Sagol kuzum insallah
Basladik aramayaaaa bakalimmmm
Bulursam ufaklik nolcak falan dusunmek istemiyorum...
Zamana biraktim calismaya cok ihtiyacim var manevi olarak..
Kim hasta kuzum nolduuuu
Amin guzelim insallah, nasilsin Arzucum :)11 Ayın sultanı evinize huzur sofranıza bereket kalbinize iman versin hayırlı sahurlar.
Yarisma gibisi var mi :). . . SALI GÜNÜ EGZERSİZ YARIŞMAMIZ . . .
Canlar akşam saat 23-e kadar ADIMLARIMIZ ve AYAKTA MEKİK egzersizimizle yarışıyoruz yine.. Lütfen herkes katılsın... Akşam adımlarınızı ve egzersiz sayınızı beni etiketleyerek yazınız..
Kolay gelsin, bol ter atmalar :)
tiffany20 @Ollalla Mavibocuk @happy_moon hilositko bnnu @gogo2405 @abesle_istigal @zey zey @haeshin Harpy @Fyfyfy @mrym77 @melinda23 @LunaDaisies KarKralicesi T tabitabi @edsofi
Spor yapan herkese opucukler :). . . PAZAR GÜNÜ SPOR GÜNLÜĞÜMÜZ . . .
@Fyfyfy - 100 mekik / 300 İA / günün egzersizi / Leslie 3 mile / 45 dk. fitness / 100 jj / 100 squat
tiffany20 - 7.500 adım / 200 jj / 200 İA / 20 mekik
@haeshin - 30 dk yüzme
@gogo2405 - 90 dk spor salonu /30 dk yüzme / 7.500 adım
Mavibocuk - 7.000 adım
hilositko - 20.003 adım
@melinda23 - 1 saat yürüyüş
. . . PAZARTESİ GÜNÜ SPOR GÜNLÜĞÜMÜZ . . .
bnnu - 3.000 adım
@haeshin - 20 dk Leslie / Jillian 30 day shred / yarım saat yüzme
hilositko - 6.418 adım
Mavibocuk - 7.500 adım
tiffany20 - 8.000 adım / 50 ayakta mekik / 20 mekik / 20 squat / 100 jj
@Fyfyfy - 100 squat / 200 İA /150 mekik / 50 şınav / 100 jj / 40 dk fitnes / 20 dk karın egzersizleri / 15 dk göğüs sıkılaştırma / Leslie / Jillian 30 day shred
Gozunaydin ablam benim :)Günaydınlar ben eve gidiyom 3 gün evdeyim yuppiii
Allah kabul etsin Zeynebim, misafir berekettir kuzum..Günaydın Kızlarrr
Son 3 gündür yaklasık 40 kişiye yakın misafirim gelip gitti çok şükür ctesiye kadar misafirim yok. Ben gideceğim
gün içinde geçmişi okuyacagım malum çalışırken zor oluyor.
Yawrukush kusumm kilom kontrol altında
Her sey insallah guzel olacak canim..İnşallah geçecek canım bir çok inanıyorum kendimi bir dibe batıyorum, bugün inandığım bir gündeyim inşallah böyle devam eder
Cok sevindim guzelim:)iyiyim canım daha iyi olurum inşallah
Sen yapabildikce sporunu yapiyorsun zaten busem icin rahat olsun..Kizlar okuldan eve donuyoz misafir geliyomus simdi aradilar. Kaptanlarim sizin i yaria egzersizini benim yapabilmem cok zor olacak hani hic katilmiyorum ama onemsemedigimden degil buldugum kisitli vakitte neyi yapabilirsem sıkıştıriyorum araya spor namina. Bugun leslimi ve jilian shared 1. Levelimi yapmistim coook sukur denize de gidecegim misafirlerle. Icim cok rahat. Fakat ben sabah 61.7 ciktim ve parmaklarim ayaklarim sisti regl bitti ama sanirim kizlar sicaktan odem oldum ben. Herkes ayni ama cevremde. Burasi cehennem gibi yaniyor resmen.
