- 10 Mayıs 2014
- 5.976
- 9.424
- 178
Canim borek yerine bir salata yapip yiyebilirdin.kızlar beni katledin ya benden bi cacık olmaz tutamıyorum bu boğazımı ben ne zaman eski halime dönecem bilmiyorum inşallah ramazanda nefsimi terbiye ederimde size layık olurum
menüm
sabah 1,5 poğaça krem peynir
öğlen 3 yumurtalı biberli kaşarlı omlet 2 dilim ekmek
akşam yok az evvel börek yaptım pişti ve ben neaptım tabiki öküz gibi 2 dilim yidim beni böyle listeye almazsınız ki ben çok mutsuzum listeye girmek istiyorum birlikte bi sürü kilo vermek istiyorum
Sanada Mervem :)Iyi geceler kızlar :)
Canim makarna yerine yumurta kirip yeseydin, salata hazirlasaydin.Sabah
Çökelek eritmesi
Ceviz
Domates
Salatalık
Zeytin
Öğlen
Türk kahvesi
Aksam
1 tabak makarna (yemek yapmaya vaktim yoktu malaesef)
Su:2.5 lt
Spor:Leslie 3ml
Afiyet olsun ablam.Iyi geceler canlar bugünkü menüm sabah bir bardak şekersiz cay yarım dilim ekmek bir yumurta Öğlen bir kase Çorba aksam mangal 3 adet bugün giremedim özür kızlar
Guzeller hepinize iyi geceler.
Bu senede Ramazana kavustuk cok sukur.
Hepimizin dualari, ibadetleri kabul olsun, insallah seneye tekrar Ramazana kavusan kullardan olalim.
Iyi geceler kızlar :)
Iyiyim Fatimem cok sukur :)Amin canımmm
Bugün nasılsınn ?
Iyiyim Fatimem cok sukur :)
Turkiyede Ramazani yasayabilecegim insallah, heyecanli ve mutluyum :)
Sen nasilsin canim?
haklısın canımCanim borek yerine bir salata yapip yiyebilirdin.
Aksam ac kalmasaydin boregi yeme istegin olmazdi.
Hep diyoruz ogun atlamayin, yumurta ye yinede ac birakma kendini..
haklısın canım
yapcam canım çok sinirliyim kendimeYarın daha güzel beslen canımm ve dee spor yapcaz mutlaka, tamamm mııı ??
yapcam canım çok sinirliyim kendimeaçaçam ebru şallıyı fffffff ffffff yapıcam
bakayım belki yabancı biri falan bulursam daha dayanılır hale getirebilirim : DO kadının konuşması beni spordan soğuttu
Sessiz de yapılmıyor, dinlemek lazımm
Hadi başlayalım bir yerdenn, sporsuz uyumak yokkk artıkk..
Cumanın stresi şimdiden başladı, kızlar nasıl dayanıyormuş buna, unutmuştum bu heyecanı, içim içimi yiyorr, bir de biliyorum reglden artıyım iyice stres yaptımm
Yumurtam kalmamıştı dün eşim unutmuş, bugün buranın sebZe pazarı yeşilliklerim aksama anca geldi. Yemeklik sebzem vardı ama yapamadım maalesefCanim makarna yerine yumurta kirip yeseydin, salata hazirlasaydin.
Pazar gunu makarna olmamis guzelim.
bakayım belki yabancı biri falan bulursam daha dayanılır hale getirebilirim : D
bugün yürüyüşe çıkacaktım yağmur yağıyorr malesef yattı : /
hele ben girsem lisyteye hiç rahat edemezdim zaten bana da öyle bişey lazım yaptığım danalıkların birilerini etkilemesi lazım ki kendimi tutabileyim : )
Hamurlu corba yaa gulme odulume :)Cnm drumuz iyi bir dr başlayacağız dedi. Heray bişeyler söyleyip suruyo canı sıkılıyo galiba:) şimdi şuna başlıyoruz şimdi şöyle yapıyoruz.bide whatsappdan bildirim istiyo haha:) bakalım nasıl olacak görücez.büyük oğlumda çok çektim hala uyku yeri sorunumuz var.aramızda kalsın hala babası ayaklarında sallıyor 6 yaşındaki oğlunu hahaha. Okşayarak dokunsal uyutuyor falan.. O yzden hasan şimdiden alışsın inş.
Bence ayrılma burda kilo almazsın izne çıkma bence. Bu arada ödül olaral içtiğin çorba mı şaka yapıyosun :) onu ben hergün içiyorum kızzz sen dün benim ödülümü görsen hahah
Amin inşallah cnmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?