Sagol canim gercekten koyde bisey olmaz diyolar e hani oldu iste iki cocuk da yarali. Allahtan hafif atlattilar.Çok büyük geçmiş olsun canım. kimseye bişey olmamış allahtan.
köyde kural dinliyen kimki.
Benim de var. Benim tek cozumum var ama hem diyet hem ramazan diye kendime yasak koydum. Adi lazim degil arpa maltindan muhtevi alkollu acik sari bi icecek olur kendileri. Ama ciss.Canlar wc sorunum var ne yaparsam yapayım geçmedi çare bulun bana canlar
trafik olmuyor ama işte. dikkatsizlikde hat safhadadır.Sagol canim gercekten koyde bisey olmaz diyolar e hani oldu iste iki cocuk da yarali. Allahtan hafif atlattilar.
Evet canim ya cok tehlikeli gercekten. Kaski falan gectim sirtlarinda agir cantalarla motora binmisler. Mudur kac kere yasakladi.motorla geleni okula almam diye. Sakliyolar bi sokak arkaya geliyolar engel olamiyosun ailenin cozmesi lazim
refike daha var kuzum ramazan gelmeden yeni bitmişti.
ben daha öncede duymustum bunu hatta arastırmıstım hatta çeşitleride vardı
şimdi nasılsın canım ?
haftabasında bende böyleydim işte ilk iftardn sonra direk yattım sahurdan sonrada yattım toparladım biraz ama haftasonu tam anlamıyla dinlenicem
tatlım fatime söylemiş zaten ama o kür gün boyu normal besleniyor yatmadan önce tükettiğin ek birşey oldugu için şok diyete girmez
canım geçmiş olsun yaa ben bilmiyorum ne rahatsızlıgın var ki ?
ertesi gnün susuzluk yaşamaman için söylemiştir canım malum tatlı seyler ya
gerçekten zor hele bayanlar için 2 kat daha zor. hem iş hem yemek hem ev hele birde misafir eklenince püfff
canım yaa haftabası bende böyleydim çok şükür az bucuk toparladım
afiyet olsun canım beğendim ben
tatlım sağlık olsun allah korumusta birşey olmamış sakin davranmaya calıs emi yemek dediğin ekmek arasına birseylede doyulur yeterki bizlere ailelerimize bisey olmasın
devam tabiksii sekerimm
özge cevap vermiş gerçi kızlar
smotinin faydası diyelim malum bir kaç aksamdır sadece onu tüketiyorsun canım yanılıyrmuyum ?
oo hayırlı olsun canım lens kullanmak istemezmi peki ?
ebrumm hayırlı ramazanlarrr
bebişimiz naısl sen nasılsın ?
off bende wc sorunu yasıyorum 3 gün olddu
oo çok geçmiş olsun canım Allah korumuş gerçekten .
Motor kazalarından cok korkarım en ufak bir dokunusa gelemiyorlar malum helede çoluk çocuk dikkatsiz hep kullanılıyor. Allah yardımcıları olsun ne diyim
Sagol canim cok korktular bu korku baya gider onlarda.Beden eğitimi öğretmeni yıl sonu için çalıştırdı canım dans ve spor hareketleri var.
Çok geçmiş olsun canım ucuz atlatmışsınız dediğin gibi çocukların ne işi varsa motorla Allah ailelere akıl fikir versin.
Süpersin bebeğim
Bunu deniyim canım sağol.
Evet cok haklısın o korkuyla o sinirle bi guzel jandarmayi aricaktim ben aslinda. Ikna ettiler iste mudur falan cok fakirler bilmam ne diye 15000 lirayi bulcakti masraflari o zaman cezalarla. YapamadimÇok geçmiş olsun canım. Ben olsam onları bir polisle muhatap ederdim. Çünkü her zaman maddi hasarla atlatilmiyor. Çocuğa falan carpabilirler. Bu durumda ailenin sorumluluk alması lazımdı. Şikayetçi olmamak onları teşvik ediyor böyle sorumsuz davranmalarina .
Allah büyüklerinden korusun seni ..
of canım çok çok geçmiş olsun çok korkuyorum ben böyle şeylerden o yüzden ehliyet bile almadım : /Kizlar hemen iki gunluk menumu vereyim.
