Canlarim gunaydin
Dun hic ugrayamadim, yine feceat gunlerimden biriydi
Oglen oglanla uyudum, aksam oglanla uyudum, gece defalarca uyandim uyuyamiyor...
Esimde dun goz doktoruna gitti nur topi gibi hipermetrop miyop 1 numara gozlukleri oldu:)
Sizler nasilsiniz, ramazan nasil geciyor?
Bugün evdeyim kızımın gösterisi vardı onu izledik geldik babaannesiyle dedeside vardı şimdi bizdeler eşimde geldi onlara çay yaptım bişeyler yiyolar öğleden sonra kızımı almaya gitcem okula neyseki yakın ama biraz yürüsem iyi olacak kaç gündür spor yapmadım üstelik 4 gün oldu wc sorunu oluştu malum sahurda kefir içtim hafif yedim ama bakalım tartı ne diycek.
Cok sevindim...cok saskinim bu hafta inise gecti kilom uzun zamandir yavaslamisti, sabah 66,00 olmusum yarina 65 i gorurum umarimm,,
sende nasil gidiyor ?
Kizlar hemen iki gunluk menumu vereyim.
Sabah
2 haslanmis yumurta
Bol zeytin ve peynir
Maydanoz
Ogle
Sade kahve
Aksam
Kuru fasulye
Salata
Su 4 gecmistir
Spor
Haftanin 10 dk lik egzersizi arti 40 25 km bisiklet
Biraz sarsilmis durumdayim aslinda dun ogle saat 12 30.da kucuk bi kaza gecirdim aslinda sokunu atlatamadim. 13 yasindaki 2 ogrencim motora bidiler sonrada bejim arabama bindirdiler. Hafif yaralandi ikisi de bi tanesi motordan dustu nerdeyse arabanın altina giriyodu. Cok korktum. Benim durmamla carpmalari bir ildu. Cocuk sola donuyir ama saga bakiyor adi ustunde cocuk. Ne isi var.mitorda. cok ucuz atlattik. Arabada hasar var. Sikayetci olmadim fakir aileler ama vicdanen rahat degilim acaba diyorum.olsaydim cezalarini odeselerdi bi daha ders olsaydi daha miniui olurdu diye icim icimi yiyo. Arabada 4500 tl hasar var . Bunu karsilayacaklari bile şüpheli. Canlari kurtuldu ama aileler neden boyle rahat. Deli gibi motor kullaniyolar koyun icinde. Of. Varya kizlar ilk kazamdi ama cok korktum. Hele o cocuk onumde dusuverdi birden yere koca araba minik cocuk gozumun onunden gitmiyo dususu. Allah korudu.
Çok geçmiş olsun canım. Ben olsam onları bir polisle muhatap ederdim. Çünkü her zaman maddi hasarla atlatilmiyor. Çocuğa falan carpabilirler. Bu durumda ailenin sorumluluk alması lazımdı. Şikayetçi olmamak onları teşvik ediyor böyle sorumsuz davranmalarina .Kizlar hemen iki gunluk menumu vereyim.
Sabah
2 haslanmis yumurta
Bol zeytin ve peynir
Maydanoz
Ogle
Sade kahve
Aksam
Kuru fasulye
Salata
Su 4 gecmistir
Spor
Biraz sarsilmis durumdayim aslinda dun ogle saat 12 30.da kucuk bi kaza gecirdim aslinda sokunu atlatamadim. 13 yasindaki 2 ogrencim motora bidiler sonrada bejim arabama bindirdiler. Hafif yaralandi ikisi de bi tanesi motordan dustu nerdeyse arabanın altina giriyodu. Cok korktum. Benim durmamla carpmalari bir ildu. Cocuk sola donuyir ama saga bakiyor adi ustunde cocuk. Ne isi var.mitorda. cok ucuz atlattik. Arabada hasar var. Sikayetci olmadim fakir aileler ama vicdanen rahat degilim acaba diyorum.olsaydim cezalarini odeselerdi bi daha ders olsaydi daha miniui olurdu diye icim icimi yiyo. Arabada 4500 tl hasar var . Bunu karsilayacaklari bile şüpheli. Canlari kurtuldu ama aileler neden boyle rahat. Deli gibi motor kullaniyolar koyun icinde. Of. Varya kizlar ilk kazamdi ama cok korktum. Hele o cocuk onumde dusuverdi birden yere koca araba minik cocuk gozumun onunden gitmiyo dususu. Allah korudu.
Sanada cnmHayırlı Günler Canlar :)
kızlar dün eşim sahurda omletini yiyemedi 3 yumurtadan yapmıştım yarısını ben yedim 4 parmak boyunda pide ile
az önce acıktım iki dilim kadar pide ile peynir zeytin yedim akşam hafif yersem kurtulur muyum
çok gecmiş olsun cnmm
Çok geçmiş olsun canım...
Şükür kimseye birşey olmamış..
