Nerdesin kız sen? :)Kqptanim ben bugunden itibaren bildirimmi yapiorum
Nerdesin kız sen? :)
Canım Özge şuan yok o yüzden ben cevap vereyim, haftaya listeye dahil oluyorsun ama bu bildirim yapmana engel değil, hatta saate kadar yaparsın diye bekliyordum :)
Eveeettttt kizlar sisman bir tavuk misali olarak geri dönmus bulunuyorum3 kg falan almisimdir nese devam gene mucadeleye . bu arada sporlara ole aman aman katilamam . sadce yemekten sonra bi yuruyus yaparim okdar
Aman psikolojim bozuk vurdum yemege kndimi canim ramazan onmli bi frsat degerlndiricm canm listeye girememki kg vermem lazimNerdesin kız sen? :)
Canım Özge şuan yok o yüzden ben cevap vereyim, haftaya listeye dahil oluyorsun ama bu bildirim yapmana engel değil, hatta saate kadar yaparsın diye bekliyordum :)
Cok kolay aldim vllahi ya bole kotu bi bunyem var ya biraz kacirdimmi tammdirYavrum, kuşummm, bitanemmm 3 kg almayı nasıl becerdin acabaaa
Hemen gidecek o kilolarr o kadarrr
Sakin ol canım yaa
Derin derin nefes al,
Hadis var sinirlenince sakinleşene kadar uzanın diye, yalnış hatırlamıyorsam sağ taraf üzerine uzanmak lazım..
İmkanın varsa hemen uzan..
Bildirim yapmadı kuzum, whatsapptan yazdı tartıyla ilgili bir problem var sanırım yazılanları tam takip edemedim.Canım bizim kaçakKarKralicesi bildirim yaptı mıı ? :))
Buraya gelmedi de belki whatsapptan yazmıştır diye soruyorum :)
Niye moralin bozuk gülüm ya?Aman psikolojim bozuk vurdum yemege kndimi canim ramazan onmli bi frsat degerlndiricm canm listeye girememki kg vermem lazim
Va
Cok kolay aldim vllahi ya bole kotu bi bunyem var ya biraz kacirdimmi tammdir
Tamam canim bu hafta yemeklerime ozen gostericem :)
Tavsiyelerin icin tesekkur ederim
Canlar benimde haftaya duraklar ya bu hafta çok verince nasıl vereceğim onu planlıyorum
Hamarat anne süpersin cnmBakalim sonuclar ne olacak
Kizlarin dolaplari duzenledik annemle
Kuculenler lekeliler ayrildi
Kucuge olacak yazliklar buyuge olacaklar
Dolaplari sil katla yerlestir saatin farkinda degilimmmm
Simdi biraz sunum raporu hazirlayayimde teslim edeyim dosyami
yemege geceyim
Bu hafta dinlenmedim hic bugun spor dusunmuyorummmm
Guzel sonuclarimiz olsun su islerimi halledip kafami rahatlatip geliyorum
Bekleyin anacimmm
Iyiki tanıdım sizleri gercekten çok motive oluyorum önceden iş yerinde yerdim şimdi yemiyorum
çok saol canım benım cokta erimedm balık etlıyım yanı hep bı tombıklgm oluo 50 kglar da bıle tombıktım heheheeh
evet canm p.tesi sabah
hiç moralin bozulmasn bnce cok iyi
cok tebrık ederm.
İyi tatiller cnmsevgili kaptanım,sevgili kaptan yardımcı arkadslarım ve sız degerlı bu yarısta hep yanımda olan guzeller guzelı prenses arkdslarım bugun pek ıstırak edemedm ızne ayrıldgmdan oturu muazzam yogundm bıtırmem gerken ve yerıme bakacak arkdslara ogretmem gereken ıslerm vardı...
