Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canlarim hepinize gunaydin, yeni haftaniz mutlu, cok enerjili gecsin
Biz 1 saat sonra yola cikiyoruz, esenbogadan, istanbula, oradanda evimize gececegiz insallah..
Cok uzun bir yolculuk bizi bekliyor, dua edin bizlere lutfen,Akini saatler boyunca ucakta zaptedebileyim
Yarin kismet olursa evimizden takima gelecegim, yarin gecmisi hatmederim
Hepinizi opuyorum Allaha emanet olun

Günaydın kızlar:)
Hayırlı yolculuklar canımmm :)

Hayırlı yolculuklar

Hayirli yolculuklar Özgem, Allah yardimciniz olsun ♥

günaydınnn

ekin zamanı bicerdöver yani arpa yerleştiriyorum elimle ter içinde kaldım iki litre su içtim sanamı demiyor yarın capa işleri tam köy işleri saman paketi yani 30 kilolık 400 adet yerleştirilecek tarladan eve
ay valla sahane ya kolay gelsın

oda gelir beni bulur kesin :) agustos sonu tr deyim allahin izniyle

ahaha allah korusun senı nıe bulsn kız

@melinda23 canım ayakta mekik bu oluyor :)

he bunu bılıorm gıdım tuvallette yapım alt karın calstırıomu mıdemı sadece

sinem ismni cok begenıorm ya

ay yazık ya sporun alası oluo bebekle vallahi ehhhe bnde kızımı kucagma alıp dans edıorm genelde bayaıyı oluo eheheh

Canlarim iyi uykular pazartesi Turkiye'deki son gunum, takima ugrayamadim bugun, hepinizin affina siginiyorum.
Sali gununden itibaren takima bomba gibi donecegim insallah
Simdiden mutlu pazarlar

canım hayrlı yolculukalr kuzummm akına ve prensesımıze dıkakt et aklım sende olcak gdnce haber ver

ooo ciddimsn helal sana yenı gıysıler demek ınanılmaz motıvasyon demek bravo valla sana lazer ın hangı turunu yaptırıosn buz lazer mı bnde ıstıormda

Merhaba kızlar nasılsınız?
Benim moral yine bozuk, eşim bana resmen tipin batıyor dedi
O gitsin kendi tipine baksın çırpı bacak

canım tıpın mı batıyormus o ayanaya bakıomu acaba derhal zayflıosn gel senle bıreysel yarısalm ne dersn bırbırımzıı tesvık edelım

kızlar bilet aldım çarşamba günü yalovaya gidiyorum, çok bunaldım şu an

banada ugra ferıbotla 45 dkka uzagndyam eheheh

menülerimmm

c.tesi
1 dilim ekmek
1 kk peynır

ara
yesilcay

oglen
3 ızgara kofte
salata
ayran
bir kaç patates kızartması toplamı tek catal bıle dıldır o akdr az yedm

aksam
corba
ayran
su2 lt
spor yarım saat evde yaptmda saymadım mix hareketler yaptm kol gobek ve popo calstm

pazar gunu

sabah
2 dılım kızarms ekmek
bıraz domates
salatalık
3-4 catal tereyagnda kızarms sosıs
biraz peynr
1 zeytn

oglen
cacık

ara
cacık

aksam
cacık

fazla yapmısım bıtırım dıe ugrastm ıst. heralde 40 dereceydı sıcaktan ıstah kalmadı hc bsy yıemedm

su 2 lt
spor yok yan gelıp yattm valla yalan yok

Hayirli yolculuklar canim

Tipini bilmiyorum canim ben hic arastirmadim
Gorusmeye gittim begendim kabul ettim cok memnunum 5.seansim bitti
Soguk hava ufluyor buz fln yok

Tatlım bu seni motive etsin. Kızıp stres yapma. Belki o da hırs yap diye söylemiştir. Bak abesle iştigal ne güzel 20 kilo verdi. Gerçekten büyük başarı. Ben de 10 kilo verdim. Bir 10 kilo daha versem çok değişiyor insan.
Sen de yapabilirsin . Sadece senin esin değil ki bence erkeklerin çoğu eşini zayıf ister. Biz öncelikli olarak kendimiz için zayiflayacagiz saglimiz için ....

En büyük yanılgı bu kilolariyla barışık olma hali. Neden kabullenelim ki. Hayır vereceğiz biz . Bu yüzden hepimiz burdayiz.

36 beden olalım demiyorum. Ama her bedenin kaldiracagi kilo farklıdır.

Makul olan ölçüye inebiliriz. Azim azim azim

Lütfen kırılma. Buluşma yerimizin amacı aynı.

Ya bu arada seni motive ederken kendim de motive oldum. Yürüyüşe başlıyorum hemen.

Merhaba :))

Hayırlı yolculuklar canım benim.. Allaha emanet olun..
Akınla da Allah kolaylık versin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…