Haklisin ama korkuyorum yaa kilo alirsam ki alicagimi biliyorum hep oyle oluyor takima kotu yansimasindan korkuyorumCanim cok gecmis olsun ama cok guzel ilerleme olmus bak rahatsizliginda. Bence izne ayrilma. Listeyle ilgili ne dusunurler bilemiyorum ama bak dr bile demis spor ve siyetine dikkat edersen kilo az alirsin diye. Sen spor ve menu bildirimlerini hic birakmamalisin bence bu sozun uzerine. Takimcak senin ilac kürü doneminde hic kilo almaman icin ugrasalim menulerine daha bi dikkat edelim bence artik
Guzel bir menu canimBugünkü menüm
Sabah
domates biber salatalık
sahanda yumurta
2 dilim ekmek
1 kk peynir
çay
6 adet zeytin
Ara
4 adet ceviz
Öğle
sulu yemek
cacık
1 dilim ekmek
Ara
2 adet kuru kayısı
Akşam
salata
ızgarada köfte
ekmek yok
cacık
Su 3 litre
adım 5600
squat 10
yan mekik 40
ayakta mekik 50
ip atlama 70
100 jj
2 fincan yeşil çay
Dahlia_
O Ollalla
Kilo aldigimda gorusuuruz o zamancanım geçmiş olsun ve geçecek inşallah bencede izne ayrılma birlikte devam ederiz seninle
Tuticimmmm bende lunaysam başaricimmTut canım kendinii, gir listeye sonra zaten dediğin gibi sorumluluk alınca yiyemezsin :)))
kıyamazsın sen bana bak ne tatlıyımKilo aldigimda gorusuuruz o zaman
Canım çok çok geçmiş olsunDun gece annem hastanedeydi midesini usutmus serum igne
Bugunde acildeydik
Buyuk kizim cok atesli
Hala uyanik ve dusmuyo atesi
Dogdugundan beri asla dusmez ilac iciremrm fitil atamammmm
Nasil sabah olcak bakalim
Yawrukush
Ben izin istiyorum
10 gun sonra 6dersten finale gircem
500er sayfalik kitaplarrrr
Odev teslim edicem
Rapor yazilcak
Kizim rahatsiz
Bir toparlanmam gerekiyor
Cok ustuste geldiiii
Dun gece annem hastanedeydi midesini usutmus serum igne
Bugunde acildeydik
Buyuk kizim cok atesli
Yawrukush
Ben izin istiyorum
Odev teslim edicem
Rapor yazilcak
Kizim rahatsiz
Cok ustuste geldiiii
Tuticimmmm bende lunaysam başaricimm
:))) sağol kuzummİnşaAllah canım benimmmm :)
Sen de bembeyazmışsınnn, kıskanmadım kiiiMaşaAllah canımm
Canim umarim sende , Hasanda olabilecek en az zorluk ve yorgunlukla atlatirsiniz bu sureci, kolayliklar diliyorum.,Günayydınnnnnnn herkesee. Dün hasanın rutin kontrolüne gittik. Uyku düzenini ve şeklini düzeltiyoruz. Hiç bir şekilde yattığı yatağını sallamadan, emerek uyumadan, ayakta sallamadan, kucağında ayakta uyutmadan drek yatağına yatırıp kendisinin uyumasını sağlicaz. Beni emzik gibi kullanmadan uzun aralıklarla uyuyup dolu dolu emmesini sağlicaz vs vs dün akşam 60 dakka uğraştım uyuması için. El teması ninni söylemesi. Sinirlendi inga inga ağladı sakinleştirdim tekrar yatırdım yine krize girdi yine. Bir ayın sonunda kendi odasına yatağı geçirmeyi planladı doktoru. Stresliyim anlicanız. Hamzaya gelince O da kardeşi olunca benle yatmaya başladı dr Hamza için sticker uygulaması başlattı. Kendi odasında uyudukÇa takvimine yapıştırcaz. Bu sefer tutturdu kardeşim benim odamda uyusun ikimiz aynı odada olalım. Yani kısacası ben elimde kalem kağıt şu zaman yattı şu kadar uyudu uyku düzeni peşindeyim.şuanki meşgalem bu kızlar başınızı ağrıttım
Tek bir derstenmis kuzum ki bence oda bute kalmayacak:)Ne demek kuzum:)
Bende iyiyim şükür,sınavlar güzel gidiyo ama tek bir dersten korkuyorum onu da büyük ihtimalle büte bırakcam:)
Harika yapildi mi yuruyus?tamamdır kaptanım bugün akşam eşimi alıp yürüyüşe gidicem =)
Insallah hayirli zamanda tum isteyenlere Allah nasip etsin canim :)bende iyiyim çok şükür hem zor hem keyifli anne olmak: ) ben geçen gün rüyamda 1 günlük hamile olduğumu gördümNasıl seviniyorum nasıl korkuyorum bişey olcak diye
Ahh ahh haydi gayret o zaman canim, 3 kiloyu verelim listeye donelim :)Vallqhi kaptanim okdar kolay aldimki 3 kg anlatamam . ole aman aman yemedim inan. Biraz kacrdmmi ben hemen kg aliyorum bole nalet bi vucut yapim var
Bekliyoruz seker :)Menulerimi yarindan itibaren yapicam :)
Cok mu az spor yapmisiz cmtsi gunu canlar?. . . CUMARTESİ SPOR GÜNLÜĞÜMÜZ . . .
