aksam cikmion mu canm aksam yurusen ck guzel olurSenin sorunun başka ama terlemem lazımm ne demek çok iyi biliyorum :))
Yürüyüşü bile zor yapıyorum, bu sıcakta bir de egzersiz yapmak istiyorum
Biz yarin iftardan oncemi tartilcaz oruc tutanlar
aksam cikmion mu canm aksam yurusen ck guzel olur
Bence yarin iftarda tartilcaksak sahur yapmamak iyi olur bu geceGaliba :) Özge gelse öğrenirizz :)
Zaten en mantıklısı bu, kaç kere denedim ben, sabah artı çıkma ihtimalimiz çok yüksek, hem geç saatte iftar etmenin, hem sahurda yemenin etkisi büyük tabi..
Kendine gore ayarlican sekerim oyle diretmeninde bi anlami yok bence yapamiosan yapamiosundur :)Akşam da takat kalmıyor kii :))
İftardan öncesi ayrı sonrası ayrı dert :))
Bugün hiç yürüyemedim, dün sıcaktan fena oldum, bakalım yarın nasıl olur :)
Bence yarin iftarda tartilcaksak sahur yapmamak iyi olur bu gece
Kendine gore ayarlican sekerim oyle diretmeninde bi anlami yok bence yapamiosan yapamiosundur :)
İyi geceler sahurda gorusuruz :)
Dusdan önce hep tartiliyorum ama karar verdim hergün hergün tartilmicam artik piskoloji baski yapiyorum kendimeCanım kıyafetsiz tartılıyorsun demi ona dikkat et sıkıntıya düşme 2 ileri 1 geri olur yeterki pes etmesen
Bugünkü menüm kusura bakmayin gec oldu anca almanyada zaten gec aciliyor ayriyetten kayinvaldem türkiyeye gitti bugün anca eve gele bildim..
Sahur
0.5 litre su
Iftar
Bi kepce yogurt corbasi nohutlu
5 tane yaprak sarmasi
Bol salata
3 kasik kavrulmus et
3 dilim karpuz
Bir fincan cay sekersiz
Iki yudum fanta icdim canim cok cektiydi vallah aseriyordum resmen haha :)
3 bardak su icdim
Spor yok günüm cok yogun gecti kostur kostur öldüm
Ve orucken spor olmuyor ya yapamiyorum tansyonum düsüyor gözümün önü karariyor elim ayagim titriyor vallah .. susuzluktan olsa gerek( cok az yapmaya calistim oda olmuyor su aralar günlerim cok kosturmaca geciyor napacam billmiyorum
Hmm afiyet olsun canım denemek isterim vakit bulursam :)Eki Görüntüle 1844219
Unutmusum 1 cay käsigi cia tohumuda var , goruntu yaniltmasin Tadi cok guzel ve doyurucu , denemedim Ama daha besleyici olmasi icin 1 kasikta yulaf kepegi koyan varmis .
Terlememem lazim canm cok sicak burasi susuyorum sonra fenalasiyorm
Saol bitanem sizlerle olmaktan mutluyum ondan geliyorum :)
Ah ablacım kolay gelsin sana:)İyi geceler kızlar fazla gelemedim bugün çok yoğunduk hastane zaten malum yakında denetleme varmış galiba servisi toparlamaya çalışıyoruz eve geldim yarın kızımın gösterisi var pembe far allık alcakmışız çarşıya çıktık geldik yemek hazırladık yemek kahve çay kızımın saçına bigudi sardık çok heyecanlı dans etcekler anca sahur yapıyorum şimdi yatarsam kalkamıycam çünkü.
Toparlandım kuzum daha iyim ama oruç yoğunluğu var şu aralarda :) ama güzel yoğunluk bunlar:))İyiyim canımm, yuvarlana yuvarlana yaşıyoruz
Sen nasılsın canım ? Biraz toparlandın mı ?
Doğru bir karar canım moralini bozuyorsa haftada 1 tartıl :)Dusdan önce hep tartiliyorum ama karar verdim hergün hergün tartilmicam artik piskoloji baski yapiyorum kendime
Canım sporda zorlanıyorsan oruçlu yapma zaten iftardan sonra vaktin olursa yapmaya çalışBugünkü menüm kusura bakmayin gec oldu anca almanyada zaten gec aciliyor ayriyetten kayinvaldem türkiyeye gitti bugün anca eve gele bildim..
Sahur
0.5 litre su
Iftar
Bi kepce yogurt corbasi nohutlu
5 tane yaprak sarmasi
Bol salata
3 kasik kavrulmus et
3 dilim karpuz
Bir fincan cay sekersiz
Iki yudum fanta icdim canim cok cektiydi vallah aseriyordum resmen haha :)
3 bardak su icdim
Spor yok günüm cok yogun gecti kostur kostur öldüm
Ve orucken spor olmuyor ya yapamiyorum tansyonum düsüyor gözümün önü karariyor elim ayagim titriyor vallah .. susuzluktan olsa gerek( cok az yapmaya calistim oda olmuyor su aralar günlerim cok kosturmaca geciyor napacam billmiyorum
Çok gecmiş olsun canım.Neden kriz geçirdin öyleki?Hic sormayin kaptanimNormalde tedavi surecinde kriz gecirmem ama bu gun ust uste 2 defa kriz gecirdim hatta ortada hicbirsey yokken yani sinirlenmemi gerektirecek birsey olmadi durduk yere kriz gecirdim . Bu gun doktora gitdim tedavimde bir az degisiklik yapti . ustune basa basa sporu birakma deddi kac defa sayamadim :)
Neyse kaptanim ben izne ayrildimmi ? Yarin psikologa gitcem ordanda gunlerdir gidemedigim Anneanneme gidecem . Fakat telim ve bilgisayarimi evde birakicam . Biraz herseyden uzaklasmak istiyorum . Eger sizin icin bir sakincasi yoksa 1-2 hafta buraya gelmesem olurmu ? soz yine yediklerime ve sporuma ozen gostericem. Cevabini bekilicem canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?