Doktoruna sordun mu gulum, normal miymis?Agrim oluyor canım arada kasilma şeklinde sen nasılsın
insallah gecer Fatimem, ilac aldin mi?Çok geçmiş olsun canım.. Çabuk toparlanır inşaAllah...
Çok şükür bugün biraz daha iyiyim, kaşınıyorum hala :))
sicaklar tetikliyor olabilir canim benim.
Bir bilsemm canım
yediğim birşeyden oldu dicem ama yasak birşey yemedim, sıcak zaten kötü etkiliyor belki de sadece sıcaktandır..
evet ablacim 15 temmuzda yapacagiz.nasıl yani bu hafta cumadan sonra bildirim 2 hafta sonramı yapacağız
reglinin sIkIntilari simdiden baslamis olabilir ablacim.http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?members/yawrukush.412614/ bu hafta cok yoğunuz ayrıcada vücudum ödem dolu kızlar dedi ellerin şiş diye sanırım refik yaklaştı 13 gün var yinede spor yapmaya calışıyorum annemin tarla işleri çok yoğun gündüz mesai akşam tarla işleri cnm sen nasılsın akın nasıl
az kaldi kuzum ramazandan sonra duzenin iyice oturur..Geçmiş olsun kuzum baban nasıl şuan
Özgemm çokgeçmiş olsun yaaa inşallah bavulunuz da bulunur. Ay bende sıcakta gidip geliyorum bilmiyorum ki nasıl ama zorlanıyorum bu aralar uyuyamıyorum oda bende halsizlik yapıyor
Rabbim şifalar versin kuzummmm
ablacim sporlarina hayranim.bugünkü menüm
sabah bir kase sütlü nesfit karısımı
saat 09.00da 2 li nescafe
11 de yeşil çay bir bardak (kiraz sapı)
öğlen
1 ade köfte
2 küçük adet patates
1 tabak çoban salatası
akşam saat 17.20 de yoğurtlu bir tabak yulaf ezmesi
17.40 da yeşil çay 1 bardak
spor
mekik 100
ip atlama 120
yerinde koşma 200
ayakta mekik 200
lunge 100
sguat 150
sınav 50
adım 13258
cok yorgunum ancak bu kadar spor yapabildim biraz uyuyup akşam tarla işi var 4 saat kadar
ben 9 cu gunde farki hiss etmisdim canim hemen kendini gosteriyor ama ara vermeden yapmak lazim bence :))Yapıyordum ama arada Tşk cnm
iyiyim senNasilsiniz kizlar,
Iftara az kaldi, Allah oruclarinizi, ibadetlerinizi kabul etsin.
ohh ne guzel ceyiz hazirliklari en tatli heyecanlar :)Bende bayramdan sonra tekrar jilliana baslamak istiyorum ama bayramdan sonraa ceyiz hazirliklari baslicak bende bilmiyorum cok yogun olmazsamsa baslarim belki :)
canim sen sporuna devam et, eksi gelir insallah..Ben koşu bandındayım canım cumaya korkuyprum artı çıkmasam bari ya offf
yapma ablacığım şimdi hemen ver ozaman cünkü tarlaya gideceğim saat gece 9dan sonraDoktoruna sordun mu gulum, normal miymis?
Cok yorma kendini.
Bende iyiyim canim evimize donduk, evi toparlamaya calisiyorum :)
insallah gecer Fatimem, ilac aldin mi?
dikkat et kendine..
evet ablacim 15 temmuzda yapacagiz.
reglinin sIkIntilari simdiden baslamis olabilir ablacim.
tarla isleri cok guzel, bir nevi spor:)
az kaldi kuzum ramazandan sonra duzenin iyice oturur..
sicaklarda perisan ediyor haklisin gulum.
nisanlinin is durumunda var mi bir gelisme?
ablacim sporlarina hayranim.
patates 2 adet olmamis kucuk de olsa.
bugun spor-menu tab;omuzu hazirlayacagim, kucuk bir telafi cezasi gelecek patateslere :)
Gecte olsa evine hosgeldin canimCanlarim selamlar nasisiniz 50 gunun sonunda evimizdeyiz
Dun havaalaninda sagolsun thy bavullarimdan bir tanesini kaybetmeyi basarmis
Nerede oldugu da belli degil, yanlislikla biri mi aldi yoksa Turkiye'de mi kaldi bilmiyoruz.
Isin kotusu bir bavulumuz sirf Akin ve benim giysilerimdi o bavulumuz kayip,Hey Allahim
Havaalaninda da kotu bir suprizle karsilastik,esim gecen hafta ayak parmagini kirmis
Hic soylemedi de, agrisida var, dunde bavul islemleri vs 2 saat beklemis bizi o halde...
Bugun gidip kemik, paca ilik vs ne bulursam alicam kasaptan
Her sene biz Turkiye'deyken bir sakarligi oluyor mutlaka,gecen senede omzu cikmisti, Allah beterinden esirgesin.
