Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Cok gecmis olsun canim acil sifalar. Allah sana sabr versin.

Tabiki canim.Ben zaten listeden cikmak istiyorum yoksa halen buralardayim :) Ne oldu acaba benim izin isim hall oldumu ?

Suyun çok az kuzum daha fazla içmeye bak
Ayy aman Allah korusun kuzum yaaa :)

Canım Rabbim sağlık sıhhat versin inşallah. Amin :) canım üçgen peynirler sağlıklı değil çok gerçi satınaldıgımız ne sağlıklı oda muammada hatırlatmak istedim

. . . PAZARTESİ GÜNÜ EGZERSİZLERİMİZ . . .

Dilerseniz iftardan önce, dilerseniz de iftardan 1-2 saat sonra yapabilirsiniz canlar...
Kolay gelsin, Bol ter atmalar
Egzersizi iftardan once yaptim sonrada birdaha yapmak istedim ama iftardan sonra bu haldeydim

Ben çok dagildim toparlanamiyorum, durduramiyorum resmen kendimi.
Kendine biraz zaman tanı canım bugüne kadar verdiğin kiloyu ve emeği düşün tekrar başa dönmek istemezsin sanırım.
Ben kızım küçükken hasta oluyo diye sigarayı bıraktım eşimde öyle ama eşim destek alarak bıraktı ben kendim bıraktım. Şimdi kızım büyüdü başlasam tekrar sorun olmaz ama çok emek verdim bırakmak için 1 sene eziyet çektim tekrar başlamamamın en önemli sebebi budur.

Canim cok az yemissin ama iftarda mutlaka salata ve yogurt ye kaptanlar bana oyle demislerdi canim egzersizlerin sahane :)

Canlarim nasilsiniz, oruc tutan guzeller Allah kabul etsin :)
Gununuz nasil gecti?
Bugunki egzersizi yapan var mi?
Sag ol canim .
Ben yaptim itardan once sonrada yapmak istedim ama halim olmadi sadece yuruyus yaptim :)
Sen nasilsin canim ? Miden bulaniyormu hala?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…