyorum ziyan olmasın bugün yırttım heheheh :)Merhaba Nasilsin? Bence yemek yapan herkes aksama ne yapsam diye dusunuyor :)
Buraya üye olalı gercekten sizleri tanıyalı çok motive oldum oluyorumda çok Tşkler kızlar Hırs ve yarışma güzel ve dikkatli oluyorsun yemek yemeye önceden Çarşamba günleri Çekirdek aldım mı yerdim şimdi yemedim ve ayrıca spor yapmak istemezdim artık yapıyorum
Kimse yokken temizlik yapayim bari
tuzla balıkcısına gıttık cok meshur bı yer sen pendıge yenı gelmssn belkı duymamıssndr ama muazzam tavsıye edeblcgm bı yer cokta meshurdur denız urunlerı mezeleryle sıcak meze servsı yapıolar mutlaka gidin
ohh ne guzel serin oda bende olsam uyurum vallahiii bnm ev ateşşş
biri tatile nereye gidiosun die sordudahappy_moon sanırım kacrıdım o kısmı kıbrıs a gidiyorum canım allah ızın verirse
kızlar ben sürünüyorum hasta oldum iyice
Düşünüp karar verip eve girince farklı yemek yaptığımdan dolayı artık düşünmüyorum uzun zamandırÇok sıcak bugün dışardan geldik yanıyooo hemen soydum hasanı zıbınla yatırdım Allahtan yatak odam çok serin valla çocuk serin yeri gördü uyuyor kalkıp bi buzluğa bakayım yemek için çıkarayım bişeyler akşama. Sebzecimiz gelsede bişeyler alayım bezelye yapim bugün. Hergün ne yapsam diye düşünen var mı akşama??
Yoğurda keten tohumu yada yulaf ezmesi koy tok tutaray ben acıktım oglen 1 de yedım ama acım suan ne onerırsnz 3 mınık catal kavun yedm arada ama suan meyve hakkımda kalmadı
Dimi yaaa benim eşim de tipik bir boşnak olarak boğazına çok düşkün :) yemek yoksa gergin oluyor. Gerçekten kocamın kalbine giden yol midesinden geçiyor. Biraz özeneyim tavırları daha olumlu oluyor hahahah :) napalım ev yemeksiz olmuyor yaa ben çalıştığım için normalde hazır yemek tükettiğimiz zamanlar da çok oluyordu mesai oluyordu bilmem ne yapamıyor yetişemiyordum. Şimdi evdeyim ya ohh miss inan salata yapıyorum ya o bile lüks bize hahahahaAynen yaa bütün gün mutfağı topla yemek yap tekrar topla yine yemek yap yine topla :/ bazen bu gün toplu kalsan Nasıl olur diye düşünüyorum :/
Ayyy herrrrrrr gün kafayı yicem artık. Herkese uydurmak da çok zor ben yediğimi eşim yemiyor onun yediğini oğlum yemiyor Bahar'ın dişine göre bişey de yapmak lazım.. Günün yarısını ne yapsam diye düşünerek geri kalanını yaparak geçiririyorum
Haha düşünmemek o da iyiymişDüşünüp karar verip eve girince farklı yemek yaptığımdan dolayı artık düşünmüyorum uzun zamandır
Yoğurda keten tohumu yada yulaf ezmesi koy tok tutar
Cok gecmis olsun canimkızlar ben sürünüyorum hasta oldum iyice
Hoş geldin cnm özlettinnnKızlar Selamm
Kbakmayın dün hiç gelemedim off inanılmaz yogunum
Bir geçmişe bakıp geliyorum
Geçmiş olsunn..kızlar ben sürünüyorum hasta oldum iyice
Hoş geldin cnm özlettinnn
sağol canımmCok gecmis olsun canim
sağol canım hadi gelGeçmiş olsunn..
Gel beraber sürünelim canımmm
Hayırlı günler :)
Kötüyüm maalesef canım
Toparlanırım inşaAllah 1-2 güne..
Dimi yaaa benim eşim de tipik bir boşnak olarak boğazına çok düşkün :) yemek yoksa gergin oluyor. Gerçekten kocamın kalbine giden yol midesinden geçiyor. Biraz özeneyim tavırları daha olumlu oluyor hahahah :) napalım ev yemeksiz olmuyor yaa ben çalıştığım için normalde hazır yemek tükettiğimiz zamanlar da çok oluyordu mesai oluyordu bilmem ne yapamıyor yetişemiyordum. Şimdi evdeyim ya ohh miss inan salata yapıyorum ya o bile lüks bize hahahaha
ayy bende özledimmm
dün girmemek için zor tuttum ama bu aralar sekötr kötü fena terör estiriyorlar bayaa sıkı hersey birde akşam kaynanamı görmeye gittik. memlekete dönecek diye off geceye doğru eve geldik gelemedim aklım buradaydı
Nooldu size böyle birinci olunca takımımıza nazar değdi galiba :)
Geçmiş olsun..