Yani para için değil de çocuğu motor kullandığı için şikayet edemez misin ?
Normal bir durum değil sonuçta dikkate almaları gerek..
Bittin kızım sen bittinkızlar dün eşim sahurda omletini yiyemedi 3 yumurtadan yapmıştım yarısını ben yedim 4 parmak boyunda pide ile
az önce acıktım iki dilim kadar pide ile peynir zeytin yedim akşam hafif yersem kurtulur muyum
Beden eğitimi öğretmeni yıl sonu için çalıştırdı canım dans ve spor hareketleri var.sagol ablacim bas agrisida cok oluyordu sahi, demek ki ondanmis..
yap ablam sporunu, yeni egzersizlerimiz cok guzel:)
ne gosterisi ablacim, hayirli olsun:)
wc sorunu da hallolur insallah..
olabilir canim :)
evet canim cok yakisti vs diye diye taktiracagim mecbur :)
insallah hayirli zamanda hayirli evlatlariniz olsun canim..
sagol canim, biraz gozlugu kullansin bakalim, lensi hepten istemeyebilir:)
benim esim biraz bikkin, fenalik basar:)
aksam duzgun bir yemek ye canim, salatayla, yogurtla:)
Çok geçmiş olsun canım ucuz atlatmışsınız dediğin gibi çocukların ne işi varsa motorla Allah ailelere akıl fikir versin.Kizlar hemen iki gunluk menumu vereyim.
Sabah
2 haslanmis yumurta
Bol zeytin ve peynir
Maydanoz
Ogle
Sade kahve
Aksam
Kuru fasulye
Salata
Su 4 gecmistir
Spor
Süpersin bebeğim
Bunu deniyim canım sağol.Çok geçmiş olsun canım..
Alışacak artık başka çaresi yok..
Ablam yiyebilirsen sahurda salatalık ye.. sonra da su iç..
Ben 3-4 tane yiyorum :) anca kurtuluyorum wc sorunundan :)
İnşallah canımmm refik ne zaman gelicek
Kesinlikle Smoothie herkese siddetle tavsiye ediyorum hem cok guzel hem besleyici doyurucu Tadi harika Bence ve Kesinlikle harika sahur yemegi :)
Ayniyim canim pek bi duzelme yok
Yatiyorum firsat buldukca
Siz degilde baskalari olabilir...
Cok inanirim nazara cokta cabuk etkilenirim
Inan yerimden zorla kalkiyorum elim kolum tutmuyooo
Basim resmen catliyor canim ya
Bi spor yapsam.acilicam belki ama gucum yok
yatmadan evvel yogurt kirmizibiber limon karisimi yemek.. dedoxmu degilmi.. bunu yapan arkadaslarda var aramizda bende yapiyorum bazan, birde sabahlari sirkeli suya limon ekleyip icmek vs, vs
Hic sormayin kaptanimNormalde tedavi surecinde kriz gecirmem ama bu gun ust uste 2 defa kriz gecirdim hatta ortada hicbirsey yokken yani sinirlenmemi gerektirecek birsey olmadi durduk yere kriz gecirdim . Bu gun doktora gitdim tedavimde bir az degisiklik yapti . ustune basa basa sporu birakma deddi kac defa sayamadim :)
Neyse kaptanim ben izne ayrildimmi ? Yarin psikologa gitcem ordanda gunlerdir gidemedigim Anneanneme gidecem . Fakat telim ve bilgisayarimi evde birakicam . Biraz herseyden uzaklasmak istiyorum . Eger sizin icin bir sakincasi yoksa 1-2 hafta buraya gelmesem olurmu ? soz yine yediklerime ve sporuma ozen gostericem. Cevabini bekilicem canim
Neden canim bir aciklarmisin ? bileyim yani
Ahh kuzum aynn vallaha yaa çok yorucu oluyor ben busene ilk defa sabah 7.30da kalkarak oruç tutuyorum aşırı zor geliyor öğrenci iken yata yata tutardık:)
Ben niye tuhafım bir onu anlasammm :))
Sen nasılsın canım ?
Herkese iyi geceler
Benim oğlan yeni uyudu. Ancak vakit buldum. Akşam iftar sofrası cam kırıkları ile doldu. Benim küçük yaramaz bardağı tepsiye vurdu. Bardak kırıldı bütün camlar yemeklere dağıldı. Allahtan kendine bir şey olmadı. Eşim aç kaldı. Ben o kadar emek verdim Boşa gitti. Benim sinirler gerildi tabi . Ortuyu çöpe attım . Uğrasacak sabrim kalmadı.
Yoruldum yoruldum yoruldum ....
ben yatıyorum artık malum gece mesaim başlıyor. Kaç kere kalkarsak artık.
