Canım ben inşaat mühendisiyim sahada çalışıyorum şu an , hakkında hayırlısı olsun inşallah herşey yolunu buluyor bir gün elbetİnşallah kuzum.. Sen ne iş yapıyorsun şu an
Saadetim dualarim sizinle canim,Rabbim sizlere bagislasin insallah.Kızlar erken doğum yaptım şuan çok kötüyüm bebeğim çok küçük lütfen dua edin hayata tutunsun lütfen
Gülüm Allah yardimcin olsun. Rabbim bebegini sana bagislasin. Sağ Selamet çıkın o hastaneden inşallah. Gücünü topla bitanem sem iyi ol bebeğin seni hisseder . Allahım yardımcınız olsun..Kızlar erken doğum yaptım şuan çok kötüyüm bebeğim çok küçük lütfen dua edin hayata tutunsun lütfen
Kızlar erken doğum yaptım şuan çok kötüyüm bebeğim çok küçük lütfen dua edin hayata tutunsun lütfen
Canim dualarimiz seninle bebegin hayata tutunacak insallah annesi. Canim benim hepimiz yanindayizKızlar erken doğum yaptım şuan çok kötüyüm bebeğim çok küçük lütfen dua edin hayata tutunsun lütfen
Canım benim Rabbim size bağışlasın kuzunuzu içini ferah tut canım iyi olsun inşallah.Kızlar erken doğum yaptım şuan çok kötüyüm bebeğim çok küçük lütfen dua edin hayata tutunsun lütfen
Rabbimin izniyle tutunacak size inşallah sağlıkla evinize gitmeyi nasip eylesin rabbim inşallahKızlar erken doğum yaptım şuan çok kötüyüm bebeğim çok küçük lütfen dua edin hayata tutunsun lütfen
Kızlar erken doğum yaptım şuan çok kötüyüm bebeğim çok küçük lütfen dua edin hayata tutunsun lütfen
Dualarimoz seninle canim....Kızlar erken doğum yaptım şuan çok kötüyüm bebeğim çok küçük lütfen dua edin hayata tutunsun lütfen
Kuzum Allah yardımcın olsun inşallah sağsalim bebişini kucağına alırsınKızlar erken doğum yaptım şuan çok kötüyüm bebeğim çok küçük lütfen dua edin hayata tutunsun lütfen
Rabbim sana da bebegine de şifa versin. Mutlu bir şekilde eve dönmenizi nasip etsin.Kızlar erken doğum yaptım şuan çok kötüyüm bebeğim çok küçük lütfen dua edin hayata tutunsun lütfen
saadetim canim alah sifa versn hic uzulme bol bol oku bizde okuyalm allahn izniyle evladn buyuyecek mubarek cuma gecesi allahim evladni sana bagislasn insallahKızlar erken doğum yaptım şuan çok kötüyüm bebeğim çok küçük lütfen dua edin hayata tutunsun lütfen
Saadetim hepimizin dualari sizinle, insallah guzel haberlerinizi alip, takimda bayram gibi sevinc yasamamizi nasip etsin Rabbim..Kızlar dualarınız için çok sağolun iyi ki varsınız.inşallah tutunur hayata kuzum.lütfen dualarınızı eksik etmeyin inşallah dualarınız kabul olur yavrum tutunur hayata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?