ben musadenızı isticem eger ıznınız olursa benı bugunden ıtıbaren ayırırmısınz hepınıze onumzdekı hafta yarısında cok basarılar dılerım bnde abartmadan yıcem kg almamaya ozen gosterıcem sporumu aksatmıcam gerek karada yuruyus gerek denız ve havuzda yapacagm egzerszler olsun bu 1 haftayı kendıme esıme ve kzııma ayırmak ıstıyorum hepınızı cok opuyorum evlatlarnızında gozlerınden opuyorum
Saygılar
Nena
Merhaba kizlar
Bende katilmak istiyorum size .. bundan bi sene önce bende burdaydim evlencem gelinlik giyinicem diye ki baya zayiflamistim 10 kilo vermistim ama simdi evlendikden sonra malesef yine 6 7 kilo aldimm .. ve suan saglik yüzünden vermem gerekiyor doktor mecbursun dedi .. suan tam 80.2 kiloyum 70 altina düsmek istiyorum eger beni kabul ederseniz takiminiza cok mutlu olurum:))
Ismim Seda Almanyadan katiliyorum 7 aydir evliyim yasim 23 hedef kilom 65 insallah suanki kilom 80.2 boyum 1.63 zayiflamak istedigim neden pco hastaligin baslangici oldugunu ögrendim bunun tedavisi zayiflamak oldugunu söyledi doktorum her ay beni tarticak ayni zamanda hap tedaviside görüyorum suan. Hem diyet yapmak istiyorum hemde sporkulubüne basladim bu hafta haftada 3 4 kere gitmeyi planliyorum nekadar hizli saglikli verirsem okadar iyi benim icin .. bu arada Ebrulimin eltisiyim:) haha kurallari billiyorum kabul ediyorum :)
Hoşgeldin cnmKqptanim ben bugunden itibaren bildirimmi yapiorum
Va
Cok kolay aldim vllahi ya bole kotu bi bunyem var ya biraz kacirdimmi tammdir
Merhaba cnm memnun oldumm :) tsk ederim insallah hep beraber :)Kilolarımız birazcık yakın zaten takibimdesin hergün bakıcam sana. Sağlıklı zayıflamamız lazım nişan geçti aceleyi bırakıyorsun arzum
Yok cnm ilk haftan duraklamaz korkma süper gideceksin
Hamarat anne süpersin cnm
Süpersin böyle devammm
Çok güzelsin cnm maşallah ideal kilona gel bomba olacaksın
İyi tatiller cnm
Merhaba canım ben şenay. İki oğlum var 6 yaş ve 3.5 aylık. Evliliğin hayırlı olsun cnm
Geçmiş olsun en kısa sürede sağlıklı zayıflayarak rahatsızlığından kurtulursun inşallah
Herşey güzel olacakl
Hoşgeldin cnm
Yine zayıflarsın cnmm
Merhaba.Hosgeldin Bne Arzu 20 yasindayim Gecmis olsun canim acil sifalar insaAllah istedigin hedefe ulasirsin :)Ismim Seda Almanyadan katiliyorum 7 aydir evliyim yasim 23 hedef kilom 65 insallah suanki kilom 80.2 boyum 1.63 zayiflamak istedigim neden pco hastaligin baslangici oldugunu ögrendim bunun tedavisi zayiflamak oldugunu söyledi doktorum her ay beni tarticak ayni zamanda hap tedaviside görüyorum suan. Hem diyet yapmak istiyorum hemde sporkulubüne basladim bu hafta haftada 3 4 kere gitmeyi planliyorum nekadar hizli saglikli verirsem okadar iyi benim icin .. bu arada Ebrulimin eltisiyim:) haha kurallari billiyorum kabul ediyorum :)
Cok sukur hosgeldin :) sen gideli bende tavuk yemeyi birakmisdim :)Kqptanim ben bugunden itibaren bildirimmi yapiorum
Gozlerini uzerimden cekersen doverim seni :) evet nisan beni bozdu biraz ama toparlaniyorum bugunden bomba gibi geliyorum :))Kilolarımız birazcık yakın zaten takibimdesin hergün bakıcam sana. Sağlıklı zayıflamamız lazım nişan geçti aceleyi bırakıyorsun arzum
Yok cnm ilk haftan duraklamaz korkma süper gideceksin
Hamarat anne süpersin cnm
Süpersin böyle devammm
Çok güzelsin cnm maşallah ideal kilona gel bomba olacaksın
İyi tatiller cnm
Merhaba canım ben şenay. İki oğlum var 6 yaş ve 3.5 aylık. Evliliğin hayırlı olsun cnm
Geçmiş olsun en kısa sürede sağlıklı zayıflayarak rahatsızlığından kurtulursun inşallah
Herşey güzel olacakl
Hoşgeldin cnm
Yine zayıflarsın cnmm
Canım kaptanımız paylaşacaktı hemen irtibata geciyorum teşekkür ederizkızlar listeniz nerede son 15 dakikanız kaldı
Hb cnm memnun oldum :)) insallah elimizden geleni yapicazMerhaba.Hosgeldin Bne Arzu 20 yasindayim Gecmis olsun canim acil sifalar insaAllah istedigin hedefe ulasirsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?