Iyiyiz canimin ici, son gunleri keyifle gecirmeye calisiyoruz.
canım son durum nedir çok çok geçmiş olur insallah inan çok üzüldüm
tüm dualarımız seninle tatlım
bizi haberdar et mutlaka
sınavın nasıl geçti canım
haydi hayırlı olsun içine kalbine sindiyse ne güzell
dr sonuclarının güzel geçmesinede sevindim tatlım
aslında hepimizin düzenli şey etmesi lazım ama ihmal ediyoruz işte
edacım ben sahsen çalışırken daha rahat tutuyorum orucu inan evdeyken daralıyorum zaman bi geçmiyor
Allah hepimize güç versin
ayy bizzz
benim annem eşiyle antalyada eşimin ailesinin bir kısmı giresunda bir sene antalya yaptık geçen sene giresun ama yazları kendimize vakit ayıracagımızıda belirttik. Aman zaten onlar geliyorlar. inan tatil gibi olmuyor yanlarına gidince
tatlım bu süreçler biraz stresli baska seylerle ilgilenmen daha iyi olur. Ne güzel bak muhasebe kursuna gidecekmişsin senin için daha iyi olur
çok şükür kuzum senin son günlerin nasıl gidiyor?
zorlasacak buralardan gitmen
tatlım inan durumuna cok üzüldüm yıllarca hep bu tarz bir eşim olmasın diye dua ettim çünkü annemle babam yıllarca hep bu sebepten kavga ettiler ve sonunda ayrıldılar. umarım hakkında hayırlısı olur gönlünce olsun
kuzumm günaydın sen ve bebeşimiz nasıll ?
ohh keyfine bak canım tadını cıkar
Hay Allah o kadar da yorgundun ablam...Ne güzel uyuyodum zırrr kapı istatistik kurumumdan bi bayan daha önce mektup gelmişti sorular sorular neyse neyi arştırıyolarmış ülkede ki işsizlik oranı. Yanlış seçim yapmışınız dedim ikimizde çalışıyoruz kadın güldü bişey diyemedi. Oturduğumuz civardada işsizlik yoktur diye düşünüyorum. Trajikomik ülkemin halleri. Olan benim uykuma oldu. Bakalım araştırma sonucu ne çıkacak.
Harikasin kuzum :)merhabalar
işlerden anca fırsat bulabldm naslsnz?
dün ki menüm
sabah
tost
çay
ara kahve
maden suyu
öğlen 1 kase nohut
salata
ara
1 avuc kıraz tahmınım 7-8 tane yemısımdr
aksam
kahvaltı yaptk artk havalar ısındı pek yemek yıemıorz
domate
zeytn
eski kasar
biraz gravyer
çay
bide 2 dilime denk pide yedim
su 3 lt ustunde
spor parltakı aletler 45 dkka
Harikasin ablam :)Bugünkü menum
Sabah
Haslanmis yumurta
3 adet kuru biber yemeği
1 dilim kepekli ekmek
Öğlen
1 köfte
2 domates küçük boy
Yarım kepçe pirinç corbasi
5 adet kiraz
Saat 14.30 yeşil çay 2 bardak
15.30 yeşil elma
Akşam
Yarım kepçe tarhana çorbası
4 adet yaprak sarması
1 parça haşlanmış tavuk
1 tane kofte ile patlıcan kebabı
3 litre şu
Sporlar
Mekik 100
Sınav 50
Jumping jacks 100
Ip atlama 100
Suguat100
Ayakta karın hareketleri 15 dakika
Jillian 1
Allah kabul etsin, keyifli iftarlar ablacim :)Biraz daha uyudum uyandım hem nöbet çıkışı hem oruç hemde öğlene kadar ortalık topladım süpürge yaptım yatıp kaldım öyle şimdi kalkıp duş alayım akşam iftara dışarda olcaz serviscek yemeğe çıkıyoruz.
Canim hic vesveseye kapilma.Ay vallah bende öyle düşünmüştüm ne kadar annem kızsada dedim ya birimizin ailesinin yanında olalım dedim ben ortama ayak uyduran bir insanım normalde ama nişanlım çok ortam değişikliğini sevmiyor diyor tatile gideriz geliriz ama ben burada seninle yaşamak istiyorum diyor bende biraz ağır gelebilir ama şöyle düşündüm yaa eşin bir sürü sonra hayatındaki tek insan oluyor örnek annelerimiz babalarımız yani onların dibinde de olsa anneleri babaları hergün görmeye gitmiyorlar sonuçta vallaha bilmiyorum nasıl olacak benim durumum ama inşallah güzel olur ben iyi düşünmeye çalışıyorum ama içimdeki sesler bazen vesvese veriyor
Supersin ablam, oglandan haber var mi?
