Ahh kuzumm çokk geçmiş olsun yaa... şimdi burada asıl suçlu kim ailemi çocukmu vallaha yazık yaaaa...Allah korumuşKizlar hemen iki gunluk menumu vereyim.
Sabah
2 haslanmis yumurta
Bol zeytin ve peynir
Maydanoz
Ogle
Sade kahve
Aksam
Kuru fasulye
Salata
Su 4 gecmistir
Spor
Haftanin 10 dk lik egzersizi arti 40 25 km bisiklet
Biraz sarsilmis durumdayim aslinda dun ogle saat 12 30.da kucuk bi kaza gecirdim aslinda sokunu atlatamadim. 13 yasindaki 2 ogrencim motora bidiler sonrada bejim arabama bindirdiler. Hafif yaralandi ikisi de bi tanesi motordan dustu nerdeyse arabanın altina giriyodu. Cok korktum. Benim durmamla carpmalari bir ildu. Cocuk sola donuyir ama saga bakiyor adi ustunde cocuk. Ne isi var.mitorda. cok ucuz atlattik. Arabada hasar var. Sikayetci olmadim fakir aileler ama vicdanen rahat degilim acaba diyorum.olsaydim cezalarini odeselerdi bi daha ders olsaydi daha miniui olurdu diye icim icimi yiyo. Arabada 4500 tl hasar var . Bunu karsilayacaklari bile şüpheli. Canlari kurtuldu ama aileler neden boyle rahat. Deli gibi motor kullaniyolar koyun icinde. Of. Varya kizlar ilk kazamdi ama cok korktum. Hele o cocuk onumde dusuverdi birden yere koca araba minik cocuk gozumun onunden gitmiyo dususu. Allah korudu.
Ayy Allah yardımcımız olsn vallahagerçekten zor hele bayanlar için 2 kat daha zor. hem iş hem yemek hem ev hele birde misafir eklenince püf
Süpersin kuzumm:)devam tabiksii sekerim
Ohh senden mutlusu olurmu şuan kız:))Kızlar Menümüde paylaşayım
Sahur : Yok (midemiz ağzımıza kadardı eşimde bende yiyemedik)
Su : Yarım lt
İftar : Ezogelin çorbası+fırında köfte kabak patlıcan patates yemeği 3 kaşık +yogurt
Mavibocuk @BiricikS @mrym77
3 gündür wc çıkamıyorum kızlar bugüne hayırlısı bakalım
bugünde fena basım ağrıyor. Şuan beni rahatlatan tek sey akşam yemek hazırlamıcam yemeğim var inanılmaz güzel bir duygu
Sikayet etmeliydin canm bugun sikqyet etmessen yarin baskasininda xanini yakarlar fakir diye diosun ama can sagligi herseyden onemli ya daha kotu bisi olsaydi illa siyaket etmek icin bi can mi gitmesi lazim canm . buyuk gecmis olsunKizlar hemen iki gunluk menumu vereyim.
Sabah
2 haslanmis yumurta
Bol zeytin ve peynir
Maydanoz
Ogle
Sade kahve
Aksam
Kuru fasulye
Salata
Su 4 gecmistir
Spor
Biraz sarsilmis durumdayim aslinda dun ogle saat 12 30.da kucuk bi kaza gecirdim aslinda sokunu atlatamadim. 13 yasindaki 2 ogrencim motora bidiler sonrada bejim arabama bindirdiler. Hafif yaralandi ikisi de bi tanesi motordan dustu nerdeyse arabanın altina giriyodu. Cok korktum. Benim durmamla carpmalari bir ildu. Cocuk sola donuyir ama saga bakiyor adi ustunde cocuk. Ne isi var.mitorda. cok ucuz atlattik. Arabada hasar var. Sikayetci olmadim fakir aileler ama vicdanen rahat degilim acaba diyorum.olsaydim cezalarini odeselerdi bi daha ders olsaydi daha miniui olurdu diye icim icimi yiyo. Arabada 4500 tl hasar var . Bunu karsilayacaklari bile şüpheli. Canlari kurtuldu ama aileler neden boyle rahat. Deli gibi motor kullaniyolar koyun icinde. Of. Varya kizlar ilk kazamdi ama cok korktum. Hele o cocuk onumde dusuverdi birden yere koca araba minik cocuk gozumun onunden gitmiyo dususu. Allah korudu.
