egzersiz
sguat 100
ip atlama 100
ayakta mekik 400
jumping jacks 120
jillian 1
mekik 150
sınav 60
bu da benim sporum
Hosbuldum canim. Tesekkur ederim :) sizde durumlar nasil ?Sabah
1 çay bardağı süt
2 ceviz
1 yumurta
2 dilim peynir
Öğle
1 bardak süt
1 ceviz
Ara
1 dilim çikolatalı ekmek
1 bardak süt
Aksam
Salata
Menemen
Spor yok
Hoşgeldin tatlım. Izin yaramış sana.
Bisey yememissin canim. Bir sorunmu var az ugruyorsun takimadaSaba
Yok
Öğle
1 sade türk kahvesi
Akşam
1 ezogelin çorba
3 tavuk baget
Biraz pilav
Bol salata
2 litreden fazla su
1 saat spor salonunda ter atmaca
cnm spor yapmaya calış
istanbulda 4.4 deprem oldu allahım korusun ya buyuk depremı tetıkleyecek dıe odum kopuo
ekin zamanı bicerdöver yani arpa yerleştiriyorum elimle ter içinde kaldım iki litre su içtim sanamı demiyor yarın capa işleri tam köy işleri saman paketi yani 30 kilolık 400 adet yerleştirilecek tarladan eve
Iyiyim canım. Hayatla uğraşıyorum. Bazen yaşamak ne kadar zor geliyor banaHosbuldum canim. Tesekkur ederim :) sizde durumlar nasil ?
sabret cnm gidecek spor yap cnm ne olur basaracaksın liko vermeyiay ne biliyim ne oldu bana bilmyorum hiiiic bise yapasim yok, ama yinede irademe sapka cikartyorum bu kadar moralsizlikle aburcubura sarmadim .. diyet modundayim ama iste kilo kendiliginden gitsin diye beklyorum herhal, eski kiyafetlerimi giymek istiyorum artik nooooluurgitsin su göbüs
ödüllük ne yaptım kiDediğin gibi Allahtan ümit kesilmez, belki zor olur ama imkansız değil :)
Senin en önemlisi moralini yüksek tutman gerek, benden betersin sen de hemen ölüyor moral, motivasyon
Gününü mutlu geçirmeye çalış, canını sıkacak herşeyi kendinden uzaklaştır, ya da sen onlardan kaç :)
Hiç değilse bir süre kendine vakit ayır, en azından şu zor dönemi atlatana kadar..
Duaların da eksik olmasın hiç, Allah mutlaka bir yol açar..
Yediklerin ödülün olsun, ama hergün böyle menü görmeyeyimm :)
Bir de spor mutlaka yap, az da olsa yap birşeyler, hareketsiz geçen her gün senin aleyhine..
Böyle az gibi görünüyor ama doyuyorum canım :)
Genelde sebze ya da salata yemeğe de özen gösteririm ama dün yemedim, unutmuşum :))
ödüllük ne yaptım ki
sabahın 8 inden beri koltuğa yapışmış durumdayım, 3 gündür toplam yazdığım sayfa sayısı 6çeviri beni çok zorluyor akşam bahçede mangal yapıcaz az ekmek yicem bol salata ve yemek sonrada eşimle yürürüz bizim burda spor aletleri vardı gitmişler çocuk parkı yapmışlar ya : D
Sağolasın hemşom gezdik döndük eve çok şükür.iyi eğlenceler hemşom
Ooo kolay gelsin sıcakta zor olacak dimi piştik biz bugün resmen.gnydın beni bugün aksama kadar köy işleri bekler sporun kralı köy işleri :)
Geçmiş olsun canım olmaz inşallah bi dahaistanbulda 4.4 deprem oldu allahım korusun ya buyuk depremı tetıkleyecek dıe odum kopuo
Hmm sünnet olduğunu bilmiyordum benim kızımda iki isimli Elif Sinem ismi.Günaydın herkese...
Allah sağlıcakla kucağına alıp ismini koymayı nasip etsin Özgem. Beğendiğin isimler hem güzel hemde söylemesi kolay. Yurt dışında yaşamanın zorluklarından biri de bu isim konusu, bizde almanların rahatça söyleyebildiği isimlere yöneliyoruz ki çocuk zorluk çekmesin. Eee aynı zamanda ismin anlamı da önem taşıyor - sonuç: ZOR :)
İki isim koymak Peygamber efendimizin (sav) sünnetlerindendir gülüm... İki isim olacağı için ikisini de kısa tercih edersin.
Tavsiyede bulunmak bile zor geldi, düşündüğüm ismi amerikanlar nasıl telafuz eder diye düşündüm hemen :)
Kuzum menüye yazmayı unuttum 1 adet külahlı dondurma yemiştim.Harika menu, harika adimlar..
Yarin odulunude ye kuzum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?