Ayy kız benim düğünde 22 ve 25 ağustosta :)) ahh ikimiz aynı zaman uçuyoruz yuvadan16 agustos
ayrıcada 100 tane jumping jacks yaptım şimdiarpa yerleştirdim 300 ölcek yani 1200 teneke sonra kavun çapası sonra 400 kürek temizlik yaptım cumartesi pazar sonra 30 kiloluk saman hayvanlar için balya 400 paket sonra tütün hergün 4 saat topluyorz yani kuzenime gidiyorum sabahta hastanedeki görevime cnm cok yoğunum bu aralar ilk defa bugünb spor yapmak istemedim az yaptım yinede yaptım
cnm faydası oluyormuoh oh insaAllah
jiliye resmen baglandim yaa 4 ayda 3. yapisim olacak :))
Maşallah kız:)oh oh insaAllah
Görüşürüz canım sende Allah'a emanetol:)Simdilik ben kaciyorum aksam gelirim dunku menumude aksam yazarim Allaha emanet
tşk cnmSporlarin ve menun harika canim :))
annemin işleri yaslı olunca malum bana kalıyor bende severek yapıyorum 15 gün sonra bildirimim muhtesem olacağını düşünüyorum ben kilodagercekten cok yogunsun ablam.
tarlaniz buyuk bayagi heralde.
ama ne zevkli ekip bicmek.
topraginiz bereketli olsun.
bende cok hevesliyim insallah bahcemizi duzene sokarsak, kucuk kucuk bir seyler ekecegim:)
Teşekkür ederim Can'ım benim çalışıyorum şuan aynı tempoyla sen nasılsınsporlar ve menu gayet guzel bir tanem:)
ablacim neden aramasin, belki babasi izin vermiyordur.
sen uzme hemen kendini, bir daha ara sen evladin o senin..
sagol ablam:)
antremanlarin harika otesi, masallah ablam :)
tatil oldu mu okullar kuzum:)
ohh mis gibi tarlada calismissin, menu spor sahane:)
yolunuz acik olsun Kadriyecim nereye gidiyor sunuz?
harikasin Mervem:)
harika menu ve spor canim, nasilsin ne var ne yok:)
neden alerjin azdi canim benim?
supersin canim, tebrikler en kocamanindan, 7lere ne kaldi :))
cok sagol Nenam insallah bavulumuz bulunur, esimde yavas yavas toparlanir umarim canim, sen nasilsin is yerinde durumlar nasil?
menu guzel ama canim aksam hicbir sey yememissin ki..
eksini severim senini:)
bizler iyiyiz canim, AKinla ben evimize donduk.
Sen nasilsin, kuzun nasil?
cok sagol canim benim agrisi oluyor epey hergun ilac-agri kesici aliyor..
gecer insallah canim..
ahh busem insallah bulurlar bavulumu, istemem paralarini.
Ben bavul dolusu turkiyeden kendime hamile kiyafetleri almistim cicili bicili.
Akinada oyle, hain thy(
cok guzel Busem :)
canim gecmis olsun babana, onemli bir seyi yoktur insallah..
bekliyoruz guzelim, sen yogunlugunu atlat da..
İyiyim canım kilo vermiyorum belki ama bariz sıkılaşıyorum bende farkındayım artık. Sen nasılsın kız benim hedefimdesin inşAllah bende 49 görürüm yaaZiplayan Senay napiyon ?
Nasilsin canim?
sporlarin harika
Hepimize geçmiş olsun başımız sağolsun canımBende bu sabah ogrendim hepinize cok cok gecmis olsun
yorgunlugu atmak ne mumkun Mervem ev savas alanina donmus.Ayy susadımm kuzumm:)) sen nasılsın yorgunluğunu attınız mı birazda olsa
haydi hayirlisi olsun hakkinizda canim benim :)Oo süper o koşuşturma ile jili çok muhteşem olurbenimde öyle olcak kuzum bide ablam gil ev aldı onu taşıyacağız sonra çeyizler ev yerleştirmeler ayy ve süper jili :) yanında da airobik yapacam :)
Inşallah özgemm yaaa. Bi dersaneden teklif almış onu adamla konuşacak canım hayırlısı diyorum :)
cok sukur kanaman olmasinda agri sizi normal..Dr uma her sorduğumda direk kanama varmi diye soruyor yok diyorum geri susuyoraçıklama denen şey yok adamda.insanın evi gibisi yok gülüm sende yorma kendini
cok az kalmis canim benim, ne heyecanli ayoll :)16 agustos canim :)
Esim insallah yavas yavas duzelecek ablam..Çok şükür canım evine sağ salim gitmissin.
Kaybolan valizi de bulursun inşallah .eşine geçmiş olsun. Hanimsiz yapamiyor bence.
Bugün isim çoktu. Ugrayamadim. Yürüyüş yaptım ama.
simdiden baslayin sonra cok telaslanirsiniz canim, az kalmis :)Ramazan yaa yan gelip yatiyoz simdilik dugun mugun umrumuzda diil
Ramazan bitsin iki ayagimiz bir pabuca gircek :))
Allah muhabbetinizi arttirsin :)oh oh insaAllah
oyy kiyamam size insallah daimi yuvalarinizda cok mutlu olun guzeller..Ayy kız benim düğünde 22 ve 25 ağustosta :)) ahh ikimiz aynı zaman uçuyoruz yuvadan
ablacim bu kadar sporla seni tig gibi yapacagiz :)annemin işleri yaslı olunca malum bana kalıyor bende severek yapıyorum 15 gün sonra bildirimim muhtesem olacağını düşünüyorum ben kiloda
hayirlisi Mervem, sonra tutarsin borclarini..Ve regl geldi ah 5 oruç kalmıştı yaaaneyse hayırlısı:)
yogunsun yani guzelim, kolay gelsin.Teşekkür ederim Can'ım benim çalışıyorum şuan aynı tempoyla sen nasılsın
Ah ahh Allahim benim bu yol bilmezligim ne olacak?