Keyfin daim olsn ablacm keşke şu kaza olmasaydı daha huzurlu olurdun neyseki Rabbim beterinden korumuşBugun iyiyim canim ann3mler geldi bir gunlugune keyfim yerinde sukur
Bende çalışmaya başlarsam belki bende öyle düşünürüm bir günIsey solim ki araba kullanmayi benim kadar sevmeyen yoktur hic sevemedim ama mecbur kaldim kullanmaya. Su an elim ayagim gibi oldu
önceden bende öyleydim zamanla katılaştım : DBende iyim kuzum eşyalar alındı ya çok fazla bişi kalmadı şimdilik :) annemler mantı köfte felan yapcak ramazandan sonra öyle:) yoğunluğum temmuzun sonunda başlar galiba:)
Ohh iyi bari kız :) ben küssem hemen sesi ileyumuşuyorum
Ayy canım geçmiş olsun bnde miyopum başta düzenli kullandım şimdi baya numaram düştü artık gözüm yorulunca kullanıyorum tabi doktorun haberi yok :)
Ayy ramazan da iyi gidiyor çok şükür:)
Ayy kuzum Rabbim sana kolaylık versin yaaa
Ahh yaa ne çabuk geçti yaaa bol bol tadınu çıkar kuzumm :)
Amin canım : ):) bende iyim kuzum okul ev git gel koşuyorum ramazanda yoğunlukta başka güzel oluyor kuzum yaa:) vallaha hazırlıklara tam anlamıyla başlamadık daha ramazandan sonra buzdolabına yiycek koycak annem mantı felan sonrada temmuzun sonu gibi gidip eşya yerleştirceğiz inşallah kuzum :)
Vuu kız Allah yardımcın olsun ne kadar yüksekmiş
nasip : )Minnak minnak ne guzel sey :) hqyrlisi canm zayfla bakalim
çok tşk ederim cnmm bende uygulayım yaptığınıÇok şükür ablam bugün biraz daha iyiyim :)
Canım ben salatalıkla kurtuldum, sahurda salatalık yiyorum artık :) 5-6 küçük salatalık yeyip üzerine su içiyorum, çok rahatım kaç gündür :)
iyiiym ablacım sen nasılsın bugün yoğundum bu aradada sporda yapınca yorgunum . iftar yemekleri hazırlamakta var tabiki hayli yoğun oğlum ishal olmuş onunla ilgilendim saatler olsun oğluna banyo ablacımNasilsiniz guzeller?
Gununuz nasil gecti?
Iftara epey az kaldi:)
Gecmiside okudum ama oglan yikaniyor bakalim alintilarimi nasil yazicam:))
oyy ablacim ne yogun birgun gecirmissin..iyiiym ablacım sen nasılsın bugün yoğundum bu aradada sporda yapınca yorgunum . iftar yemekleri hazırlamakta var tabiki hayli yoğun oğlum ishal olmuş onunla ilgilendim saatler olsun oğluna banyo ablacım
bakalim ne yapacak esim:))gözlükten daha ock bıkar gibime geliyo
sil tak.sil tak cok sinir bozucu
cok cok buyuk gecmis olsun Busem, okurken kotu oldum..Kizlar hemen iki gunluk menumu vereyim.
Sabah
2 haslanmis yumurta
Bol zeytin ve peynir
Maydanoz
Ogle
Sade kahve
Aksam
Kuru fasulye
Salata
Su 4 gecmistir
Spor
super egzersizler :)
sagol guzelim :)Çok geçmiş olsun canım..
Alışacak artık başka çaresi yok..
Ablam yiyebilirsen sahurda salatalık ye.. sonra da su iç..