Super menu ve spor :)Misafirleri ugurladik menumu vereyim
Sabah
2 yumurta Peynirli omlet
8 9 zeytin ve zeytinyagi
2 yesil biber
Ara
Sade kahve
Aksam
Kofteli nohutlu corba
Izgara kofte ve tavuk
Sogan
Cacik
Az bulgur pilavı
30 dk sonra bi kova filitre kahve
Spor
Leslie 45.dk
Jilian shared 30 days 1. Level
2 saat kadar suda oynasma
Cok guzel kuzum :)Bugünkü menüm
Sabah
1 kk peynir
domates salatalık biber
sahanda yumurta
şekersiz çay
4 adet zeytin
2 dilim ekmek
Ara
sade kahve
Öğlen yok
Ara
eti form
Akşam
tarhana çorbası
ekmek yok
salata
patates yemeği 1 küçük tabak
Su 3.5 litre
ayakta mekik 200
mekik 20
ip atlama 300
squat 25
bacak egzersizi 50
Dahlia_
2 fincan yeşil çay
Afiyet olsun Mervem :)Menüm
Sahur
Yoğurtlu çorba
Karpuz
6Üzüm
3Kayısı
2kiraz
İftar
1 hurma
Çok azcık domates çorbası
Patlıcan yoğurtlaması
Birazcık et kavurması
Salata
Mini bi börek
Not:uzun zamandır görmediğim arkadaşlarla iftara gittim ekmek yerine böreği yedim
2 litre su
8000 adım
Sınırsız temizlik ve yiğene bakma bi cam sil bi bebişi uyut anneme laf yetiştir oyy çok yorucu
Canim cok gecmis olsun, insallah duser atesi..Selam kızlar. Kızım ateşlendi geneheemn uyumam lazım gece nöbetçiyiz.
Menğmğ yazıp kaçoyorum
Sabah
Yumurta
Öğlen
4 soğan halkası
Yarım kase çorba
4 zy sarma
Ara
4 kayısı
Akşam
2 kap y mercimek öorbası
1 sk semiz otu yemeği
Salata
Spor pazara gittim saylanır mı bilmem..
1 ueşil
1 form
Afiyet olsun ablam..Menümü yazayım.
Sahur 1 yumurta 2 kaşık makarna peynir zeytin 1 parça küçük pide domates
İftar 1 kepçe çorba karışık ızgara 2 yudum kola normalde içmem kola falan neden bilmem birazcık içesim geldi.
Çay nescafe
Su içiyorum hala 2 olur
Spor Yok sayılır
Duser insallah ablam.Ben bugün tartıldım akşamüstü çok fena 65.7
Tabii bu hafta regl öncesi son bikaç günüm üstüne kabızlık ve uykusuzlukta var. Inşallah perşembe akşama düşer biraz.
Herseyin hayirlisi ablam.ben isvicrede onlar istanbulda yuvami yiktilar, anlayacagin istersen dipdibe olun isterseniz daglar koyun araya adamda is biter, yani esinde... anlayacagin hayat bir kumar , sen yinede iyi dusun iyi olsun
Cok guzel ablam :)bu aralar cok yogun bir donemdeyim, hiic bakamadim sayfaya
sabah : kahvalti yapamadim
oglen: izgara biftek ve salata
nescafe
aksam : ton balikli salata , 1 tbe ,
1 bardak tarcinli sut
200 ip atlama , 1 saat yuruyus
2 lt su
Demetim son haftamizda su gibi geciyor canim.Gunaydin, mutlu carsambalar:) Keyifler yerindedir insallah
@Saadetim33 merak ediyorum seni gulum. Nasilsiniz, pasamizin sagligi iyidir insallah. Habersiz birakma, surekli dua ediyorum gulum. Rabbim sifasini versin, yuvasina gelsin insallah.
