Merhaba kızlar merak etmişsiniz yavrumu.maalesef ciğeri kanıyor hala. Midesi yırtıldı ameliyat edildi.canım o kadar acıyor ki hayatımda hiç bir zaman kendimi bu kadar çaresiz hissetmedim.Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın beni de
D3S1R3 @Yawrukush kusura bakmayın kızlar yeni gördüm mesajlarınızı. Hepinize çok teşekkür ederim dualarınız için. Lütfen dua etmeye devam edin çünkü o daha miniminnacık
İşte kendimi tezle uğraşarak rahatlatmaya çalışıyorum inşallah hayırlısıyla verebilirim de mezun olurum.. Eğer ales i geçebilirsem belki üniversitede hoca olabilirim o da çok zor ama Allahtan ümit kesilmez : )Yarım kalan hayallerr.. O kadar iyi anlıyorum ki seni, ama bazen belki de hayırlısı buydu deyip hayatımıza razı olmak durumundayız..
İstersen yine yaparsın.. Yok mu başka ilgilendiğin birşey, ya da iş ? Böyle oturup düşünerek, kendini üzerek hiçbirşey hall olmayacak maalesef canım..
Tekrar memnun oldum ablacım :)
Merhaba kızlar merak etmişsiniz yavrumu.maalesef ciğeri kanıyor hala. Midesi yırtıldı ameliyat edildi.canım o kadar acıyor ki hayatımda hiç bir zaman kendimi bu kadar çaresiz hissetmedim.Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın beni de
D3S1R3 @Yawrukush kusura bakmayın kızlar yeni gördüm mesajlarınızı. Hepinize çok teşekkür ederim dualarınız için. Lütfen dua etmeye devam edin çünkü o daha miniminnacık
Menüm
Sahur
Çay, su
İftar
1 kase çorba
yarım tabak makarna+2 kaşık sos
2 küçük parça karpuz
2 fincan çay
1.5 lt su
Spor
100 ayakta mekik
300 DK
50 mekik
50 squat
iyi eğlenceler hemşomGünaydınlar. Biz bugün beypazarı turu yapıyoruz ailecek günübirlik yeni yola çıktık.
gnydın beni bugün aksama kadar köy işleri bekler sporun kralı köy işleri :)
Allah sağlıcakla kucağına alıp ismini koymayı nasip etsin Özgem. Beğendiğin isimler hem güzel hemde söylemesi kolay. Yurt dışında yaşamanın zorluklarından biri de bu isim konusu, bizde almanların rahatça söyleyebildiği isimlere yöneliyoruz ki çocuk zorluk çekmesin. Eee aynı zamanda ismin anlamı da önem taşıyor - sonuç: ZOR :)Canim ada, ela, sila, lina isimlerini begeniyorum ama daha esimle oturup, karar vermedik.
Birde biz bir ingilizce, bir turkce isim koyuyoruz cocuklara Akinda iki isimli, daha ikiside belli degil bebisin.
Senin aklinda isimler var mi, onerilerin var mi kuzum?
İşte kendimi tezle uğraşarak rahatlatmaya çalışıyorum inşallah hayırlısıyla verebilirim de mezun olurum.. Eğer ales i geçebilirsem belki üniversitede hoca olabilirim o da çok zor ama Allahtan ümit kesilmez : )
menü bildirimi
sahurda
3 sahanda yumurta elim kadar pide
zeytin
iftarda
1 kase meyane pilavı
1 kase tavuk çorbası
yağda çevirilmiş tavuk(eşim haşlanmış sevmiyor)
kuzu menu guzel de az mı yemıssn belkıde tum gun bsy yemeynce aksam tıkanıosndr dımı
bıde ayakta mekık ne onu merak ettm
ekin zamanı bicerdöver yani arpa yerleştiriyorum elimle ter içinde kaldım iki litre su içtim sanamı demiyor yarın capa işleri tam köy işleri saman paketi yani 30 kilolık 400 adet yerleştirilecek tarladan evene yapıcaksn çapa mı cok severım ole ıslerı ya her gun yapsak var ya vucutta gr yag olmaz hep kas köy işleri yannda yaptgmz sporşar tırt
ben yokmuyum. . . CUMA GÜNÜ SPOR GÜNLÜĞÜMÜZ . . .
Mavibocuk - 7.500 adım
abesle_istigal
O Ollalla - 600 zıplama / 400 jj / 1000 adım / 300 DK / 300 yerinde koşma / 100 ayakta mekik / 50 squat / 50 dumbell
hilositko - 18.821 adım / dumbell egzersizleri
happy_moon - 1 saat spor salonu
tiffany20 - 14.000 adım
Dahlia_ - 100 ayakta mekik / 300 DK / 50 squat / 50 mekik
egzersizben yokmuyum
ben yokmuyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?