Sınavlar başladı canım yarın da var sınavım:)Cok sukur bende iyiyim tesekkur ederim
Sinav ne zaman ?
.Allah zihin acikligi versin .
Allah zihin açıklığı versin canım:)Sınavlar başladı canım yarın da var sınavım:)
Canim cok gecmis olsun ama cok guzel ilerleme olmus bak rahatsizliginda. Bence izne ayrilma. Listeyle ilgili ne dusunurler bilemiyorum ama bak dr bile demis spor ve siyetine dikkat edersen kilo az alirsin diye. Sen spor ve menu bildirimlerini hic birakmamalisin bence bu sozun uzerine. Takimcak senin ilac kürü doneminde hic kilo almaman icin ugrasalim menulerine daha bi dikkat edelim bence artikEvet saglik sorunu ile ilgili izne ayrilmak istiyorum.Soyle anlatayayaim Yilda 2-3 ay ilac tedavisi aliyorum doktor gibi konusamicam sinir hastasiyim snir krizleri geciriyorum ama baya bir ilerme var cunku hastaligimin ilk donemlerinde ayda 10 defa kriz keciriyordum 5 senede baya azalma var bu sene 6 ayda sadece 4 defa kriz gecirdim
Bu yuzden ilac tedavisi oluyorum ama 1 aylik tedavi surecim ve ben kilo ala bilirim
Hep boyle oluyor ama 2 ayda 10 kilo almisligim var dusun yani
Ama doktor spor ve yediklerime dikkat edersem kilo almamda azalma ola bilecegini soyyledi 2 gundur ilac devsine basladim bile
Izne ayrilmak istedim ilk basta ama her hafta artiyla gelecegim takima kotu yansir bu diye dusundum ve
Izn istiyorum kaptanim erken oldu biliyorum ama elimden bir sey gelmiyor biseyler yapabilirsen sevinirim mesajini beklicem sevgiler... :)
Amin canım:)Allah zihin açıklığı versin canım:)
Uyku egitimi cok zor canim kolay gelsin biz veremedik sallamayi bile daha iki hafta oldu birakali ki 3 yasindalar bizim odada uyuyorlar. Biberonu biraktik emzigi biraktik ama hepsi bu bir ay icinde oldu. Eylulde odalarina gececekler daha yazin evde.yokuz onu erteledik. Kolay gelsin.Günayydınnnnnnn herkesee. Dün hasanın rutin kontrolüne gittik. Uyku düzenini ve şeklini düzeltiyoruz. Hiç bir şekilde yattığı yatağını sallamadan, emerek uyumadan, ayakta sallamadan, kucağında ayakta uyutmadan drek yatağına yatırıp kendisinin uyumasını sağlicaz. Beni emzik gibi kullanmadan uzun aralıklarla uyuyup dolu dolu emmesini sağlicaz vs vs dün akşam 60 dakka uğraştım uyuması için. El teması ninni söylemesi. Sinirlendi inga inga ağladı sakinleştirdim tekrar yatırdım yine krize girdi yine. Bir ayın sonunda kendi odasına yatağı geçirmeyi planladı doktoru. Stresliyim anlicanız. Hamzaya gelince O da kardeşi olunca benle yatmaya başladı dr Hamza için sticker uygulaması başlattı. Kendi odasında uyudukÇa takvimine yapıştırcaz. Bu sefer tutturdu kardeşim benim odamda uyusun ikimiz aynı odada olalım. Yani kısacası ben elimde kalem kağıt şu zaman yattı şu kadar uyudu uyku düzeni peşindeyim.şuanki meşgalem bu kızlar başınızı ağrıttım
Sınavlar başladı canım yarın da var sınavım:)
Cnm drumuz iyi bir dr başlayacağız dedi. Heray bişeyler söyleyip suruyo canı sıkılıyo galiba:) şimdi şuna başlıyoruz şimdi şöyle yapıyoruz.bide whatsappdan bildirim istiyo haha:) bakalım nasıl olacak görücez.büyük oğlumda çok çektim hala uyku yeri sorunumuz var.aramızda kalsın hala babası ayaklarında sallıyor 6 yaşındaki oğlunu hahaha. Okşayarak dokunsal uyutuyor falan.. O yzden hasan şimdiden alışsın inş.
