Aynenn kilolarii aldim yineDur ben seni bi yerden çıkartcam bak tanıyom ya ben seni. Kız ebrunun eltisi bayaa olmuş sen ayrılalı hoşgeldin tekrar. İnşallah vericez gülüm kiloları beraber.
Aslında ödülü hakettiğimi düşünmüyorum ama pazar günü günüm var ve bendeler yarın ikramlarımı hazırlıycam inşallah fazla kaçırmamaya çalışacağım.
Skintidan canm evde evde iiyyykkk ... Topatlariz canm ya tabi :)Bildirim yapmadı kuzum, whatsapptan yazdı tartıyla ilgili bir problem var sanırım yazılanları tam takip edemedim.
Niye moralin bozuk gülüm ya?
Ramazan'da insan ister istemez veriyor, istedikten sonra hemen toparlarsın.
insallah canim tesekkurler:)Cok tsk ederim :) ne güzel vallah allah anali babali büyütür insallah :)
canim takima ugramak icin asla kendini zorlama..tatilim 5 gün evet ama esasen 8 gün şirket iznim var ben takıma ugrıcam ama cok fazla eslik edmeyeblrm demiştim cuma gunude bıldırım yapıcagımı soylemıstım bıldırım spor dıyet devam bı sıkıntı yok ama girip sohbete katılmam cok mumkun olmayacak o sebeple dıyorum yarın obur gun zaten evde bıle deılım alısverıs bılmem ne full dısarda gecıcek ama aksamlar bakarm ben hani sizide madur etmemek adına rıca etmıstım ama mumkun dılse farketmez benım ıcınde
hosgeldin tekrar canim..Ismim Seda Almanyadan katiliyorum 7 aydir evliyim yasim 23 hedef kilom 65 insallah suanki kilom 80.2 boyum 1.63 zayiflamak istedigim neden pco hastaligin baslangici oldugunu ögrendim bunun tedavisi zayiflamak oldugunu söyledi doktorum her ay beni tarticak ayni zamanda hap tedaviside görüyorum suan. Hem diyet yapmak istiyorum hemde sporkulubüne basladim bu hafta haftada 3 4 kere gitmeyi planliyorum nekadar hizli saglikli verirsem okadar iyi benim icin .. bu arada Ebrulimin eltisiyim:) haha kurallari billiyorum kabul ediyorum :)
hayirli olsun listen gulum:)Biliyorum canım. Mezun olmak istiyorum ben de artık çok uzattım :)
Sorumluluğu alıyorum canım :)
Elimden geleni yapacağım inşaAllah :)
bu yapin en guzeli canim, tabi cok yipraniyorsun boyle oldugu icin ama insallah seni uzen insanlar hatalarini anlarlar..Bazi insanlara gercekten cok kiziyorum
Kalp kirmak gunah olmasa eyvahh yani
Sinirlerimi kontrol ediyorum ama cok kizdimmmm
Sinirimi nasil atsam
Çatip gunaha girip mutlu edecegime umursamayarak yerden yere vuran yapim nokcak yahu
canim bugun gecti artik.Kqptanim ben bugunden itibaren bildirimmi yapiorum
tamam canim iftardan sonra yaparsin sporunu..Eveeettttt kizlar sisman bir tavuk misali olarak geri dönmus bulunuyorum3 kg falan almisimdir nese devam gene mucadeleye . bu arada sporlara ole aman aman katilamam . sadce yemekten sonra bi yuruyus yaparim okdar
iyi yapmissiniz kizlarla :))Sakinim canim merak etmeeee
Tartismak huyum degildir taciz edilene kadar
Kizginimmm ama gectiiii
Kizlarla şarki uydurup eglendik:)
Oyle birsey okumustum cocuklarla vakit gecirin diye:)
Koltuk minderleri oyuncaklar dagittik tum evii:)
ilk gun icin cok cok guzel canim :)Bugünkü menüm
Sabah
10.30
Bitane ekmek arasi (tam tahilli)
3 dilim mozarella
3 dilim domates
Ara
150 gram yogurt
Aksam yemegi
17.00
4 yemek kasigi cin pilavi yagsiz
Yanina balik firinda
ve haslanmis sebze
Saat 13.00-14.00
Spor yaptim antreman ile ..
