Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canlarım geçmiş yapamadım sonuçlar Nasıl?
Bildirim düzeltmesini %4 şarjla yaptım sonra şarj bitince tekrar gelemedim dışarıdaydım. Şimdi kızımı uyutuyorum.
Kilo veren ve sabit kalan herkesi kutluyorum

Çok yorucu ve güzel bir gündü.. Arkadaşlarla piknik yaptık. Kızım için süpriz doğumgünü hazırlamışlar Canlarım benim yaa Allah kızıma da onlar gibi düşünceli ve sevgilerinde samimi arkadaşlar versin inşallah :)
Tam o sırada arkadaşların birinin ablası aradı eşi kaza yapmış ama çok şükür iyiymiş..
Bunları bize niye anlatıyorsun diyebilirsin ama napim eşimle bu aralar konuşulmuyor çok üzgün biliyorsunuz genel olarak herşeye tahammülsüz ve asık suratlı.. Bunlar gayet normal elimden geldiği kadar sorun çıkmaması için çabalıyorum ve alttan alıyorum onun için biraz yoruluyorum galiba. minimum konuşuyorum çünkü gergin olduğu için en ufak şeyden sorun çıkabiliyor..
Yazmışmıydım hatırlamıyorum görümcemin gelmeme sebebi eşiyle arasının bozulmasıymış.. Resmen boşanmanın eşiğine gelmişler böyle olmasını hiç istemezdim çok üzüldüm duyunca.. Kendimi suçladım biraz..
Beyse amma yazdım buraya kadar bütün saçmalıklarımı okuyan herkese teşekkür ediyorum. Amma sıkılmışsınız

Niye saçmalık olsun canım, anlat biz okuruz :)

Doğum günü bugün mü ?? Çok çok tebrik ederimmm
Allah sabır versin, yardımcın olsun canım.. Herşeye tahammülsüz biriyle yaşamak zor olsa gerek..
Üzgün günlerini de bir an önce atlatır inşaAllah..

Görümcen için sen niye kendini suçluyorsun ki canım ? Kendi hayatı, kendi ailesi, kendi sorunları, seninle uzaktan yakından ilgisi yok..

Bildirim yaptın mı canım ? Görmedim sanki Görmüş de olabilirim pek birşey kalmıyor aklımda, ateşten sanırımm :)))

Hahahaha hosbulduk ay ne güldüm simdi hahaha iyi sükürr :) sen nasilsinn??

Bildirim yaptın mı canım ? Görmedim sanki Görmüş de olabilirim pek birşey kalmıyor aklımda, ateşten sanırımm :)))
evet yaptım canım sabah 94 tüm sonra 93. 6 oldum şimdi yine 94 üm metabolizmam doğru düzgün çalışamıyo tuvalet sorunu :)

Canım ya, çabuk geçer inşaAllah..
Düne nispeten daha iyiyim, en azından ayakta durabiliyorum :))
Ateş, grip, öskürüğe devam maalesef :)
off off ikimizede acil şifalar olsun bir an önce ramazana kadar toparlarız inşallah :)

LISTEMIZ

***4. Takım 468. Etap ***

haeshin (62.1/61.8/0.3/%0.48)
Asyaca (72.6///%) kilo bildiriminde bulunmadi.
melinda23 (65.7/65.3/0.4/%0.61)izne ayrilmak istiyor.
gogo2405 (65.9///%)kilosu sabit.
abesle_istigal (88.3/87.9/0.4/%0.45)
harpy (79.7/79.2/0.5/%0.63)
tiffany20 (54.6/54.3/0.3/%0.55)
Ollalla (51.7///%) kilosu sabit.

happy_moon (54.4/53.9/0.5/%0.92)

KarKralicesi (69.8///%)kilo bildiriminde bulunmadi.
AKovser (54/53.9/0.1/0.01)430. etapta izne ayrilan uye geri dondu, yuzdesi 37ye bolundu.

4. Takim Ortalaması:%0.332

***CITIR KIZLAR***

zey zey (59.5/58.8/0.7/%1.18)
betusi (72.5///%)
kitabi (86.5/87/+0.5/%-0.58)
AKovser (55.2/53.9/1.3/%2.36)
mugehatun (75///%)
bnnu (58.1///%)
mart09 (75.6///%)
keping (62.2///%)
LunaDaisies (92.8/94/+1.2/%-1.29)
fyfyfy (67.2/63.7/3.5/%5.21) yeni uye,baslangic tarihi:27 Mayis, baslangic kilosu:67.2, hedef:55
mrym77 (67.5/67.1/0.4/%0.59) yeni uye, baslangic tarihi:26 mayis, baslangic kilosu:67.5, hedef:55

Ortalama: %

Birebir katiliyorum
Ne demek saçmalamak
Ben bugun dolap topladigimi bile yazdimmm
Elime teli aldigim anda burdayim vallahiii

Kizlari erken uyuttukkk
Esimle bi kahve icmeye gidiyim kismetse
Benim minik cok sık uyaniyor bu aralarrrr
Annemde gece bakmak asla istemiyor hakli olarakkk
Biraz kritik yapalim
Canim cok sıkkın bugunnnn

Dur ben seni bi yerden çıkartcam bak tanıyom ya ben seni. Kız ebrunun eltisi bayaa olmuş sen ayrılalı hoşgeldin tekrar. İnşallah vericez gülüm kiloları beraber.
Aslında ödülü hakettiğimi düşünmüyorum ama pazar günü günüm var ve bendeler yarın ikramlarımı hazırlıycam inşallah fazla kaçırmamaya çalışacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…