Hosgeldin Ebrum, hayirli ramazanlar gulum :)Selam kızlar nasılsınız? Herşey yolundadır inşallah :)
İzinli olduğum için pek girmiyorum, malum birde ramazan misafirdi yemekti derken gelip geçiyor.
Şükür mavişim iyiyim her şey yolunda. Sen nasılsın? Hazırlıklar nasıl gidiyor kuzum?
Geçmiş olsun canım benimde bi gözüm miyop diğeri hipermetrop ikiside astigmat gözlük yoksa baş ağrısı çok fena oluyo.Canlarim gunaydin
Dun hic ugrayamadim, yine feceat gunlerimden biriydi
Oglen oglanla uyudum, aksam oglanla uyudum, gece defalarca uyandim uyuyamiyor...
Esimde dun goz doktoruna gitti nur topi gibi hipermetrop miyop 1 numara gozlukleri oldu:)
Sizler nasilsiniz, ramazan nasil geciyor?
Ben yapayım cumartesi pazar sporlarını bu hafta hepten boşladım sporu.canim 74 kilo ile izne ayrilmistin :)
canim tuzlu, tursulu seyler tukettiysen odem olmus olabilir, ramazandan dolayi inis cikislar olabilir endise etme guzelim:)
gozunaydin canim insallah 2 pasada rhaatca uyurlar :)
dinlen her fisratta canim...
canim bildirim yapabilirsen olur, yapamazsanda saglik olsun..
ne iyi yapmissin ablacim:)
tebrikler ablacim, basarilari daim olsun yavrunun :)
gecmis olsun canim, kanal tedaviside insallah kolaylikla olur biter.
esinlede barisin kuzum, uzatmayin.
evliligin ilk yillari boyle oluyor :)
yogurt kuru yiyebilirsin ablam, bu detoks degil.
detok birkac gun ya da 1 tum gun boyunca tek tip beslenmek.
Sagliklis oldugu icin biz takimimizda yapmiyoruz detoks..
canim sana kotu gecmis gibi gelmistir ama iyi bir not da gelebilir...
bolumun tamaminin kotu gecmisse birde ortalamadan da gecebilirsin canim.
can egrisi sistemi var mi sizde?
Hay Allah canimin ici acil sifalar diliyorum.
Sporunu ihmal etme, ben bu hafta seni saglik sorunundan oturu izne ayiracagim insallah..
1-2 hafta dinlen sonra bomba gibi don takima, bekliyoruz :)
Cok gecmis olsun ablam, kimseye birsey olmamis ya cok sukur.
Ama can kiriklarini temizlemekten bende nefret ederim, gunlerce temizlense yine birgun bir yerden cikar..
Kolay gelsin...
canim iyiyim bugun, dun fenaydim Mervem..
Ne sen sor ne ben soyleyeyim..
insalah bugun boyle devam eder..
19 gunum kaldi Tr'de sayili gun bitti gitti kuzum...
ellerine saglik Fatimem.
Canlar bacak egzersizlerimiz lutfen yapmaya calisin.
Cumartesi pazarda ust vucut, kollar, omuzlar ve karin egzersizimiz gelecek :)
evet canim yarin iftar oncesi tartilin:)
canim iftar sonrasi takinda paylastigimiz 10-15dklik egzersizleri yapsan :)
insallah ablam :)
bugun adimla guzelim, yarinda egzersizini yaparsin:)
harika haber tebrikler ablacim:)
Kiz nie korkuon gelmisin 28e :) sonra pisman olursun canm esinden de eminsen insalalh dusunbazen çok istiyorum bazen çok korkuyorum : ) zayıfladıktan sonra bakıcaz duruma
Inş iyi diyecekBugün evdeyim kızımın gösterisi vardı onu izledik geldik babaannesiyle dedeside vardı şimdi bizdeler eşimde geldi onlara çay yaptım bişeyler yiyolar öğleden sonra kızımı almaya gitcem okula neyseki yakın ama biraz yürüsem iyi olacak kaç gündür spor yapmadım üstelik 4 gün oldu wc sorunu oluştu malum sahurda kefir içtim hafif yedim ama bakalım tartı ne diycek.
Doğru bir karar canım moralini bozuyorsa haftada 1 tartıl :)
Canım sporda zorlanıyorsan oruçlu yapma zaten iftardan sonra vaktin olursa yapmaya çalışDahlia_ paylaştıklarını:)
öyle yapicam artik :)canim 74 kilo ile izne ayrilmistin :)
canim tuzlu, tursulu seyler tukettiysen odem olmus olabilir, ramazandan dolayi inis cikislar olabilir endise etme guzelim:)
gozunaydin canim insallah 2 pasada rhaatca uyurlar :)
dinlen her fisratta canim...
canim bildirim yapabilirsen olur, yapamazsanda saglik olsun..
ne iyi yapmissin ablacim:)
tebrikler ablacim, basarilari daim olsun yavrunun :)
gecmis olsun canim, kanal tedaviside insallah kolaylikla olur biter.
esinlede barisin kuzum, uzatmayin.
evliligin ilk yillari boyle oluyor :)
yogurt kuru yiyebilirsin ablam, bu detoks degil.
detok birkac gun ya da 1 tum gun boyunca tek tip beslenmek.
