Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Evet ablacım iyiyim sen nasılsın
Bende iyiyim ablacim ramazanlik egzersizler seciyorum takimimiz icin:)
Bir yandan oglanla kosturuyorum, bir yandan hamilelik:)
Suanda Alanyada annemlerin yanindayim 2 haftamiz kaldi tatilimiz bitiyor anneevi dinlenme tesislerinde, onun huznu sardi :)

Canlarim ramazan egzersizlerimiz hazir
Buyuk heyecan ve keyifle sectim sizler icin.
Evde 10-15 dakikada yapabileeeginiz, 2 kademeli, yani hem egzersizin gercek versiyonu, hemde zorlananlar icin kolaylastirilmis hali gosterilen harika egzersizler
Tum ramazan boyunca bu egzersizlere devam ederseniz, ister iftar oncesi, ister iftardan 1-2 saat sonra yaparak , 1 ayin sonunda garanti veriyorum ki vucudunuzda gozle gorulur incelme, yaglarin azalip kaslarin artmasi ve sIkILasma olacaktir
Buarada kendimi urun tanitimi yapan saticilar gibi hissettim
Biraz sizi heyecanlandirip, heveslendirmek istedim
Haydi bakalim ramazan programimiz baslasin

Benimde bir oğlum var oğlumla tek basına mücadele veriyorum hayırlı olsun allahım Analı babalı büyütsün cnmm egzersiz derken kendi istediğimiz mi

...YENI ESLESTIRMELERIMIZ, HERKES ESINI BILSIN...

1. GRUP
* haeshin
* F Fyfyfy
* O Ollalla

2. GRUP
* edsofi
* tiffany20
* Harpy

3. GRUP
* happy_moon
* Asyaca

* bnnu

4. GRUP
* Mavibocuk
* mrym77
* zey zey
* BiricikS

5. GRUP
* LunaDaisies
* @AKovser

* @kitabi

6. GRUP
* gogo2405
* KarKralicesi
* abesle_istigal

Canlarim yeni eslestirmelerimiz boyle.Hergun eslerimizin menulerine, egzersizlerine, ictigi su miktarlarina yorumlar yapacagiz.Eslerimizi motive ve takip edecegiz.Kacamak yapan, egzersiz yapmayan esleri dovecegiz :) Kolay gelsin...

Tesekkur ederim canim
Ciddi anlamda toparlanmam lazim
17.18.19 haziranda 2ser finalim var
Allahin izniyle gelicem
Cok kosturuyorum buna gercekten ihtiyacim vardi

Benimde bir oğlum var oğlumla tek basına mücadele veriyorum hayırlı olsun allahım Analı babalı büyütsün cnmm egzersiz derken kendi istediğimiz mi
Allah sana guc kuvvet versin ablacim, evladini guzellikle yetistirip, okutmana, buyutmene yardim etsin.
Oglunun hem annesi hem babasisin, insallah yavrun ileride emeklerinin karsiligini versin..
Aileniz yaninizda mi yoksa Turkiyedeler mi?
Yok ablam ben sectim egzersizleri paylasacagiz.Kendi egzersiz programinada devam edebilirsin nasil dilersen :)

Tesekkur ederim canim
Ciddi anlamda toparlanmam lazim
17.18.19 haziranda 2ser finalim var
Allahin izniyle gelicem
Cok kosturuyorum buna gercekten ihtiyacim vardi
Allah zihin acikligi versin guzelim,kolaylikla atlatirsin insallah..
Annen , kizin nasil oldular?
Bu arada canim bu cuma kilo bildirimi yapmalisin, kilo bildiriminle beraber izne ayrilacaksin guzelim..

günaydınnnnnnnnnnnnn
deli gibi yorgunummmmm
gecede deli gibi sallandık yaaaa
Nasilsin canim, cok mu gezdiniz:)
Hayirdir deprem mi oldu kuzum??