T tabitabi canım Allah yardımcın olsun çocuklar çok zor yaa anlamıyorlarda yapma durdan da
@Ollalla canım geçmiş olsun kuzum inşallah biran önce kurtulursun bu sıkıntından
@edsofi kk'nın gülü seni buralarda görmek çok hoş
LunaDaisies canım eşinle düzelt aranı düzeltirsin inşallah en kısa zamanda inşallah :)
@Yawrukush tatlışmm nasılsın
BiricikS zey zey mrym77 canlar 1. Olacağız son gaz devam değil mi
@E-brulim @Saadetim33 tatlışlar nasılsınız nasıl gidiyor hamilelik
Dahlia_ fadimem kuzumm nasılsın:)
@haeshin ablacım nasıl gidiyor koşuşturman kızlar nasıl
@tiffany20 canım inşallah sınavlarının sonuçları umduğundan iyi gelir:)
Ayy unuttuklarım olabilir kusura bakmayın kızlar yarı uykucu anca aklıma gelenleri yazdım :) herkesi çook öptüm hayırlı geceler :)
Biz yarin iftardan oncemi tartilcaz oruc tutanlar
Galiba :) Özge gelse öğrenirizz :)
Zaten en mantıklısı bu, kaç kere denedim ben, sabah artı çıkma ihtimalimiz çok yüksek, hem geç saatte iftar etmenin, hem sahurda yemenin etkisi büyük tabi..
cok saskinim bu hafta inise gecti kilom uzun zamandir yavaslamisti, sabah 66,00 olmusum yarina 65 i gorurum umarimm,,
sende nasil gidiyor ?
Canlarim gunaydin
Dun hic ugrayamadim, yine feceat gunlerimden biriydi
Oglen oglanla uyudum, aksam oglanla uyudum, gece defalarca uyandim uyuyamiyor...
Esimde dun goz doktoruna gitti nur topi gibi hipermetrop miyop 1 numara gozlukleri oldu:)
Sizler nasilsiniz, ramazan nasil geciyor?
Selam kızlar nasılsınız? Herşey yolundadır inşallah :)
İzinli olduğum için pek girmiyorum, malum birde ramazan misafirdi yemekti derken gelip geçiyor.
Şükür mavişim iyiyim her şey yolunda. Sen nasılsın? Hazırlıklar nasıl gidiyor kuzum?
Bugün evdeyim kızımın gösterisi vardı onu izledik geldik babaannesiyle dedeside vardı şimdi bizdeler eşimde geldi onlara çay yaptım bişeyler yiyolar öğleden sonra kızımı almaya gitcem okula neyseki yakın ama biraz yürüsem iyi olacak kaç gündür spor yapmadım üstelik 4 gün oldu wc sorunu oluştu malum sahurda kefir içtim hafif yedim ama bakalım tartı ne diycek.
Kizlar hemen iki gunluk menumu vereyim.
Sabah
2 haslanmis yumurta
Bol zeytin ve peynir
Maydanoz
Ogle
Sade kahve
Aksam
Kuru fasulye
Salata
Su 4 gecmistir
Spor
Tatlım nasıl oldun bugün daha iyisini umarım.Çok geçmiş olsun canım..
Alışacak artık başka çaresi yok..
Ablam yiyebilirsen sahurda salatalık ye.. sonra da su iç..
Ben 3-4 tane yiyorum :) anca kurtuluyorum wc sorunundan :)
en son 2 ay önce baktırdım numarasınabaya büyükmüş kız derecen.
lazer düşünmedinmi?
yoksa hala ilerlemedemi derecen
bittim : (Bittin kızım sen bittin
Naptın canım sen tartı öncesiii ???
Akşam çok hafif ye..
inşallah takar canım :)sagol ablacim bas agrisida cok oluyordu sahi, demek ki ondanmis..
yap ablam sporunu, yeni egzersizlerimiz cok guzel:)
ne gosterisi ablacim, hayirli olsun:)
wc sorunu da hallolur insallah..
olabilir canim :)
evet canim cok yakisti vs diye diye taktiracagim mecbur :)
insallah hayirli zamanda hayirli evlatlariniz olsun canim..
sagol canim, biraz gozlugu kullansin bakalim, lensi hepten istemeyebilir:)
benim esim biraz bikkin, fenalik basar:)
aksam duzgun bir yemek ye canim, salatayla, yogurtla:)
iyi araştır bari canımen son 2 ay önce baktırdım numarasına
düşünüyorum ama korkuyorumda bilemiyorum : /
bende rahatım bi tek eşim rus salatası istedi onu yapıcamKızlar Menümüde paylaşayım
Sahur : Yok (midemiz ağzımıza kadardı eşimde bende yiyemedik)
Su : Yarım lt
İftar : Ezogelin çorbası+fırında köfte kabak patlıcan patates yemeği 3 kaşık +yogurt
3 gündür wc çıkamıyorum kızlar bugüne hayırlısı bakalım
bugünde fena basım ağrıyor. Şuan beni rahatlatan tek sey akşam yemek hazırlamıcam yemeğim var inanılmaz güzel bir duygu
bende rahatım bi tek eşim rus salatası istedi onu yapıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?