Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hosgeldin Ebrum, hayirli ramazanlar gulum :)

Geçmiş olsun canım benimde bi gözüm miyop diğeri hipermetrop ikiside astigmat gözlük yoksa baş ağrısı çok fena oluyo.
Ben yapayım cumartesi pazar sporlarını bu hafta hepten boşladım sporu.

Bugün evdeyim kızımın gösterisi vardı onu izledik geldik babaannesiyle dedeside vardı şimdi bizdeler eşimde geldi onlara çay yaptım bişeyler yiyolar öğleden sonra kızımı almaya gitcem okula neyseki yakın ama biraz yürüsem iyi olacak kaç gündür spor yapmadım üstelik 4 gün oldu wc sorunu oluştu malum sahurda kefir içtim hafif yedim ama bakalım tartı ne diycek.

bazen çok istiyorum bazen çok korkuyorum : ) zayıfladıktan sonra bakıcaz duruma
Kiz nie korkuon gelmisin 28e :) sonra pisman olursun canm esinden de eminsen insalalh dusun yas ilerledimi ahhh kafa kaldirmiyor . tabi kesinlikle zayifla ole dusun zaten

Inş iyi diyecek

Doğru bir karar canım moralini bozuyorsa haftada 1 tartıl :)

Canım sporda zorlanıyorsan oruçlu yapma zaten iftardan sonra vaktin olursa yapmaya çalış Dahlia_ paylaştıklarını:)
öyle yapicam artik :)
bugün yine eski kilom gösterdi hatta 100gram daha az gösterdii :)
benim vicud cok su topluyor ya kesin ondan annama cekmisiimmm haha

canim gozleri kizariyor, sulaniyor ve bulanik goruyordu.
dun gitti doktora sol gozu hipermetrop miyor, sag gozu de miyopmus..
Gozluktende hic hoslanmiyor.
Sadece calisirken takarim diyor, Allammm yaa cocuk gibi:)
ben küçükken hep gözlük takmak isterdim şimdi ne kafasızmışım diyorum çocuk haklı sevmemekte, sadece çalışırken takarsa ilerler numarası canım
benim şimdi biri 5,25 diğeri 5 numara oldu.. Ne yap et bi yolunu bul takması lazım :)

Kiz nie korkuon gelmisin 28e :) sonra pisman olursun canm esinden de eminsen insalalh dusun yas ilerledimi ahhh kafa kaldirmiyor . tabi kesinlikle zayifla ole dusun zaten
sorumluluktan, koruyamamaktan bakamamaktan : /
eşimden eminim çok şükür ama ya değişirse diye korkuyorum, beni kızdırıyor bazen ama seviyorum iyi de baba olur bence

çok şükür canım sen nasılsın ; )

canim gozleri kizariyor, sulaniyor ve bulanik goruyordu.
dun gitti doktora sol gozu hipermetrop miyor, sag gozu de miyopmus..
Gozluktende hic hoslanmiyor.
Sadece calisirken takarim diyor, Allammm yaa cocuk gibi:)
Çok gecmiş olsun
Sende iyisinidir umarım canım.

1haftada gözlüğe otomatikmen alışıyosun zaten.
Bende gecen yıl cok zorlanmıştım. 1yıl gözlük kullandım. Silmekten bıktım.
Şuan lensteyim. cok rahat.

baya büyükmüş kız derecen.
lazer düşünmedinmi?
yoksa hala ilerlemedemi derecen

Geçmiş olsun canım benimde bi gözüm miyop diğeri hipermetrop ikiside astigmat gözlük yoksa baş ağrısı çok fena oluyo.

Ben yapayım cumartesi pazar sporlarını bu hafta hepten boşladım sporu.
sagol ablacim bas agrisida cok oluyordu sahi, demek ki ondanmis..
yap ablam sporunu, yeni egzersizlerimiz cok guzel:)

ne gosterisi ablacim, hayirli olsun:)
wc sorunu da hallolur insallah..

öyle yapicam artik :)
bugün yine eski kilom gösterdi hatta 100gram daha az gösterdii :)
benim vicud cok su topluyor ya kesin ondan annama cekmisiimmm haha
olabilir canim :)

evet canim cok yakisti vs diye diye taktiracagim mecbur :)

sorumluluktan, koruyamamaktan bakamamaktan : /
eşimden eminim çok şükür ama ya değişirse diye korkuyorum, beni kızdırıyor bazen ama seviyorum iyi de baba olur bence
insallah hayirli zamanda hayirli evlatlariniz olsun canim..

sagol canim, biraz gozlugu kullansin bakalim, lensi hepten istemeyebilir:)
benim esim biraz bikkin, fenalik basar:)

kızlar dün eşim sahurda omletini yiyemedi 3 yumurtadan yapmıştım yarısını ben yedim 4 parmak boyunda pide ile
az önce acıktım iki dilim kadar pide ile peynir zeytin yedim akşam hafif yersem kurtulur muyum
aksam duzgun bir yemek ye canim, salatayla, yogurtla:)

gözlükten daha ock bıkar gibime geliyo
sil tak.sil tak cok sinir bozucu

Kizlar hemen iki gunluk menumu vereyim.
Sabah
2 haslanmis yumurta
Bol zeytin ve peynir
Maydanoz

Ogle
Sade kahve

Aksam
Kuru fasulye
Salata
Su 4 gecmistir
Spor
Haftanin 10 dk lik egzersizi arti 40 25 km bisiklet
Biraz sarsilmis durumdayim aslinda dun ogle saat 12 30.da kucuk bi kaza gecirdim aslinda sokunu atlatamadim. 13 yasindaki 2 ogrencim motora bidiler sonrada bejim arabama bindirdiler. Hafif yaralandi ikisi de bi tanesi motordan dustu nerdeyse arabanın altina giriyodu. Cok korktum. Benim durmamla carpmalari bir ildu. Cocuk sola donuyir ama saga bakiyor adi ustunde cocuk. Ne isi var.mitorda. cok ucuz atlattik. Arabada hasar var. Sikayetci olmadim fakir aileler ama vicdanen rahat degilim acaba diyorum.olsaydim cezalarini odeselerdi bi daha ders olsaydi daha miniui olurdu diye icim icimi yiyo. Arabada 4500 tl hasar var . Bunu karsilayacaklari bile şüpheli. Canlari kurtuldu ama aileler neden boyle rahat. Deli gibi motor kullaniyolar koyun icinde. Of. Varya kizlar ilk kazamdi ama cok korktum. Hele o cocuk onumde dusuverdi birden yere koca araba minik cocuk gozumun onunden gitmiyo dususu. Allah korudu.

Çok büyük geçmiş olsun canım. kimseye bişey olmamış allahtan.
köyde kural dinliyen kimki.

Gecmis olsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…