- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.170
- 823
- 38
20dakka var aramızda20:31 canım bugün :))
20dakka var aramızda
74 galiba hic hattlamiom :)İzne kaç kiloyla ayrıldınnnnn ??
Bizim 20.41 :)20:31 canım bugün :))
74 galiba hic hattlamiom :)
Derste olduğuna emin misin canımmm ??
oyy fadimem en sıkıcı ders zamanları çocuklar ders işlemek istemiyor bizde işleyemiyoruz vallaha
Kuzum doktora götür ama bazı erkek çocukları çok geç konuşuyorlarmış bizim burada öyle derlerGulu gulu bisiler diyo ama turkce degil :)
Sabah
2 seftali
Menemen
Kaju,ceviz
Domates
Salatalık
Öğlen
3 çatal menemen
1 kase kiraz
Aksam
Türlü
Cacık
Bulgur pilavı 5 kaşık
Su:2 lt
Spor:Leslie 1 ml
Bende iyiyim koşturuyorum cnm bir yandan Hasan ı sallamasan uyutmya çalışmalar baya bir zamanımı alıyor pışş pışşşş diyorum beşiğine bırakıp kendi kendine uyumasını bekliyorumm bşr yandan temizlik iftara eşime ne hazırlasam diye koşturma çamaşır as katla hahahha bu bitmez yaz yaz neyse diyete elimden geldiğince uymaya çalışıyprum yarın sabahmerhaba canım iyim sağol sen nasılsın.Emzirince tabi oruç olmaz bebecik var :)
Ben reglim tutamıyorum birkaç günüm kaldı , oruç menüsü gibi ama menüm , çevreden anlaşılmaması için öğle yemek yiyemiyorum :))
tatlım canım istemiyor bir garibim , bugün de karnımda feci bi ağrı var :/
sağlıklı değil menüm evet :/
iyim çok şükür bi karın ağrım var bu sabah anlam veremedim bi garibim :/
canım kahvaltıyı yazdım ,sahura kalkmıyorum reglim bi kahvaltı var bir de akşam yemeği
Canım çok çok geçmiş olsun nasılsın şimdi ? Rabbim kolaylık versinBugün ben resmen sahursuz tutuyorum.
Gece uyandım. Müthiş bir mide bulantısıyla.
Aldırmadım. önce kuru ekmekyedim. azcık peynir yedim.
siyah çay içtim az az. hala dinmedi mide bulantım. su içtim yine aynı
sonra malum gitti hepsi midemden. bidahada yemeden su içip uyudum
Kizlar ya benim oglan 21 aylik haala konusmuyor
Canım çok güzel bence sporda süper harikasın canımİyi akşamlar kızlar
Menüm iftarda pilavı 1 kaşık aldım gerisi bol salata
Dahlia_ 8358 adım
Asyaca happy_moon
Eki Görüntüle 1843254 Eki Görüntüle 1843255
çok saol canım. iyiyim şükürMenün çok gzl canım eminim evde de koşturmuşsundur ayrıca leslie yapmışsın çok gzl
Bende iyiyim koşturuyorum cnm bir yandan Hasan ı sallamasan uyutmya çalışmalar baya bir zamanımı alıyor pışş pışşşş diyorum beşiğine bırakıp kendi kendine uyumasını bekliyorumm bşr yandan temizlik iftara eşime ne hazırlasam diye koşturma çamaşır as katla hahahha bu bitmez yaz yaz neyse diyete elimden geldiğince uymaya çalışıyprum yarın sabah
Bu arada bende tülleri kapadım mutfağın falan tek de olsam balkonuma kurulup kahvemi bitki çayımı içerdim sizin yazıları okuyarak içeri çekildim göz hakkıdır kimse görmesin anlamasın diye
Canım çok çok geçmiş olsun nasılsın şimdi ? Rabbim kolaylık versin
Televizyon az izletiyorsun o nu 1.5 saat değil yarım saate düşür senin oğlan zeki ve hiperaktif göz teması kurmasa bile kapıyor benim abim 3 yaşına kadar sadece baba demiş şimdi susmuyor. Her çocuk bir değil zamanı gelince konuşacak. Abesle iştigalin dediği gibi heceleyerek konuş bol bol. Anlamıyor gibi yap zorla çok faydalı bunlar. Rabbim dermansz dert vermesin amin
Ben
bende Yaptım ama aynıyım 3 gün var ya bu sefer veremedim sanırım
Gozgoze gelmiyor fazla. Baska seylere sariyir. ogrettigin her hareketi tekrar ediyor ama konusmaya gelince hic sallamiyor . kendide istemiyor canm . bi pepe izliyor butun gunu toplasan 1 saat 1bucuk saat izlior. Onu izlemesse baska seylere sariyor cok tehlikeli seyler yapiyor . oyuncak sevmiyor oynamayi . hatta bugun kaployu tutan civiyi cikatmis agzinda yakaladim cikardim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?