Yeme ozman canm sahurda zorlama ic suyunu yatDünkü menüm
sahurda (zor yiyorum ben ya)
1çatal omlet
1kücük parca beyaz peynir
1kücük prca kaşar
1tane siyah zeytin
kücük bi parca ramazan pidesi
2cay bardağı cay
1,5lt su
iftarda
1kase ayran çorbası
1kücük karnıyarık
1-2kaşık pilav
1-2kaşık salata
yarım bardak şeftali parcacıklı meyve suyu(normalde hiç içmem.ama bu cappy güzeldi ya)
kücük parca etimet tatlısı. cok cok hafif yapmıştı arkadaş.
1,5lt su
1kupa yeşil çay
50sqaut
CNm gecmiş olsun. Ollalla
Gnydın aynen bendegünaydınnnnn
Uykusuzzz gibiyim ya
gnydınnnnn canlar inş tartıya çıktığımızda eksi göreceğimiz bir gün olur inşşş
Nasılsın kilo eksi demi cnmgunaydin canimm
Nasılsın kilo eksi demi cnm
Çok sevindim CNm benim Artı çıkmadım ama. Bu hafta fazla veremedim akşam iftardan önce tartılacağım bakalımcok saskinim bu hafta inise gecti kilom uzun zamandir yavaslamisti, sabah 66,00 olmusum yarina 65 i gorurum umarimm,,
sende nasil gidiyor ?
aynen yürümeye bakicam artik baska cagre yok :)Canım sanırım Ramazan için en iyi spor yürüyüş... Günde 1-1.5 saat yürüyebilirsen yeterli olur bence..
Ağır egzersizlerle kendini zorlamanın anlamı yok, Allah korusun birşey olurr..
İyidir boncuğum şükür halimize.sen nasılsın bitti mi düğün koşturmacası@kitabi canım Allah yardımcın olsun çocuklar çok zor yaa anlamıyorlarda yapma durdan da
O Ollalla canım geçmiş olsun kuzum inşallah biran önce kurtulursun bu sıkıntından
edsofi kk'nın gülü seni buralarda görmek çok hoş
LunaDaisies canım eşinle düzelt aranı düzeltirsin inşallah en kısa zamanda inşallah :)
Yawrukush tatlışmm nasılsın
BiricikS @zey zey mrym77 canlar 1. Olacağız son gaz devam değil mi
E-brulim M M_atruska tatlışlar nasılsınız nasıl gidiyor hamilelik
@AKovser fadimem kuzumm nasılsın:)
@haeshin ablacım nasıl gidiyor koşuşturman kızlar nasıl
@tiffany20 canım inşallah sınavlarının sonuçları umduğundan iyi gelir:)
Ayy unuttuklarım olabilir kusura bakmayın kızlar yarı uykucu anca aklıma gelenleri yazdım :) herkesi çook öptüm hayırlı geceler :)
düzelttim : D@kitabi canım Allah yardımcın olsun çocuklar çok zor yaa anlamıyorlarda yapma durdan da
O Ollalla canım geçmiş olsun kuzum inşallah biran önce kurtulursun bu sıkıntından
LunaDaisies canım eşinle düzelt aranı düzeltirsin inşallah en kısa zamanda inşallah :)
Ayy unuttuklarım olabilir kusura bakmayın kızlar yarı uykucu anca aklıma gelenleri yazdım :) herkesi çook öptüm hayırlı geceler :)
bazen çok istiyorum bazen çok korkuyorum : ) zayıfladıktan sonra bakıcaz durumaLunaDaisies canm ya cocuk zamnj geciyir dusunmuyomusun daha kiz minnak minnak hic ozenmion mu:) yasinda var mis canm yani gencsinde ilerde hic kafa kaldrmaz die diorum
sevindim kuzum :) bende iyiyim şükür diyet iyi gidiyor canım tatlı istemeyi bıraksa daha iyi gidecek : ))Geçti tatlım bir gariptim bugün çok şükür daha iyiyim :) sen nasılsın napiyorsun diyet nasıl gidiyor
off canım benimCanlarim gunaydin
Dun hic ugrayamadim, yine feceat gunlerimden biriydi
Oglen oglanla uyudum, aksam oglanla uyudum, gece defalarca uyandim uyuyamiyor...