Sabah
2 haslanmis yumurta
Bol zeytin ve peynir
Maydanoz
Ogle
Sade kahve
Aksam
Kuru fasulye
Salata
Su 4 gecmistir
Spor
Haftanin 10 dk lik egzersizi arti 40 25 km bisiklet
Biraz sarsilmis durumdayim aslinda dun ogle saat 12 30.da kucuk bi kaza gecirdim aslinda sokunu atlatamadim. 13 yasindaki 2 ogrencim motora bidiler sonrada bejim arabama bindirdiler. Hafif yaralandi ikisi de bi tanesi motordan dustu nerdeyse arabanın altina giriyodu. Cok korktum. Benim durmamla carpmalari bir ildu. Cocuk sola donuyir ama saga bakiyor adi ustunde cocuk. Ne isi var.mitorda. cok ucuz atlattik. Arabada hasar var. Sikayetci olmadim fakir aileler ama vicdanen rahat degilim acaba diyorum.olsaydim cezalarini odeselerdi bi daha ders olsaydi daha miniui olurdu diye icim icimi yiyo. Arabada 4500 tl hasar var . Bunu karsilayacaklari bile şüpheli. Canlari kurtuldu ama aileler neden boyle rahat. Deli gibi motor kullaniyolar koyun icinde. Of. Varya kizlar ilk kazamdi ama cok korktum. Hele o cocuk onumde dusuverdi birden yere koca araba minik cocuk gozumun onunden gitmiyo dususu. Allah korudu.
Isey solim ki araba kullanmayi benim kadar sevmeyen yoktur hic sevemedim ama mecbur kaldim kullanmaya. Su an elim ayagim gibi olduof canım çok çok geçmiş olsun çok korkuyorum ben böyle şeylerden o yüzden ehliyet bile almadım : /
Sagol fatimem Para cezasi canim ben degil devlet veriyo cezayi. Aslinda yanlis bisey yaptim tamam dedigimden beri icim icimi kemiriyo.
Çok geçmiş olsun canım...
Şükür kimseye birşey olmamış..
Yani para için değil de çocuğu motor kullandığı için şikayet edemez misin ?
Normal bir durum değil sonuçta dikkate almaları gerek..
Sagol ex esim bi daha olmasin insallahGecmis olsun canim
Bugun iyiyim canim ann3mler geldi bir gunlugune keyfim yerinde sukur@kitabi canım Allah yardımcın olsun çocuklar çok zor yaa anlamıyorlarda yapma durdan da
@Ollalla canım geçmiş olsun kuzum inşallah biran önce kurtulursun bu sıkıntından
edsofi kk'nın gülü seni buralarda görmek çok hoş
LunaDaisies canım eşinle düzelt aranı düzeltirsin inşallah en kısa zamanda inşallah :)
@Yawrukush tatlışmm nasılsın
@BiricikS @zey zeymrym77 canlar 1. Olacağız son gaz devam değil mi
@E-brulim @Saadetim33 tatlışlar nasılsınız nasıl gidiyor hamilelik
Dahlia_ fadimem kuzumm nasılsın:)
haeshin ablacım nasıl gidiyor koşuşturman kızlar nasıl
@tiffany20 canım inşallah sınavlarının sonuçları umduğundan iyi gelir:)
Ayy unuttuklarım olabilir kusura bakmayın kızlar yarı uykucu anca aklıma gelenleri yazdım :) herkesi çook öptüm hayırlı geceler :)
Geçti tatlım bir gariptim bugün çok şükür daha iyiyim :) sen nasılsın napiyorsun diyet nasıl gidiyor
Aynen canım walla oruç tutuyorum sanki :)
Allah yardımcın olsun walla koşturmaca hiç bitmiyor
Teşekkür ederim canim az kaldı abimin düğün 2 ay sonra ve benim 56 olmam lazım:/
İyim canım sen nasılsın akşamları salata yemek tok tutuyor keşfettim resmen tatlı tatlıyı çekiyor,ne kadar çok tatlı yersen canın bir o kadar daha tatlı istiyor , ekmek de öyle, ne kadar yersen o kadar istiyorsun
Pide hariç çok güzel bir menü:)
Herkese iyi geceler
Benim oğlan yeni uyudu. Ancak vakit buldum. Akşam iftar sofrası cam kırıkları ile doldu. Benim küçük yaramaz bardağı tepsiye vurdu. Bardak kırıldı bütün camlar yemeklere dağıldı. Allahtan kendine bir şey olmadı. Eşim aç kaldı. Ben o kadar emek verdim Boşa gitti. Benim sinirler gerildi tabi . Ortuyu çöpe attım . Uğrasacak sabrim kalmadı.
Yoruldum yoruldum yoruldum ....
ben yatıyorum artık malum gece mesaim başlıyor. Kaç kere kalkarsak artık.
Canlarim gunaydin
Dun hic ugrayamadim, yine feceat gunlerimden biriydi
Oglen oglanla uyudum, aksam oglanla uyudum, gece defalarca uyandim uyuyamiyor...
Esimde dun goz doktoruna gitti nur topi gibi hipermetrop miyop 1 numara gozlukleri oldu:)
Sizler nasilsiniz, ramazan nasil geciyor?
