güzel vermissin kuzum sana guveniyoruz biz
Canlarım geçmiş yapamadım sonuçlar Nasıl?
Bildirim düzeltmesini %4 şarjla yaptım sonra şarj bitince tekrar gelemedim dışarıdaydım. Şimdi kızımı uyutuyorum.
Kilo veren ve sabit kalan herkesi kutluyorum
Çok yorucu ve güzel bir gündü.. Arkadaşlarla piknik yaptık. Kızım için süpriz doğumgünü hazırlamışlar Canlarım benim yaa Allah kızıma da onlar gibi düşünceli ve sevgilerinde samimi arkadaşlar versin inşallah :)
Tam o sırada arkadaşların birinin ablası aradı eşi kaza yapmış ama çok şükür iyiymiş..
Bunları bize niye anlatıyorsun diyebilirsin ama napim eşimle bu aralar konuşulmuyorçok üzgün biliyorsunuz genel olarak herşeye tahammülsüz ve asık suratlı.. Bunlar gayet normal elimden geldiği kadar sorun çıkmaması için çabalıyorum ve alttan alıyorum onun için biraz yoruluyorum galiba. minimum konuşuyorum çünkü gergin olduğu için en ufak şeyden sorun çıkabiliyor..
Yazmışmıydım hatırlamıyorum görümcemin gelmeme sebebi eşiyle arasının bozulmasıymış.. Resmen boşanmanın eşiğine gelmişlerböyle olmasını hiç istemezdim çok üzüldüm duyunca.. Kendimi suçladım biraz..
Beyse amma yazdım buraya kadar bütün saçmalıklarımı okuyan herkese teşekkür ediyorum. Amma sıkılmışsınız
menüm pek iyi değil kızlar
sabah 1 dilim ekmeğe peynir sürdüm yedim akşamda 2 kase çorba içtim pek canım istemiyo eşimde yoktu bugün çorbadan başka bişey yapmadım
spor yok malum hastayım : (
evet canım dün hapşırıyodum bugün öksürüğe vurdu göğsüm ağrıyoCanım yaa çok mu kötüsün ??
menüm pek iyi değil kızlar
sabah 1 dilim ekmeğe peynir sürdüm yedim arada 2 tane kurabiye akşamda 2 kase çorba içtim pek canım istemiyo eşimde yoktu bugün çorbadan başka bişey yapmadım
spor yok malum hastayım : (
Hahahaha hosbulduk ay ne güldüm simdi hahaha iyi sükürr :) sen nasilsinn??
güzel vermissin kuzum sana guveniyoruz biz
hadi bakalim.haber ver bize
masallah canim.tebrikler
tebrikler tatlim
miral bozmayalim canim haftaya toparla ama emi
bilgilendir bizide canim
tebrikler canimm
iyi tatillrr canimm
kizzz hosgeldinnnnn
ahaha kiz seni görünce niyeyse aklima sabun geliyor
nasil gidiyor evlilik canim
hayir olsunn sakin ol canimm
kolay gelsin tatlimm
evet canım dün hapşırıyodum bugün öksürüğe vurdu göğsüm ağrıyosen nasıl oldun
evet yaptım canım sabah 94 tüm sonra 93. 6 oldum şimdi yine 94 üm metabolizmam doğru düzgün çalışamıyo tuvalet sorunu :)Bildirim yaptın mı canım ? Görmedim sankiGörmüş de olabilirim pek birşey kalmıyor aklımda, ateşten sanırımm :)))
off off ikimizede acil şifalar olsun bir an önce ramazana kadar toparlarız inşallah :)Canım ya, çabuk geçer inşaAllah..
Düne nispeten daha iyiyim, en azından ayakta durabiliyorum :))
Ateş, grip, öskürüğe devam maalesef :)
off off ikimizede acil şifalar olsun bir an önce ramazana kadar toparlarız inşallah :)
bende gün içinde boğazımı ıslatmadan duramıyorum ama çok şükür tutabilecek durumdayızAmin canım..
