Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Keyifli Haftasonları Canlar :)

Gunaydin
Herkes uyurken bir kisa tekrar yapayim dedim....
3buyuk sinav bugun dua edin lutfennnnn
Opuyorum herkesi....

Allah yardımcın olsun, başarılar canım..

Canım nasıl oldun ? Toparlandın mı biraz ?

gnydı dün giremedim çok üzgünüm moralim bozuk oğlumu babasına teslim ettim 3 ay yok beni madur görünn canlarım

Zaman çabuk geçer inşaAllah canım, üzme kendini.. 3 ay hiç görmeyecek misin oğlunu ?

Toparladım şükür ya. Bugün cok daha iyiyim şükür

gösterir ma sonuçta ilk ayrı kaldığımız yıl

. . . CUMA GÜNÜ SPOR GÜNLÜĞÜMÜZ . . .

F Fyfyfy - Jillian 30 day shred / 6.787 adım / 100 İA / 100 jj / 100 mekik / günün egzersizi
bnnu - 6.097 adım
Mavibocuk - 4.000 adım
hilositko - 4.241 adım
Harpy - Jillian 30 day shred
tiffany20 - 3.500 adım / 200 İA / 100 jj / 20 squat
@kitabi - 40 dk. yürüyüş

Dun menu yazamadim kizlar.
Annemlere gectik simdi koye geldik cok sicak cocuklar huzursuz.
Dunku menum
Sabah
2 haslanmis yumurta
Peynir
Bol zeytin
Zeytinyagi
Yesil biber
Ogle
Karpuz
Peynir
Zeytin
1 dilim ekmek
Aksam
Erişte
Etli nohut
Sütlü irmik tatlisi yarim dilim

Odullu ogunlerim bunlar ha 1 tane de magnum yedim bademli. Bugun diyete devam ödül konusunu kapadim.
Spor yok
Su sayamadim cok kosturmacaliydi gun. M M_atruska canim iyi haberler bekliuoruz senden aklim sende canim.
F Fyfyfy 3 ay sayili gun çabuk gecer canim. Arada gorebiliyorsan firsati mutlaka degerlendir. Bu 3 ayi yas havasinda gecirme sakin kendine zaman ayir oglun icin yenilenmis taze bir anne olarak çık karsisina 3 ay sonra.

gnydı dün giremedim çok üzgünüm moralim bozuk oğlumu babasına teslim ettim 3 ay yok beni madur görünn canlarım
Çabucak biter tatil inşallah canım kavuşursun oğluna. Hepmi orda kalcak 3 ay.
Kızlar yavrum için ayatel kursi okurmusunuz 1 tane lütfen
Okudum canım dahada okurum istersen inşallah iyileşsin hemencik.

Kızlar erken doğum yaptım şuan çok kötüyüm bebeğim çok küçük lütfen dua edin hayata tutunsun lütfen

Kaç haftalık doğum oldu canım? Durumu nasıl? Allah yar ve yardımcınız olacaktır rabbim şifa versin
İyiyim cnm çocuklarla uğraşmaktam zaman geçiyor

Üzülme canım babasından daha güvenli bir yer olamaz emin elde. Sadece şu var çocuğun pskolojisi için seni mutlaka arada görmesini sağla. Onun dışında kafanı dağıt çık yürüyüş spor yap dinlen. Bu ilk olduğu için zor gelir Rabbim hayırlısını nasip etsin

DÜNKİ MENÜM
Saat 08:30
4 yumurta tereyağlı kaşarlı
3 zeytin
1 tbe ne çilek reçeli sürdüm
1 büyük bardak süt

12:00
Türk kahvesi

14:00
10 kiraz
1 tatlı kaşığı dondurma

21:00
Ödül öğünümdü Allah ne verdiyse yedim iftara davetliydik

3 litre su

Spor olarak adımımı saymadım spor salonunda ekteki programı yaptım ayrıca ayakta mekik falan yaptım
bnnu Asyaca Yawrukush

Eklentiler

• image.webp
    34,8 KB · Görüntüleme: 47
Kızlar selam nasılsınız ? Bende devamlı bir koşturmaca halindeyim. Bebeğime ve oğluma bakıcı ayarladım bu hafta çok şükür. Çok tatlı bir bayan bir tanıdık vasıtasıyla. Çok içim ısındı. Kasımda işe dönücem ama ekim başı itibariyle başlayacak çalışmaya. Dün oğlumun karnesini gittik almaya eşim ben bebeğim bakıcımızda geldi. Oğluma karne hediyeleri almış tabi benim oğlum hemen sevdi eve geldik oğlumla oturdu uzun süre oyunlar oynadı. Şimdilik nazar değmesin diyorum...

Sol koltuk altımda bir kitle elime geliyordu geçenlerde fark ettim bir iki gün bekledim geçmeyince bugün doğru hastaneye gittik eşimin zoruyla. Çok iyi bir profesör var meme kanseri konusunda da uzman. Sonuç harika sadece onlarca damarımdan biri sanırım doğumdaki takılan serumdan kaynaklı pıhtılaşmış sertleşmiş falan filan.. Çok emin bir şekilde bizi eve gönderdi. Tek tuhaf olan adam gözlüklerini takmış memeni inceliyo mıncıklıyo bastırıyo oy oyyy. Bu alanlarda kendini çok geliştirmiş bayan genel cerrahların herbölgede olmasını diliyorum.mutlaka vardır ama tek tük yerdedirler.
Gittik mağazaya bebeğimin yazlık kıyafet alışverişini tamamladık. Kısa kollular zıbınlar şortlar tam 4 aylık artık. Eve geldim yıkadım uyuttum ve bende yattım yorgunluktan hemen uyumuşum
Akşam eşim arkadaşına iftara gidecek ille gel diyor eşler gidecekmiş ama ben gitmicem bebeğim durmuyo devamlı emziriyorum milletin yatakodasına git emzir zor yani çekiniyorum bişey kaybolacak Allahhh korusun... En iyisi büyük oğlumu al git rahat rahat bende evde Hasan ile takılırım dedim.

Ayyyy başınızı ağrıttıö benimde çenem düştü hakkınızı helal edin. Öpüyorum sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…