Ay benim eşim de Maraşlı ve aynen dediğin gibi ben ne olsa yerim bana özel bişey yapma deyip kabak dolmasının pirinçi lapa olmuşa uzanan bir yemek anlayışı var. Onların yemekleri hep pilav makarna. Kayınvalidem de benim sebze yemeklerimi görünce kendinden geçiyor garibim yıllarca kocası yemiyor diye yapmamış :)
Gecmis olsun bende hastalandim yaa birden basladi sabah yoktukızlar ben sürünüyorum hasta oldum iyice
Ben kotuyum yaa 3 gundur disim hafif agriyordu bu sabah kalktigimda sismisdi doktora gitdim cekdi dismi bu yetmiyormus gibi birden atesim cikdi bogazim git gitde kotulesiyor hayatinda burun akintisi ne oldugunu bilmiyen ben burnum akiyor basimda catlayacak gibiSaol cnm bugün iyiyim çok şükr sen nasılsın? Nasıl gidiyor nişanlılık hafiflemişsindir baya telaşınız bitti şimdilik. Valla sanırım yapmicam taze fasülye var azda kabak yemeği bitsin yarın yapayım diyorum ziyan olmasın bugün yırttım heheheh :)
Ekiple olmak çok faydalı. Tek başına gerçekten insan dikkat etmiyor... Ama ekiple daha dikkatli oluyorsun... Ben mesela spor yapanlardan gaz alıyorum ve tekrar spora başlayacağım yarın Allahın izni ile
Yap canım yap
Canım gidiyoruz bizde tuzla balıkçısı bilmeyen yok valla. 5 çeşit 3 çeşitaslında yediklerini duyunca dicektim tuzla mı acaba marina mı :) afiyet olsun tatlım iyi yapmışsınız.
Ohhh kıbrıs sıcacıktır şimdi iyi tatiller canım benim yat güneşlen miss gibi ohhh
Canımm çok geçmiş olsun Allah şifa versin dr a gittin mi??
ay gecmsler olsun kuzucugummm benımmmHayırlı günler :)
Kötüyüm maalesef canım
Toparlanırım inşaAllah 1-2 güne..
Yoğurt yiyebilirsin canım, tok tutar, erken açıkmışsın :) Az mı yedin ??
Ben kahvaltiyla duruyorum ya biri hazirlasada bende yesem
Sut yada yogurt ye tatlim
Kavun aciktirmistir
Saol cnm bugün iyiyim çok şükr sen nasılsın? Nasıl gidiyor nişanlılık hafiflemişsindir baya telaşınız bitti şimdilik. Valla sanırım yapmicam taze fasülye var azda kabak yemeği bitsin yarın yapayım diyorum ziyan olmasın bugün yırttım heheheh :)
Ekiple olmak çok faydalı. Tek başına gerçekten insan dikkat etmiyor... Ama ekiple daha dikkatli oluyorsun... Ben mesela spor yapanlardan gaz alıyorum ve tekrar spora başlayacağım yarın Allahın izni ile
Yap canım yap
Canım gidiyoruz bizde tuzla balıkçısı bilmeyen yok valla. 5 çeşit 3 çeşitaslında yediklerini duyunca dicektim tuzla mı acaba marina mı :) afiyet olsun tatlım iyi yapmışsınız.
Ohhh kıbrıs sıcacıktır şimdi iyi tatiller canım benim yat güneşlen miss gibi ohhh
Canımm çok geçmiş olsun Allah şifa versin dr a gittin mi??
Düşünüp karar verip eve girince farklı yemek yaptığımdan dolayı artık düşünmüyorum uzun zamandır
Yoğurda keten tohumu yada yulaf ezmesi koy tok tutar
Ben kotuyum yaa 3 gundur disim hafif agriyordu bu sabah kalktigimda sismisdi doktora gitdim cekdi dismi bu yetmiyormus gibi birden atesim cikdi bogazim git gitde kotulesiyor hayatinda burun akintisi ne oldugunu bilmiyen ben burnum akiyor basimda catlayacak gibi((
Ben kotuyum yaa 3 gundur disim hafif agriyordu bu sabah kalktigimda sismisdi doktora gitdim cekdi dismi bu yetmiyormus gibi birden atesim cikdi bogazim git gitde kotulesiyor hayatinda burun akintisi ne oldugunu bilmiyen ben burnum akiyor basimda catlayacak gibi((
ay gecmsler olsun kuzucugummm benımmm
aynen oyle yaptım yogurda salatalık dogradm bıde pul bıber oh misss yemek nıetıne
kıyamam yaaaa
gecms olsun noldu lunacıgım
he sizde kesfettysenz tamam bız yenı kesfettk 2 yıl oldu cok duyuodk ama 2 yıldr mudavımıyız ayda 1-2 bazen3 defa gıdıyrz
nam nam nefıs seyler yapıolar
gogom calısıyrm ole keten tohumu falan yokta salatalıklataçlandırdım
nazara geldn heralde nısan guzelı baaya yemısler senı gozleryle hay allah gecmsler
Evet cnm bayadır biliyoruz eşimin iş yerindeki arkadaşları önermişti hamileliğimde bizde çok sık gittik. Balık candır çok severim. Sizede afiyet olsun tatlım
zey zey kuzum hg naslsn?
aksam sanırım yıne dısarda yıcez hıc yemek yapaasm yok gercı kocam yemek aramaz peynr ekmek domates ona super gelır hatta dısarda yemekten nefret eden bır tıp ama bnm karnım ac hala doymadım ahahahha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?