@E-brulim hayirli olsun gulum, yeni yuvanizda huzurla oturun:)
Yawrukush son 1 hafta da keyifli gecer insallah canim. Nasilsin gecti mi mide sorunlari, guzelimiz nasil?:)
@asya_01 siz nasilsiniz bahar gozlum?:) Biz sormadan yazmiyorsun
@Asyaca sen nerelerdesin guzellik, yogunlugun mu var canim?
Gayet guzel canim:)Dünkü menüm
1Kase mercimek çorbası
1-2 kaşık yeşil fasulye
1-2 kaşık pilav
1-2 dilim karpuz
sahurda
1-2 çatal omlet
1avuc kiraz
1tane kayısı
2tane çilek
2lt kadar su
biraz yürüdüm iftar öncesi-2000 adım
Oh cok sukur Ebrum, insallah anahtarinizida hayirlisiyla alin guzelim:)Allah razi olsun ablacim, Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah.
Nasilsin? Islerin nasil gidiyor? Pasam nasil?
Sükürler olsun sorunsuz hallettik Özgem, Allah nasip ederse önümüzde ki hafta anahtar teslimi yapilacak, ramazandan sonrada tadilata baslanir Allahin izniyle. Allah razi olsun bitanem ♥
Yol yorgunlugunu attin mi biraz üstünden? Bu arada Allah kavustursun, son 1 haftayi doya doya yasa insallah kuzum.
Canim doktora gittin mi?Çok şükür iyiyim ablacim sen nasılsın net yoktu giremedim kaç gündür
Hayirli olsun guzelim tezin, kolaylikla bitir insallah:)Daha iyiyim çok şükür tezime başladım dün gece onunla uğraşıyorum : ) Sen nasılsın canım bebiş nasıl ?
Neyseki makarna 4 kasikmis Nenam :)herkese günaydn bır hafta ortasına daha geldk hayrlı günler tatlılarım
dünki menüm
sabah
tost
çay
millet oruclu adam gbi kahvaltı yapamıorm marketten tost alıorm gızlı gızlı mutfakta yıorm ramazan btsn duzgun kahvaltya donucem
ara
tek sekerlı kahve
öglen
1 dolma
1 kasık yogurt
slaata
ara
4 kayısı ma sert ve tatszdı sekerı azdr dıe dusundm
aksam
4 kasık makarna yogrtlu
spor
yarım saat park aletlerı
yarım saat evde dans
mekık ama saymadı 50-60 vardır
makarnaları yıım yıım sonra spor ne anladım yanı dimi
su 2-3 lt arası
Ne oldu sana Busem, tatil yaramadi guzelim.Gunaydin kizlar okuldayim evraklari duzenledim teslim ettim. Cok sicak. 62 ciktim sabah git gide kilom artiyor hic bozmuyorum ay sacma olacak ama diyorum ki denizin tuzu mu odem yapiyor bana kafayi yicem. Bugun spor yapamadim henüz bakalim. Hic tadim da yok zaten. Herkes iyidir umarim.
Neyin var canim? Migren mi?Günaydın :)
Dünkü menüm
Sahur
su
İftar
1 kase çorba
2 parça tavuk
1 domates, 1 biber dolması
salatalık
1 litre su
2 fincan çay
spor 100 ayakta mekik yapabildim sadece, çok halsiz kötü gün geçirdim
Spor yapan guzeller eriyin, incecik olun :). . . SALI GÜNÜ SPOR GÜNLÜĞÜMÜZ . . .
@melinda23 - yarım saat park aletleri / yarım saat dans / 50 mekik
KarKralicesi - yürüyüş 2.000 adım
@mrym77 - 1 saat yürüyüş / 200 İA
Mavibocuk - 8.000 adım
tiffany20 - 200 ayakta mekik / 20 mekik / 300 İA / 25 squat / 50 bacak egzersizi
@haeshin - Leslie 3 mile / Jillian 30 day shred
@Fyfyfy - 19.758 adım / 1.100 ayakta mekik / 100 mekik / 50 şınav / 100 jj / 100 İA / 100 squat / 15 dk karın hareketleri / Jillian 30 day shred
Oy oy oy bu ne guzel haber canim, tebrik ederim, hayirli olsun, hayirli is kapilari olsun insallah:)30dk bantta yuruyus
50 squat
200 twister
200 dumbell kol
100 mekik
20 ic bacak calistim
Resmi olarak tekrar sporuma basladim kizlar....
