Gözün aydın canım sevindim senin adına.Esime kizlari birakip lazere gittim
Ordanda alisveriseeeee
Ohhhhhj super geldiii
Her ne kadar eve geldigimden beri evi toplayamasamda istedigim giysilerin bedenini bulmak muthissss
Ben hep buyuk bedenlere bakardim
Kalem elbise 2tane
Kalem etek
Birkac bluz aldimmmm:)
Menu icin gelecegimmmm
Gercekten cok sevindimmmm:)
O ne demekmiş öyle yaa aldırma kuzum sen sporuna diyetin bak.Merhaba kızlar nasılsınız?
Benim moral yine bozuk, eşim bana resmen tipin batıyor dedi
O gitsin kendi tipine baksın çırpı bacak
hgdin cnmmmmHayırlı geceler herkese
Dugune kac gun varcanlar düğüne az kaldı 6 kilo vermem lazım yarından itibaren çok spor yapacağım birde yürüyüş canlar destek verin bana basarırsın deyin çok ihtiyacım var canlar yoksa elbise giyemeyeceğim canlar of of
Elbette ki başarıcaksın hemşom sende bu azim varken dağları delersin sen.canlar düğüne az kaldı 6 kilo vermem lazım yarından itibaren çok spor yapacağım birde yürüyüş canlar destek verin bana basarırsın deyin çok ihtiyacım var canlar yoksa elbise giyemeyeceğim canlar of of
26 gün var cnm benimDugune kac gun var
Dporla cok cabuk toparsinn
inş hemşom inşşElbette ki başarıcaksın hemşom sende bu azim varken dağları delersin sen.
tüm dediklerinde haklısın canım36 cok az degilmi canim
Ahhhh amin canim
Azmini takdir ediyorummm
Cok yakindir
Gecen derste prof psikoloji hocamiz dediki bu evliliklerden konusuyordukkkda neyse
Eslerden birinin seni her halinle begeniyorum demesi en buyuk yalandir
Aslinda esin durust davranmis...
Uslubu yanlis olabilir....
Ve sen bu durumda kesin bir giris yapmalisin...
Benim kizimin bana neden gobegin buyuk demesi fitilimi atesledi...
Diyorumki daha neyi bekliyorsun kuzum
Esin icin kendin icin bizim icin ne farkederrrr
Salinarak gezinmek istedigin gibi giyinmek ortamda kendini kotu hissetmemek hangi yemekten daha guzelki
inşallah geri dönüşüm yookGözün aydın canım sevindim senin adına.
O ne demekmiş öyle yaa aldırma kuzum sen sporuna diyetin bak.
moralimide bozucam, ama bırakmayacam görecek o gününüSağol abla bilgilendirdiğin için ikna çabaları devam etsin öyleyse :)
Güle güle giy canım :)
Erkekler maalesef bazen düşünmeden konuşabiliyor canım, bence moralini bozmak yerine onun söylediklerine inat zayıfla. Ona neleri başarabildiğini göster.
pişman olur mu bilmem ama ben yapacağımı biliyoruminadına zayıfla ki dediğine pişman olsun benim eski eş gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?