Sagliklis oldugu icin biz takimimizda yapmiyoruz detoks..
canim sana kotu gecmis gibi gelmistir ama iyi bir not da gelebilir...
bolumun tamaminin kotu gecmisse birde ortalamadan da gecebilirsin canim.
can egrisi sistemi var mi sizde?
Hay Allah canimin ici acil sifalar diliyorum.
Sporunu ihmal etme, ben bu hafta seni saglik sorunundan oturu izne ayiracagim insallah..
1-2 hafta dinlen sonra bomba gibi don takima, bekliyoruz :)
Cok gecmis olsun ablam, kimseye birsey olmamis ya cok sukur.
Ama can kiriklarini temizlemekten bende nefret ederim, gunlerce temizlense yine birgun bir yerden cikar..
Kolay gelsin...
canim iyiyim bugun, dun fenaydim Mervem..
Ne sen sor ne ben soyleyeyim..
insalah bugun boyle devam eder..
19 gunum kaldi Tr'de sayili gun bitti gitti kuzum...
ellerine saglik Fatimem.
Canlar bacak egzersizlerimiz lutfen yapmaya calisin.
Cumartesi pazarda ust vucut, kollar, omuzlar ve karin egzersizimiz gelecek :)
evet canim yarin iftar oncesi tartilin:)
canim iftar sonrasi takinda paylastigimiz 10-15dklik egzersizleri yapsan :)
insallah ablam :)
bugun adimla guzelim, yarinda egzersizini yaparsin:)
harika haber tebrikler ablacim:)
ben küçükken hep gözlük takmak isterdim şimdi ne kafasızmışım diyorum çocuk haklı sevmemekte, sadece çalışırken takarsa ilerler numarası canımcanim gozleri kizariyor, sulaniyor ve bulanik goruyordu.
dun gitti doktora sol gozu hipermetrop miyor, sag gozu de miyopmus..
Gozluktende hic hoslanmiyor.
Sadece calisirken takarim diyor, Allammm yaa cocuk gibi:)
sorumluluktan, koruyamamaktan bakamamaktan : /Kiz nie korkuon gelmisin 28e :) sonra pisman olursun canm esinden de eminsen insalalh dusunyas ilerledimi ahhh kafa kaldirmiyor . tabi kesinlikle zayifla ole dusun zaten
çok şükür canım sen nasılsın ; )Selam kızlar nasılsınız? Herşey yolundadır inşallah :)
İzinli olduğum için pek girmiyorum, malum birde ramazan misafirdi yemekti derken gelip geçiyor.
Şükür mavişim iyiyim her şey yolunda. Sen nasılsın? Hazırlıklar nasıl gidiyor kuzum?
Çok gecmiş olsuncanim gozleri kizariyor, sulaniyor ve bulanik goruyordu.
dun gitti doktora sol gozu hipermetrop miyor, sag gozu de miyopmus..
Gozluktende hic hoslanmiyor.
Sadece calisirken takarim diyor, Allammm yaa cocuk gibi:)
baya büyükmüş kız derecen.ben küçükken hep gözlük takmak isterdim şimdi ne kafasızmışım diyorum çocuk haklı sevmemekte, sadece çalışırken takarsa ilerler numarası canım
benim şimdi biri 5,25 diğeri 5 numara oldu.. Ne yap et bi yolunu bul takması lazım :)
sagol ablacim bas agrisida cok oluyordu sahi, demek ki ondanmis..Geçmiş olsun canım benimde bi gözüm miyop diğeri hipermetrop ikiside astigmat gözlük yoksa baş ağrısı çok fena oluyo.
Ben yapayım cumartesi pazar sporlarını bu hafta hepten boşladım sporu.
ne gosterisi ablacim, hayirli olsun:)Bugün evdeyim kızımın gösterisi vardı onu izledik geldik babaannesiyle dedeside vardı şimdi bizdeler eşimde geldi onlara çay yaptım bişeyler yiyolar öğleden sonra kızımı almaya gitcem okula neyseki yakın ama biraz yürüsem iyi olacak kaç gündür spor yapmadım üstelik 4 gün oldu wc sorunu oluştu malum sahurda kefir içtim hafif yedim ama bakalım tartı ne diycek.
olabilir canim :)öyle yapicam artik :)
bugün yine eski kilom gösterdi hatta 100gram daha az gösterdii :)
benim vicud cok su topluyor ya kesin ondan annama cekmisiimmm haha
evet canim cok yakisti vs diye diye taktiracagim mecbur :)ben küçükken hep gözlük takmak isterdim şimdi ne kafasızmışım diyorum çocuk haklı sevmemekte, sadece çalışırken takarsa ilerler numarası canım
benim şimdi biri 5,25 diğeri 5 numara oldu.. Ne yap et bi yolunu bul takması lazım :)
insallah hayirli zamanda hayirli evlatlariniz olsun canim..sorumluluktan, koruyamamaktan bakamamaktan : /
eşimden eminim çok şükür ama ya değişirse diye korkuyorum, beni kızdırıyor bazen ama seviyorum iyi de baba olur bence
sagol canim, biraz gozlugu kullansin bakalim, lensi hepten istemeyebilir:)Çok gecmiş olsun
Sende iyisinidir umarım canım.