Bence ayrılma burda kilo almazsın izne çıkma bence. Bu arada ödül olaral içtiğin çorba mı şaka yapıyosun :) onu ben hergün içiyorum kızzz sen dün benim ödülümü görsen hahah
Amin inşallah cnmm
Canım sağol iyim çok şükür, reglin ilk iki günü benim çok ağır geçiyor zorlanıyorumsagol canim amin..
cok guzel egzersizlerin canim :)
Edam Turkiye'ye geldigimizden beri cok sukur koy yumurtasi, koy sutu, koy yogurdu tuketiyoruz:)
Her yumurtada kulaklarini cinlatiyorum:))
hadi gozunuzaydin canim:)
bugun hemen kalk duzgun bir menu hazirla, sporunu yap, haricten cocuklarinda pesinnde kosarsin adimsayarini da ac..
haydi durmak yok:)
insallah guzelim.
canim listeye 15 Nisanda girdin, 17 haziranda izne ayirabilirim seni 2 hafta sonra en erken...
acil mi izin durumun, hayirdir canim?
hep oyle dusunuyorum zaten canim.
Akina hamileyken hic bulantim yoktu ve simdiki haline kiyasla cok hareketsiz bir bebekti:)
kac sefer bebek hareket etmiyor diye doktora gitmistim.
bu sefer diyorum ki bu bulantilar sayesinde insallah bebegin iyi oldugundan haberdar oluyorum:)
sen nasilsin canim, gorumcenden bir haber ver mi?
oy oy oy ne simarikligi askolsun...
yazdiklarini okurken kiyafetleri kendime almis gibi sevindim canim:)
gule gule, zayiflaya zayiflaya giy hepsini..
aynen devam, daha ne iltifatlar gelecek enisteden :))
bu hafta ne yoruldun Busem kolayliklar ve guc kuvvet diliyorum sana..
sagol kuzum dualariniz cok iyi geldi bana :)
sen nasilsin, sinav hazirliklari nasil gidiyor?
ahahah sabah sabah yine guldurdun beni amazonumm :)
sen nerelerdesin guzelim, cumada ugramadin..
iyi misin simdi toparlandin mi??
aaa cuma baslicam, pazartesi baslicam derken bir turlu baslanmaz Handanim..
Kalk bugun basla spora :)
tamam canim hemen isliyorum listemize, 3 kiloyu nasil aldin kiiizzzz
bende anneanne hastasiyimdir, kucuklugumde hep o buyuttu beni..
hakki odenmez onlarin, ohh mis git anneanne evinde keyif sur canim :)
Haklısın canım regl kalorileri bir garip ama önceki gün kaçamaklarm olduğu için dengelerin istedim biraz az yemeye çalıştım,nasılsın napiyorsun bakiim837 kalori ne bana kızıyodun bide
canım geçmiş olsun ve geçecek inşallah bencede izne ayrılma birlikte devam ederiz seninleEvet saglik sorunu ile ilgili izne ayrilmak istiyorum.Soyle anlatayayaim Yilda 2-3 ay ilac tedavisi aliyorum doktor gibi konusamicam sinir hastasiyim snir krizleri geciriyorum ama baya bir ilerme var cunku hastaligimin ilk donemlerinde ayda 10 defa kriz keciriyordum 5 senede baya azalma var bu sene 6 ayda sadece 4 defa kriz gecirdim
Bu yuzden ilac tedavisi oluyorum ama 1 aylik tedavi surecim ve ben kilo ala bilirim
Hep boyle oluyor ama 2 ayda 10 kilo almisligim var dusun yani
Ama doktor spor ve yediklerime dikkat edersem kilo almamda azalma ola bilecegini soyyledi 2 gundur ilac devsine basladim bile
Izne ayrilmak istedim ilk basta ama her hafta artiyla gelecegim takima kotu yansir bu diye dusundum ve
Izn istiyorum kaptanim erken oldu biliyorum ama elimden bir sey gelmiyor biseyler yapabilirsen sevinirim mesajini beklicem sevgiler... :)
napim canım bugün çok yoruldum bazanın altını döktüm güneşlendirdim tek tek katladım börek yaptım falan belim ağrıyoHaklısın canım regl kalorileri bir garip ama önceki gün kaçamaklarm olduğu için dengelerin istedim biraz az yemeye çalıştım,nasılsın napiyorsun bakiim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?