Ben 3-4 tane yiyorum :) anca kurtuluyorum wc sorunundan :)
ne mutlu size ablacim, insallah bizde o gunleri goruruz:)Beden eğitimi öğretmeni yıl sonu için çalıştırdı canım dans ve spor hareketleri var.
Çok geçmiş olsun canım ucuz atlatmışsınız dediğin gibi çocukların ne işi varsa motorla Allah ailelere akıl fikir versin.
Süpersin bebeğim
Bunu deniyim canım sağol.
bilmiyorum canim, gozlugu bir denesin olmazsa lens deneyecek mecbur:)
refike daha var kuzum ramazan gelmeden yeni bitmişti.
ben daha öncede duymustum bunu hatta arastırmıstım hatta çeşitleride vardı
şimdi nasılsın canım ?
haftabasında bende böyleydim işte ilk iftardn sonra direk yattım sahurdan sonrada yattım toparladım biraz ama haftasonu tam anlamıyla dinlenicem
tatlım fatime söylemiş zaten ama o kür gün boyu normal besleniyor yatmadan önce tükettiğin ek birşey oldugu için şok diyete girmez
canım geçmiş olsun yaa ben bilmiyorum ne rahatsızlıgın var ki ?
ertesi gnün susuzluk yaşamaman için söylemiştir canım malum tatlı seyler ya
gerçekten zor hele bayanlar için 2 kat daha zor. hem iş hem yemek hem ev hele birde misafir eklenince püfff
canım yaa haftabası bende böyleydim çok şükür az bucuk toparladım
afiyet olsun canım beğendim ben
tatlım sağlık olsun allah korumusta birşey olmamış sakin davranmaya calıs emi yemek dediğin ekmek arasına birseylede doyulur yeterki bizlere ailelerimize bisey olmasın
devam tabiksii sekerimm
özge cevap vermiş gerçi kızlar
smotinin faydası diyelim malum bir kaç aksamdır sadece onu tüketiyorsun canım yanılıyrmuyum ?
oo hayırlı olsun canım lens kullanmak istemezmi peki ?
ebrumm hayırlı ramazanlarrr
bebişimiz naısl sen nasılsın ?
off bende wc sorunu yasıyorum 3 gün olddu
oo çok geçmiş olsun canım Allah korumuş gerçekten .
Motor kazalarından cok korkarım en ufak bir dokunusa gelemiyorlar malum helede çoluk çocuk dikkatsiz hep kullanılıyor. Allah yardımcıları olsun ne diyim
canim kuru kayisi, bol sebze ve 1 yemek kasigi zeytinyagi icmeni oneririm wc sorunu icin..Kızlar Menümüde paylaşayım
Sahur : Yok (midemiz ağzımıza kadardı eşimde bende yiyemedik)
Su : Yarım lt
İftar : Ezogelin çorbası+fırında köfte kabak patlıcan patates yemeği 3 kaşık +yogurt
Mavibocuk @BiricikS @mrym77
3 gündür wc çıkamıyorum kızlar bugüne hayırlısı bakalım
bugünde fena basım ağrıyor. Şuan beni rahatlatan tek sey akşam yemek hazırlamıcam yemeğim var inanılmaz güzel bir duygu
ablacim bol lifli sebzeler, kuru kayisi ve bir yemek kasigi zeytinyagi icmeni oneririm :)Canlar wc sorunum var ne yaparsam yapayım geçmedi çare bulun bana canlar
tarif edisine kurban Busem :)Benim de var. Benim tek cozumum var ama hem diyet hem ramazan diye kendime yasak koydum. Adi lazim degil arpa maltindan muhtevi alkollu acik sari bi icecek olur kendileri. Ama ciss.
ohh keyfiniz bol olsun biraz kendine gelirsin canim..Bugun iyiyim canim ann3mler geldi bir gunlugune keyfim yerinde sukur
canim sen tadimlik al cok yeme.Bugün hiç tüketmeyeceğim yarın tartı var. Benim ekmek sorunum var galiba beynimde bitirmem lazım ekmeksiz pidesiz vs yemek yediğimde mutsuz oluyorum. Sanırım hep çocukluktan beri önümüze konan ekmek kültürü ile ilgili bir durum...