Simdilik 1.5 litre su icdim
kaptanim ben bugun disaridaydim oyuzden son dakika yapabildik liste paylasimimizi emeklerine saglik, cok tesekkur ederiz, sevgiler:)***4. Takım 468. Etap ***
haeshin (62.1///%)
Asyaca (72,6///%)
melinda23 (65.7///%)
gogo2405 (65,9///%)
abesle_istigal (88,3///%)
harpy (79.7///%)
tiffany20 (54.6///%)
Ollalla (51,7///%)
happy_moon (54.4///%)
KarKralicesi (69,8///%)
4. Takim Ortalaması:%
bu geçen haftaki listenizin düzeltilmiş hali kiloları direk ekleyin ..
son 10 dk
cok tesekkur ederiz canim, bugun ki ilgin icin :)listeyi paylaşmışsınız çokkk sevindim
afiyet olsun canim..Sabah
2haş. yumurta
Domates biber peynir zeytin
1dilim tbe tereyagli az recel
Ogle
1dilim.kavun
1minik yagsiz karniyarik
1fincan yesilcay
Aksam
2yemek kasigi pilav
1sk tazefasulye zeytinyagli
Izgara kirmizi et
Salata
Minnacik bir yudum kola cok canim cekti surekli evde iciyor annem ve esim nefsimi kandirdim:) ceyrek cay bardagindan bile az
Bugun biraz karbon aldim bilerek
Belki tirelecemide yerim bugun
Buna ihtiyacim oldugunu hissettim
2gundur sinirlerim yipranmisti açliktan
Spor dinlenme gunum olsun 10 gundur dinlenme yapmasim
Su 2ltden fazla
afiyet olsun ablam..bugünkü listem sabah uyanınca ılık su limonlu
sabah kahvaltısı yarım dilim ekmek 1 domates salatalık 4 zeytin
09.45 yeşil çay
10.30 2 kayısı
12.00 da öğle yemeği
yarım porsiyon taze fasulye yarım porsiyon makarna
aksam yemeği
1 salatalık 2 köfte
3 litre su
hareketler:
35 şınva 40 mekik 100 jumping jaks 30 ip 11.250 adım 1 saat bahce işleri kusura bakma kaptanım yemek yapıyordum gec oldu özür listem yatarkende kareket yapacağım
amin canim insallah..Rabbim gönlüne göre versin kuzum. Bence yaramazlıkları biter akıllı bir abi olur
kolay gelsin ablacim, ellerinize saglik..yarın fazla giremem sanırım canlar çünkü ramazan yufkası yapacağız ardındanda camlar vb kapılar 2 kat evin temizliği var kendinize iyi bakın ara ara girmeye çalışacam ona istinaden zayıflarım belki hareket yapınca iyi hafta sonları şimdiden kendinize iyi bakın kilo almadığımız haftasonu olur inşşşş canlar bu aradada oğlumun sınavları var birazda yaramazlık tabikide
masallah canim, dostlugunuz daim olsun..Askitom mezun olmiyim yaaaa
Olursamda sana teslim olcam
Kizlar şenayla ne yapsak foto atiyoruz
Yemegimiz disari cikarken giysimiz cocuklarimizin anlari
Esimizle yada biriyle sorunumuzzzzz devamli
Aslinda surekli takipdeyiz birbirimiziiii
Ne guzel yaaaaa
Allah herkese boyle dost versinnnnnnnn askitom ya
Her gece ii gclr sabah gunaydinnnnn
Cok pis aşk yasiyoruzzzz
hayirli olsun aile gorusmeniz canim..Kizlar menümü yazip kacicam yarin sinavim var. birde size soylemeyi unuttum sanirim yogunluktann yarin kardesimin kiz arkadasinin ailesiyle tanismaya gidiyoruz pazar sabahida sinav var ve pazar ramazan icin alisveris yapmamiz lazim falan yogun bi haftasonu beni bekliyor.
biraz cikmis sinav sorularina bakayimm
Sabahomates salatalik peynir marul ile sandvic malesef beyaz ekmek esim sabah hazirlayinca kiyamadim istemeye istemeyede olsa yedim +sekersiz cay
Öğlen:Etli bezelye yemegi+yogurt+tbe 1 dilim
Ara :Turk kahvesi+1 dilim dünden ayirdigim doum günü pastam
Aksam:4kofte +yagsiz salata+ayran
Su:1.5 lt + devamm
Spor:4km yürüyüş
canim 8. olduk bu hafta, ceza almadik cok sukur:)Canlarım geçmiş yapamadım sonuçlar Nasıl?
Bildirim düzeltmesini %4 şarjla yaptım sonra şarj bitince tekrar gelemedim dışarıdaydım. Şimdi kızımı uyutuyorum.
Kilo veren ve sabit kalan herkesi kutluyorum
Çok yorucu ve güzel bir gündü.. Arkadaşlarla piknik yaptık. Kızım için süpriz doğumgünü hazırlamışlar Canlarım benim yaa Allah kızıma da onlar gibi düşünceli ve sevgilerinde samimi arkadaşlar versin inşallah :)
Tam o sırada arkadaşların birinin ablası aradı eşi kaza yapmış ama çok şükür iyiymiş..
Bunları bize niye anlatıyorsun diyebilirsin ama napim eşimle bu aralar konuşulmuyorçok üzgün biliyorsunuz genel olarak herşeye tahammülsüz ve asık suratlı.. Bunlar gayet normal elimden geldiği kadar sorun çıkmaması için çabalıyorum ve alttan alıyorum onun için biraz yoruluyorum galiba. minimum konuşuyorum çünkü gergin olduğu için en ufak şeyden sorun çıkabiliyor..
