nasıl yani bu hafta cumadan sonra bildirim 2 hafta sonramı yapacağız...ONEMLI DUYURU...
Canlarim 8 Temmuz bayram bitiminin hemen ertesi gunune denk geldigi icin, herkes memleketine, sehir disina gidebilir dusuncesiyle, tum takimlarin ortak karari ile 8-15 Temmuz etaplari cuma yarismamiz birlestirilmistir, sevgiler :)
alerji grubun ne cnm
Bir bilsemm canım
yediğim birşeyden oldu dicem ama yasak birşey yemedim, sıcak zaten kötü etkiliyor belki de sadece sıcaktandır..
alerji grubun ne cnm
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?members/yawrukush.412614/ bu hafta cok yoğunuz ayrıcada vücudum ödem dolu kızlar dedi ellerin şiş diye sanırım refik yaklaştı 13 gün var yinede spor yapmaya calışıyorum annemin tarla işleri çok yoğun gündüz mesai akşam tarla işleri cnm sen nasılsın akın nasıl
gecmiş olsun cnmSeboreik dermatit var ablam bende..
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?members/yawrukush.412614/ bu hafta cok yoğunuz ayrıcada vücudum ödem dolu kızlar dedi ellerin şiş diye sanırım refik yaklaştı 13 gün var yinede spor yapmaya calışıyorum annemin tarla işleri çok yoğun gündüz mesai akşam tarla işleri cnm sen nasılsın akın nasıl
gecmiş olsun cnm
Geçmiş olsun kuzum baban nasıl şuanKızlar Merhaba
Off bayadır gelemedim babam ameliyat oldu iftar misafirleri eşimin doğum günü benim doğum günüm ve malum ay sonu inanın kafam kaldırmıyor artık.
Biri bile iftara çağırınca düşünür olduk.
Hele bugün fena ağlamaklıyım hem yaşadığımız bomba olayı hem saadetin bebişini kaybetmesi aklıma geldikçe içim acıyor fena oluyorum.
Beni mazur görün olur mu bugün ve yarın akşamda misafirlikteyiz şu ayı atlatayım rahatlıcamm
Sizler nasılsınız ?
Özgemm çokgeçmiş olsun yaaa inşallah bavulunuz da bulunur. Ay bende sıcakta gidip geliyorum bilmiyorum ki nasıl ama zorlanıyorum bu aralar uyuyamıyorum oda bende halsizlik yapıyorMerhaba kizlar 2 gundur uyku uyudugumuz yok, hastaligimiz gececek gibi olmustu ama uykusuzluktan toparlanamiyoruz..
Bavuldan hala ses yok, 1 bavul dolusu Turkiyeden kiyafet alisverisi yapmistim hamilelik icin, birde Akin icin, cok sinir bozucu..
Sehit sayimiz artmis, dis hat ucak seferleri iptal olmadi dun aksamda, bugunde Turkiye'ye gidiyor ucaklar..
Sizler nasilsiniz kizlar?
Takimimiz icin bu cuma, bireysel yaris hazirlayacagim, birde yeni eslestirmeler yapalim.
Bugunden itibaren menu-spor tablomuzda olacak:)
Hepinizin cok az kilolari kaldi genel olarak verecek, ha gayret guzeller :)
@Harpy nasilsin canim, yavrular nasil?
@abesle_istigal canim ne guzel eksi gormussun, nereye yolculugunuz?
happy_moon Senayim diyet motivasyonunu toparladin mi gulum?
@LunaDaisies canim diyet, tez nasil gidiyor, menunu goremedim?
@haeshin , @gogo2405 , F Fyfyfy , @melinda23 , @KarKralicesi ,Mavibocuk @zey zey , @hilositko is guc nasil canlar?
Dahlia_ nasil oldun gulum?
@asya_01 nasilsin canim , bebisimiz nasil?
@tiffany20 kuzu verdin mi tum dersleri, bute kaldi mi hic?
@edsofi canim iyice bosladin takimi, bizler iyiyiz gel arada,sen listeye donmeyeceksin anlasilan:)
@kitabi ve @mrym77 ablalar nerelerdesiniz?
O Ollalla ve @bnnu gozukmuyorsunuz kizlar?
