- 10 Mayıs 2014
- 5.976
- 9.424
- 178
Fatime şu an çok mutsuzum az önce bi konu gördüm yüksek lisans ile ilgili ilişiğim kesilecek diye kokuyorum bi bilgisi olan beni ferahlatsın nolur.. Ben hocamı aramıştım kışın tezimi yazacam diye, kpss girdi araya yazamadım. Hoca acaba benim tezim için dilekçe vermiş midir? verdiyse benimde mi ilişiğim kesilecek yazmadım diye böyle bi durum varmıdır varsa nolacak yaKoş koş, koşmak iyidirr
Fatime şu an çok mutsuzum az önce bi konu gördüm yüksek lisans ile ilgili ilişiğim kesilecek diye kokuyorum bi bilgisi olan beni ferahlatsın nolur.. Ben hocamı aramıştım kışın tezimi yazacam diye, kpss girdi araya yazamadım. Hoca acaba benim tezim için dilekçe vermiş midir? verdiyse benimde mi ilişiğim kesilecek yazmadım diye böyle bi durum varmıdır varsa nolacak ya
kendim için değil en çok ailem için üzülüyorum her şeyden kısıp beni 2 sene boyunca il dışında okuttular bütün emekleri gidecek allahım yardım etCanım öncelikle mutsuz olma... Mutsuz olman zaten hiçbirşeyi çözmeyecek..
Mevzuyla ilgili bir bilgim yok maalesef, belki kızlar biliyorsa yardımcı olurlar..
Sen üzme kendiniii
Bu hafta ramazanın ilk haftası olduğu için fazla kilo veremedik sporda malum fazla yapamadık kendi adıma ben nerdeyse hiç yapmadım. Ama artık ramazana alıştık ve bu cuma kötü giden durumu haftaya düzelteceğimizi düşünüyorum.
kendim için değil en çok ailem için üzülüyorum her şeyden kısıp beni 2 sene boyunca il dışında okuttular bütün emekleri gidecek allahım yardım et
Rabbim korusun öyle bişeydenÜzülme canım benim..
Zaten hayırlısı ne ise o olsun...
Kötü düşünmeee, iyi olsun diye dua et
Birine yazdım o konu içinde yorum yapmıştı, o dilekçe vermemiş sadece jüri için form doldurmuş sanırım yok öyle bişey benim durumum sabit sanırım yani inşallahÜzülme canım benim..
Zaten hayırlısı ne ise o olsun...
Kötü düşünmeee, iyi olsun diye dua et
UtandimSabah
Yok
Öğle
3 yumurta peynirli ve tereyağlı
1 su br süt
Ekmek yok
Ara
1 hurma ve 1 ceviz
Akşam
1 kepçe çorba
Fırında köfte yemeği ( 3 köfte 1 patates aldım)
Salata
1 minnacık dilim kavun
Ekmek yok
1 yk pilav
Ara
Sade türk kahvesi ve çay
abesle_istigal ??? Yorumlar mısın
İnşAllah cnm bu hafta çok dikkat edicemVerirsin CNm
İnşAllah cnmAh kuzum ah vallaha ben hep kilo verdim verdim aldım en son bi baktım 83.5 dayandım ve kafama dank dedi ve şimdi 64lerdeyim kuzum sabrın ve devamlılığın sonucu hep güzel olurşu saatten sonrasına bakacağız kuzuş
Gayet iyi kuzum inşallah daha güzel kilolarda vereceğiz
Tabiki harika bir diyet harika spor ne diyim süpersinSabah
2haslanmis yumurta sarisi beyazi kizlar yedi:)
Peynir
Domates biber maydanoz ile salata
Zeytin
1dilim tbe tereyagli
Az recel
1nektari cok kucuktu
Ogle
1tabak pirincsuz semizotu yemegi bol limonlu
1hurma
2ceviz
Akşam
Yarim dilim tbe
1tabak kiymali menemen
1kase cacik
Biraz taze fasülye zeytinyagli
4parca kavun
1gullac ufak bir porsiyon odul yapcimmm
Su 2lt
Spor
45 dk bant
200twister
70mekik
150dumbell
40squat
Bu hafta rica ederim olumlu olumsuz hergün yorum yap bana. Tarhana çorbasıydı cnm. Annemler geldi pazar gecesi dönecekler spor pazartesi ye kadar olamayacakUtandim
Menu cok guzel
Corba ne corbasi kuzummm
Protein orani super olmus brnce
Meyvesi cerezi sutu eti var
10 numerooo
İnşallah kuzum benim :)Önümüzdeki hafta çok gzl eksi gelir inşallah cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?