Bende iyiyim ablacim ramazanlik egzersizler seciyorum takimimiz icin:)Evet ablacım iyiyim sen nasılsın
Benimde bir oğlum var oğlumla tek basına mücadele veriyorum hayırlı olsun allahım Analı babalı büyütsün cnmm egzersiz derken kendi istediğimiz miCanlarim ramazan egzersizlerimiz hazir
Buyuk heyecan ve keyifle sectim sizler icin.
Evde 10-15 dakikada yapabileeeginiz, 2 kademeli, yani hem egzersizin gercek versiyonu, hemde zorlananlar icin kolaylastirilmis hali gosterilen harika egzersizler
Tum ramazan boyunca bu egzersizlere devam ederseniz, ister iftar oncesi, ister iftardan 1-2 saat sonra yaparak , 1 ayin sonunda garanti veriyorum ki vucudunuzda gozle gorulur incelme, yaglarin azalip kaslarin artmasi ve sIkILasma olacaktir
Buarada kendimi urun tanitimi yapan saticilar gibi hissettim
Biraz sizi heyecanlandirip, heveslendirmek istedim
Haydi bakalim ramazan programimiz baslasin
Tesekkur ederim canimCanim umarim sende , Hasanda olabilecek en az zorluk ve yorgunlukla atlatirsiniz bu sureci, kolayliklar diliyorum.,
Tek bir derstenmis kuzum ki bence oda bute kalmayacak:)
Allah zihin acikligi versin:)
Harika yapildi mi yuruyus?
Borek sonrasi iyi gelirdi:)
Insallah hayirli zamanda tum isteyenlere Allah nasip etsin canim :)
Ahh ahh haydi gayret o zaman canim, 3 kiloyu verelim listeye donelim :)
Sloganimiz bu:)
Bekliyoruz seker :)
Cok mu az spor yapmisiz cmtsi gunu canlar?
Canim saglik ile ilgili ozel durumunu diger kaptanlarla gorusup izin alabilirim ancak diyetine ve sporuna devam edip takimda, hic degilse liste disinda bizlerle olmaya devam edebilirsin..
Hayirli ramazanlar ablacim..
Nasil oldu oglun?
Afiyet olsun canim:)
Nasilsin Mervm, ne var ne yok kuzum?
Oy oy oy pil sorunu skandal :)
Az yemissin ablacim..
Allah kolaylik versin guzelim, sinavinda basarilar:)
Canimmm hayirli olsun yeni telin, guzel gunlerde kullan, hep iyi habeler al insallah..
Gorumceninde durumuna cok sevindim..
Skor makarn nedir guzelim?
Simdi iyi olmana cok sevindim canim:)
Bende iyiyim, tatilimiz azaldi uzuliyoruz simdiden, son gunlerin tadini cikarmaya calisiyoruz :)
Insa Fatimem :)
Bugun daha iyi olursun insallah canim..
Anladim canim, o halde yapacak bir sey yokmus canim.
Cok gecmis olsun hem annene, hem kuzuna canim
Insallah rahat bir gece gecirmissinizdir.
Sinavlarinda da Allah yardimcin olsun.
Izne ayrilacagina cok uzuldum ama sinavlari atlatinca hemen bekliyoruz takima, o sartla tamammi canim??
Amin canim..
Gunaydin ablam, hayirli ramazanlar :)
İyi diyelim iyi olalım ya biraz bu aralar agresifim özgem yaaa onun için sakinleşmeye çalışıyorum ama bakalım :) sen nasılsın nasıl gidiyor Türkiyede olmak nasıl:)Nasilsin Mervm, ne var ne yok kuzum?
