Gunaydin
Herkes uyurken bir kisa tekrar yapayim dedim....
3buyuk sinav bugun dua edin lutfennnnn
Opuyorum herkesi....
Dünkü menüm
İftarda
İçli köfte 3-4 tane
birazda pattisle-kabak kızartması yedim
maydonoz,nane
1avuc kiraz
1çilek
Sahurda
1kücük dilim kaşar
1kücük dilim peynir
1tatlı kaşığı çilek receli
1,5lt su
gnydı dün giremedim çok üzgünüm moralim bozuk oğlumu babasına teslim ettim 3 ay yok beni madur görünn canlarım
Toparladım şükür ya. Bugün cok daha iyiyim şükürKeyifli Haftasonları Canlar :)
Allah yardımcın olsun, başarılar canım..
Canım nasıl oldun ? Toparlandın mı biraz ?
Zaman çabuk geçer inşaAllah canım, üzme kendini.. 3 ay hiç görmeyecek misin oğlunu ?
dualarım seninleCanım dualarımız seninle bebegin iyi olucak inşallah.
gösterir ma sonuçta ilk ayrı kaldığımız yılKeyifli Haftasonları Canlar :)
Allah yardımcın olsun, başarılar canım..
Canım nasıl oldun ? Toparlandın mı biraz ?
Zaman çabuk geçer inşaAllah canım, üzme kendini.. 3 ay hiç görmeyecek misin oğlunu ?
gnydı dün giremedim çok üzgünüm moralim bozuk oğlumu babasına teslim ettim 3 ay yok beni madur görünn canlarım
gösterir ma sonuçta ilk ayrı kaldığımız yıl
ayrıca rahatsız oğlum aklım onda yinede
Kızlar yavrum için ayatel kursi okurmusunuz 1 tane lütfen
İyi değil canım maalesefTabi kii canım benim.. Durumu nasıl ?
İyi değil canım maalesef
Okuruz kuzumKızlar yavrum için ayatel kursi okurmusunuz 1 tane lütfen
Kızlar yavrum için ayatel kursi okurmusunuz 1 tane lütfen
Çabucak biter tatil inşallah canım kavuşursun oğluna. Hepmi orda kalcak 3 ay.gnydı dün giremedim çok üzgünüm moralim bozuk oğlumu babasına teslim ettim 3 ay yok beni madur görünn canlarım
Okudum canım dahada okurum istersen inşallah iyileşsin hemencik.Kızlar yavrum için ayatel kursi okurmusunuz 1 tane lütfen
Kızlar erken doğum yaptım şuan çok kötüyüm bebeğim çok küçük lütfen dua edin hayata tutunsun lütfen
İyiyim cnm çocuklarla uğraşmaktam zaman geçiyorCanım ben inşaat mühendisiyim sahada çalışıyorum şu an , hakkında hayırlısı olsun inşallah herşey yolunu buluyor bir gün elbet
happy_moon canim biraz yoğunum oruç şantiye derken çok yoruluyorum bugün sahura bile kalkamadım sen nasılsın bebiş napiyor
Üzülme canım babasından daha güvenli bir yer olamaz emin elde. Sadece şu var çocuğun pskolojisi için seni mutlaka arada görmesini sağla. Onun dışında kafanı dağıt çık yürüyüş spor yap dinlen. Bu ilk olduğu için zor gelir Rabbim hayırlısını nasip etsingnydı dün giremedim çok üzgünüm moralim bozuk oğlumu babasına teslim ettim 3 ay yok beni madur görünn canlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?