Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kizlar ya benim oglan 21 aylik haala konusmuyor
Erkek çocuklar geç konuşuypr genelde canım. Sen sürekli konuş onunla göz teması kurmasa bile kendisiyle konuştuğunu biliyor.
Elmaları soy dilimle 4-5 bardak su 2 bardak şeker 1 kabuk tarçın 8-10 karanfil kaynat işte olduu

Kizlar menum
Sabah
2 haslanmis yumurta
Bol peynir
7 zeytin ve zeytinyagi
Bol maydanoz
Ogle
Buyuk fincan sade kahv3
Aksam
Nohutlu et.haslama
Salata
Su 3 oldu daha icerim
Spor
45 dk lesli
10 min. Lik videoyu yaptim hatta okulda anasinifinda anasinifi öğretmeni arkadasla yaptik ogle arasinda :)))
Misafir gelecek disari cikacagim onunla sonra ugrayacagim

Menü çok gzl canım. Süpersiniz öğle arasında yapmışsınız isteyince herşey oluyor müdür kafaya alırım odasında yaparız valla

geç kaldın
hayırdır canım neyi var geçmiş olsunn

Sağol canım.. Ateş, grip işte.. Ağır geçirir biraz astım hastası olduğu için..

Çok sağol ablacımm.. Bugün yapamadım yarın yaparım inşaAllah..

benim canım bugün tatlı istiyo ya birazcık yiyim mi ben tatlılardan kilo alıyordum bu arada çok düşkünüm

Yeme canım yaaa.. az kaldı bak tartı gününe, ödül olarak yersin..

ups

Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 su br süt

Öğlen
Ton balıklı salata + maden suyu

Ara
3 hurma

Akşam
Bir kepçe çorba
Közlenmiş kırmızı biberli yumurta
4 zeytin
Çok az reçel
Pide ( biraz kaçtı sanırım off)

4 litre su

5 bin adım
3 miles with leslie
Günün video egzersi 1 defa
100 ayakta mekik

Asyaca bnnu Yawrukush

Allah jabul etsin arkidişler.. nasılsınız?

Tv çok zararlı kabul ediuorum ama bu işler biraz genetik biraz cinsiyetle fark ediyor biraz da sosyal ortama bağlı..
Mesela tüm gün otur çocukla konuş başka biriyle yarım saat muhabbet etmiş kadar etkili olmuyor. Çocukla konuşmak yetine onu konuşulan ortamlarda bulundurmak çok daha etkili..

Bu arada tv konuşmayı öğretmwz diyorlar ama bebim 2 yaşındaki oğlum tvden arapça öğrenmişti bizimle konuşuyprdu tabi biz anlamıyorduk

Hadi yaaa güldüm valla arapça mı iyiymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…