1haftada gözlüğe otomatikmen alışıyosun zaten.
Bende gecen yıl cok zorlanmıştım. 1yıl gözlük kullandım. Silmekten bıktım.
Şuan lensteyim. cok rahat.
aksam duzgun bir yemek ye canim, salatayla, yogurtla:)kızlar dün eşim sahurda omletini yiyemedi 3 yumurtadan yapmıştım yarısını ben yedim 4 parmak boyunda pide ile
az önce acıktım iki dilim kadar pide ile peynir zeytin yedim akşam hafif yersem kurtulur muyum
gözlükten daha ock bıkar gibime geliyosagol ablacim bas agrisida cok oluyordu sahi, demek ki ondanmis..
yap ablam sporunu, yeni egzersizlerimiz cok guzel:)
ne gosterisi ablacim, hayirli olsun:)
wc sorunu da hallolur insallah..
olabilir canim :)
evet canim cok yakisti vs diye diye taktiracagim mecbur :)
insallah hayirli zamanda hayirli evlatlariniz olsun canim..
sagol canim, biraz gozlugu kullansin bakalim, lensi hepten istemeyebilir:)
benim esim biraz bikkin, fenalik basar:)
aksam duzgun bir yemek ye canim, salatayla, yogurtla:)
Çok büyük geçmiş olsun canım. kimseye bişey olmamış allahtan.Kizlar hemen iki gunluk menumu vereyim.
Sabah
2 haslanmis yumurta
Bol zeytin ve peynir
Maydanoz
Ogle
Sade kahve
Aksam
Kuru fasulye
Salata
Su 4 gecmistir
Spor
Haftanin 10 dk lik egzersizi arti 40 25 km bisiklet
Biraz sarsilmis durumdayim aslinda dun ogle saat 12 30.da kucuk bi kaza gecirdim aslinda sokunu atlatamadim. 13 yasindaki 2 ogrencim motora bidiler sonrada bejim arabama bindirdiler. Hafif yaralandi ikisi de bi tanesi motordan dustu nerdeyse arabanın altina giriyodu. Cok korktum. Benim durmamla carpmalari bir ildu. Cocuk sola donuyir ama saga bakiyor adi ustunde cocuk. Ne isi var.mitorda. cok ucuz atlattik. Arabada hasar var. Sikayetci olmadim fakir aileler ama vicdanen rahat degilim acaba diyorum.olsaydim cezalarini odeselerdi bi daha ders olsaydi daha miniui olurdu diye icim icimi yiyo. Arabada 4500 tl hasar var . Bunu karsilayacaklari bile şüpheli. Canlari kurtuldu ama aileler neden boyle rahat. Deli gibi motor kullaniyolar koyun icinde. Of. Varya kizlar ilk kazamdi ama cok korktum. Hele o cocuk onumde dusuverdi birden yere koca araba minik cocuk gozumun onunden gitmiyo dususu. Allah korudu.
Gecmis olsun canimKizlar hemen iki gunluk menumu vereyim.
Sabah
2 haslanmis yumurta
Bol zeytin ve peynir
Maydanoz
Ogle
Sade kahve
Aksam
Kuru fasulye
Salata
Su 4 gecmistir
Spor
Haftanin 10 dk lik egzersizi arti 40 25 km bisiklet
Biraz sarsilmis durumdayim aslinda dun ogle saat 12 30.da kucuk bi kaza gecirdim aslinda sokunu atlatamadim. 13 yasindaki 2 ogrencim motora bidiler sonrada bejim arabama bindirdiler. Hafif yaralandi ikisi de bi tanesi motordan dustu nerdeyse arabanın altina giriyodu. Cok korktum. Benim durmamla carpmalari bir ildu. Cocuk sola donuyir ama saga bakiyor adi ustunde cocuk. Ne isi var.mitorda. cok ucuz atlattik. Arabada hasar var. Sikayetci olmadim fakir aileler ama vicdanen rahat degilim acaba diyorum.olsaydim cezalarini odeselerdi bi daha ders olsaydi daha miniui olurdu diye icim icimi yiyo. Arabada 4500 tl hasar var . Bunu karsilayacaklari bile şüpheli. Canlari kurtuldu ama aileler neden boyle rahat. Deli gibi motor kullaniyolar koyun icinde. Of. Varya kizlar ilk kazamdi ama cok korktum. Hele o cocuk onumde dusuverdi birden yere koca araba minik cocuk gozumun onunden gitmiyo dususu. Allah korudu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?