Sıkma canını lütfen oğlunun canı sağ olsun at gitsin be varsa boşver olacağı varmış. O yemek eşinin nasibi değilmiş kısmet
Ben keyifsizim diyetimi istediğimm gibi yapamıyorum eşim tek kalmasın diye onunla oturuyprum eşşek bide gidip 2 tane pide alıyor yumurtalı nornal ama sıcacık falan çıkarıyor tereyağını gıcık ama ben onunla oturmicam ya artık
Allah beterinden korusun çok çok geçmiş olsun canım. Tabiki polis gelmeliydi ama olan olmuş için içini yemesin lütfen Sadaka ver hemen cnm
benim esimde kaytarir kesin gozlukten :)Bende iyim kuzum eşyalar alındı ya çok fazla bişi kalmadı şimdilik :) annemler mantı köfte felan yapcak ramazandan sonra öyle:) yoğunluğum temmuzun sonunda başlar galiba:)
Ohh iyi bari kız :) ben küssem hemen sesi ileyumuşuyorum
Ayy canım geçmiş olsun bnde miyopum başta düzenli kullandım şimdi baya numaram düştü artık gözüm yorulunca kullanıyorum tabi doktorun haberi yok :)
Ayy ramazan da iyi gidiyor çok şükür:)
Ayy kuzum Rabbim sana kolaylık versin yaaa
Ahh yaa ne çabuk geçti yaaa bol bol tadınu çıkar kuzumm :)
Anam :)) korkutma kız beni :))önceden bende öyleydim zamanla katılaştım : D
Aynı ben :)) ah canım benim yaa hayırlısı olsun Rabbim sizlere sağlık sıhhat versin yine buluşursunuz canımmmbakalim ne yapacak esim:))
cok cok buyuk gecmis olsun Busem, okurken kotu oldum..
Allahtan kimseye kotu bir sey olmamis
Ama ne kadar kotu hissettigini tahmin edebiliyorum.
Sikayetci olmamissin durumlari kotuymus ailenin, bende senin yerinde olsam aynisini yapardim canim..
Insallah akillari baslarina gelir...
super egzersizler :)
sagol guzelim :)
ne mutlu size ablacim, insallah bizde o gunleri goruruz:)
bilmiyorum canim, gozlugu bir denesin olmazsa lens deneyecek mecbur:)
canim kuru kayisi, bol sebze ve 1 yemek kasigi zeytinyagi icmeni oneririm wc sorunu icin..
ablacim bol lifli sebzeler, kuru kayisi ve bir yemek kasigi zeytinyagi icmeni oneririm :)
tarif edisine kurban Busem :)
ohh keyfiniz bol olsun biraz kendine gelirsin canim..
canim sen tadimlik al cok yeme.
o zaman sorun olmaz:)
benim esimde kaytarir kesin gozlukten :)
cok cabuk gecti evet Mervem, hayirlisi canim...
Görüşürüz canım sağolasın :) öptüm akını:)Kizlar simdilik kactim, parka gidiyoruz oglanla :)
Arkadaslarini kaciracakmis gec kalirsak, hey Allamm yaa 3 yasindaki ergenim benim :)
Aksama gorusmek uzere, hayirli iftarlar:)
belki sen benim kadar ekşın yaşamazsın canım korkma ; )Anam :)) korkutma kız beni :))
Nasilsiniz guzeller?
Gununuz nasil gecti?
Iftara epey az kaldi:)
Gecmiside okudum ama oglan yikaniyor bakalim alintilarimi nasil yazicam:))
ricaederim cnmmmoyy ablacim ne yogun birgun gecirmissin..
ama spor cikmis aradan ne mutlu, oglunada gecmis olsun ablacim..
tesekkur ederiz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?