- 10 Mayıs 2014
- 5.976
- 9.424
- 178
İnşallah kuzum.. Sen ne iş yapıyorsun şu anCanım hakkında hayırlısı olsun ortam gerçekten çok önemli ben ailemi görmüyorum tüm günüm işle , iştekilerle geçiyor, umarım gönlüne göre bulursun
sağol kuzumTebrikler canım:)
Oy çok yoruılmuşsun, dinlenmişsindir umarımIyi aksamlar kizlar. Bugun Sabah once mutfak temizledim sonra gardırop topladim dip kosse bavul hazirladim haftasonu yolcuyuz sonra butun evi supur sil pertim cikti. Tam oturdum kizlar geldi obaaa onlarla yedir icir iset yedir icir iset hooop babalariyla parka yolladim. Sonra bi isim vardi oraya gittim geldim. Spor bu kadar bende. Zaten persembe allahtan. Belki lesli yaparım birazdan.LunaDaisies kilon ne guzel gitmis sen bu takimi birakaman kardes. Mavibocuk um kuzum direnci kirdin 63 ler geldi sonunda super. Benim de regl var ama eksim var sukur yarin ogleden sonra verecegim bildirimimi. Sonra odul yapacagim. Notamiz gitsin.
Sağol kuzum :)Kacamak yapma gidecek kuzum kilolarrrr sporda yap...
Motivasyonunu bozmaaaaa
Cabuk pes etmee
Tebrik ediyorum
Ozrunu diledi affetmetmedimÇok gzl vermişsin canım bir hafta içinn çok güzell
Cnm listede olmadığın için bu hAfta etkilemiyorsun diye biliyorum..
Olsun cnm çol gzl haftaya o zaman daha da güzel eksi gelecek inşAllah
Tebrikler cnm süpersin
Yihuuu tebrik ederim cnm
Çok çok iyi cnm olsun iradene hayranımmm
Süper menü süper spor
Valla süperrrrr
Sana aşık bir adamdan bahsediyorsun sen onu halledersin cnm boşver bu aralar zaten işyeri acaip gergin ne dediğini bilmiyor yüklenme adama
Menü harika cnm
Çokçok gzlll
Hayırlı geceler olsun
Kilo bildirimi
Geçen hafta 65.7
Bu hafta 64.8
Fark 0.9
Yüzde 1.37
5e kadar canım
Tartıda azcık daha eksi görsem daha iyi olacaktm amma ve lakin bunada şükür diyorum ablişmm :)
Süperr:) Tebrikler ablacımm
Hayırlı cumalarHerkese günaydın hayırlı cumalar dilerim dualarda buluşmak üzere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?