- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.170
- 823
- 38
gece uykusu ama başka güzelYok canım aslında sahur bahane :)
Zaten gece pek uyuyamazdım, ama yine de 2-3 saat olurdu..
Askerden sonra hiç uyuyamaz oldum, gözlerim kapandığı halde uzanamıyorum bile içim sıkılıyor..
Gece bittikten sonra uyuyorum :)
gece uykusu ama başka güzel
ayy askerlede inşallah bi an önce kavuşursunuz canım
inşallah kuzum : )Hayırlısı olsun canım..
Üzme kendini, inşaAllah en kısa zamanda güzel bir iş bulursun canım benim :)
canım çok geçmiş olsun ya haber et bize : (merhaba naslsınız?
sabahtan beri yatıyorm cok fena halde reglm arttı mıdem bulanıo sureklı ıstıfra halındeım ve butun kemıklerm agrıo acıl e gtcem dermanım yok esımı aradm gelıo acıle gtcz ugrayamadm takıma
merhaba naslsınız?
sabahtan beri yatıyorm cok fena halde reglm arttı mıdem bulanıo sureklı ıstıfra halındeım ve butun kemıklerm agrıo acıl e gtcem dermanım yok esımı aradm gelıo acıle gtcz ugrayamadm takıma
Canım ne oldu öyle niye moralin bozuk.Kızlar benim motivasyonum çok bozuldu, zaten yeterince gelgitleri olan biriyim birde extrem bi durum yaşayınca hemen herşeyden kopabiliyorun takıma yarardan çok zararım dokunur benimbu beni çok üzer hepimizin iyiliği için ben takımdan ayrılmak istiyorum sizi çok sevdim, o yüzden müsade ederseniz sizinle iletişimimi koparmak istemiyorum.. Diyeti bırakmayacam sporuda öyle sadece takımda olmayacam. Bunu kendi başıma yapmam gerekiyor. Sevgiler..
merhaba naslsınız?
Canım ben çabuk morali bozulan biriyim moralim bozuk olunca bişeyleri yapamıyorum toparlanmadığımda kopuyorum herşeyden.. Eğer bu durumda o hafta takıma kilo bildirimi yaparsam bu ortalamayı etkileyecek, ben bu yüzden çıkmak istiyorum şimdi iki gündür bişey yiyesim gelmiyor, dün bişey yemedim kalktım gene gece tatlı yedim sözümü tutamıyorum utanıyorum.. En iyisi ayrılmam..Merhaba kızlar.
Telefonum araba kalmış dün. Şimdi alabildim.
Canım ne oldu öyle niye moralin bozuk.
Ne güzel gidiyordu . Bize ne zararın olacak ki devam et bence. Biz sana her konuda destek oluruz.
Hepinizin canını sıkan birsey olduğunda burda paylaşıyoruz fikir alıyoruz.
Sözümü tutamayıp utanmaktan korkuyorum dün tutamadım ve çok mahcubumLunaDaisies takıma bi zararın yok listeye girmedende devam edebilirsin biliyorsuñ canım.
merhaba naslsınız?
Kızlar benim motivasyonum çok bozuldu, zaten yeterince gelgitleri olan biriyim birde extrem bi durum yaşayınca hemen herşeyden kopabiliyorun takıma yarardan çok zararım dokunur benimbu beni çok üzer hepimizin iyiliği için ben takımdan ayrılmak istiyorum sizi çok sevdim, o yüzden müsade ederseniz sizinle iletişimimi koparmak istemiyorum.. Diyeti bırakmayacam sporuda öyle sadece takımda olmayacam. Bunu kendi başıma yapmam gerekiyor. Sevgiler..
Ahh cnm benim çok geçmiş olsun ne oldu acaba bir yediğin mi dokundu? Ne oldu ya dr ne dedi mutlaka haber ver canımmerhaba naslsınız?
Hepimizin gel gitleri oluyor herkesin minik de olsa kaçamakları oluyor. Ben kendi adıma senin yanındayım zaten pskolojik bir savaş içindesin birde takımdan ayrılmış olma durumu seni daha olumsuz etkileyecek. Bir kere gündüzleri aç gezmeyi bırak düzene sok kendini ana ve ara öğünleri yersen gece uyanıp saldırmazsın tatlıya. Takımdan ayrılma spora asıl kafan dağılsın. Üzme kendini mevsim geçişide var bi yağmur bi sıcak manik dönemlerin var şu anda geçecek kısa zamanda. Takımdan ayrıldığında daha salacaksın kendini biliyosun. O yüzden hemen toparlan bunca emeğine yazıkKızlar benim motivasyonum çok bozuldu, zaten yeterince gelgitleri olan biriyim birde extrem bi durum yaşayınca hemen herşeyden kopabiliyorun takıma yarardan çok zararım dokunur benimbu beni çok üzer hepimizin iyiliği için ben takımdan ayrılmak istiyorum sizi çok sevdim, o yüzden müsade ederseniz sizinle iletişimimi koparmak istemiyorum.. Diyeti bırakmayacam sporuda öyle sadece takımda olmayacam. Bunu kendi başıma yapmam gerekiyor. Sevgiler..
Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin. Oğlunun nesi var?Kızlar basım çok kötü ağrıyor yorgunum yoruldum ben Oğlanın hastalığı bir yandan 2 bucuk Yıldır araştırma hastanesine gitmek bir yandan hersey ağır geliyor
Çok şeylerden geçtik kronik notopeni sürekli ateş oluyor ve ayrıca ayda bir kontrol ve abc yani lokositleri dusukAhh cnm benim çok geçmiş olsun ne oldu acaba bir yediğin mi dokundu? Ne oldu ya dr ne dedi mutlaka haber ver canım
Hepimizin gel gitleri oluyor herkesin minik de olsa kaçamakları oluyor. Ben kendi adıma senin yanındayım zaten pskolojik bir savaş içindesin birde takımdan ayrılmış olma durumu seni daha olumsuz etkileyecek. Bir kere gündüzleri aç gezmeyi bırak düzene sok kendini ana ve ara öğünleri yersen gece uyanıp saldırmazsın tatlıya. Takımdan ayrılma spora asıl kafan dağılsın. Üzme kendini mevsim geçişide var bi yağmur bi sıcak manik dönemlerin var şu anda geçecek kısa zamanda. Takımdan ayrıldığında daha salacaksın kendini biliyosun. O yüzden hemen toparlan bunca emeğine yazık
Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin. Oğlunun nesi var?
Geçmiş olsun canım Allah kolaylık versin inşallah.Kızlar basım çok kötü ağrıyor yorgunum yoruldum ben Oğlanın hastalığı bir yandan 2 bucuk Yıldır araştırma hastanesine gitmek bir yandan hersey ağır geliyor
hayirlisi Fatimem tarti yuzumuzu guldursun insallah canim :)Amin, çok sağol canım..
İnşaAllah yapıcam, dün aslında biraz yürüdüm, biraz mekik çektim ama niye yazmadım bilmiyorum :)
Tartı öncesi aşırı stres yaşıyorum şu an, tartıdan korkuyorum
cok sukur canim, insallah onlarda gecer..azcıcık öksürük. azcıcık bogaz tıkanıklığı kaldı.
şükürler olsun bugüne
sen nasılsın canım
canim sorun degil bu haftani sen hayirlisiyla atlat da, gerisi muhim degil hic..Buyuk kizim artik okula gitmiyor kaptanim
Yandim yani:)
Annemde gidecek
Ptesiye kadar spor yok idare et beniii lutfennnn hic vaktim yok
Ama bugun firsat buldukca squat yapiyorumm
Allahin izniyle su dersleri vereyimde haftaya bakalim bir duzen oturturum sporla ilgiliiiii
En kotu aksamlariiii esim gelinceeee
Bir yol bulacagim
canim her seyin hayirlisi olsun, sakin umitsizlige kapilma, bir kapi kapanir digeri acilir guzelim..amin canım bi boşluğa düştüm baya ümitlenmiştim
tamam canım
cok gecmis olsun Nenam, simdi nasilsin guzelim??merhaba naslsınız?
canim benim nacizane onerim listeye dahil olma ama takimda bizimle olmaya devam et.Kızlar benim motivasyonum çok bozuldu, zaten yeterince gelgitleri olan biriyim birde extrem bi durum yaşayınca hemen herşeyden kopabiliyorun takıma yarardan çok zararım dokunur benimbu beni çok üzer hepimizin iyiliği için ben takımdan ayrılmak istiyorum sizi çok sevdim, o yüzden müsade ederseniz sizinle iletişimimi koparmak istemiyorum.. Diyeti bırakmayacam sporuda öyle sadece takımda olmayacam. Bunu kendi başıma yapmam gerekiyor. Sevgiler..
sanada, oglunada cok gecmis olsun ablam.Kızlar basım çok kötü ağrıyor yorgunum yoruldum ben Oğlanın hastalığı bir yandan 2 bucuk Yıldır araştırma hastanesine gitmek bir yandan hersey ağır geliyor
Tsk ınşhayirlisi Fatimem tarti yuzumuzu guldursun insallah canim :)
cok sukur canim, insallah onlarda gecer..
canim sorun degil bu haftani sen hayirlisiyla atlat da, gerisi muhim degil hic..
canim her seyin hayirlisi olsun, sakin umitsizlige kapilma, bir kapi kapanir digeri acilir guzelim..
cok gecmis olsun Nenam, simdi nasilsin guzelim??
canim benim nacizane onerim listeye dahil olma ama takimda bizimle olmaya devam et.
takimi birakirsan kilo vermen zorlasir burada hepimiz birbirimize destegiz.
listede olmazsan da takim hic etkilenmez arti olma durumunda.
birakma takimi Handancim..
sanada, oglunada cok gecmis olsun ablam.
hepimizin gucunun tukendigi zamanlar oluyor.
Rabbim acil sifalar versin.
Insallah ikinizde biran evvel toparlanirsiniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?