Canlar biliyorsunuz Turkiye'ye gitmeden cok az vakit evvel tasindik yeni semtimize ve buraya cok yabanciyim.
Hic haritadan acip yollarida ogrenmedim adam gibi.
Oglan 1bucuk saat evvel kapali park diye tutturdu hadi gidelim dedim
Yola ciktik biraz gittik gps bozuldu
Kaldim mi yolda, ipadi yanima almistim size parktan baglanirim diye, telin internetini ona bagladim, google mapsten yolu bulayim diye yok yok, google mapste calismiyor...
Yollarda hic tanidik degil..
Utana sIkIla esime yazdim ,dedim kaybolduk ama bulurum ben,yigitlige laf soyletmicem yaa
Oda internetten bakti yerimize Allaaaah taa nerelere gitmisiz.
Sonra dedim ki daha ne kadar kaybolabilirim, ceyrek depo benzin harcayacak kadar kaybolduk zaten, en iyisi ters yone gideyim
Allahtan buldum bir sekilde yolu, oglan arabada uyudu kaldi parka gidemeden
Bende esime rezil oldugumla kaldim, hep dalga gecer bir yollari ogrenmiyorsun diye.
Birde o karmasada telefon caldi, bavulumu getirmisler, evde yoksunuz diyor gorevli adam, kayboldum anaciigim ev nerde ben nerde
Kapiya birakmayi kabul etti Allahtan:)
Eve donduk sag salim, bavulada kavustum Allaha sukur.
Ders alip yollari ezberlemem lazim, kesin ezberlemeliyim, ezberlemezsem kaybolurum yine, neyse sonra bir ara ezberliciim soz :))
Okurken çok eğlendim diyeceğim ama kızacaksın diye demiyorumAh ahh Allahim benim bu yol bilmezligim ne olacak?
Canlar biliyorsunuz Turkiye'ye gitmeden cok az vakit evvel tasindik yeni semtimize ve buraya cok yabanciyim.
Kaldim mi yolda, ipadi yanima almistim size parktan baglanirim diye, telin internetini ona bagladim, google mapsten yolu bulayim diye yok yok, google mapste calismiyor...
Utana sIkIla esime yazdim ,dedim kaybolduk ama bulurum ben,yigitlige laf soyletmicem yaa
Sonra dedim ki daha ne kadar kaybolabilirim, ceyrek depo benzin harcayacak kadar kaybolduk zaten, en iyisi ters yone gideyim
Bende esime rezil oldugumla kaldim, hep dalga gecer bir yollari ogrenmiyorsun diye.
Birde o karmasada telefon caldi, bavulumu getirmisler, evde yoksunuz diyor gorevli adam, kayboldum anaciigim ev nerde ben nerde
Ders alip yollari ezberlemem lazim, kesin ezberlemeliyim, ezberlemezsem kaybolurum yine, neyse sonra bir ara ezberliciim soz :))
Ahh kuzumm yaaa çok şekersin :) iyi bari sonunda evdesin ve bavulunlasın yaşasın :)Ah ahh Allahim benim bu yol bilmezligim ne olacak?
Ah bu erkekler bide pislettiklerini hiç kabul etmezler yaaayorgunlugu atmak ne mumkun Mervem ev savas alanina donmus.
Dun temizlikle ugrastim, esim diyor ki dun isten gelince aaa bu ev piril piril olmus.
Sonrada diyor ki hayir zaten temizdi (tabi canim tabi) dahada temiz olmus :))
haydi hayirlisi olsun hakkinizda canim benim :)
cok sukur kanaman olmasinda agri sizi normal..
bende evi yerlestirip ,temileyip, alisveris derken 1 haftada ancak yoluna koyarim her seyi canim..
cok az kalmis canim benim, ne heyecanli ayoll :)
Esim insallah yavas yavas duzelecek ablam..
Valizimiz de geldi sukur :)
Yuruyuste super olmus, menu nasildi?
simdiden baslayin sonra cok telaslanirsiniz canim, az kalmis :)
Allah muhabbetinizi arttirsin :)
oyy kiyamam size insallah daimi yuvalarinizda cok mutlu olun guzeller..
ablacim bu kadar sporla seni tig gibi yapacagiz :)
hayirlisi Mervem, sonra tutarsin borclarini..
yogunsun yani guzelim, kolay gelsin.
Bende iyiyim canim evime adapte olmaya calisiyorum :)
İyim ben fatoşumm sen nasılsın :)canlar nasılsınız :)))
yol ozurlusu cok yerinde bir tabir olmus bizim gibiler icin :)Okurken çok eğlendim diyeceğim ama kızacaksın diye demiyorum)) canım ya bende yol öZğrlüsüyümm araba kullanıyorsam biri bana yolu tarif edecek yoksa ben kayıp ) yol hafızam sıfır malesef... Ama en çok da bavulunun gelmesine şaşırdım. Benim kafam karışmış ben bavulun istanbulda kayboldu sanıyordum o yüzden dedim burdada sorun var diye.. Eve kadar getirmeleri harika bişey... Çok şükür teslim aldın yaşasınnn...
Evet canim gunluk adrenalin ve macera kotamizi doldurduk bugunde :))Ahh kuzumm yaaa çok şekersin :) iyi bari sonunda evdesin ve bavulunlasın yaşasın :)
Saol canım hamd olsun.. Tarlaya gitmemişsin dinlen güzelceİyim ben fatoşumm sen nasılsın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?