Yazmışmıydım hatırlamıyorum görümcemin gelmeme sebebi eşiyle arasının bozulmasıymış.. Resmen boşanmanın eşiğine gelmişlerböyle olmasını hiç istemezdim çok üzüldüm duyunca.. Kendimi suçladım biraz..
Beyse amma yazdım buraya kadar bütün saçmalıklarımı okuyan herkese teşekkür ediyorum. Amma sıkılmışsınız
canim hic bir sey yememissin , hasta bile olsan ac birakma canim kendini...menüm pek iyi değil kızlar
sabah 1 dilim ekmeğe peynir sürdüm yedim arada 2 tane kurabiye akşamda 2 kase çorba içtim pek canım istemiyo eşimde yoktu bugün çorbadan başka bişey yapmadım
spor yok malum hastayım : (
canim iftarda corba, sebze ya da et yemegi, bol salata, ayran yiyebilirsin.3 yemek kasigi kadar pilav ya da makarna yiyebilirsin.kızlar ramazanda nasıl beslenecez nasıl spor yapacağız ben iftardan sonra yürüyüşe çıkmayı planlıyorum
hadi keyifli kahve icmeler canim , sohbetiniz, neseniz bol olsun :)Birebir katiliyorum
Ne demek saçmalamak
Ben bugun dolap topladigimi bile yazdimmm
Elime teli aldigim anda burdayim vallahiii
Kizlari erken uyuttukkk
Esimle bi kahve icmeye gidiyim kismetse
Benim minik cok sık uyaniyor bu aralarrrr
Annemde gece bakmak asla istemiyor hakli olarakkk
Biraz kritik yapalim
Canim cok sıkkın bugunnnn
tamam ablacim :)Dur ben seni bi yerden çıkartcam bak tanıyom ya ben seni. Kız ebrunun eltisi bayaa olmuş sen ayrılalı hoşgeldin tekrar. İnşallah vericez gülüm kiloları beraber.
Aslında ödülü hakettiğimi düşünmüyorum ama pazar günü günüm var ve bendeler yarın ikramlarımı hazırlıycam inşallah fazla kaçırmamaya çalışacağım.
hayirlisi olsun gulum..Kizlar bu arada oglani sunnet ettrmekten vazgectik . kan vermeye gittim muayenede genel anestezinin tehlikeli oldugunu ve sorumlulugunu kabul etmedigini soyledi doktor .anesteziyi anestezi uzmanlari yapiyormus . kendi yapmadigi icin kmsenin sorumsuzlugunu ustlenmiyor anlicaginiz . bizde vazgectik . 6 veya 7 yasinda yaptrcaz .
O yasta okul arkadaslarida olur akidesinide keseriz mevludunu dugununu herseyini yaparz insallah
buradayim canim :) cee eeee :)Ozge nerde bu arada ?
hosgeldin Edam ,donusun muhtesem olsun canim :)Gulum geldim :) burdayim :)Yawrukush
bende gün içinde boğazımı ıslatmadan duramıyorum ama çok şükür tutabilecek durumdayız
hayirli olsun listen gulum:)
Kizlar bu arada oglani sunnet ettrmekten vazgectik . kan vermeye gittim muayenede genel anestezinin tehlikeli oldugunu ve sorumlulugunu kabul etmedigini soyledi doktor .anesteziyi anestezi uzmanlari yapiyormus . kendi yapmadigi icin kmsenin sorumsuzlugunu ustlenmiyor anlicaginiz . bizde vazgectik . 6 veya 7 yasinda yaptrcaz .
O yasta okul arkadaslarida olur akidesinide keseriz mevludunu dugununu herseyini yaparz insallah
insallah canim :)Çok sağol canım benim :) Utandırmam inşaAllah :)
Özlemişimmm listeyii :))
Canimmm benm ya nasilda hatrlior bitanesin :) okul benim cok ince noktam :) kayit yenileme tarihi aciklanmasini bekliorum canm oda eylul veya ekimde sanirim :) m.e.b sitesinden lise de cikan sorulardan vardi online test diye cozdum her dersten en az 45 aliyorum yani eger bu seklde olursa derslerden gecicem insallah sinavda :)edsofi Edam okul basvurusu ne oldu??
Canimmm benm ya nasilda hatrlior bitanesin :) okul benim cok ince noktam :) kayit yenileme tarihi aciklanmasini bekliorum canm oda eylul veya ekimde sanirim :) m.e.b sitesinden lise de cikan sorulardan vardi online test diye cozdum her dersten en az 45 aliyorum yani eger bu seklde olursa derslerden gecicem insallah sinavda :)
Listeyemi girdinnn wayyyyy boslugumu doldurmusun bravo canm cok sevindim :)Hayırlısı olsun canım..
İnsallah canm dualariniza ihtiyacim vat :)Canım benim ya yaparsın senn
Allah yardımcın olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?