bizim deyimimizle Refik evet ablacim:)fena degil , diyet modumdan cikmadim hala aylardir...ama iste sizin deyiminizle Refik :) olunca isin icinde siskinlik vs derken bisey anlamyorum malesfff
canim ozur dileyecek bir sey yok ki..Kizlar ozur diliorum gelemedim inrernetimde cok az. Refik geldi daha sonra misafirlere giristim eee malum bizde gittik . oruclu zamnimda hic buralara gelesim olmuyor cnku cocuk cok zorluyor beni maf ediyor . sinirsel yonden maf oluyorum dayanmak cok zor öluyorum izmir adeta yaniyor cok sicak . klima acsam olmuyor cocuk odada durmuyor vantrator acsam fisini cekiyor parmagini sokuyor . allqhim okdqr sicakki allahim calisipda oruc tutanlar binlerce sevap yazsin kolaylik saglasin gercekten zor .rabbim buyuktur . vuxudumuzun zekatini ödüyoruz elhamdurrillah .
sagol Mervem :)Canım sen Türkiye'de ki son günlerini güzel geçir sıkıntı değil kuzum
insallah dahada iyi olursun kuzum :)Daha iyiyim canım benim, çok sağol..
ohh cok sukur ablacim , icini ferah tut ne olur.cnm iyiymiş konuştum oğlumla tşk ederim kaptanım
ever canim direk kayinvalidemlerin yanindan evimize gececegiz.için rahatlamıştır bi nebzede olsa.
kaç yaşında oglun? Hem niye 3ay gittiki. Yazdı isen kacırdım ben
Çok iyi yapmışın canım. İçine dahada sinerse gözün arkada kalmaz.
İstanbuldasınız dimi siz. İzmir de olaydınız ekime kadar iş bulamazsam ogluşlarına bakardım
Ne okuon kııı sen
Sen keyfini cıkar canım tatilinin.
ailenle tekrar velaşıcan dimi. Direk ordan ucuvericen evine
Kaptanım yarışma yapalımda bence salı i ve cuma ile sınırlı kalmıyalım derim.
Misal benim salı günü misafirim var. Belki diğer arkadaşlardada böyle bişey mümkün.
Ama yarışma ne yapılır şuan pek fikrim yok
Ayyy cok şükür cok iyiyimmmm. cok saol canımmmm
duş aldıgımda kafamı resmen fon makinesine sokuyorum
Bir daha olamsın
Özlüoz burda taammmı
2gündür buhar olup ucmuyoruz allahtan.
Hayır yani antep sıcagında büyümüş ben bile buranınsıcagında buhran geciriyorum
Tez vakitte aramıza katıl dostum
canim sinavlarin nasil gecti?Bugun temizlige girismem gerekiyor Allahin izniyle....
Dun menumu veremeden uyumusum
Sabah
1dilim tbe
Omlet 1yumurtadan
Az peynir
Ogle
1probis
Aksam
1tabak pirincsiz semizotu
Yarim tabak patlican musakka
1bardak ayran
Su2lt
Ptesi kilo bildirimim
85.9
kolay gelsin, iyi nobetler ablam, yarin tartilirsin:))Aaa ben tartılmadım bugün daha doğrusu forma falan ütüledim tramvayı kaçırmayayım diye aceleyle çıktım üstelik 24 nöbetçiyim eve yarın gitcem artık yarın tartılırım.
Duzenli kulac atiyorum duzenli nefes aliyorum kurbagalamadan daha zevkli geliyor ok anladim bugun ogleden sonra aynen uygulayim.Busem nasil yuzuyorsun, stiliyle yuzmeyi biliyor musun?
Yuzerken nefes alip verebiliyor musun?
Eger nefes problemin yoksa, seni zorlamayan bir tempoda once isin.
Sonra seni bir miktar zorlayacak bir tempoda yuzmeye devam et.
son 5 dakika yeniden hafif tempoda yuz ve antremanini bitir.
eger kulacli (serbest) yuzmek de zorlaniyorsan. bu soyledigimi kurbagalama yuzerek de yapabilirsin canim..
nasilsin ablacim, oglundan haber aliyor musun?
sporlar cok cok cok guzel, menunde harika ablam:)
canim Allah kavustursun, azar azarda olsa yemeye devam et guzelim.
ac kalma lutfen..
cok guzel menu kuzum, hareket de etmissin bol bol ne guzel:)
harikasin canim, 53ler geliyor bu hafta:)
hayirdir usuttun mu acaba Busem, yoksa bir sey mi dokundu?