Buarada giderken buz gibi sogudugum evimiz dunden beri gozume cok guzel gorunuyor
Eee sizler nasilsiniz guzeller?
yapacağım 9 gün bayram tatili giriyor ozaman sabah öğlen aksam 1,2,3 yapmayı düşünüyorumben 9 cu gunde farki hiss etmisdim canim hemen kendini gosteriyor ama ara vermeden yapmak lazim bence :))
bende iyiyim ablam, kahvalti ettik oglanla, bahcede azicik oynadi, simdide ortaligi toplayacagim, sonra gidip mutfak alisverisi yapmam lazim:) ne cok isim varmis, ha birde bir makina camasir katlanacak :)iyiyim sen
düğün nezaman cnmmmyapacağım 9 gün bayram tatili giriyor ozaman sabah öğlen aksam 1,2,3 yapmayı düşünüyorum
Ziplayan Senay napiyon ?Herkese merhaba,
şimdiden menümü yazayım çünkü iftara gidicez sonra unutuyorum iftarda menüde ne var bilmiyorum ama dikkat edicem
Sabah
2 yumurta kaşarlı
3 zeytin
Çok az reçel
Minnacık ekmek
Öğle
1.5 haşlanmış yumurta
1 kase yoğurt
Ara
1 kase yoğurt şimdi yicem
Akşam
İftar davetinde olucam.
3litre kesin su
Spor
100 Zıplayan jack
100 butt kick
100 dkç
25 squat
100 dumbell side band
100 dumbell biceps curl
60 tubing shoulder press
60 tubing chestpress
Adım saymadım cocukları markete alışverişe ordan parka el arabasıyla vs vs evde dolandım durdum çok yoruldum uyudum falan
Yawrukush
ozaman bugun ki telafin tarlada calismak olsun ablam, ektradan daha fazla yormayayim seni, tarlada spor :)yapma ablacığım şimdi hemen ver ozaman cünkü tarlaya gideceğim saat gece 9dan sonra
cnm patates için cezayı şimdi verebilirmisin malum aksam yapamambende iyiyim ablam, kahvalti ettik oglanla, bahcede azicik oynadi, simdide ortaligi toplayacagim, sonra gidip mutfak alisverisi yapmam lazim:) ne cok isim varmis, ha birde bir makina camasir katlanacak :)
oh oh sporlara baakkk masaAllahbugünkü menüm
sabah
haslanmış bir adet yumurta
5 zeytin
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
kiraz sapı tarcın kabuğu ve yeşil karısımı çay
saat 10 2 li nescafe
saat 11 de şeftali
öğlen
4 kaşık erişte
4 kaşık patlıcan kıymalı yemeği
yarım kase cacık
saat 15.10 yeşil çay
akşam saat 17.15 te
1 kase mercimek çorbası
6 kaşık patates salatası
1 domates
yeşil çay
3 litre su
egzersizler
lunge 100
sınav 20
mekik 100
ayakta mekik 300
ip atlama 100
sguat 100
jumping jacks 100
yerinde koşma 250
adım 12557
hilll fartlek antreman 20 dakika
ayakta karın hareketi 10 dakika
şimdide jillian 1 yapaccağım
tşk cnm 100 tane falzdan jumping jacks yapayım ozaman yapmaya baslayacağım şimdi hemen :)ozaman bugun ki telafin tarlada calismak olsun ablam, ektradan daha fazla yormayayim seni, tarlada spor :)
Ne desem bos canim ama Allah sabir versin .Oğlum canımın içini bu sabah kaybettim...
iyiyim canım sen nasılsın mesaiden geldim sporları az yaptım aksam saat 9 da tarlaya gideceğim en az 4 saatoh oh sporlara baakkk masaAllah
Nasilsin canim?
sagol kuzum :)Gecte olsa evine hosgeldin canim
Esine cok gecmis olsun
Bavulda kotu olmus bulundumu acaba ?
ablacim 1 gunde 1, 2, ve 3. leveli mi yapmayi dusunuyorsun?yapacağım 9 gün bayram tatili giriyor ozaman sabah öğlen aksam 1,2,3 yapmayı düşünüyorum
olur ablacim enerjine hayranim :)tşk cnm 100 tane falzdan jumping jacks yapayım ozaman yapmaya baslayacağım şimdi hemen :)
tarlada neler var ablacim, ne ekip biciyorsunuz?iyiyim canım sen nasılsın mesaiden geldim sporları az yaptım aksam saat 9 da tarlaya gideceğim en az 4 saat
insallah gecer Fatimem, ilac aldin mi?
dikkat et kendine..
Bende bu sabah ogrendim hepinize cok cok gecmis olsunAtatürk havalimanındaki patlamada şehit sayımız 30 oldu sanırım...içim dağlandı..lanet olsun teröre ...şu mübarek ramazan günlerinde Allahım bildiği gibi yapsın. Kaynım orda çalışıyor patlama kayıtlarını atmış adam sırt çantasıyla 2. Patlamayı bağırarak koşuyor insanlar ona dönüyor ve yangın yeri izlerken ağladım. Nedir bu nasıl bir zihniyet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?