2gundur hop oturup hop kalktim
Sinavlari acikladilar...
Hepsini verdim cok sukurrrr
Sertifikami alicam hayirlisiyla
Kamyon gecti ustumden sanki
Is basvurularina baslicam bakalim hayirlisiyla
Cok dua ettiniz Allah razi olsun
Hala refik zoyaretimde bu arada
Bitmesi lazim ama ayni yogunlukta devam ediyorrr....
Biraz fazla kacmis ama hakli sebebin varmis guzelim:)Dünkü menüm
Sahur
2 yumurta
Peynir
Domates
Kahvaltı
Şekersiz çay
1 kk kadar peynir
Yarım dilim ballı kaymaklı tbe
Domates
Salatalık
Ara
Sade Türk kahvesi
3tane hurma
3 tane lokum
Öğle yok
Ara
1 muz
10çiğ fındık
10çiğ badem
1 bardak süt
Akşam
Mercimek çorbası
5tane yaprak sarması
Fırında tavuk yemeği
Bulgur pilavı
Cacık
Ara
Sade Türk kahvesi
Fit mozaik pasta
Gece de ne yazıkki 1 dilim yaş pasta yedim doğum günüm olduğu için arkadaşlarım zorla yedirdi
4,5 litre su
6242 adım
Biraz abarttığımın farkındayım
Allah kavustursun canim :)Kizlar annem bugun gitti
5aydir yanimdaydiiiii vallahi cok zor olacak
Buyuk kizimda okula gitmiyor
Kalbim burukkkkkk
Menum
Omlet
1dilim tbe peynir
Ara
3fincan yesilcay
Bir avuc cerez
1dilim tbe peynirle
Birkac catal meyve
Yarim kase sulu kofte bulgurla yapildi
1bardak ayran
Aksam
Yarim tabak et sote
3kasik firinda kup kup pismis patates
1kase coban salata
1brdk ayran
1catal pilav
Kahveyle belki bir bitter yerim cocuklarim uyusunda icebilirswm
Su fazla spor yazmistim
Canim insallah tamamen duser atesi kuzunun...Selam canlarım.. geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkürler.. ateş devam ediyor ama inatçı bir ateş değil çok şükür.. bu arada okul kapandığından beri spor yapamaz oldum malesefbana günün egzersizlerini atarsanız onları yapmaya çalışayım bari.. çünkğ ramazan dolayosıyla yardımcı kadın da gelmiyor evin işi kesinlikle yetişmiyor.. kadın en azından haftada bir gelip genel temizliği yapıyordu şimdi herşey bana kaldı.. eskiden kadınlar 10 çocuğu bir de evin işini nasıl yapıyorlarmış aklım almıyor :/
Teşekkğr ederim canım gece fena değildi. Fitil etki gösterince daha rahat uyudum..
Cok guzel ablam :)bugünkü menüm
sabah
4 sarma
2 zeytin
1 bardak çay şekersiz
yarım dilim ekmek
10.10 da yarım elma
öğlen
2 ufak et haşlanmış
4 kaşık bulgur pilavı
saat 15.40 bir küçük şeftali
saat 17.25 te 2 li nescafe
akşam
3 yemek kaşığı tarhana çorbası
bir tane şeftali küçük
1 kase kiraz
1 dilim karpuz
4 litre su
egzersizzz
50 şınav
100 mekik
400 ayakta mekik
120 jumping jacks
sguat 110
ip atlama 220
jillian 1 mil
leslie 45 dakika
ayakta karın hareketlei 10 dakika
Hayirli is kapilari acilsin insallah guzelim :)Sagol kuzum insallah
Basladik aramayaaaa bakalimmmm
Bulursam ufaklik nolcak falan dusunmek istemiyorum...
Zamana biraktim calismaya cok ihtiyacim var manevi olarak..