F Fyfyfy - 15 dk yürüyüş / 25 şınav / 30 squat / 20 mekik
O Ollalla - 30.100 adım
abesle_istigal - 6.200 adım
@tiffany20 - 60 ayakta mekik / 60 squat / 10 ters mekik / 80 yan mekik / 70 jj / 300 İA / 200 bacak egzersizi
@bnnu - 5.149 adım
Canim saglik ile ilgili ozel durumunu diger kaptanlarla gorusup izin alabilirim ancak diyetine ve sporuna devam edip takimda, hic degilse liste disinda bizlerle olmaya devam edebilirsin..Evet saglik sorunu ile ilgili izne ayrilmak istiyorum.Soyle anlatayayaim Yilda 2-3 ay ilac tedavisi aliyorum doktor gibi konusamicam sinir hastasiyim snir krizleri geciriyorum ama baya bir ilerme var cunku hastaligimin ilk donemlerinde ayda 10 defa kriz keciriyordum 5 senede baya azalma var bu sene 6 ayda sadece 4 defa kriz gecirdim
Bu yuzden ilac tedavisi oluyorum ama 1 aylik tedavi surecim ve ben kilo ala bilirim
Hep boyle oluyor ama 2 ayda 10 kilo almisligim var dusun yani
Ama doktor spor ve yediklerime dikkat edersem kilo almamda azalma ola bilecegini soyyledi 2 gundur ilac devsine basladim bile
Izne ayrilmak istedim ilk basta ama her hafta artiyla gelecegim takima kotu yansir bu diye dusundum ve
Izn istiyorum kaptanim erken oldu biliyorum ama elimden bir sey gelmiyor biseyler yapabilirsen sevinirim mesajini beklicem sevgiler... :)
Hayirli ramazanlar ablacim..Iyi pazarlar
Herkesin ramazan ayını da kutluyorum. Inşallah hepimize arınma vesilesi olsun.
Menü
Sabah yumurta
Peynir
Domates
Salatalık
1 dilim ekmek
Öğle
1 kase yoğurt
1 dilim tereyağı ekmek
Salatalık domates
Aksam
Iki dilim ekmek
Peynir
6 tane hurma
Spor yok
2 litre su
Ya bence iyi bir uygulama. Küçükken daha kolay alisiyor. Kolay gelsin sana
Afiyet olsun canim:)Bugünkü menüm
Sabah 11de
Bi dilim ekmek
Bi kase mercimek corbasi
18.00
Bol salata
Bitane icli köfte
Iki kasik cacik
Bitane lahmacun
Bugün spor yok
1 litre su .. icicem daha
Nasilsin Mervm, ne var ne yok kuzum?Kızlar selam hayırlı ramazanlar :)
2 gündür ablamdaydım uğrayamadım ksra bakmayın :)
Oy oy oy pil sorunu skandal :)Kizlar menumu yazip toparlayabildigim kadar gecmise bakayim bebeler pc ye oturdu hic hayir demedim bu sefer iki gundur onlarla yalnizim soyle ki dolup dolup tastim:))
Sabah
Sucuklu yumurta ve kizlardan artan haslanmis yumurta toplam 3 tane olmustur
Peynir
Sut
Ogle
Karisik kizartma yedim arkadasin bahcesinde odun atesinde yapti yedim
Aksam
Kofteli dunku corbadan yedim
Su 4 lt bulmustur asiri sicakti cok ictim
Spor yok
Yarin duzenli yuruyus bisiklet baslicam yine
Pazartrsi bildirimini ogleden sonra yapacagim baskulun pili bitti kac haftadir ucuncu cikisimda veriyodu resmen low yaziyodu oncesinde sonunda bitti.