Esimde dun goz doktoruna gitti nur topi gibi hipermetrop miyop 1 numara gozlukleri oldu:)
Sizler nasilsiniz, ramazan nasil geciyor?
canim 74 kilo ile izne ayrilmistin :)Kaptanim senin kayitlarda ben kc kg? Bide listedeki kilom yanlis izne ayrildigimda arti gormustum ? 72.7 degildim ?Yawrukush
canim tuzlu, tursulu seyler tukettiysen odem olmus olabilir, ramazandan dolayi inis cikislar olabilir endise etme guzelim:)Ya ben anlamiyorum kendimi dünden önce 1.5 kilo az gösterdim dün yine dikkat ettim 1 kilo fazla cikti .. cok sinir oldumm yaaaa(( niye böle oluyorkiii yaaaa..
gozunaydin canim insallah 2 pasada rhaatca uyurlar :)Aynen kesin hoşgörürdü
Yaniii
Gayet güzel
Bende de bu sabah öyle böyle değil artı çıktım skandal yani
Cuma saat 17 ye kadar bildirim yapabiliyoruz dimi? Ben yarın maydonoz içicem bugün artı çıktım bide cuma öğleye doğru tartılırım bakalım inşallah artı çıkmam
Canım hamza 5 gecedir kendi odasında ve tek uyuyor çok şükür onu başarıcaz gibi
Hasan da artık hiç sallamadan yatağa bırakıyorum emziğini veriyorum uyuyor ilk gece 60 dakka uğraştım şimdi alıştı gibi bakalım böyle gider inşallah
Canım selam, kolay değil tempo yeter zaten açlıktan çok... Allah yardımcın olsun cnm
dinlen her fisratta canim...Ayniyim canim pek bi duzelme yok
Yatiyorum firsat buldukca
Siz degilde baskalari olabilir...
Cok inanirim nazara cokta cabuk etkilenirim
Inan yerimden zorla kalkiyorum elim kolum tutmuyooo
Basim resmen catliyor canim ya
Bi spor yapsam.acilicam belki ama gucum yok
canim bildirim yapabilirsen olur, yapamazsanda saglik olsun..Yawrukush kaptancanim ben cuma 17 de bildirim yapsam olurmu. Maydanoz suyu yeşil çay bu aksam ve yarın akşam epey tüketicem de
ne iyi yapmissin ablacim:)Bugün eşim çocukları tiyatroya götürdü. Oh fırsat bu fırsat yürüdüm ben de.
tebrikler ablacim, basarilari daim olsun yavrunun :)spor nasıl yapacam onu düşünüyorum çok şükür oğlum başardı ve Ödülü'nü Aldı derslerinden
gecmis olsun canim, kanal tedaviside insallah kolaylikla olur biter.iyiyim canım gittim %5 kurtulur dedi ama ben yinede istedim ayın 20 sinde kanal tedavisi olacak
eşimlşe limoniyiz gıcık bi adım bile atmıyo
yogurt kuru yiyebilirsin ablam, bu detoks degil.yatmadan evvel yogurt kirmizibiber limon karisimi yemek.. dedoxmu degilmi.. bunu yapan arkadaslarda var aramizda bende yapiyorum bazan, birde sabahlari sirkeli suya limon ekleyip icmek vs, vs
canim sana kotu gecmis gibi gelmistir ama iyi bir not da gelebilir...Teşekkürler kuzum:)
Kuzum ya çok çalışıyorum ama rezalet geçti sınavım ve hoca öyle bir soruyo ki bildiklerimi karıştırıyorum.
