Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

canim devamli dikkat et o halde, sicaklardan da koru kendini guzelim..

1 gun gelmedim kaptanda hemen gormus

tarlada neler var ablacim, ne ekip biciyorsunuz?
arpa yerleştirdim 300 ölcek yani 1200 teneke sonra kavun çapası sonra 400 kürek temizlik yaptım cumartesi pazar sonra 30 kiloluk saman hayvanlar için balya 400 paket sonra tütün hergün 4 saat topluyorz yani kuzenime gidiyorum sabahta hastanedeki görevime cnm cok yoğunum bu aralar ilk defa bugünb spor yapmak istemedim az yaptım yinede yaptım

gercekten cok yogunsun ablam.
tarlaniz buyuk bayagi heralde.
ama ne zevkli ekip bicmek.
topraginiz bereketli olsun.
bende cok hevesliyim insallah bahcemizi duzene sokarsak, kucuk kucuk bir seyler ekecegim:)

Sporlarin ve menun harika canim :))

Bende bayramdan sonra tekrar jilliana baslamak istiyorum ama bayramdan sonraa ceyiz hazirliklari baslicak bende bilmiyorum cok yogun olmazsamsa baslarim belki :)
Oo süper o koşuşturma ile jili çok muhteşem olur benimde öyle olcak kuzum bide ablam gil ev aldı onu taşıyacağız sonra çeyizler ev yerleştirmeler ayy ve süper jili :) yanında da airobik yapacam :)
az kaldi kuzum ramazandan sonra duzenin iyice oturur..
sicaklarda perisan ediyor haklisin gulum.
nisanlinin is durumunda var mi bir gelisme?
Inşallah özgemm yaaa. Bi dersaneden teklif almış onu adamla konuşacak canım hayırlısı diyorum :)

Dr uma her sorduğumda direk kanama varmi diye soruyor yok diyorum geri susuyor açıklama denen şey yok adamda.insanın evi gibisi yok gülüm sende yorma kendini

Çok şükür canım evine sağ salim gitmissin.
Kaybolan valizi de bulursun inşallah .eşine geçmiş olsun. Hanimsiz yapamiyor bence.

Bugün isim çoktu. Ugrayamadim. Yürüyüş yaptım ama.

oh oh insaAllah
jiliye resmen baglandim yaa 4 ayda 3. yapisim olacak :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…