Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Galiba :) Özge gelse öğrenirizz :)
Zaten en mantıklısı bu, kaç kere denedim ben, sabah artı çıkma ihtimalimiz çok yüksek, hem geç saatte iftar etmenin, hem sahurda yemenin etkisi büyük tabi..
Bence yarin iftarda tartilcaksak sahur yapmamak iyi olur bu gece

Akşam da takat kalmıyor kii :))
İftardan öncesi ayrı sonrası ayrı dert :))
Bugün hiç yürüyemedim, dün sıcaktan fena oldum, bakalım yarın nasıl olur :)
Kendine gore ayarlican sekerim oyle diretmeninde bi anlami yok bence yapamiosan yapamiosundur :)

Canım kıyafetsiz tartılıyorsun demi ona dikkat et sıkıntıya düşme 2 ileri 1 geri olur yeterki pes etmesen
Dusdan önce hep tartiliyorum ama karar verdim hergün hergün tartilmicam artik piskoloji baski yapiyorum kendime

Bugünkü menüm kusura bakmayin gec oldu anca almanyada zaten gec aciliyor ayriyetten kayinvaldem türkiyeye gitti bugün anca eve gele bildim..

Sahur
0.5 litre su

Iftar
Bi kepce yogurt corbasi nohutlu
5 tane yaprak sarmasi
Bol salata
3 kasik kavrulmus et
3 dilim karpuz

Bir fincan cay sekersiz

Iki yudum fanta icdim canim cok cektiydi vallah aseriyordum resmen haha :)

3 bardak su icdim
Spor yok günüm cok yogun gecti kostur kostur öldüm
Ve orucken spor olmuyor ya yapamiyorum tansyonum düsüyor gözümün önü karariyor elim ayagim titriyor vallah .. susuzluktan olsa gerek ( cok az yapmaya calistim oda olmuyor su aralar günlerim cok kosturmaca geciyor napacam billmiyorum

menün güzel

Canım sanırım Ramazan için en iyi spor yürüyüş... Günde 1-1.5 saat yürüyebilirsen yeterli olur bence..
Ağır egzersizlerle kendini zorlamanın anlamı yok, Allah korusun birşey olurr..

Günaydın kızlar
Eki Görüntüle 1844219
Unutmusum 1 cay käsigi cia tohumuda var , goruntu yaniltmasin Tadi cok guzel ve doyurucu , denemedim Ama daha besleyici olmasi icin 1 kasikta yulaf kepegi koyan varmis .
Hmm afiyet olsun canım denemek isterim vakit bulursam :)
Terlememem lazim canm cok sicak burasi susuyorum sonra fenalasiyorm

Saol bitanem sizlerle olmaktan mutluyum ondan geliyorum :)
ne güzel kız hep gel zaten:))
Ah ablacım kolay gelsin sana:)
İyiyim canımm, yuvarlana yuvarlana yaşıyoruz
Sen nasılsın canım ? Biraz toparlandın mı ?
Toparlandım kuzum daha iyim ama oruç yoğunluğu var şu aralarda :) ama güzel yoğunluk bunlar:))

Dusdan önce hep tartiliyorum ama karar verdim hergün hergün tartilmicam artik piskoloji baski yapiyorum kendime
Doğru bir karar canım moralini bozuyorsa haftada 1 tartıl :)
Canım sporda zorlanıyorsan oruçlu yapma zaten iftardan sonra vaktin olursa yapmaya çalış Dahlia_ paylaştıklarını:)

Dünkü menüm
sahurda (zor yiyorum ben ya)
1çatal omlet
1kücük parca beyaz peynir
1kücük prca kaşar
1tane siyah zeytin
kücük bi parca ramazan pidesi
2cay bardağı cay
1,5lt su

iftarda
1kase ayran çorbası
1kücük karnıyarık
1-2kaşık pilav
1-2kaşık salata
yarım bardak şeftali parcacıklı meyve suyu(normalde hiç içmem.ama bu cappy güzeldi ya)

kücük parca etimet tatlısı. cok cok hafif yapmıştı arkadaş.

1,5lt su
1kupa yeşil çay
50sqaut

Çok gecmiş olsun canım.Neden kriz geçirdin öyleki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…