Hayırlı yolculuklar canımmm :)Canlarim hepinize gunaydin, yeni haftaniz mutlu, cok enerjili gecsin
Biz 1 saat sonra yola cikiyoruz, esenbogadan, istanbula, oradanda evimize gececegiz insallah..
Cok uzun bir yolculuk bizi bekliyor, dua edin bizlere lutfen,Akini saatler boyunca ucakta zaptedebileyim
Yarin kismet olursa evimizden takima gelecegim, yarin gecmisi hatmederim
Hepinizi opuyorumAllaha emanet olun
Hayırlı yolculuklarCanlarim hepinize gunaydin, yeni haftaniz mutlu, cok enerjili gecsin
Biz 1 saat sonra yola cikiyoruz, esenbogadan, istanbula, oradanda evimize gececegiz insallah..
Cok uzun bir yolculuk bizi bekliyor, dua edin bizlere lutfen,Akini saatler boyunca ucakta zaptedebileyim
Tbler cnmPazartesi kilo bildirimim
Cuma 86
Bu sabah 85
İyi değilim diyet miyet olmuyorsen
sen toparlanirsin canim :)))
Toparlanmazsan gelirim oraya
Moralini bozduguna degmez, anca kendine ettiginle kalirsin.moralimide bozucam, ama bırakmayacam görecek o gününü
Hayirli yolculuklar Özgem, Allah yardimciniz olsun ♥Canlarim hepinize gunaydin, yeni haftaniz mutlu, cok enerjili gecsin
ay valla sahane ya kolay gelsınekin zamanı bicerdöver yani arpa yerleştiriyorum elimle ter içinde kaldım iki litre su içtim sanamı demiyor yarın capa işleri tam köy işleri saman paketi yani 30 kilolık 400 adet yerleştirilecek tarladan eve
oda gelir beni bulur kesin :) agustos sonu tr deyim allahin izniyle
Sağolasın hemşom gezdik döndük eve çok şükür.
Ooo kolay gelsin sıcakta zor olacak dimi piştik biz bugün resmen.
Geçmiş olsun canım olmaz inşallah bi daha
Hmm sünnet olduğunu bilmiyordum benim kızımda iki isimli Elif Sinem ismi.
Selam kızlar, bugün oğlumu karne hediyesi olarak lunaparka götürdük. Kızımın heyheyleri gene üzerindeydi.. ne yapacağımı şaşırdım artık mız mız mız.. mızırdanmazsa da parmağını emiyor sürekli huzursuz iştahsız mutsuz. Tek mutlu olduğu dakikalar atlı karıncaya bindiği zamandı inerken de öyle bir ağladı ki keşke bindirmeseydik dedikresmen tükendim sanırım yediği bişeyler de dokunuyor.. kakası çok kötüydü bugün.. ptesiye kadar devam ederse doktora götüreceğim..
Bugünkü menüm yazılacak gibi değil. Hiç yazmayacağım kısuruma bakmayın. Spor olarak kızımı kucakta taşıma indir kaldır zaptet ve bol bol yokuşlu bebek arabası itmeli yürüme var..
Canlarim iyi uykular pazartesi Turkiye'deki son gunum, takima ugrayamadim bugun, hepinizin affina siginiyorum.
Sali gununden itibaren takima bomba gibi donecegim insallah
Simdiden mutlu pazarlar
Esime kizlari birakip lazere gittim
Ordanda alisveriseeeee
Ohhhhhj super geldiii
Her ne kadar eve geldigimden beri evi toplayamasamda istedigim giysilerin bedenini bulmak muthissss
Ben hep buyuk bedenlere bakardim
Kalem elbise 2tane
Kalem etek
Birkac bluz aldimmmm:)
Menu icin gelecegimmmm
Gercekten cok sevindimmmm:)
Merhaba kızlar nasılsınız?
Benim moral yine bozuk, eşim bana resmen tipin batıyor dedi
O gitsin kendi tipine baksın çırpı bacak
kızlar bilet aldım çarşamba günü yalovaya gidiyorum, çok bunaldım şu an
Canlarim hepinize gunaydin, yeni haftaniz mutlu, cok enerjili gecsin
Tipini bilmiyorum canim ben hic arastirmadimgünaydınnn
ay valla sahane ya kolay gelsın
ahaha allah korusun senı nıe bulsn kız
he bunu bılıorm gıdım tuvallette yapım alt karın calstırıomu mıdemı sadece
sinem ismni cok begenıorm ya
ay yazık ya sporun alası oluo bebekle vallahi ehhhe bnde kızımı kucagma alıp dans edıorm genelde bayaıyı oluo eheheh
canım hayrlı yolculukalr kuzummm akına ve prensesımıze dıkakt et aklım sende olcak gdnce haber ver
ooo ciddimsn helal sana yenı gıysıler demek ınanılmaz motıvasyon demek bravo valla sana lazer ın hangı turunu yaptırıosn buz lazer mı bnde ıstıormda
canım tıpın mı batıyormus o ayanaya bakıomu acaba derhal zayflıosn gel senle bıreysel yarısalm ne dersn bırbırımzıı tesvık edelım
banada ugra ferıbotla 45 dkka uzagndyam eheheh
Tatlım bu seni motive etsin. Kızıp stres yapma. Belki o da hırs yap diye söylemiştir. Bak abesle iştigal ne güzel 20 kilo verdi. Gerçekten büyük başarı. Ben de 10 kilo verdim. Bir 10 kilo daha versem çok değişiyor insan.inadına böyle çirkin kalasım var, ne demek ya tipin batıyor daha nereme yiyecekmişim falan filan nerde kaldı her şartta severimler, ben zayıflayınca görür o birde iş bulursam giyinip süslenip gezicem sürekli
Canlarim hepinize gunaydin, yeni haftaniz mutlu, cok enerjili gecsin
Canlar ikili Nescafé içiyorum içmemem gerekir mi canlar
he bunu bılıorm gıdım tuvallette yapım alt karın calstırıomu mıdemı sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?