hosgeldin canim ben Ozge, 27 yasindayim, evliyim, 1 oglum var, 2. bebise hamileyim, beden egitimi ogretmeniyim.Merhaba kizlar
Bende katilmak istiyorum size .. bundan bi sene önce bende burdaydim evlencem gelinlik giyinicem diye ki baya zayiflamistim 10 kilo vermistim ama simdi evlendikden sonra malesef yine 6 7 kilo aldimm .. ve suan saglik yüzünden vermem gerekiyor doktor mecbursun dedi .. suan tam 80.2 kiloyum 70 altina düsmek istiyorum eger beni kabul ederseniz takiminiza cok mutlu olurum:))
Cok tsk ederim :) ne güzel vallah allah anali babali büyütür insallah :)hosgeldin canim ben Ozge, 27 yasindayim, evliyim, 1 oglum var, 2. bebise hamileyim, beden egitimi ogretmeniyim.
ilk sayfadaki kurallarimizi okuyup kabul ediyorsan yine ilk sayfadaki katilim formumuzu doldrur musun canim?
tum takim seni taniyalim:)
bu arada evliliginiz de hayirli olsun:)
sabit kilodan - 500 grama ne denir ki tebrikler canimmm :)
tamam ablacim hergun ugra takima :)
canim sukur iyiyiz idare ediyoruz.
Akin hic durmuyor, bende idare ediyorum gulum.
sen nasilsin?
ablacim duzgun beslenir, sporunuda ihmal etmezsen durma duraklama olmadan verirsin kilo:)
ellerinize saglik canim :)
tabiki izin ne demek ablacim rakibe bulursan cok guzel olur:)
bakalim seninle rakibe olmak isteyen arkadasimiz var mi :)
ellerin dert gormesin Ebrum:)
kuzum tatilin 5 gun idi.
zaten tatilde takima hic ugramamana ok demistik.
simdi izne mi ayrilmak istiyorsun guzelim?
haftaya cuma bildirim yapamayacak misin?
o sebeple mi izne ayrilmak istiyorsun?
umarim senden cevap gelir kuzum, gelmezse izne ayiracagim...
ElticanMerhaba kizlar
Bende katilmak istiyorum size .. bundan bi sene önce bende burdaydim evlencem gelinlik giyinicem diye ki baya zayiflamistim 10 kilo vermistim ama simdi evlendikden sonra malesef yine 6 7 kilo aldimm .. ve suan saglik yüzünden vermem gerekiyor doktor mecbursun dedi .. suan tam 80.2 kiloyum 70 altina düsmek istiyorum eger beni kabul ederseniz takiminiza cok mutlu olurum:))
Insallah artik burdayimm yinee :))ElticanHoşgeldin, seni tekrar aramızda görmek ne güzel. Sürpriz oldu beklemiyordum :)
Gülüm 1 kere başardın ve istersen tekrar başarırsın, yeter ki gerçekten iste.
Hosgeldin canimIsmim Seda Almanyadan katiliyorum 7 aydir evliyim yasim 23 hedef kilom 65 insallah suanki kilom 80.2 boyum 1.63 zayiflamak istedigim neden pco hastaligin baslangici oldugunu ögrendim bunun tedavisi zayiflamak oldugunu söyledi doktorum her ay beni tarticak ayni zamanda hap tedaviside görüyorum suan. Hem diyet yapmak istiyorum hemde sporkulubüne basladim bu hafta haftada 3 4 kere gitmeyi planliyorum nekadar hizli saglikli verirsem okadar iyi benim icin .. bu arada Ebrulimin eltisiyim:) haha kurallari billiyorum kabul ediyorum :)
Sevindim ablam :) inşallah sen burda kalacaksın kilolarını kovacağız :)Insallah artik burdayimm yinee :))
Hosbulduk cnm :)Hosgeldin canim
Dahlia_ canim 430. etapta 54 kilo ile izne ayrilmissin guzelim.
Listeye girmenin sana iyi gelecegini dusunuyoruz ama liste sorumluluk yukluyor biliyorsun.
Bu sorumlulugu alacagina emin misin guzelim?
Aynenn :) insallahSevindim ablam :) inşallah sen burda kalacaksın kilolarını kovacağız :)
sevgili kaptanım,sevgili kaptan yardımcı arkadslarım ve sız degerlı bu yarısta hep yanımda olan guzeller guzelı prenses arkdslarım bugun pek ıstırak edemedm ızne ayrıldgmdan oturu muazzam yogundm bıtırmem gerken ve yerıme bakacak arkdslara ogretmem gereken ıslerm vardı...
ben musadenızı isticem eger ıznınız olursa benı bugunden ıtıbaren ayırırmısınz hepınıze onumzdekı hafta yarısında cok basarılar dılerım bnde abartmadan yıcem kg almamaya ozen gosterıcem sporumu aksatmıcam gerek karada yuruyus gerek denız ve havuzda yapacagm egzerszler olsun bu 1 haftayı kendıme esıme ve kzııma ayırmak ıstıyorum hepınızı cok opuyorum evlatlarnızında gozlerınden opuyorum
Saygılar
Nena
Merhaba kizlar
Haha dügün telasi falan girince araya öyle arada kaynadi gitti vallahCanım benimmm iyi tatiller :) Keyfini çıkarrr :)
Seda hoşgeldin canım :)
Hep sormak istedim Ebruya nereye kayboldu bu kız diye, unuttum hep :)
Geçmiş olsun bu arada, İnşaAllah hem kilolarından, hem de rahatsızlığından kurtulursun bir an önce
Bazi insanlara gercekten cok kiziyorum
Kalp kirmak gunah olmasa eyvahh yani
Sinirlerimi kontrol ediyorum ama cok kizdimmmm
Sinirimi nasil atsam
Çatip gunaha girip mutlu edecegime umursamayarak yerden yere vuran yapim nokcak yahu
Hoşgeldin canım :)Ismim Seda Almanyadan katiliyorum 7 aydir evliyim yasim 23 hedef kilom 65 insallah suanki kilom 80.2 boyum 1.63 zayiflamak istedigim neden pco hastaligin baslangici oldugunu ögrendim bunun tedavisi zayiflamak oldugunu söyledi doktorum her ay beni tarticak ayni zamanda hap tedaviside görüyorum suan. Hem diyet yapmak istiyorum hemde sporkulubüne basladim bu hafta haftada 3 4 kere gitmeyi planliyorum nekadar hizli saglikli verirsem okadar iyi benim icin .. bu arada Ebrulimin eltisiyim:) haha kurallari billiyorum kabul ediyorum :)
Haha dügün telasi falan girince araya öyle arada kaynadi gitti vallahinsallahh canimm :)) artik burdayim kilolar gidene kadarr :))
Kqptanim ben bugunden itibaren bildirimmi yapiorum
Hosbulduk cnmAnlıyorum canım :)
Atlattın işte hepsini ne güzel :) Tekrar hoşgeldinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?