Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

evet cnmmm bugün iki bardak içtim
Dzuenli icildiginde metobolizmayi hizlandiriyor birseyler yapiyormusun kabizlik icin ??
karbonatli su da iyi aslinda kuru kayisi falan orucun ilk gunleri bendede kabizlik vardi sonradan gecti birde salatalik tukete bilirsin

evet gercekten oyle
sag ol canim
sende garip garip olaylar yokmu ???
ayyy dün cok komikti

mutfakla salonum yanyana. balkonlarıda beraber. mutfak balkonum camlı.
salon balkonu camsız.
balkonda oturuyoruz eşimle. hazırlık yapıyorum bu akşam için. iftara misafirim var.
arada balkondan mutfaga gecmek için balkon camlarını biraz araladım.
oturdum. neyse.
sonra kalktım mutfaga gidicem. camı görmedim küt tosladım cama
tabi ben krizlerde.

sonra. yine geri geldim oturdum. yine gidiyorum. yine tosladım cama

Dzuenli icildiginde metobolizmayi hizlandiriyor birseyler yapiyormusun kabizlik icin ??
karbonatli su da iyi aslinda kuru kayisi falan orucun ilk gunleri bendede kabizlik vardi sonradan gecti birde salatalik tukete bilirsin
ilaç kullandım şimdi cnmm geciriyor ozaman

İnşallah canım sağol ; )

Senin kafa gitmisyaaa oructan ama iftara az kala olan aklimda gidiyor

Kızlar nasılsınız pek gelemiyorum artık diyette hak getire :) hepinizi özledim, nasılsınız?.. Dün tezimin içindekiler kısmını bitirip hocama attım ve tezimi yazmaya başladım sadece bir paragraf ama olsun başladım en azından buralarda çok sıcak, bir bulaşık yerleştirmeye ter içinde kaldım resmen, Allah yardımcımız olsun

Merhaba canim . Bizdede havalar cok sicak hatta asiri sicak
Allah yardimcin olsun .

Akınada sanada geçmiş olsun canım o kadar hava değişimi çarptı tabi seni ıhlamur falan iç karanfil at güzel. İyi gelir.
Değişik insanlar bizim gelinde öyle kocasına çocuğuna ne yapıp yediriypr bilmem kahvaltıyı 2 saatte hazırlar yemek yapmaz. Garip bi kişilik.
Ay kıyamam sanada geçmiş olsun oruç çarpması galiba

Oy gülüm ya bu durumda dinlenemezsin ki.anlayış gosterseler keske

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…