Kizlar hemen iki gunluk menumu vereyim.
Sabah
2 haslanmis yumurta
Bol zeytin ve peynir
Maydanoz
Ogle
Sade kahve
Aksam
Kuru fasulye
Salata
Su 4 gecmistir
Spor
Biraz sarsilmis durumdayim aslinda dun ogle saat 12 30.da kucuk bi kaza gecirdim aslinda sokunu atlatamadim. 13 yasindaki 2 ogrencim motora bidiler sonrada bejim arabama bindirdiler. Hafif yaralandi ikisi de bi tanesi motordan dustu nerdeyse arabanın altina giriyodu. Cok korktum. Benim durmamla carpmalari bir ildu. Cocuk sola donuyir ama saga bakiyor adi ustunde cocuk. Ne isi var.mitorda. cok ucuz atlattik. Arabada hasar var. Sikayetci olmadim fakir aileler ama vicdanen rahat degilim acaba diyorum.olsaydim cezalarini odeselerdi bi daha ders olsaydi daha miniui olurdu diye icim icimi yiyo. Arabada 4500 tl hasar var . Bunu karsilayacaklari bile şüpheli. Canlari kurtuldu ama aileler neden boyle rahat. Deli gibi motor kullaniyolar koyun icinde. Of. Varya kizlar ilk kazamdi ama cok korktum. Hele o cocuk onumde dusuverdi birden yere koca araba minik cocuk gozumun onunden gitmiyo dususu. Allah korudu.
Cok sevindim...
Boyle boyle gidiyor isteeeee
Daim olsun
Tatlım nasıl oldun bugün daha iyisini umarım.
Canlar wc sorunum var ne yaparsam yapayım geçmedi çare bulun bana canlar
Bende iyim kuzum eşyalar alındı ya çok fazla bişi kalmadı şimdilik :) annemler mantı köfte felan yapcak ramazandan sonra öyle:) yoğunluğum temmuzun sonunda başlar galiba:)İyidir boncuğum şükür halimize.sen nasılsın bitti mi düğün koşturmacası
Ohh iyi bari kız :) ben küssem hemen sesi ileyumuşuyorumdüzelttim : D
Ayy canım geçmiş olsun bnde miyopum başta düzenli kullandım şimdi baya numaram düştü artık gözüm yorulunca kullanıyorum tabi doktorun haberi yok :)Canlarim gunaydin
Dun hic ugrayamadim, yine feceat gunlerimden biriydi
Oglen oglanla uyudum, aksam oglanla uyudum, gece defalarca uyandim uyuyamiyor...
Esimde dun goz doktoruna gitti nur topi gibi hipermetrop miyop 1 numara gozlukleri oldu:)
Sizler nasilsiniz, ramazan nasil geciyor?
Ayy kuzum Rabbim sana kolaylık versin yaaacanim iyiyim bugun, dun fenaydim Mervem..
Ne sen sor ne ben soyleyeyim..
insalah bugun boyle devam eder..
19 gunum kaldi Tr'de sayili gun bitti gitti kuzum...
Kizlar hemen iki gunluk menumu vereyim.
Sabah
2 haslanmis yumurta
Bol zeytin ve peynir
Maydanoz
Ogle
Sade kahve
Aksam
Kuru fasulye
Salata
Su 4 gecmistir
Spor
:) bende iyim kuzum okul ev git gel koşuyorum ramazanda yoğunlukta başka güzel oluyor kuzum yaa:) vallaha hazırlıklara tam anlamıyla başlamadık daha ramazandan sonra buzdolabına yiycek koycak annem mantı felan sonrada temmuzun sonu gibi gidip eşya yerleştirceğiz inşallah kuzum :)Selam kızlar nasılsınız? Herşey yolundadır inşallah :)
İzinli olduğum için pek girmiyorum, malum birde ramazan misafirdi yemekti derken gelip geçiyor.
Şükür mavişim iyiyim her şey yolunda. Sen nasılsın? Hazırlıklar nasıl gidiyor kuzum?
Vuu kız Allah yardımcın olsun ne kadar yüksekmişben küçükken hep gözlük takmak isterdim şimdi ne kafasızmışım diyorum çocuk haklı sevmemekte, sadece çalışırken takarsa ilerler numarası canım
benim şimdi biri 5,25 diğeri 5 numara oldu.. Ne yap et bi yolunu bul takması lazım :)
Minnak minnak ne guzel sey :) hqyrlisi canm zayfla bakalimsorumluluktan, koruyamamaktan bakamamaktan : /
eşimden eminim çok şükür ama ya değişirse diye korkuyorum, beni kızdırıyor bazen ama seviyorum iyi de baba olur bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?