Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Çok geçmiş olsun canım..
Alışacak artık başka çaresi yok..

Ablam yiyebilirsen sahurda salatalık ye.. sonra da su iç..
Ben 3-4 tane yiyorum :) anca kurtuluyorum wc sorunundan :)

Çok geçmiş olsun canım...
Şükür kimseye birşey olmamış..
Yani para için değil de çocuğu motor kullandığı için şikayet edemez misin ?
Normal bir durum değil sonuçta dikkate almaları gerek..

Çok geçmiş olsun canım. Ben olsam onları bir polisle muhatap ederdim. Çünkü her zaman maddi hasarla atlatilmiyor. Çocuğa falan carpabilirler. Bu durumda ailenin sorumluluk alması lazımdı. Şikayetçi olmamak onları teşvik ediyor böyle sorumsuz davranmalarina .
Allah büyüklerinden korusun seni ..

kızlar dün eşim sahurda omletini yiyemedi 3 yumurtadan yapmıştım yarısını ben yedim 4 parmak boyunda pide ile
az önce acıktım iki dilim kadar pide ile peynir zeytin yedim akşam hafif yersem kurtulur muyum

Naptın canım sen tartı öncesiii ???
Akşam çok hafif ye..

Beden eğitimi öğretmeni yıl sonu için çalıştırdı canım dans ve spor hareketleri var.
Çok geçmiş olsun canım ucuz atlatmışsınız dediğin gibi çocukların ne işi varsa motorla Allah ailelere akıl fikir versin.
gogo2405 KarKralicesi
40 dk yuruyus birazi kosu
200 twister
40 squat
Süpersin bebeğim
Çok geçmiş olsun canım..
Alışacak artık başka çaresi yok..

Ablam yiyebilirsen sahurda salatalık ye.. sonra da su iç..
Ben 3-4 tane yiyorum :) anca kurtuluyorum wc sorunundan :)
Bunu deniyim canım sağol.

İnşallah canımmm refik ne zaman gelicek

refike daha var kuzum ramazan gelmeden yeni bitmişti.

Kesinlikle Smoothie herkese siddetle tavsiye ediyorum hem cok guzel hem besleyici doyurucu Tadi harika Bence ve Kesinlikle harika sahur yemegi :)

ben daha öncede duymustum bunu hatta arastırmıstım hatta çeşitleride vardı

şimdi nasılsın canım ?
haftabasında bende böyleydim işte ilk iftardn sonra direk yattım sahurdan sonrada yattım toparladım biraz ama haftasonu tam anlamıyla dinlenicem

yatmadan evvel yogurt kirmizibiber limon karisimi yemek.. dedoxmu degilmi.. bunu yapan arkadaslarda var aramizda bende yapiyorum bazan, birde sabahlari sirkeli suya limon ekleyip icmek vs, vs

tatlım fatime söylemiş zaten ama o kür gün boyu normal besleniyor yatmadan önce tükettiğin ek birşey oldugu için şok diyete girmez

canım geçmiş olsun yaa ben bilmiyorum ne rahatsızlıgın var ki ?

Neden canim bir aciklarmisin ? bileyim yani

ertesi gnün susuzluk yaşamaman için söylemiştir canım malum tatlı seyler ya

Ahh kuzum aynn vallaha yaa çok yorucu oluyor ben busene ilk defa sabah 7.30da kalkarak oruç tutuyorum aşırı zor geliyor öğrenci iken yata yata tutardık:)

gerçekten zor hele bayanlar için 2 kat daha zor. hem iş hem yemek hem ev hele birde misafir eklenince püfff

Ben niye tuhafım bir onu anlasammm :))

Sen nasılsın canım ?

canım yaa haftabası bende böyleydim çok şükür az bucuk toparladım

afiyet olsun canım beğendim ben

tatlım sağlık olsun allah korumusta birşey olmamış sakin davranmaya calıs emi yemek dediğin ekmek arasına birseylede doyulur yeterki bizlere ailelerimize bisey olmasın

devam tabiksii sekerimm

Biz yarin iftardan oncemi tartilcaz oruc tutanlar

Galiba :) Özge gelse öğrenirizz :)
Zaten en mantıklısı bu, kaç kere denedim ben, sabah artı çıkma ihtimalimiz çok yüksek, hem geç saatte iftar etmenin, hem sahurda yemenin etkisi büyük tabi..

özge cevap vermiş gerçi kızlar

cok saskinim bu hafta inise gecti kilom uzun zamandir yavaslamisti, sabah 66,00 olmusum yarina 65 i gorurum umarimm,,
sende nasil gidiyor ?

smotinin faydası diyelim malum bir kaç aksamdır sadece onu tüketiyorsun canım yanılıyrmuyum ?

oo hayırlı olsun canım lens kullanmak istemezmi peki ?

ebrumm hayırlı ramazanlarrr
bebişimiz naısl sen nasılsın ?

off bende wc sorunu yasıyorum 3 gün olddu

oo çok geçmiş olsun canım Allah korumuş gerçekten .
Motor kazalarından cok korkarım en ufak bir dokunusa gelemiyorlar malum helede çoluk çocuk dikkatsiz hep kullanılıyor. Allah yardımcıları olsun ne diyim

Kızlar Menümüde paylaşayım

Sahur : Yok (midemiz ağzımıza kadardı eşimde bende yiyemedik)
Su : Yarım lt
İftar : Ezogelin çorbası+fırında köfte kabak patlıcan patates yemeği 3 kaşık +yogurt

Mavibocuk BiricikS mrym77

3 gündür wc çıkamıyorum kızlar bugüne hayırlısı bakalım

bugünde fena basım ağrıyor. Şuan beni rahatlatan tek sey akşam yemek hazırlamıcam yemeğim var inanılmaz güzel bir duygu

Son düzenleme:
inşallah takar canım :)
amin canım nasip :)
tamam : )

bende rahatım bi tek eşim rus salatası istedi onu yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…