Cok gecmis olsun cnaim benim..
menu spor sahane:)
menu cok guzel ablacim, havalar hala cok kotu mu?
menu spor cok guzel ablam:)
jjler yarini bekler hic merak etme:)
supersin Mervem:)
canim yakin oturmanin hem artilari hem eksileri var.
ileride cocuk olmasi durumunda anneanne ve babanneler cok yardimci oluyorlar.
fakat yeni evliyken sIk sIk ziyaret etmek, misafir etmek gerekebilir bu da yorucu olabilir.
sonra kayinvalideye gore de degisir bu durum.
ayni sehirde olup kendi evinizin kurallarini yasayabilecekseniz esinle sorun olmaz, sonucta ayni evde yasamiyorsunuz.
yinede biraz muamma guzelim, yasamadan da pek bilinmez bu durumlar, hakkinizda hayirlisi..
bekliyoruz sekerim, nereye kactin sen yahu??
Olsun canim sen islerini hallet gunun az kalmisCanlarim gecenin 1.11i suan sizlere bu satirlari yazarken:)
Sali gunu kayinvalidemlere yolcuyuz, yolculuk telasesinden takima az ugrayabiliyorum, hepinizden af diliyorum bu sebeple.
Son gunler dolu dolu ve kosturmacali geciyor,
Sali gununden itibarende yine yogun bir programimiz olacak.
Cok sIk giremeyecegim takima bu 1 hafta boyunca ama 27si evimize donuyoruz insallah.
Ondan sonra kendi duzenimize donecegiz..
Bu 1 hafta boyunca Akinin oglen ve gece uykusunu takiben gelecegim takima:)
Bu hafta gunluk egzersizlerimize ara verelim, onlarin yerine haftada 2 gun yarisma duzenleyelim, sali ve cuma gunleri ne dersiniz?
Birde ne yarismasi istersiniz fikirlerinize gire ortaklasa karar verelim.
Hepinizle uzun zamandir gorusmuyormus gibi hissediyorum..
Yanaklarinizdan operim, iyi istirahatler guzeller :)
Ah canm zor . yiyorumda ondan :)Özledimm seniiiiiAllah yardımcın olsun, senin tosbağa bayağı hareketli.. Genelde böyle çocuğu olan anneler çabuk kilo verir sen niye veremiyorsun ben onu anlamadım senin şimdi bir deri bir kemik kalmış olman lazımdı
Günaydin canlar nasilsiniz?
simdi gecmıse gdyrm kuzularm
Ah canm zor . yiyorumda ondan :)
Sükür kuzum iyi diyelim iyi olalim, saadetim icin üzgünüm yoksa her sey yolunda...Canım hoşgeldin :) Nasılsın ? Bebiş nasıl ?
iyiyiz canım yuvarlanıp gidiyoruz ; )LunaDaisies esinle duzelttiniz mi kuzum arayi?
İki gündür yemekteyiz bende abarttım yemeği utandım gelmeye ; (Busem nasil yuzuyorsun, stiliyle yuzmeyi biliyor musun?
Yuzerken nefes alip verebiliyor musun?
Eger nefes problemin yoksa, seni zorlamayan bir tempoda once isin.
Sonra seni bir miktar zorlayacak bir tempoda yuzmeye devam et.
son 5 dakika yeniden hafif tempoda yuz ve antremanini bitir.
eger kulacli (serbest) yuzmek de zorlaniyorsan. bu soyledigimi kurbagalama yuzerek de yapabilirsin canim..
nasilsin ablacim, oglundan haber aliyor musun?
sporlar cok cok cok guzel, menunde harika ablam:)
canim Allah kavustursun, azar azarda olsa yemeye devam et guzelim.
ac kalma lutfen..
cok guzel menu kuzum, hareket de etmissin bol bol ne guzel:)
harikasin canim, 53ler geliyor bu hafta:)
hayirdir usuttun mu acaba Busem, yoksa bir sey mi dokundu?
Cok gecmis olsun cnaim benim..
menu spor sahane:)
menu cok guzel ablacim, havalar hala cok kotu mu?
menu spor cok guzel ablam:)
jjler yarini bekler hic merak etme:)
supersin Mervem:)
canim yakin oturmanin hem artilari hem eksileri var.
ileride cocuk olmasi durumunda anneanne ve babanneler cok yardimci oluyorlar.
fakat yeni evliyken sIk sIk ziyaret etmek, misafir etmek gerekebilir bu da yorucu olabilir.
sonra kayinvalideye gore de degisir bu durum.
ayni sehirde olup kendi evinizin kurallarini yasayabilecekseniz esinle sorun olmaz, sonucta ayni evde yasamiyorsunuz.
yinede biraz muamma guzelim, yasamadan da pek bilinmez bu durumlar, hakkinizda hayirlisi..
bekliyoruz sekerim, nereye kactin sen yahu??
Hakkinda hayirlisi canim, Allah seninde gönlüne göre bir yer cikartir karsina.Kızlar bi sürü yere başvurdum mali müşavir yanına gittim adam sen zaten yetişmişsin dedi evlisin dedi olmaz dedi yine çok mutsuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?