Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Evde kaç gündür elma var, yiyen yok :)
Oruçla hiç yenilmeyecek artık eminim :))
Komposto yapim dedim, hem babam çok sever :)
Ama nasıl yapacağım bilmiyorum :))
Anneme de sormak istemiyorum kendim yapcam diye inat ettim :))
Bir el atsanızzz.. :))
Yaparım da ölçü bilmiyorum :)
Ne kadar su, ne kadar şekerr ? :))

Sabah
2 seftali
Menemen
Kaju,ceviz
Domates
Salatalık
Öğlen
3 çatal menemen
1 kase kiraz
Aksam
Türlü
Cacık
Bulgur pilavı 5 kaşık
Su:2 lt
Spor:Leslie 1 ml

Menün çok gzl canım eminim evde de koşturmuşsundur ayrıca leslie yapmışsın çok gzl

Bende iyiyim koşturuyorum cnm bir yandan Hasan ı sallamasan uyutmya çalışmalar baya bir zamanımı alıyor pışş pışşşş diyorum beşiğine bırakıp kendi kendine uyumasını bekliyorumm bşr yandan temizlik iftara eşime ne hazırlasam diye koşturma çamaşır as katla hahahha bu bitmez yaz yaz neyse diyete elimden geldiğince uymaya çalışıyprum yarın sabah
Bu arada bende tülleri kapadım mutfağın falan tek de olsam balkonuma kurulup kahvemi bitki çayımı içerdim sizin yazıları okuyarak içeri çekildim göz hakkıdır kimse görmesin anlamasın diye

Canım çok çok geçmiş olsun nasılsın şimdi ? Rabbim kolaylık versin

Kizlar ya benim oglan 21 aylik haala konusmuyor

Televizyon az izletiyorsun o nu 1.5 saat değil yarım saate düşür senin oğlan zeki ve hiperaktif göz teması kurmasa bile kapıyor benim abim 3 yaşına kadar sadece baba demiş şimdi susmuyor. Her çocuk bir değil zamanı gelince konuşacak. Abesle iştigalin dediği gibi heceleyerek konuş bol bol. Anlamıyor gibi yap zorla çok faydalı bunlar. Rabbim dermansz dert vermesin amin

bnnu Asyaca canlarım güzellerim nasılsınız? bende idare ediyorum eşimle dün iftar yaptım ama benim için geç saat oldu bugün hamza ile 7 de normal yiyip eşimle sadece masaya muhabbet için oturmayı planlıyorum en fazla salata yerim ortadan... Sabah tartılcam bi bakim ne haldeyim. Eksi var mı tartıldınız mı?

Asyaca hemşehrim senin motivasyon nasl bu arada ? Oruç yorgunluğu da vardır ama yazı düşün güzl güzel dar dar giyiceksin istediğin ne varsa nolur pes etme. Yüzden zaten Allah özenmişte yaratmış çok güzelsin fizikde iyi ama çok daha ince çok daha zarif olacaksın hayal et. Bazen kilo verme durabilir ama Bayramı düşün bi ton insan gelecek gideceksin görmediğin onca kişi seni görecek daha zayıf gözükmek istemez misin? Bir sürü iltifat alacaksın. Sırf bu yüzden sımsıkı diyete sarıl bu 1 ay içinde... Bayramda zaten illaki tatlılar yenecek çok vicdan azabı çekmeden yemek için şimdileri çok sıkı dikkat etmek lazım. Ben sana güveniyorum canım eski motivasyonuna hemen geri döneceksin hemde şimdiii

çok saol canım. iyiyim şükür

Ben

bende Yaptım ama aynıyım 3 gün var ya bu sefer veremedim sanırım

ilk hafta giden daha cok su olur ama sakin pes etme hatta bazan kilo vermen duracak ben 1,5 ay 68-69 de takildim bi yukari bi assagi, ustelik diyette yapiyordum, pes etsem tekrar inise gecemezdim ..pes etmiyceksin

Selamlar çok konuşmuşsunuz geçmiş yapamadım.. sabahtan beri dışarıdayım dçspor yapamadım.. akşam kalça egzersizlerimi yaparım. Pazara gittim kara lahana aldım. Var mı garantili bir tarif? Varsa rrja edebilir miyim?

Cok tehlikeli zamanlariiii
Benim kucukte oyle
Kuzum sen pepe diyorsun ama cocugun oynadigi odada baska bir kanal.aciksa oda etkilerrrr
Yani sen muge anli izliyorsun o oynuyor ama onda da etkilenir.
Dediklerime dikkat et cok kisa zamanda konusmaya baslar Allahin izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…