Allah sana guc kuvvet versin ablacim, evladini guzellikle yetistirip, okutmana, buyutmene yardim etsin.Benimde bir oğlum var oğlumla tek basına mücadele veriyorum hayırlı olsun allahım Analı babalı büyütsün cnmm egzersiz derken kendi istediğimiz mi
Allah zihin acikligi versin guzelim,kolaylikla atlatirsin insallah..Tesekkur ederim canim
Ciddi anlamda toparlanmam lazim
17.18.19 haziranda 2ser finalim var
Allahin izniyle gelicem
Cok kosturuyorum buna gercekten ihtiyacim vardi
Nasilsin canim, cok mu gezdiniz:)günaydınnnnnnnnnnnnn
deli gibi yorgunummmmm
gecede deli gibi sallandık yaaaa
Ahh canim benim, dugun oncesi boyle gerginlikler cok normal Mervem.Günaydın kızlar:)
İyi diyelim iyi olalım ya biraz bu aralar agresifim özgem yaaa onun için sakinleşmeye çalışıyorum ama bakalım :) sen nasılsın nasıl gidiyor Türkiyede olmak nasıl:)
Ah özgem ah kimseyi kırmayım diye o kadar doldum ki artık iyice alt üst oldum vallahaAhh canim benim, dugun oncesi boyle gerginlikler cok normal Mervem.
Bir tek sana olmadi emin ol, gececek bu zamanlar, sen kimsenin kalbini kirmadan atlatmaya calis bu donemi olgun guzelim benim
Tsk canım âmin inş Türkiye'de bir annem var memurum çalışıyorum sizin egzersizler iyi ayrıcada onları da Yaparım az kaldı 22 temmuzaAllah sana guc kuvvet versin ablacim, evladini guzellikle yetistirip, okutmana, buyutmene yardim etsin.
Oglunun hem annesi hem babasisin, insallah yavrun ileride emeklerinin karsiligini versin..
Aileniz yaninizda mi yoksa Turkiyedeler mi?
Yok ablam ben sectim egzersizleri paylasacagiz.Kendi egzersiz programinada devam edebilirsin nasil dilersen :)
4. Grup atakta, hey masallah motivasyonunuz tam olsun guzeller :)
Bende istiyorum4. Grup atakta, hey masallah motivasyonunuz tam olsun guzeller :)
Ben neler yasadigini cok iyi tahmin ediyorum gulum.Ah özgem ah kimseyi kırmayım diye o kadar doldum ki artık iyice alt üst oldum vallahaevde oldugum zamanlar direk yatağa yatıp uyuyorum vallaha çünkü hiçbirses duymak istemiyorum çok yoruldum herşeyden helede anlaşılmamaktan aşırı derece yoruldum
Allah guc kuvvet versin ablacim, yazlari gidiyor musun Turkiyeye?Tsk canım âmin inş Türkiye'de bir annem var memurum çalışıyorum sizin egzersizler iyi ayrıcada onları da Yaparım az kaldı 22 temmuza
Nasilsin canim, cok mu gezdiniz:)
Hayirdir deprem mi oldu kuzum??
Haklısın özgem biliyorum Rabbim sabredenlerle beraberdir ben hep sabrettim dahada sabretcem her kışın sonunda bahar geldiği gibi bu günlerin sonunda da daha güzel günler olacak inşallah hayırlısı diyorum sağolasın özgem biraz da olsa rahatladımBen neler yasadigini cok iyi tahmin ediyorum gulum.
Evli olan tum arkadaslarda anliyordur seni.
Kendi ailenle ayri seyler, damadin ailesiyle ayri seyler yasanir, kimse kirilmasin diyede arada derede kalinir..
Ama gececek Mervem bu gunler, sen nisanlini uzme, kirma..
Ailende seni bugunlere getiren insanlar onlarda senin iyiligini istiyor her zaman.
Damadin aileside artik senin ailen guzelim, senin ailenden belki cok farklilar, alisman zaman alacak ama hep saygili davranmak en guzeli kuzum.
Sen cok olgunsun Mervem hayirlisiyla atlatacaksiniz bugunleri, insallah sonra evliliginizin mutluluguna ortak olur aileleriniz..
Ohh ne guzel bir hava degisimi oldu senin icin motivasyonun tam donmussundur canim :)Ay evet canım çok gezdik ya.
pek uyuyamadık antep'de ,pazarda gece 3te uyandık.
evet ya gece 23-26 ta iyi sallandık. Uykumdan uyandım ben
Sen nasılsın canım. tatil nasıl gidiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?