canim devamli dikkat et o halde, sicaklardan da koru kendini guzelim..İnşaAllah canım..
Yok almadım, faydasından çok zararı oluyor maalesef.. Zaten halsizlik var bir de alerji ilaçları uyuuyor resmen.. toparlanamıyorum sonra.. alıştım artık, yediklerime dikkat etmem, sıcaktan kaçmam gerek :)) bazen çok fazla yoruyor o kadar..
1 gun gelmedim kaptanda hemen gormusMerhaba kizlar 2 gundur uyku uyudugumuz yok, hastaligimiz gececek gibi olmustu ama uykusuzluktan toparlanamiyoruz..
Bavuldan hala ses yok, 1 bavul dolusu Turkiyeden kiyafet alisverisi yapmistim hamilelik icin, birde Akin icin, cok sinir bozucu..
Sehit sayimiz artmis, dis hat ucak seferleri iptal olmadi dun aksamda, bugunde Turkiye'ye gidiyor ucaklar..
Sizler nasilsiniz kizlar?
Takimimiz icin bu cuma, bireysel yaris hazirlayacagim, birde yeni eslestirmeler yapalim.
Bugunden itibaren menu-spor tablomuzda olacak:)
Hepinizin cok az kilolari kaldi genel olarak verecek, ha gayret guzeller :)
@Harpy nasilsin canim, yavrular nasil?
@abesle_istigal canim ne guzel eksi gormussun, nereye yolculugunuz?
@happy_moon Senayim diyet motivasyonunu toparladin mi gulum?
@LunaDaisies canim diyet, tez nasil gidiyor, menunu goremedim?
@haeshin , @gogo2405 , F Fyfyfy , @melinda23 , @KarKralicesi ,Mavibocuk @zey zey , @hilositko is guc nasil canlar?
Dahlia_ nasil oldun gulum?
asya_01 nasilsin canim , bebisimiz nasil?
@tiffany20 kuzu verdin mi tum dersleri, bute kaldi mi hic?
@edsofi canim iyice bosladin takimi, bizler iyiyiz gel arada,sen listeye donmeyeceksin anlasilan:)
T tabitabi ve @mrym77 ablalar nerelerdesiniz?
O Ollalla ve @bnnu gozukmuyorsunuz kizlar?
canim devamli dikkat et o halde, sicaklardan da koru kendini guzelim..
arpa yerleştirdim 300 ölcek yani 1200 teneke sonra kavun çapası sonra 400 kürek temizlik yaptım cumartesi pazar sonra 30 kiloluk saman hayvanlar için balya 400 paket sonra tütün hergün 4 saat topluyorz yani kuzenime gidiyorum sabahta hastanedeki görevime cnm cok yoğunum bu aralar ilk defa bugünb spor yapmak istemedim az yaptım yinede yaptımtarlada neler var ablacim, ne ekip biciyorsunuz?
kacmaz gozumden :)1 gun gelmedim kaptanda hemen gormus
haydi iyi yuruyusler canim benim ,cok terleme :)Öyle yapmam lazım..
Akşam oldu neredeyse daha yeni dışarı çıkabiliyorum, yürüyüş yapacaktım ama tıkıldım kaldım evde, şimdi çıkıyorum ne kadar yürüsem kardır :)
gercekten cok yogunsun ablam.arpa yerleştirdim 300 ölcek yani 1200 teneke sonra kavun çapası sonra 400 kürek temizlik yaptım cumartesi pazar sonra 30 kiloluk saman hayvanlar için balya 400 paket sonra tütün hergün 4 saat topluyorz yani kuzenime gidiyorum sabahta hastanedeki görevime cnm cok yoğunum bu aralar ilk defa bugünb spor yapmak istemedim az yaptım yinede yaptım
Ayy susadımm kuzumm:)) sen nasılsın yorgunluğunu attınız mı birazda olsaNasilsiniz kizlar,
Iftara az kaldi, Allah oruclarinizi, ibadetlerinizi kabul etsin.