Kim hasta kuzum nolduuuu
Kuru uzum birazcik kacmis kuzum:)Bugünkü menüm
Sabah
1 kk peynir
domates salatalık biber
şekersiz çay
1 haşlanmış yumurta
Ara
fıstık 5 adet
15 adet kuru üzüm
Öğlen yok
Ara
sade soda
Akşam
sulu yemek
yoğurt
ekmek yok
Su 2.5 litre
20 mekik
200 ip atlama
adım 9000
2 fincan yeşil çay
Dahlia_
7 aydır zamana bıraktım ömrüm beklemekle geçiyor ve hiçbirşey belli değil, nasıl sabrediim ki artıkBencede saçma kuzum yaaa manisada ise manisada otur izmir yarımsaat ise arada gezmeye gidersin ne olacak ki yani ya kuzum kötü düşünme iyi düşün iyi olsun ve bazı şeyler sen farketmeden oluyor onun için sakin davran ve güzel düşün
HerşeTeşekkür muhakkak karışır ve nisanlim da annesinin sözüne çok bakarYa oınlar neye karışıyorlar ki şimdiden müdahil olmuşlar herşeye, yok canım bence kesinlikle onların dediği olmamalı şimdi müsade edersen yarın daha fazlasını isterler, manisada oturun o zaman en iyisi bu
Canım bekliyorum fikirlerini , fazlasıyla ihtiyacım var ne yapacağımı şaşırdımCanlarim o kadar yorgunum ki, bu yorgunluk hangi kelimeyle nasil anlatilir bilmiyorum.
bnnu guzelim yarin sana uzun uzun yazacagim, birde her carsamba kilo listemizi takimda paylasayim herkes kilosunu hatirlasin:)
@Ollalla hosgeldin canim elbette yap cuma bildirimini guzelim:)
@abesle_istigal canim insallah riskli dedigin sinavlarindan da cok guzel sonuclar gelir.
@Fyfyfy ablacim var mi spor gibisi:)
@LunaDaisies iyisin degil mi canim?
@melinda23 canim toparlandin mi tamamen?
Kizlar gozlerim kapaniyor yarin tum alintilarimi yazacagim.
Hepinizi cok seviyorum iyi istirahatler :)
Canim mustakbel esin annesinden epey etkileniyor anlattiklarina gore.7 aydır zamana bıraktım ömrüm beklemekle geçiyor ve hiçbirşey belli değil, nasıl sabrediim ki artık
HerşeTeşekkür muhakkak karışır ve nisanlim da annesinin sözüne çok bakar
Canım bekliyorum fikirlerini , fazlasıyla ihtiyacım var ne yapacağımı şaşırdım
Allah kabul etsin canim, sutlac biraz kacamak olmus :)Bugün programa kaybetmedim burdan yaziim
Sahur
Çeyrek dilim ekmek
1 kk süzme peynir
1 haşlanmış yumurta
İftar
Ayran çorbası
Avuç içi kadar pirzola
1 ızgara köfte
Et şiş
Yarım kase sütlaç
Menu guzel canim, evlat daha iyidir insallah...Menüm
Sabah
Omlet
2dlm tbe ile sucuklu kaşarlı tereyağlı tost
Ara
Latte
Öğlen
Ciğer tava az soğan
Ayran
Akşam
1 kase bezelye etli
1/2 dlm pide
2 yk p pilav
Az yopurt
Ara
Elma tarçınlı granola bar (160 kalori)
2 yeşil
Spor yok
Neyin var canim? Migren mi?
Askerden haber aliyor musun bu gunlerde?
Inşallah özgem yaaaCanim hic vesveseye kapilma.
Evlendikten sonra 1. Oncelik esinle kurdugun yuva oluyor.
Ailelerle de saygi cercevesinde yasayip gidersiniz :
düğün ne zaman canım belli mi tarih7 aydır zamana bıraktım ömrüm beklemekle geçiyor ve hiçbirşey belli değil, nasıl sabrediim ki artık
HerşeTeşekkür muhakkak karışır ve nisanlim da annesinin sözüne çok bakar
Canım bekliyorum fikirlerini , fazlasıyla ihtiyacım var ne yapacağımı şaşırdım
ayy gecmiş olsun canım.. hiç fark etmedim hastalıgınıCanım benim ya güya dinlenmeye geldin, koşuşturman hala devam ediyor..
Dikkat et kendine.. Kalçan neden ağrıyor ki ?
Migren geçti gibi çok şükür, boynumda ağrılar ara sıra devam ediyor ama..