İnşaAllah toparlanırız, yemek değil de susuzluk mahvediyor ateşle
Canlarım geçmiş yapamadım sonuçlar Nasıl?
Bildirim düzeltmesini %4 şarjla yaptım sonra şarj bitince tekrar gelemedim dışarıdaydım. Şimdi kızımı uyutuyorum.
Kilo veren ve sabit kalan herkesi kutluyorum
Çok yorucu ve güzel bir gündü.. Arkadaşlarla piknik yaptık. Kızım için süpriz doğumgünü hazırlamışlar Canlarım benim yaa Allah kızıma da onlar gibi düşünceli ve sevgilerinde samimi arkadaşlar versin inşallah :)
Tam o sırada arkadaşların birinin ablası aradı eşi kaza yapmış ama çok şükür iyiymiş..
Bunları bize niye anlatıyorsun diyebilirsin ama napim eşimle bu aralar konuşulmuyorçok üzgün biliyorsunuz genel olarak herşeye tahammülsüz ve asık suratlı.. Bunlar gayet normal elimden geldiği kadar sorun çıkmaması için çabalıyorum ve alttan alıyorum onun için biraz yoruluyorum galiba. minimum konuşuyorum çünkü gergin olduğu için en ufak şeyden sorun çıkabiliyor..
Yazmışmıydım hatırlamıyorum görümcemin gelmeme sebebi eşiyle arasının bozulmasıymış.. Resmen boşanmanın eşiğine gelmişlerböyle olmasını hiç istemezdim çok üzüldüm duyunca.. Kendimi suçladım biraz..
Beyse amma yazdım buraya kadar bütün saçmalıklarımı okuyan herkese teşekkür ediyorum. Amma sıkılmışsınız
Birebir katiliyorumNiye saçmalık olsun canım, anlat biz okuruz :)
Doğum günü bugün mü ?? Çok çok tebrik ederimmm
Allah sabır versin, yardımcın olsun canım.. Herşeye tahammülsüz biriyle yaşamak zor olsa gerek..
Üzgün günlerini de bir an önce atlatır inşaAllah..
Görümcen için sen niye kendini suçluyorsun ki canım ? Kendi hayatı, kendi ailesi, kendi sorunları, seninle uzaktan yakından ilgisi yok..
Dur ben seni bi yerden çıkartcam bak tanıyom ya ben seni. Kız ebrunun eltisi bayaa olmuş sen ayrılalı hoşgeldin tekrar. İnşallah vericez gülüm kiloları beraber.Merhaba kizlar
Bende katilmak istiyorum size .. bundan bi sene önce bende burdaydim evlencem gelinlik giyinicem diye ki baya zayiflamistim 10 kilo vermistim ama simdi evlendikden sonra malesef yine 6 7 kilo aldimm .. ve suan saglik yüzünden vermem gerekiyor doktor mecbursun dedi .. suan tam 80.2 kiloyum 70 altina düsmek istiyorum eger beni kabul ederseniz takiminiza cok mutlu olurum:))
Aslında ödülü hakettiğimi düşünmüyorum ama pazar günü günüm var ve bendeler yarın ikramlarımı hazırlıycam inşallah fazla kaçırmamaya çalışacağım.Canlarim 11 takimdan 8. olduk, ceza almadik
Haftaya daha iyi bir sonuc alalim, ha gayret guzeller..
Bugun ve yarin odullerinizi yapin, pazardan itibaren odul yok, ramazanda basliyor :)
Hemen alintilarimi paylasiyorum..
Diger takimlarin listelerine de buradan ulasabilirsiinz canlar..
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...asi-uyelerinin-paylasim-alani.37798/page-1762
Kizzzz yenmezmi o tatlislar :) nasil kiydin onlara :)Cok sukur hosgeldin :) sen gideli bende tavuk yemeyi birakmisdim :)
İnsallah canm ole umuyorumAnlıyorum canım, ben de öyleyim maalesef :/
Dikkat edersen çabuk verirsinn canım takma kafana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?