Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Randevu önümüzdeki hafta ablis gosterecek mi bilmiyorum

ki
Canim ya kocaman oldu 1 aya hareketleride hissedersin...
Masallahhh
Bana kiz olcak gibi geliyor
Bu 1 hafta ya yakındır hiçbir şey hissetmiyorum tedirgin oldum biraz ama oynamaya başlasa içerde bende hissederdim kız erkek ne olursa olsun yeter ki sağlıklı olsun gülüm

Kizlar Gunaydin hastanedeyim olcum yaptirdim kilo bildirimi yapicam bu Sabah regl oldum
Gecen hafta 65,9
Bu hafta 67,4
Cok moralim bozuk o kadar dikkat etmeme rahmen neden boyle sistim derken adet oldum Tamda dr olcum yapacagi Gun ve Tarti gununde hem 1 hafta erken oldu neyseee
Kizlar Kusura bakmayin olurmu

Gnydın CNm iyi nöbetler nasılsın
Teşekkürler canım iyiyim sen nasılsın
Üzülme canım refikten dolayı şişlik nasılsa haftaya geçer ölçümde yağ azalıp kas arttıysa sorun yoktur.

herkeslere günaydn bugun bomba gibiyim merak eden etmeyen herkese teşşekürler ederim sizleri öperim...

nasılsınız napıyorusnuz valla guzel kılolar verılmıs bu hafta gelen refik sayımız coktu ama refıklı olmayanlar ıyı vermısler tebrık ederm hepınızı

Kilo bildirimi
Geçen hafta 65.7
Bu hafta 64.8
Fark 0.9
Yüzde 1.37

valla eridin bittin artık stop gogom kurban oldgm yeter da
manken oldun yemın ederm

aaa kavga olmamıs ama enıstede haketmıs karar veremedmn neyse sen işini biliyorsun paslamıssın bebeklerı ıyı ettın afern

masallah tebrik ederim.
resimdeki sen misin ne tatlı bi yuzun var

Randevu önümüzdeki hafta ablis gosterecek mi bilmiyorum

asyam canım naslsn hadı merakla beklıorz haberlernı ıhmal etme bızı kuzum operm bebişi

Sagol canim dr herseyin iyi oldugunu yag azaldigini soyledi Ama iste tarti istedigim rakami gostermiyince moralim bozuktu
Bu hafta cok dikkat edicem iyi kilo verilirmis Sanirim bu hafta .
Teşekkürler canım iyiyim sen nasılsın

Üzülme canım refikten dolayı şişlik nasılsa haftaya geçer ölçümde yağ azalıp kas arttıysa sorun yoktur.

Selam kızlar beklenmedik derecede güzel bir eksiyke uyandım :)

döverim getirtmesin beni oraya..

Ozrunu diledi affetmetmedim
Az surunsun bence....

Özğr dilemiş kız affet gitsin.. affettin mi yoksa?

Maşallah geçti mi emme reddi?

Beklesem eminim çok daha eksi çıkacak ama sütüm yok hemen kahvaltı yapmam lazım tartıldım erkenden

Geçen hafta 53.8
Bu hafta 53.1
Fark -700 gr
Yüzde 1.30

Hedefe kalan kg 4.1
Yawrukush

Daha ne olsun gülüm harika bence..

Gecen hafta 86.8
Bu hafta 85.8
Fark -1
%1.15
Yawrukush

Refik 2.gunu
Hic spor yok

Eee Yawrukush kesecek diyordun?

Kız nasıl başardın 5 gündür aç olup sabit çıkmayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…