Cok gecmis olsun canim acil sifalar. Allah sana sabr versin.Dun gece annem hastanedeydi midesini usutmus serum igne
Bugunde acildeydik
Buyuk kizim cok atesli
Hala uyanik ve dusmuyo atesi
Dogdugundan beri asla dusmez ilac iciremrm fitil atamammmm
Nasil sabah olcak bakalim
@Yawrukush
Ben izin istiyorum
10 gun sonra 6dersten finale gircem
500er sayfalik kitaplarrrr
Odev teslim edicem
Rapor yazilcak
Kizim rahatsiz
Bir toparlanmam gerekiyor
Cok ustuste geldiiii
Tabiki canim.Ben zaten listeden cikmak istiyorum yoksa halen buralardayim :) Ne oldu acaba benim izin isim hall oldumu ?Canim umarim sende , Hasanda olabilecek en az zorluk ve yorgunlukla atlatirsiniz bu sureci, kolayliklar diliyorum.,
Tek bir derstenmis kuzum ki bence oda bute kalmayacak:)
Allah zihin acikligi versin:)
Harika yapildi mi yuruyus?
Borek sonrasi iyi gelirdi:)
Insallah hayirli zamanda tum isteyenlere Allah nasip etsin canim :)
Ahh ahh haydi gayret o zaman canim, 3 kiloyu verelim listeye donelim :)
Sloganimiz bu:)
Bekliyoruz seker :)
Cok mu az spor yapmisiz cmtsi gunu canlar?
Canim saglik ile ilgili ozel durumunu diger kaptanlarla gorusup izin alabilirim ancak diyetine ve sporuna devam edip takimda, hic degilse liste disinda bizlerle olmaya devam edebilirsin..
Hayirli ramazanlar ablacim..
Nasil oldu oglun?
Afiyet olsun canim:)
Nasilsin Mervm, ne var ne yok kuzum?
Oy oy oy pil sorunu skandal :)
Az yemissin ablacim..
Allah kolaylik versin guzelim, sinavinda basarilar:)
Canimmm hayirli olsun yeni telin, guzel gunlerde kullan, hep iyi habeler al insallah..
Gorumceninde durumuna cok sevindim..
Skor makarn nedir guzelim?
Simdi iyi olmana cok sevindim canim:)
Bende iyiyim, tatilimiz azaldi uzuliyoruz simdiden, son gunlerin tadini cikarmaya calisiyoruz :)
Insa Fatimem :)
Bugun daha iyi olursun insallah canim..
Anladim canim, o halde yapacak bir sey yokmus canim.
Cok gecmis olsun hem annene, hem kuzuna canim
Insallah rahat bir gece gecirmissinizdir.
Sinavlarinda da Allah yardimcin olsun.
Izne ayrilacagina cok uzuldum ama sinavlari atlatinca hemen bekliyoruz takima, o sartla tamammi canim??
Amin canim..
Gunaydin ablam, hayirli ramazanlar :)
Hee tamm anladım kuzumBen almanyada yasadigim icin burda cok gec aciliOr o yüzden biraz gec kaldim:) bu arada menün süperrr :))
Aynı biz
Bitaanem bende seni
Merhaba kacak :)günaydınnnnnnnnnnnnn
deli gibi yorgunummmmm
gecede deli gibi sallandık yaaaa
Suyun çok az kuzum daha fazla içmeye bakBugünkü menüm
Sahur
3 kasik patates püresi
2 tane köfte firinda ..
21.30
Iftar
Iki kasik manti
Bol salata
Bi tane firinda köfte
2 kasik nohut yemegi
2 isirik kiymali börek
Kaynanamdaydik hepsinden azar azar yemem gerekiyordu okadar ugrasmis sonucda :)))))
Bitane fincan cay sekersiz
0.5 litre su
Spor yaptim 30 dakka .. sporklubünde
Ayy aman Allah korusun kuzum yaaa :)Kiz romantikte sifir sifir ama ev erkekligine harbi ev erkegi cam kapi herturlu itinayla silinir sofrayi beraber hazirlariz falan falan is yapar ama is romantiklikte coookkk uzaklarda . yani adam aldatsa hemen anlarimbi romantiklik yaptimi kesin aldatiyordur sistem bu
Canım Rabbim sağlık sıhhat versin inşallah. Amin :) canım üçgen peynirler sağlıklı değil çok gerçi satınaldıgımız ne sağlıklı oda muammada hatırlatmak istedimallah kabul etsin canim, kizim anca uyudu simdi acabildim pc ... ben ayni zamanda ilac tedavisi gordugum icin allah beni affetsin oruc tutamyorumm- oruc tutan tum kardeslerimin oruclarinida dualarinida allah kabul etsin
sabah:
yarim krep
ucgen krem peynir
sade nescafe
oglen:
ton balikli kocaman salata
aksam:
yesil smootie yaptim kendime cok basarili ve tok tutuyor kizlar tavsiye ederim
(kucuk ispanak 100 gr, 1 avuc semizotu, 1 avuc maydanoz, 400 ml elma suyu,1 muz ,1 mango, 1 limon suyu mikserden gecirdim) birdahaki sefere elma suyu kullanmycam cunku biraz tatli olmustu.. ama cook doyurucuu
2 lt su
spor: salona gittim 8 km eliptik yaptim 1 saatten fazla, ve diger aletleri kullandim .. ic bacak , dis bacak, karin, kol..oda 1 saat surdu
Tartilmaz olaydikNerede pazartesi bildirimleriii ?? Kimse tartılmadı mıııı ???
Egzersizi iftardan once yaptim sonrada birdaha yapmak istedim ama iftardan sonra . . . PAZARTESİ GÜNÜ EGZERSİZLERİMİZ . . .
Dilerseniz iftardan önce, dilerseniz de iftardan 1-2 saat sonra yapabilirsiniz canlar...
Kolay gelsin, Bol ter atmalar
Sag ol canim sizinde :)5. Takimdan sevgilerle bayanlar...
Ramazanınız mübarek olsun...
Hmm yani fena diil menun35.2 km bisiklet tamamdir
Kendine biraz zaman tanı canım bugüne kadar verdiğin kiloyu ve emeği düşün tekrar başa dönmek istemezsin sanırım.Ben çok dagildim toparlanamiyorum, durduramiyorum resmen kendimi.
Canim cok az yemissin ama iftarda mutlaka salata ve yogurt ye kaptanlar bana oyle demislerdi canim egzersizlerin sahane :)bugünkü menüm
sahur da 1 dilim ekmek bir yemek tabağı menemen 1 yumurtalı bir şekersiz cay yarım litre su
iftar menüm
1 litre su 2 kepçe tarhana çorbası bir bardak sekersiz çay
eğzersiz menüm
25 şınav 11.250 adım 25 mekik 100 jumping jaks 50 ip atlama 50 sguat en son verdiğiniz eğzersizide yarım saat sonra yapacağım
Cok sukur.Allah kabul etsin canim .yidimm
Sag ol canim .Canlarim nasilsiniz, oruc tutan guzeller Allah kabul etsin :)
Gununuz nasil gecti?
Bugunki egzersizi yapan var mi?
Bende değilimBen kacamak yapan bir insan diyilimhadi bakalim hele bir seninde kacamaklarini gorelim
Canlarim oglanla yatagimiza girdik,uyumazsam gelecegim.
Uyursam hepinize iyi istirahatler ve hayirli sahurlar..
Akin da hepinizi opuyor teyzeleri :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?