Günaydın kızlar:)

İyi diyelim iyi olalım ya biraz bu aralar agresifim özgem yaaa onun için sakinleşmeye çalışıyorum ama bakalım :) sen nasılsın nasıl gidiyor Türkiyede olmak nasıl:)
Ahh canim benim, dugun oncesi boyle gerginlikler cok normal Mervem.
Bir tek sana olmadi emin ol, gececek bu zamanlar, sen kimsenin kalbini kirmadan atlatmaya calis bu donemi olgun guzelim benim...

Ahh canim benim, dugun oncesi boyle gerginlikler cok normal Mervem.
Bir tek sana olmadi emin ol, gececek bu zamanlar, sen kimsenin kalbini kirmadan atlatmaya calis bu donemi olgun guzelim benim
Ah özgem ah kimseyi kırmayım diye o kadar doldum ki artık iyice alt üst oldum vallaha evde oldugum zamanlar direk yatağa yatıp uyuyorum vallaha çünkü hiçbirses duymak istemiyorum çok yoruldum herşeyden helede anlaşılmamaktan aşırı derece yoruldum

Tsk canım âmin inş Türkiye'de bir annem var memurum çalışıyorum sizin egzersizler iyi ayrıcada onları da Yaparım az kaldı 22 temmuza

Ben neler yasadigini cok iyi tahmin ediyorum gulum.
Evli olan tum arkadaslarda anliyordur seni.
Kendi ailenle ayri seyler, damadin ailesiyle ayri seyler yasanir, kimse kirilmasin diyede arada derede kalinir..
Ama gececek Mervem bu gunler, sen nisanlini uzme, kirma..
Ailende seni bugunlere getiren insanlar onlarda senin iyiligini istiyor her zaman.
Damadin aileside artik senin ailen guzelim, senin ailenden belki cok farklilar, alisman zaman alacak ama hep saygili davranmak en guzeli kuzum.
Sen cok olgunsun Mervem hayirlisiyla atlatacaksiniz bugunleri, insallah sonra evliliginizin mutluluguna ortak olur aileleriniz..

Tsk canım âmin inş Türkiye'de bir annem var memurum çalışıyorum sizin egzersizler iyi ayrıcada onları da Yaparım az kaldı 22 temmuza
Allah guc kuvvet versin ablacim, yazlari gidiyor musun Turkiyeye?
Bir degisiklik olur hem sana hem yavruna.
Biz her yaz gelmeye calisiyoruz.
Buarada sende 1. Gruptasin eslerin haeshin ve O Ollalla :)

Nasilsin canim, cok mu gezdiniz:)
Hayirdir deprem mi oldu kuzum??

Ay evet canım çok gezdik ya.
pek uyuyamadık antep'de ,pazarda gece 3te uyandık.

evet ya gece 23-26 ta iyi sallandık. Uykumdan uyandım ben

Sen nasılsın canım. tatil nasıl gidiyo

Haklısın özgem biliyorum Rabbim sabredenlerle beraberdir ben hep sabrettim dahada sabretcem her kışın sonunda bahar geldiği gibi bu günlerin sonunda da daha güzel günler olacak inşallah hayırlısı diyorum sağolasın özgem biraz da olsa rahatladım

Ben dosyalarıma gömülüm bari:)

Ay evet canım çok gezdik ya.
pek uyuyamadık antep'de ,pazarda gece 3te uyandık.

evet ya gece 23-26 ta iyi sallandık. Uykumdan uyandım ben

Sen nasılsın canım. tatil nasıl gidiyo
Ohh ne guzel bir hava degisimi oldu senin icin motivasyonun tam donmussundur canim :)
Hic haberimiz olmadi depremden gecmis olsun
Can kaybi yoktur insallah, ailen iyiler mi?
Bizlerde iyiyiz canim 2 haftamiz kaldi annemlerle
Sonra 1 haftada kayinvalidenlere ugrayacagiz, sonrada kismetse evimize donus..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…