Sporlarin ve menun harika canim :))bugünkü menüm
sabah bir kase sütlü nesfit karısımı
saat 09.00da 2 li nescafe
11 de yeşil çay bir bardak (kiraz sapı)
öğlen
1 ade köfte
2 küçük adet patates
1 tabak çoban salatası
akşam saat 17.20 de yoğurtlu bir tabak yulaf ezmesi
17.40 da yeşil çay 1 bardak
spor
mekik 100
ip atlama 120
yerinde koşma 200
ayakta mekik 200
lunge 100
sguat 150
sınav 50
adım 13258
cok yorgunum ancak bu kadar spor yapabildim biraz uyuyup akşam tarla işi var 4 saat kadar
Oo süper o koşuşturma ile jili çok muhteşem olurBende bayramdan sonra tekrar jilliana baslamak istiyorum ama bayramdan sonraa ceyiz hazirliklari baslicak bende bilmiyorum cok yogun olmazsamsa baslarim belki :)
Inşallah özgemm yaaa. Bi dersaneden teklif almış onu adamla konuşacak canım hayırlısı diyorum :)az kaldi kuzum ramazandan sonra duzenin iyice oturur..
sicaklarda perisan ediyor haklisin gulum.
nisanlinin is durumunda var mi bir gelisme?
kiz hepsini birden yapma yaaayapacağım 9 gün bayram tatili giriyor ozaman sabah öğlen aksam 1,2,3 yapmayı düşünüyorum
Dr uma her sorduğumda direk kanama varmi diye soruyor yok diyorum geri susuyorDoktoruna sordun mu gulum, normal miymis?
Cok yorma kendini.
Bende iyiyim canim evimize donduk, evi toparlamaya calisiyorum :)
insallah gecer Fatimem, ilac aldin mi?
sicaklar tetikliyor olabilir canim benim.
dikkat et kendine..
evet ablacim 15 temmuzda yapacagiz.
reglinin sIkIntilari simdiden baslamis olabilir ablacim.
tarla isleri cok guzel, bir nevi spor:)
az kaldi kuzum ramazandan sonra duzenin iyice oturur..
sicaklarda perisan ediyor haklisin gulum.
nisanlinin is durumunda var mi bir gelisme?
ablacim sporlarina hayranim.
patates 2 adet olmamis kucuk de olsa.
bugun spor-menu tab;omuzu hazirlayacagim, kucuk bir telafi cezasi gelecek patateslere :)
16 agustos canim :)ohh ne guzel ceyiz hazirliklari en tatli heyecanlar :)
dugun hangi tarihteydi Arzucum?
canim sen sporuna devam et, eksi gelir insallah..
16 agustosdüğün nezaman cnmmm
Çok şükür canım evine sağ salim gitmissin.Merhaba kizlar 2 gundur uyku uyudugumuz yok, hastaligimiz gececek gibi olmustu ama uykusuzluktan toparlanamiyoruz..
Bavuldan hala ses yok, 1 bavul dolusu Turkiyeden kiyafet alisverisi yapmistim hamilelik icin, birde Akin icin, cok sinir bozucu..
Sehit sayimiz artmis, dis hat ucak seferleri iptal olmadi dun aksamda, bugunde Turkiye'ye gidiyor ucaklar..
Sizler nasilsiniz kizlar?
Takimimiz icin bu cuma, bireysel yaris hazirlayacagim, birde yeni eslestirmeler yapalim.
Bugunden itibaren menu-spor tablomuzda olacak:)
Hepinizin cok az kilolari kaldi genel olarak verecek, ha gayret guzeller :)
@Harpy nasilsin canim, yavrular nasil?
@abesle_istigal canim ne guzel eksi gormussun, nereye yolculugunuz?
@happy_moon Senayim diyet motivasyonunu toparladin mi gulum?
@LunaDaisies canim diyet, tez nasil gidiyor, menunu goremedim?
@haeshin , @gogo2405 , F Fyfyfy , @melinda23 , @KarKralicesi ,Mavibocuk @zey zey , @hilositko is guc nasil canlar?
Dahlia_ nasil oldun gulum?
asya_01 nasilsin canim , bebisimiz nasil?
@tiffany20 kuzu verdin mi tum dersleri, bute kaldi mi hic?
@edsofi canim iyice bosladin takimi, bizler iyiyiz gel arada,sen listeye donmeyeceksin anlasilan:)
T tabitabi ve @mrym77 ablalar nerelerdesiniz?
O Ollalla ve @bnnu gozukmuyorsunuz kizlar?
Ramazan yaa yan gelip yatiyoz simdilik dugun mugun umrumuzda diilkacmaz gozumden :)
evlilik hazirliklari nasil gidiyor canim, ne zamana dugun?
Az kalmis ....allah mesut etsin canım.16 agustos
oh oh insaAllahOo süper o koşuşturma ile jili çok muhteşem olurbenimde öyle olcak kuzum bide ablam gil ev aldı onu taşıyacağız sonra çeyizler ev yerleştirmeler ayy ve süper jili :) yanında da airobik yapacam :)
Inşallah özgemm yaaa. Bi dersaneden teklif almış onu adamla konuşacak canım hayırlısı diyorum :)
Sag ol canim :))Az kalmis ....allah mesut etsin canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?