Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Allah esirgesin kuzunu gulum. Sabah aksam duamdasiniz. Rabbim safi ismiyle sifa versin insallah. Size de guc kuvvet versin canimin ici. Habersiz birakma bizi. Bir sonraki mesajinda mujdeli havadisler alip mutlu oluruz insallah bir tanem

İşte kendimi tezle uğraşarak rahatlatmaya çalışıyorum inşallah hayırlısıyla verebilirim de mezun olurum.. Eğer ales i geçebilirsem belki üniversitede hoca olabilirim o da çok zor ama Allahtan ümit kesilmez : )

herkese günaydın

saadetim canım cok uzuldum allah acil şifa versin inşallah ama okadar ınanıyorumki ıyı olacagna böyle içim heyecandan kıpır kıpı bılıyorum yanı bugunlerıde unutucaksnz her sey okdr guzel olcakkı allah yuregınıze ferahlık versin inşallah bnde hep dua edıyorum mınık prensımıze

dr ları ne dıyor amelıyat nasıl gecmıs bundan sonra ızlenecek yol nedır tam haftası doluncamı cıkıcak hastaneden yanı 36 haftadan snra mı esasen her seyı cok merak edıyorum oglusla ılgılı ama cok fazla soramıorm zaten stresnz basınızdan askın neyse bnm merakımı bosver sız ıyı olun bak burda herkes cok dua edıo paşama yerım onu ben
minik minik dogmusta annesini heyecanlandırıo ballı lokma

Menüm

Sahur
Çay, su

İftar
1 kase çorba
yarım tabak makarna+2 kaşık sos
2 küçük parça karpuz

2 fincan çay
1.5 lt su

Spor
100 ayakta mekik
300 DK
50 mekik
50 squat

kuzu menu guzel de az mı yemıssn belkıde tum gun bsy yemeynce aksam tıkanıosndr dımı

bıde ayakta mekık ne onu merak ettm

dün ki menümü yazım

sabah
1 dilim ekmek üzerine beyaz peynır
çay

ara
yesılcay

öğlen
yarım kase barbunya yemegı
1 kase salata
ayran

ara
soda
3 dılım karpuz

aksam
2 tabak domates corbası

corba pek masum deıl aslnda ıcınde un var ama baska bsy yemedm belkı ordan yırtmısımdr

su 2 lt üstü
spor yok

Günaydın herkese...

Allah sağlıcakla kucağına alıp ismini koymayı nasip etsin Özgem. Beğendiğin isimler hem güzel hemde söylemesi kolay. Yurt dışında yaşamanın zorluklarından biri de bu isim konusu, bizde almanların rahatça söyleyebildiği isimlere yöneliyoruz ki çocuk zorluk çekmesin. Eee aynı zamanda ismin anlamı da önem taşıyor - sonuç: ZOR :)
İki isim koymak Peygamber efendimizin (sav) sünnetlerindendir gülüm... İki isim olacağı için ikisini de kısa tercih edersin.
Tavsiyede bulunmak bile zor geldi, düşündüğüm ismi amerikanlar nasıl telafuz eder diye düşündüm hemen :)

Dediğin gibi Allahtan ümit kesilmez, belki zor olur ama imkansız değil :)
Senin en önemlisi moralini yüksek tutman gerek, benden betersin sen de hemen ölüyor moral, motivasyon
Gününü mutlu geçirmeye çalış, canını sıkacak herşeyi kendinden uzaklaştır, ya da sen onlardan kaç :)
Hiç değilse bir süre kendine vakit ayır, en azından şu zor dönemi atlatana kadar..
Duaların da eksik olmasın hiç, Allah mutlaka bir yol açar..

menü bildirimi
sahurda
3 sahanda yumurta elim kadar pide
zeytin
iftarda
1 kase meyane pilavı
1 kase tavuk çorbası
yağda çevirilmiş tavuk(eşim haşlanmış sevmiyor)

Yediklerin ödülün olsun, ama hergün böyle menü görmeyeyimm :)
Bir de spor mutlaka yap, az da olsa yap birşeyler, hareketsiz geçen her gün senin aleyhine..

kuzu menu guzel de az mı yemıssn belkıde tum gun bsy yemeynce aksam tıkanıosndr dımı

bıde ayakta mekık ne onu merak ettm

Böyle az gibi görünüyor ama doyuyorum canım :)
Genelde sebze ya da salata yemeğe de özen gösteririm ama dün yemedim, unutmuşum :))

ne yapıcaksn çapa mı cok severım ole ıslerı ya her gun yapsak var ya vucutta gr yag olmaz hep kas köy işleri yannda yaptgmz sporşar tırt
ekin zamanı bicerdöver yani arpa yerleştiriyorum elimle ter içinde kaldım iki litre su içtim sanamı demiyor yarın capa işleri tam köy işleri saman paketi yani 30 kilolık 400 adet yerleştirilecek tarladan eve

. . . CUMA GÜNÜ SPOR GÜNLÜĞÜMÜZ . . .

Mavibocuk - 7.500 adım
abesle_istigal
O Ollalla - 600 zıplama / 400 jj / 1000 adım / 300 DK / 300 yerinde koşma / 100 ayakta mekik / 50 squat / 50 dumbell

hilositko - 18.821 adım / dumbell egzersizleri
happy_moon - 1 saat spor salonu
tiffany20 - 14.000 adım
Dahlia_ - 100 ayakta mekik / 300 DK / 50 squat / 50 mekik

. . . CUMA GÜNÜ SPOR GÜNLÜĞÜMÜZ . . .

Mavibocuk - 7.500 adım
abesle_istigal
O Ollalla - 600 zıplama / 400 jj / 1000 adım / 300 DK / 300 yerinde koşma / 100 ayakta mekik / 50 squat / 50 dumbell
hilositko - 18.821 adım / dumbell egzersizleri
happy_moon - 1 saat spor salonu
tiffany20 - 14.000 adım
F Fyfyfy - 100 squat / 100 İA / 400 ayakta mekik / 120 jj / 150 mekik / 60 şınav / Jillian 30 day shred / 20 dk Leslie
Dahlia_ - 100 ayakta mekik / 300 DK / 50 squat / 50 mekik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…