- 13 Nisan 2016
- 1.533
- 8.190
- 73
- 39
Hahah evet yaaa adam erkek bavulu olsa bedeni uysa ses çıkarmaz belki ama napsın hamile pantolonunu neyseki geri geldi hepsi helalmış döndü sana ( bizde öyle derler)yol ozurlusu cok yerinde bir tabir olmus bizim gibiler icin :)
bavulu sanirim biri yanlislikla aldi, goturdu havalimanina, bugunde geldi sukur.
Hayir diger bavulun sahibi erkekse mesela bir aciyor bavulu, hamile kadin giysileri, ayakkabilari, cocuk kiyafetleri, ates olcer, adamin dunyasi basina yikilmistir :)
Evet canim gunluk adrenalin ve macera kotamizi doldurduk bugunde :))
aynen oyle Mervem :)Ah bu erkekler bide pislettiklerini hiç kabul etmezler yaaaartık yarın dinlen kuzum yaaa :) amin kuzum hayırlısı inşallah :) ay bir sürü borcum var öde öde bitmez vallaha ah ah akılsız kafam yaaa bundan sonra tutacam ama :)
iyiyiz ablam sen nasilsin?canlar nasılsınız :)))
harikasin canim motivasyonun tam oyle hissediyorum :)Sabah
2 haşlanmış yumurta
300 ml süt
Çok minik ekmek
Öğle
Bir tabak yoğurt 3 hurma
Ara
1 muz
Akşam
Közlenmiş kırmızı biberli yumurta baya yedim
3 köfte
4 tatlı sivri biber kızartma ama
Yarım kepçe tarhana çorbası
Salata
Bir parça pide
2.5 litre su
Spor
1 saat spor salonundaki programım...
Yawrukush
Ya bugün ekside gördüm şaşırıyorum kendime özgecim ayrıca şişkinlikte hissediyorum inşallah bittiğim zamanda güzel eksi görürüm :))aynen oyle Mervem :)
Borc odenir gulum hic sIkma canini..
iyiyiz ablam sen nasilsin?
evde kaldin , dinlen guzelce:)
harikasin canim motivasyonun tam oyle hissediyorum :)
cok sukur canim :)Hahah evet yaaa adam erkek bavulu olsa bedeni uysa ses çıkarmaz belki ama napsın hamile pantolonunu neyseki geri geldi hepsi helalmış döndü sana ( bizde öyle derler)
masallah Mervem , nazar etme kuzum kendine:)Ya bugün ekside gördüm şaşırıyorum kendime özgecim ayrıca şişkinlikte hissediyorum inşallah bittiğim zamanda güzel eksi görürüm :))
Allah kabul etsin kuzum...Menüm
Sahur
Tavuk
Yoğurt
Kavun
kayısı
İftar
Soğuk çorba
Köfte biber çok az patates patlıcan gerçi hepsi azdı
Karpuz
Azcık tahinli ekmek kendim yaptım dedim tadına bakayım :)) normal bakmazdım biliyorum kendime kızdım
Ara
Soda
2 litre su
5000 adım
Delice yiğenimle eğlenceler:))
Aynen maşallah diyorum :)) pandam durmuyor özgem yaaa kımıl kımıl oturamıyorz hiç sağolsun:) ablamgil bi ev beğendiler kapora verdiler cuma günü inşallah onu alacaklar sonra taşınma işlerimiz olacak kuzum :)cok sukur canim :)
masallah Mervem , nazar etme kuzum kendine:)
pandan nasil canim:)
Amin tatlımm :)Allah kabul etsin kuzum...
Belli saat aralıgı yapalım gelmeyene spor cezası verelimEvet yoklama aliyoruz nerede bu 4. takim ??
Bundan sonra her aksam yoklama saati yapalim, en yeni uygulamamiz
Masallah pasama, hareketli cocuk iyidir Mervem :)Aynen maşallah diyorum :)) pandam durmuyor özgem yaaa kımıl kımıl oturamıyorz hiç sağolsun:) ablamgil bi ev beğendiler kapora verdiler cuma günü inşallah onu alacaklar sonra taşınma işlerimiz olacak kuzum :)
ehehe ceza vermeye yer ariyoruz :))Amin tatlımm :)
Belli saat aralıgı yapalım gelmeyene spor cezası verelim
Aynen ya hareketli olsun yaa biz koşalım peşinde :) ama işte tek korkumuz azcık arkamızı dönsek kendine zarar veriyorMasallah pasama, hareketli cocuk iyidir Mervem :)
Ablanlarinda gozuaydin, hayirli olsun, insallah agiz tadiyla otursunlar canim.
Darisi tum isteyenlere ve size kuzum..
ehehe ceza vermeye yer ariyoruz :))
ama guzel fikir..
Kolay gelsin tatlım :)Guzeller hazir Akin uyuyorken kalkip yemegimi hazirlayayim
Yine bir gozum pingisayarda olur, takipteyim, simdilik hoscakalin
Evet canim bilmez miyim 1 sn goz onunden ayirmaya gelmiyorlar, hayirlisi kuzum..Aynen ya hareketli olsun yaa biz koşalım peşinde :) ama işte tek korkumuz azcık arkamızı dönsek kendine zarar veriyor
Sağol kuzumm amin Rabbim herkese sağlık sıhhat ve ağız tadı versin inşallah tatlım
bu aksam menu tablomuzu yapacagim insallah artik gelsin cezalar :)yaa ama gerçekten ben kendimde bile bi boşluk görüyorum kuzum cezaları basalım
sagol canim benim:)Kolay gelsin tatlım :)
Aynen kuzum birşey gelmesinde başlarınaEvet canim bilmez miyim 1 sn goz onunden ayirmaya gelmiyorlar, hayirlisi kuzum..
Ah kuzum sende yorgun yorgun dinlen yarın yaparsınbu aksam menu tablomuzu yapacagim insallah artik gelsin cezalar :)
sagol canim benim:)
Evet kuzum tatil oldu:) Aynen canım benim tütün kırıyoruz.Çok yorucu ve sıcağın altında baya ter atıyorum.Yediklerimi bazen aşırıya kaçırabiliyorumtatil oldu mu okullar kuzum:)
ohh mis gibi tarlada calismissin, menu spor sahane:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?