Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Menüm
Sabah
Salatalık
Peynir
2 tane galeta
Çatal ucu ile tahinpekmez
Çatal ucu ile çikolata ve fındık ezmesi

Akşam-öğlen birleşti(pikniğe gittik ondan)
Izgarda köfte, et, 2 dilim sucuk
Patlıcan közlemesi salatası
Birazcık karpuz

2litre su
7000 adım
Aslında yarın yazayım menümü diycektim ki heperteleyip sanki kaçırıyormuşum gibi geldi ondan yazdım

Kizlar menumu yazip toparlayabildigim kadar gecmise bakayim bebeler pc ye oturdu hic hayir demedim bu sefer iki gundur onlarla yalnizim soyle ki dolup dolup tastim:))
Sabah
Sucuklu yumurta ve kizlardan artan haslanmis yumurta toplam 3 tane olmustur
Peynir
Sut
Ogle
Karisik kizartma yedim arkadasin bahcesinde odun atesinde yapti yedim
Aksam
Kofteli dunku corbadan yedim
Su 4 lt bulmustur asiri sicakti cok ictim
Spor yok
Yarin duzenli yuruyus bisiklet baslicam yine
Pazartrsi bildirimini ogleden sonra yapacagim baskulun pili bitti kac haftadir ucuncu cikisimda veriyodu resmen low yaziyodu oncesinde sonunda bitti.
Ben bi gecmise bakayim

Canim cok gecmis olsun ama cok guzel ilerleme olmus bak rahatsizliginda. Bence izne ayrilma. Listeyle ilgili ne dusunurler bilemiyorum ama bak dr bile demis spor ve siyetine dikkat edersen kilo az alirsin diye. Sen spor ve menu bildirimlerini hic birakmamalisin bence bu sozun uzerine. Takimcak senin ilac kürü doneminde hic kilo almaman icin ugrasalim menulerine daha bi dikkat edelim bence artik

Bugünkü menüm
Sabah
domates biber salatalık
sahanda yumurta
2 dilim ekmek
1 kk peynir
çay
6 adet zeytin
Ara
4 adet ceviz
Öğle
sulu yemek
cacık
1 dilim ekmek
Ara
2 adet kuru kayısı
Akşam
salata
ızgarada köfte
ekmek yok
cacık
Su 3 litre
adım 5600
squat 10
yan mekik 40
ayakta mekik 50
ip atlama 70
100 jj
2 fincan yeşil çay
Dahlia_
O Ollalla

Uyku egitimi cok zor canim kolay gelsin biz veremedik sallamayi bile daha iki hafta oldu birakali ki 3 yasindalar bizim odada uyuyorlar. Biberonu biraktik emzigi biraktik ama hepsi bu bir ay icinde oldu. Eylulde odalarina gececekler daha yazin evde.yokuz onu erteledik. Kolay gelsin.

İyi akşamlar herkese:) ay bugün ani bir kararla telefonumu değiştirdik. Bayağı eskimişti şarjı da gitmiyordu hiç. Artık daha rahat heryerde gelebilirim:)
Tabi hala tam.olarak alışamadım o ayrı:)

Gorumcemler barışmış çok şükür. Ve biz bunu facedeki bildirimden anladık neyse iyi olsunlar da ... yeni nesili anlamak çok zor

Anladım canım aslında esas uyku eğitimini büyük oğluna vermen gereken o artık büyümüş. Onun faturasını da küçüğe keser gibi oluyor böyle

Menü
Sabah
Haşlanmış yumurta
1tbe
1 bal kaymaklı the
1 tereyağlı kayısı
Az sucuklu menemen

Ara
3 kayısı

Öğlen
Yayla
1 skor makarna
Yoğurt

Ara
Sütlü kahve

Akşam
200 gr sade döner
Az lavaş
3 dal kızarmış patates
Az turşu
Domates
1/4 çorba

Canım sağol iyim çok şükür, reglin ilk iki günü benim çok ağır geçiyor zorlanıyorum
Sen nasılsın neler yapıyorsun

Kızlar hayırlı ramazanlar diliyorum herkese :)

canım geçmiş olsun ve geçecek inşallah bencede izne ayrılma birlikte devam ederiz seninle

Haklısın canım regl kalorileri bir garip ama önceki gün kaçamaklarm olduğu için dengelerin istedim biraz az yemeye çalıştım,nasılsın napiyorsun bakiim
napim canım bugün çok yoruldum bazanın altını döktüm güneşlendirdim tek tek katladım börek yaptım falan belim ağrıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…