Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Gunaydin guzeller, hayirli cumalar:)
Tartilar yuzlerimizi guldursun canlar..
Takipteyim heyecanla:)
abesle_istigal canim, benim canima minnet ayirmiyorum izleeee uleyyynnn :))
Ayirma canim spor yapamazsam sinavlardan sonra cezami kesersin...
Burdayken korkumdan yemiyorum

Gnydın cnm

günaydın hayırlı cumalar.
GÜnaydın cnm hayırlı cumalar

Günaydın canım

KİLOM
70,0kğ idim.
69,3kğ yim

71yada 72kğ yazaydınız iyiydi. ortalamamız için diyorum
Çok gzl canım eksisin tebrikler

Günaydın Kızlar

Dün tartıldım ama gelemedim

Geçen hafta : 58,8
Bu hafta yine 58,8

Haftaya insallah eksileri göreceğim.
Olsun canım haftaya çok gzl eksi görürsün sıkma canını yoruldun bu hafta ödem bile olabilir

Gunaydinnnnnn.....
Günaydın aşk

Yok artık ya senin bünye vermeye odaklı uyusanda kilo verirsin sen maşallah arkadaşım geçen konuşuuoruz telde 97 diyo ne 97 si 87 al sana şimdi 86 hahahaha

Gunaydin guzeller, hayirli cumalar:)
Tartilar yuzlerimizi guldursun canlar..
Takipteyim heyecanla:)
abesle_istigal canim, benim canima minnet ayirmiyorum izleeee uleyyynnn :))
Günaydın canım benim

Günaydın kızlar
Geçen hafta arti çıkmıştım.
Geçen hafta 87.
Bu hafta 86.5
Fark 500 gr hiç yoktan iyidir
Çok güzel canım tebrikler

Hayırlı cumalar canlarım

Hosgeldin Ebrum, hayirli ramazanlar gulum :)
Hayırlı ramazanlar Özgem Nasılsın?

çok şükür canım sen nasılsın ; )
Şükür bende iyiyim kuzum, günler öyle çabuk geçiyor ki hiç bir şey anlamıyorum. Ah şu izinler kısıtlı olmasa :)

ebrumm hayırlı ramazanlarrr
bebişimiz naısl sen nasılsın ?
Zeynebim hayırlı ramazanlar hamd olsun iyiyiz, her şey yolunda. Bu mübarek ayda Rabbim dualarını kabul etsin, hayırlı vakitte sanada nasip olsun inşallah. Sen nasılsın kuzum?

Ama kendine dikkat et mavişim hem oruçlu hem koşuşturmaca bünyeni fazla zorlama. Hayırlısı olsun gülüm, olsun yavaş yavaş halledersiniz :)

E-brulim tasindiniz mi guzelim?:)
Yok ablacım henüz kağıt kürek işleri tamamlanmadı sonra birde tadilat yapılacak, bende malum bu halimle pek bir iş yapamayacağım için büyük ihtimalle taşınma sonraya kaldı. Bakalım hayırlısı olsun. Sen nasılsın ablam?

Yawrukush Tamam kaptanim tesekkur ederim insaAllah toparlanip tekrar araniza donecegim.Yardimlarin icin ayrica tesekkur ederim kusura bakma yordum senide.
Takim arkadaslarim herkese merhaba .InsaAllah tarti hepinizin yuzunu guldurur . Kisa sureigine izne ayriliyorum toparlanip tekrar araniza katilacagim . Tutdugunuz oruclar etdiginiz dualar kabul olur insaAllah.
Gecen hafta - 51.7
Bu hafta - 52.3
Fark +600
Wc sorunum var kac gundur o etkiledi herhalde ilaclardan bu kadarar arti gelmez diye dusunuyorum .
Kendinize iyi bakin Allaha emanet ...

İyiyim kuzum şükür paşada iyidr inşallah Rabbime emanet sen nasilsin pek görüşemiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…