Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

İnşallah kuzum.. Sen ne iş yapıyorsun şu an
Canım ben inşaat mühendisiyim sahada çalışıyorum şu an , hakkında hayırlısı olsun inşallah herşey yolunu buluyor bir gün elbet

happy_moon canim biraz yoğunum oruç şantiye derken çok yoruluyorum bugün sahura bile kalkamadım sen nasılsın bebiş napiyor

Kızlar erken doğum yaptım şuan çok kötüyüm bebeğim çok küçük lütfen dua edin hayata tutunsun lütfen
Saadetim dualarim sizinle canim,Rabbim sizlere bagislasin insallah.
Allahim hayirlisiyla hastaneden cikip evinize gittiginiz gunleri gostersin.
Insallah iyi haberlerini alacagiz canim, Allahim hepinize guc kuvvet versin...
Aklim, dualarim sende...

Kızlar erken doğum yaptım şuan çok kötüyüm bebeğim çok küçük lütfen dua edin hayata tutunsun lütfen
Gülüm Allah yardimcin olsun. Rabbim bebegini sana bagislasin. Sağ Selamet çıkın o hastaneden inşallah. Gücünü topla bitanem sem iyi ol bebeğin seni hisseder . Allahım yardımcınız olsun..

Menumu yazip yarinki 3 sinava hazirliga gideyim
Bugunku gayet guzeldi....
Tesekkur ederim

Sabah
1dilim tbe peynir
1bardak sut

Ogle
4cigkofte sadece yesillikle
Kizlarla ders calisirken soyledik baska bise yemedim

Aksam
1kizarmis kalcali tavuk budu
1bardak ayran
2top profiterol
2lokma tereyagli pide

Su 2ltden fazla

Bugünkü menüm
sabah
2 dilim ekmek
şekersiz çay
melemen
domates salatalık biber
1 kk peynir
Ara
sade şekersiz kahve
1 küçük kare bitter
Öğlen yok
Ara
1 çay bardağı şerbet
Akşam
sulu yemek
yoğurt
1 dilim ekmek
mantar çorbası
Su 2.5 litre
adım 3500
squat 20
ip atlama 200
100 jj
@AKovser

Kızlar dualarınız için çok sağolun iyi ki varsınız.inşallah tutunur hayata kuzum.lütfen dualarınızı eksik etmeyin inşallah dualarınız kabul olur yavrum tutunur hayata
Saadetim hepimizin dualari sizinle, insallah guzel haberlerinizi alip, takimda bayram gibi sevinc yasamamizi nasip etsin Rabbim..
Yavrunuzu size bagislasin, esirgesin Allahim.
Bizi habersiz birakma..
Allaha emanetsiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…