Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

hosgeldin canim ben Ozge, 27 yasindayim, evliyim, 1 oglum var, 2. bebise hamileyim, beden egitimi ogretmeniyim.
ilk sayfadaki kurallarimizi okuyup kabul ediyorsan yine ilk sayfadaki katilim formumuzu doldrur musun canim?
tum takim seni taniyalim:)
bu arada evliliginiz de hayirli olsun:)

Cok tsk ederim :) ne güzel vallah allah anali babali büyütür insallah :)

tatilim 5 gün evet ama esasen 8 gün şirket iznim var ben takıma ugrıcam ama cok fazla eslik edmeyeblrm demiştim cuma gunude bıldırım yapıcagımı soylemıstım bıldırım spor dıyet devam bı sıkıntı yok ama girip sohbete katılmam cok mumkun olmayacak o sebeple dıyorum yarın obur gun zaten evde bıle deılım alısverıs bılmem ne full dısarda gecıcek ama aksamlar bakarm ben hani sizide madur etmemek adına rıca etmıstım ama mumkun dılse farketmez benım ıcınde

Ismim Seda Almanyadan katiliyorum 7 aydir evliyim yasim 23 hedef kilom 65 insallah suanki kilom 80.2 boyum 1.63 zayiflamak istedigim neden pco hastaligin baslangici oldugunu ögrendim bunun tedavisi zayiflamak oldugunu söyledi doktorum her ay beni tarticak ayni zamanda hap tedaviside görüyorum suan. Hem diyet yapmak istiyorum hemde sporkulubüne basladim bu hafta haftada 3 4 kere gitmeyi planliyorum nekadar hizli saglikli verirsem okadar iyi benim icin .. bu arada Ebrulimin eltisiyim:) haha kurallari billiyorum kabul ediyorum :)

Eltican Hoşgeldin, seni tekrar aramızda görmek ne güzel. Sürpriz oldu beklemiyordum :)
Gülüm 1 kere başardın ve istersen tekrar başarırsın, yeter ki gerçekten iste.

Hosgeldin canim

Dahlia_ canim 430. etapta 54 kilo ile izne ayrilmissin guzelim.
Listeye girmenin sana iyi gelecegini dusunuyoruz ama liste sorumluluk yukluyor biliyorsun.
Bu sorumlulugu alacagina emin misin guzelim?

Biliyorum canım. Mezun olmak istiyorum ben de artık çok uzattım :)
Sorumluluğu alıyorum canım :)
Elimden geleni yapacağım inşaAllah :)

Canım benimmm iyi tatiller :) Keyfini çıkarrr :)

Seda hoşgeldin canım :)
Hep sormak istedim Ebruya nereye kayboldu bu kız diye, unuttum hep :)
Geçmiş olsun bu arada, İnşaAllah hem kilolarından, hem de rahatsızlığından kurtulursun bir an önce

Haha dügün telasi falan girince araya öyle arada kaynadi gitti vallah insallahh canimm :)) artik burdayim kilolar gidene kadarr :))

Bazi insanlara gercekten cok kiziyorum
Kalp kirmak gunah olmasa eyvahh yani
Sinirlerimi kontrol ediyorum ama cok kizdimmmm
Sinirimi nasil atsam
Çatip gunaha girip mutlu edecegime umursamayarak yerden yere vuran yapim nokcak yahu

Sakin ol canım yaa
Derin derin nefes al,
Hadis var sinirlenince sakinleşene kadar uzanın diye, yalnış hatırlamıyorsam sağ taraf üzerine uzanmak lazım..
İmkanın varsa hemen uzan..

Hoşgeldin canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…