Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Evet canim ya cok tehlikeli gercekten. Kaski falan gectim sirtlarinda agir cantalarla motora binmisler. Mudur kac kere yasakladi.motorla geleni okula almam diye. Sakliyolar bi sokak arkaya geliyolar engel olamiyosun ailenin cozmesi lazim

Sagol canim cok korktular bu korku baya gider onlarda.

Evet cok haklısın o korkuyla o sinirle bi guzel jandarmayi aricaktim ben aslinda. Ikna ettiler iste mudur falan cok fakirler bilmam ne diye 15000 lirayi bulcakti masraflari o zaman cezalarla. Yapamadim

of canım çok çok geçmiş olsun çok korkuyorum ben böyle şeylerden o yüzden ehliyet bile almadım : /

Sagol fatimem Para cezasi canim ben degil devlet veriyo cezayi. Aslinda yanlis bisey yaptim tamam dedigimden beri icim icimi kemiriyo.

Bugun iyiyim canim ann3mler geldi bir gunlugune keyfim yerinde sukur

Bugün hiç tüketmeyeceğim yarın tartı var. Benim ekmek sorunum var galiba beynimde bitirmem lazım ekmeksiz pidesiz vs yemek yediğimde mutsuz oluyorum. Sanırım hep çocukluktan beri önümüze konan ekmek kültürü ile ilgili bir durum...

Sıkma canını lütfen oğlunun canı sağ olsun at gitsin be varsa boşver olacağı varmış. O yemek eşinin nasibi değilmiş kısmet

Ben keyifsizim diyetimi istediğimm gibi yapamıyorum eşim tek kalmasın diye onunla oturuyprum eşşek bide gidip 2 tane pide alıyor yumurtalı nornal ama sıcacık falan çıkarıyor tereyağını gıcık ama ben onunla oturmicam ya artık

Allah beterinden korusun çok çok geçmiş olsun canım. Tabiki polis gelmeliydi ama olan olmuş için içini yemesin lütfen Sadaka ver hemen cnm

Tatlım nasıl oldun bugün daha iyisini umarım.

Çok şükür ablam bugün biraz daha iyiyim :)

Canlar wc sorunum var ne yaparsam yapayım geçmedi çare bulun bana canlar

Canım ben salatalıkla kurtuldum, sahurda salatalık yiyorum artık :) 5-6 küçük salatalık yeyip üzerine su içiyorum, çok rahatım kaç gündür :)

İyidir boncuğum şükür halimize.sen nasılsın bitti mi düğün koşturmacası
Bende iyim kuzum eşyalar alındı ya çok fazla bişi kalmadı şimdilik :) annemler mantı köfte felan yapcak ramazandan sonra öyle:) yoğunluğum temmuzun sonunda başlar galiba:)
Ohh iyi bari kız :) ben küssem hemen sesi ileyumuşuyorum

Ayy canım geçmiş olsun bnde miyopum başta düzenli kullandım şimdi baya numaram düştü artık gözüm yorulunca kullanıyorum tabi doktorun haberi yok :)
Ayy ramazan da iyi gidiyor çok şükür:)
canim iyiyim bugun, dun fenaydim Mervem..
Ne sen sor ne ben soyleyeyim..
insalah bugun boyle devam eder..
19 gunum kaldi Tr'de sayili gun bitti gitti kuzum...
Ayy kuzum Rabbim sana kolaylık versin yaaa
Ahh yaa ne çabuk geçti yaaa bol bol tadınu çıkar kuzumm :)

buyuk gecmis olsun

:) bende iyim kuzum okul ev git gel koşuyorum ramazanda yoğunlukta başka güzel oluyor kuzum yaa:) vallaha hazırlıklara tam anlamıyla başlamadık daha ramazandan sonra buzdolabına yiycek koycak annem mantı felan sonrada temmuzun sonu gibi gidip eşya yerleştirceğiz inşallah kuzum :)
Vuu kız Allah yardımcın olsun ne kadar yüksekmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…