Bu sınavlar psikolojimi bozdu ya.Acaba nerde hata yapıyorum diye düşünüyorum
Hay Allah canimin ici acil sifalar diliyorum.Hic sormayin kaptanimNormalde tedavi surecinde kriz gecirmem ama bu gun ust uste 2 defa kriz gecirdim hatta ortada hicbirsey yokken yani sinirlenmemi gerektirecek birsey olmadi durduk yere kriz gecirdim . Bu gun doktora gitdim tedavimde bir az degisiklik yapti . ustune basa basa sporu birakma deddi kac defa sayamadim :)
Neyse kaptanim ben izne ayrildimmi ? Yarin psikologa gitcem ordanda gunlerdir gidemedigim Anneanneme gidecem . Fakat telim ve bilgisayarimi evde birakicam . Biraz herseyden uzaklasmak istiyorum . Eger sizin icin bir sakincasi yoksa 1-2 hafta buraya gelmesem olurmu ? soz yine yediklerime ve sporuma ozen gostericem. Cevabini bekilicem canim
Cok gecmis olsun ablam, kimseye birsey olmamis ya cok sukur.Herkese iyi geceler
Benim oğlan yeni uyudu. Ancak vakit buldum. Akşam iftar sofrası cam kırıkları ile doldu. Benim küçük yaramaz bardağı tepsiye vurdu. Bardak kırıldı bütün camlar yemeklere dağıldı. Allahtan kendine bir şey olmadı. Eşim aç kaldı. Ben o kadar emek verdim Boşa gitti. Benim sinirler gerildi tabi . Ortuyu çöpe attım . Uğrasacak sabrim kalmadı.
Yoruldum yoruldum yoruldum ....
ben yatıyorum artık malum gece mesaim başlıyor. Kaç kere kalkarsak artık.
canim iyiyim bugun, dun fenaydim Mervem..@kitabi canım Allah yardımcın olsun çocuklar çok zor yaa anlamıyorlarda yapma durdan da
ellerine saglik Fatimem.. . . PERŞEMBE GÜNÜ EGZERSİZLERİMİZ . . .
Canlar yarınki egzersiz videomuz...
Bir ihtimal yarın akşam iftardan önce tartılacağız o yüzden egzersizleri tartıldıktan sonra yapmamız daha uygun olur..
Kaptan gelince daha detaylı öğreniriz...
Kolay gelsin, bol ter atmalar :)
evet canim yarin iftar oncesi tartilin:)Biz yarin iftardan oncemi tartilcaz oruc tutanlar
canim iftar sonrasi takinda paylastigimiz 10-15dklik egzersizleri yapsan :)Bugünkü menüm kusura bakmayin gec oldu anca almanyada zaten gec aciliyor ayriyetten kayinvaldem türkiyeye gitti bugün anca eve gele bildim..
Sahur
0.5 litre su
Iftar
Bi kepce yogurt corbasi nohutlu
5 tane yaprak sarmasi
Bol salata
3 kasik kavrulmus et
3 dilim karpuz
Bir fincan cay sekersiz
Iki yudum fanta icdim canim cok cektiydi vallah aseriyordum resmen haha :)
3 bardak su icdim
Spor yok günüm cok yogun gecti kostur kostur öldüm
Ve orucken spor olmuyor ya yapamiyorum tansyonum düsüyor gözümün önü karariyor elim ayagim titriyor vallah .. susuzluktan olsa gerek( cok az yapmaya calistim oda olmuyor su aralar günlerim cok kosturmaca geciyor napacam billmiyorum
insallah ablam :)gnydınnnnn canlar inş tartıya çıktığımızda eksi göreceğimiz bir gün olur inşşş
bugun adimla guzelim, yarinda egzersizini yaparsin:)Yawrukush
Kaptanim 1haftadir spor yapmiyorum durumlarimdan dolayi
Ama bugun kucukte olsa eksi idim
Persembe bugun yapmaya baslayayimmi yoksa bugunde kalsin yarin baslayayimmi
harika haber tebrikler ablacim:)cok saskinim bu hafta inise gecti kilom uzun zamandir yavaslamisti, sabah 66,00 olmusum yarina 65 i gorurum umarimm,,
sende nasil gidiyor ?
canim gozleri kizariyor, sulaniyor ve bulanik goruyordu.off canım benim
ay bende miyobum büyümesin canım dikkat edin :/
Şükür mavişim iyiyim her şey yolunda. Sen nasılsın? Hazırlıklar nasıl gidiyor kuzum?@kitabi canım Allah yardımcın olsun çocuklar çok zor yaa anlamıyorlarda yapma durdan da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?