Neyim var ben de bilmiyorum, çok kötü bir hafta geçirdim, ya migren ya halsizlikten hep yattım..
Yetmezmiş gibi her tarafım şişti, sıcaktan mı oldu neden oldu hiç bilmiyorum.. Karpuz gibi hissediyorum kendimi şu an
Tartıdan da korkuyorum ama hayırlısı..
Asker de iyi çok şükür, fırsat buldukca mesaj yazıyor..
Canım benim ya güya dinlenmeye geldin, koşuşturman hala devam ediyor..
Dikkat et kendine.. Kalçan neden ağrıyor ki ?
Migren geçti gibi çok şükür, boynumda ağrılar ara sıra devam ediyor ama..
Neyim var ben de bilmiyorum, çok kötü bir hafta geçirdim, ya migren ya halsizlikten hep yattım..
Yetmezmiş gibi her tarafım şişti, sıcaktan mı oldu neden oldu hiç bilmiyorum.. Karpuz gibi hissediyorum kendimi şu an
Tartıdan da korkuyorum ama hayırlısı..
Asker de iyi çok şükür, fırsat buldukca mesaj yazıyor..
Menüm
Sahur
Kapuz
3 kayısı
5 kiraz
8 üzüm
İftar
Yoğurtlu çorba
Fırında patates biber çok az
Hurma
Karpuz
3 çatal sütlü tatlı
Ara
Soda
1.5 litre su
9000 adım
Anladım ki sahurda az yemek bana göre değilmiş iftara kada açlıktan ölmüştüm ağlayacaktm en son. Yok yok ben yoğurtlu çorbamdan ve mercimekli çorbamdan vazgeçmeyecem azcık hergün aynı şey yiyorum gibi görünsede tok tutan çorba ve diğer çorbaları çok sevmem :) iftardan sonra biraz kötü oldum10 gibi direk uyudum :)
iki aileninde yanındaydık biz. 15 günde bir giderdik.Ay vallah bende öyle düşünmüştüm ne kadar annem kızsada dedim ya birimizin ailesinin yanında olalım dedim ben ortama ayak uyduran bir insanım normalde ama nişanlım çok ortam değişikliğini sevmiyor diyor tatile gideriz geliriz ama ben burada seninle yaşamak istiyorum diyor bende biraz ağır gelebilir ama şöyle düşündüm yaa eşin bir sürü sonra hayatındaki tek insan oluyor örnek annelerimiz babalarımız yani onların dibinde de olsa anneleri babaları hergün görmeye gitmiyorlar sonuçta vallaha bilmiyorum nasıl olacak benim durumum ama inşallah güzel olur ben iyi düşünmeye çalışıyorum ama içimdeki sesler bazen vesvese veriyor
tez zamanda tekrar kavuşun canımKizlar annem bugun gitti
5aydir yanimdaydiiiii vallahi cok zor olacak
Buyuk kizimda okula gitmiyor
Kalbim burukkkkkk
Menum
Omlet
1dilim tbe peynir
Ara
3fincan yesilcay
Bir avuc cerez
1dilim tbe peynirle
Birkac catal meyve
Yarim kase sulu kofte bulgurla yapildi
1bardak ayran
Aksam
Yarim tabak et sote
3kasik firinda kup kup pismis patates
1kase coban salata
1brdk ayran
1catal pilav
Kahveyle belki bir bitter yerim cocuklarim uyusunda icebilirswm
Su fazla spor yazmistim
Çok gecmiş olsun canım. Ahh kuzular böyle böyle büyüyor maalesef.Selam canlarım.. geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkürler.. ateş devam ediyor ama inatçı bir ateş değil çok şükür.. bu arada okul kapandığından beri spor yapamaz oldum malesefbana günün egzersizlerini atarsanız onları yapmaya çalışayım bari.. çünkğ ramazan dolayosıyla yardımcı kadın da gelmiyor evin işi kesinlikle yetişmiyor.. kadın en azından haftada bir gelip genel temizliği yapıyordu şimdi herşey bana kaldı.. eskiden kadınlar 10 çocuğu bir de evin işini nasıl yapıyorlarmış aklım almıyor :/
Teşekkğr ederim canım gece fena değildi. Fitil etki gösterince daha rahat uyudum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?