Kullanıyoruz canım. Bazen kısaca elif diyoruz tercihini genelde eliften yana kullanıyor kendisideHayırlı pazarlar
Peki iki ismini de kullanıyormusunuz abla? Kocaman öpüyorum Elif'imin yanaklarından
Ne güzel bir günaydın bu böyleİnsanın içi açılıyor :*
Belki bende eşimi ikna ederim :)Kullanıyoruz canım. Bazen kısaca elif diyoruz tercihini genelde eliften yana kullanıyor kendiside
Yarım tepsi nasıl yiycen kız yememişindir sana öyle gelmiştir yada tepsi küçüktürKizlar iyi pazarlar
Kac gundur ugrayamadim yaz kosturmacasi baska oluyor bizde.
Kendi evimde de degilim bunun da etkisi var. Spor cok sekteye ugruyor diyetim sorun degil allahtan.
Cuma cumartesi menusu verecegim iki ogun odulum var.
Cuma
Iki tereyag da yumurta
Yesil biber
Bol zeytin
Peynir
Aksam
Etli bamyaydi sanirim
Bi de makarna ve karpuz yedim ilk odul
Spor
30 dk yuzdum iyi yuzdum ama
Su cok
Cumartesi
Sabah
Yarim tepsi peynirli börek ikinci odul ogunum tam felaket ama yarim tepsiyi yedim saniyorum
Aksam
Ciger ve yesil biber
Spor sokede hastane kosturmacasi ve alisveris defnenin kulagi iltihaplandi denizden ondan dolayi iyi simdi sukur
Su çok
Bugunku menumu de vereyim
Sabah
2 haslanmis yumurta
Suzme peynir
Iki yesil biber
Bol bol zeytin
Maydanoz suyu
Aksam
Yogurt ve kabak kavurmasi
Spor yok bugun de cocuklarla yalnizim
Su 5 lt gececek yatana kadar
Yok karışmıyor kafası 3-4 yaşına kadar iki ismide söyledik sonra tercihini yaptı halada kullanıyoruz. İsimler kısa olursa iyi bazen çok uzun isimler koyuyor aileler o zaman kimse kullanmak istemiyor iki ismi.Belki bende eşimi ikna ederim :)
İki isim çocuğun kafasını karıştırır diyor :)
çok sevindim darısı bana cnmEsime kizlari birakip lazere gittim
Ordanda alisveriseeeee
Ohhhhhj super geldiii
Her ne kadar eve geldigimden beri evi toplayamasamda istedigim giysilerin bedenini bulmak muthissss
Ben hep buyuk bedenlere bakardim
Kalem elbise 2tane
Kalem etek
Birkac bluz aldimmmm:)
Menu icin gelecegimmmm
Gercekten cok sevindimmmm:)
sende eşine inat kendin için zayıflayacaksın basarırsın sağlık oldumu gerisi önemli değil bitanemMerhaba kızlar nasılsınız?
Benim moral yine bozuk, eşim bana resmen tipin batıyor dedi
O gitsin kendi tipine baksın çırpı bacak
inadına böyle çirkin kalasım var, ne demek ya tipin batıyor daha nereme yiyecekmişim falan filan nerde kaldı her şartta severimler, ben zayıflayınca görür o birde iş bulursam giyinip süslenip gezicem süreklisende eşine inat kendin için zayıflayacaksın basarırsın sağlık oldumu gerisi önemli değil bitanem
inadına zayıfla ki dediğine pişman olsun benim eski eş gibiinadına böyle çirkin kalasım var, ne demek ya tipin batıyor daha nereme yiyecekmişim falan filan nerde kaldı her şartta severimler, ben zayıflayınca görür o birde iş bulursam giyinip süslenip gezicem sürekli
Sağol abla bilgilendirdiğin için ikna çabaları devam etsin öyleyse :)Yarım tepsi nasıl yiycen kız yememişindir sana öyle gelmiştir yada tepsi küçüktür
Yok karışmıyor kafası 3-4 yaşına kadar iki ismide söyledik sonra tercihini yaptı halada kullanıyoruz. İsimler kısa olursa iyi bazen çok uzun isimler koyuyor aileler o zaman kimse kullanmak istemiyor iki ismi.
Güle güle giy canım :)Esime kizlari birakip lazere gittim
Ordanda alisveriseeeee
Ohhhhhj super geldiii
Her ne kadar eve geldigimden beri evi toplayamasamda istedigim giysilerin bedenini bulmak muthissss
Ben hep buyuk bedenlere bakardim
Kalem elbise 2tane
Kalem etek
Birkac bluz aldimmmm:)
Menu icin gelecegimmmm
Gercekten cok sevindimmmm:)
Merhaba kızlar nasılsınız?
Benim moral yine bozuk, eşim bana resmen tipin batıyor dedi
O gitsin kendi tipine baksın çırpı bacak
Erkekler maalesef bazen düşünmeden konuşabiliyor canım, bence moralini bozmak yerine onun söylediklerine inat zayıfla. Ona neleri başarabildiğini göster.inadına böyle çirkin kalasım var, ne demek ya tipin batıyor daha nereme yiyecekmişim falan filan nerde kaldı her şartta severimler, ben zayıflayınca görür o birde iş bulursam giyinip süslenip gezicem sürekli
suanda kac beden oldugumu bilmiyorum canim :) cunkku eski kiyafetlerimi giyorum hala ama 38 beden 2 taane tunigim vardi hic giyemiyordum simdi onlar bana bol geliyor. 36 beden olma hayalindeyim
Ahhhh amin canimçok sevindim darısı bana cnm
inadına böyle çirkin kalasım var, ne demek ya tipin batıyor daha nereme yiyecekmişim falan filan nerde kaldı her şartta severimler, ben zayıflayınca görür o birde iş bulursam giyinip süslenip gezicem sürekli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?