Ben bi gecmise bakayim
Az yemissin ablacim..sabah :
tost tbe
maydanoz
sade kahve
oglen:
salata
cok az patates kizartmasi
aksam :
corba
2,5 su
bugun yine disarilarda dolastik kizimla spor yok malesef
Allah kolaylik versin guzelim, sinavinda basarilar:)Sınavlar başladı canım yarın da var sınavım:)
Canimmm hayirli olsun yeni telin, guzel gunlerde kullan, hep iyi habeler al insallah..İyi akşamlar herkese:) ay bugün ani bir kararla telefonumu değiştirdik. Bayağı eskimişti şarjı da gitmiyordu hiç. Artık daha rahat heryerde gelebilirim:)
Tabi hala tam.olarak alışamadım o ayrı:)
Gorumcemler barışmış çok şükür. Ve biz bunu facedeki bildirimden anladıkneyse iyi olsunlar da ... yeni nesili anlamak çok zor
Anladım canım aslında esas uyku eğitimini büyük oğluna vermen gereken o artık büyümüş. Onun faturasını da küçüğe keser gibi oluyor böyle
Skor makarn nedir guzelim?Menü
Sabah
Haşlanmış yumurta
1tbe
1 bal kaymaklı the
1 tereyağlı kayısı
Az sucuklu menemen
Ara
3 kayısı
Öğlen
Yayla
1 skor makarna
Yoğurt
Ara
Sütlü kahve
Akşam
200 gr sade döner
Az lavaş
3 dal kızarmış patates
Az turşu
Domates
1/4 çorba
Simdi iyi olmana cok sevindim canim:)Canım sağol iyim çok şükür, reglin ilk iki günü benim çok ağır geçiyor zorlanıyorum
Sen nasılsın neler yapıyorsun
Kızlar hayırlı ramazanlar diliyorum herkese :)
Insa Fatimem :)Çok şükür, sevindim canım :)
Ne mutlu sana, inşaAllah doya-doya yaşarsın :)
Tam iyileşiyorum dedim regl başladı, dayak yemiş gibi hissediyorum kendimi :))
Yarın daha iyi olurum inşaAllah :)
Anladim canim, o halde yapacak bir sey yokmus canim.Yumurtam kalmamıştı dün eşim unutmuş, bugün buranın sebZe pazarı yeşilliklerim aksama anca geldi. Yemeklik sebzem vardı ama yapamadım maalesef
Cok gecmis olsun hem annene, hem kuzuna canimDun gece annem hastanedeydi midesini usutmus serum igne
Bugunde acildeydik
Buyuk kizim cok atesli
Yawrukush
Ben izin istiyorum
Odev teslim edicem
Rapor yazilcak
Kizim rahatsiz
Cok ustuste geldiiii
Amin canim..Herkese hayrli ramazanlar canlat hayrlara gyzel seylere vesile olur insallah su mubarek gunler. Oruclatimizi tutalim lutfen biliosunuzki bize farz . doktor su su ilaci icicen icmez isen yataga dusersin demeden orucumuzu ihmal etmiyoruz tabi hamileleri tenzih ediyoruz :) Allah buyuktur ondan medet umaruz onlar diler bekleriz . rabbim hepinize hayrli kapilar acsin insallah :)
Gunaydin ablam, hayirli ramazanlar :)Gnydın canlar hayırlı Ramazan'lar
Tsk ederim canım haftasonu yoğundum giremedim fazlaCanim umarim sende , Hasanda olabilecek en az zorluk ve yorgunlukla atlatirsiniz bu sureci, kolayliklar diliyorum.,
Tek bir derstenmis kuzum ki bence oda bute kalmayacak:)
Allah zihin acikligi versin:)
Harika yapildi mi yuruyus?
Borek sonrasi iyi gelirdi:)
Insallah hayirli zamanda tum isteyenlere Allah nasip etsin canim :)
Ahh ahh haydi gayret o zaman canim, 3 kiloyu verelim listeye donelim :)
Sloganimiz bu:)
Bekliyoruz seker :)
Cok mu az spor yapmisiz cmtsi gunu canlar?
Canim saglik ile ilgili ozel durumunu diger kaptanlarla gorusup izin alabilirim ancak diyetine ve sporuna devam edip takimda, hic degilse liste disinda bizlerle olmaya devam edebilirsin..
Hayirli ramazanlar ablacim..
Nasil oldu oglun?
Afiyet olsun canim:)
Nasilsin Mervm, ne var ne yok kuzum?
Oy oy oy pil sorunu skandal :)
Az yemissin ablacim..
Allah kolaylik versin guzelim, sinavinda basarilar:)
Canimmm hayirli olsun yeni telin, guzel gunlerde kullan, hep iyi habeler al insallah..
Gorumceninde durumuna cok sevindim..
Skor makarn nedir guzelim?
Simdi iyi olmana cok sevindim canim:)
Bende iyiyim, tatilimiz azaldi uzuliyoruz simdiden, son gunlerin tadini cikarmaya calisiyoruz :)
Insa Fatimem :)
Bugun daha iyi olursun insallah canim..
Anladim canim, o halde yapacak bir sey yokmus canim.
Cok gecmis olsun hem annene, hem kuzuna canim
Insallah rahat bir gece gecirmissinizdir.
Sinavlarinda da Allah yardimcin olsun.
Izne ayrilacagina cok uzuldum ama sinavlari atlatinca hemen bekliyoruz takima, o sartla tamammi canim??
Amin canim..
Gunaydin ablam, hayirli ramazanlar :)
Olsun ablacim haftasonu takima genelde az ugraniyor zaten:)Tsk ederim canım haftasonu yoğundum giremedim fazla
Evet ablacım iyiyim sen nasılsınOlsun ablacim haftasonu takima genelde az ugraniyor zaten:)
Nasilsin , her sey yolunda mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?