Rabbim şifalar versin kuzummmm
çok şükür kuzum iyi şimdi evde yatıyor. off oruç tutmayan birinin oruç tutan biriyle ayak uydurması inan cok zormuş suan reglimya ondan bende zorlandım Neyseki dinleneceğiz
kuzum babam ayagından amleiyat oldu ama aneseziyi atamamış boynuna vurdu bir kaç gün önce yine hastaneye götürdük bol kahve ve günlük 5 lt su iç dediler. kafasını kaldıramıyor yastıktan gerçi son 2 gündür çok şükür iyi.
Yorgunlugumuzu atarız özgem yaa Allahım baska dert vermesin.
sen nasılsın ?
Canım oruçta bazen bizleri zorluyor yaa iftarla sahur arası kısa az yiyoruz ondan bitkin oluyoruz mide bulantıları felan inşallah en kısa zamanda düzelirsin kuzum
Bir bilsemm canım
yediğim birşeyden oldu dicem ama yasak birşey yemedim, sıcak zaten kötü etkiliyor belki de sadece sıcaktandır..
içebiliyorum cnm zaten önemli olanda bayram haftası kilo almamak vermek ondan sonrada zaten düğün e az kalıyor 6 kilo nasıl vereceğim ah yaaaİçebiliyorsan maydanoz suyu iç canım, 2 gün içersen ödemin yarısı belki daha fazlası gider..
tmm cnmAblam etiketlemek için @ fyfyfy şeklinde yaz. birleştir yaz ama ..
Canım oruçta bazen bizleri zorluyor yaa iftarla sahur arası kısa az yiyoruz ondan bitkin oluyoruz mide bulantıları felan inşallah en kısa zamanda düzelirsin kuzum
bugünkü menüm
sabah bir kase sütlü nesfit karısımı
saat 09.00da 2 li nescafe
11 de yeşil çay bir bardak (kiraz sapı)
öğlen
1 ade köfte
2 küçük adet patates
1 tabak çoban salatası
akşam saat 17.20 de yoğurtlu bir tabak yulaf ezmesi
17.40 da yeşil çay 1 bardak
spor
mekik 100
ip atlama 120
yerinde koşma 200
ayakta mekik 200
lunge 100
sguat 150
sınav 50
adım 13258
cok yorgunum ancak bu kadar spor yapabildim biraz uyuyup akşam tarla işi var 4 saat kadar
içebiliyorum cnm zaten önemli olanda bayram haftası kilo almamak vermek ondan sonrada zaten düğün e az kalıyor 6 kilo nasıl vereceğim ah yaaa
Bende bayramdan sonra tekrar jilliana baslamak istiyorum ama bayramdan sonraa ceyiz hazirliklari baslicak bende bilmiyorum cok yogun olmazsamsa baslarim belki :)Menüm
Sahur
Yoğurt
Kavun
Kiraz
İftar
Tavuk sote
Yoğurt
Kavun
Karpuz
4 çatal dondurma
Ara
3kayısı
Soda
3çubuk kraker
2.5 litre su
6000 adım:)
Ayy kızlar ben bayramdan sonra jilliana başlamaya karar verdim varmı benle birlikte başlayacak :) ayy bide benim dün adet olmam lazımdı olmadım şişlikte hissediyorum ama çok şükür tartıda artı değildim ay bakalım cumaya neler olacak:)
Merhaba kizlar 2 gundur uyku uyudugumuz yok, hastaligimiz gececek gibi olmustu ama uykusuzluktan toparlanamiyoruz..
Bavuldan hala ses yok, 1 bavul dolusu Turkiyeden kiyafet alisverisi yapmistim hamilelik icin, birde Akin icin, cok sinir bozucu..
Sehit sayimiz artmis, dis hat ucak seferleri iptal olmadi dun aksamda, bugunde Turkiye'ye gidiyor ucaklar..
Sizler nasilsiniz kizlar?
Takimimiz icin bu cuma, bireysel yaris hazirlayacagim, birde yeni eslestirmeler yapalim.
Bugunden itibaren menu-spor tablomuzda olacak:)
Hepinizin cok az kilolari kaldi genel olarak verecek, ha gayret guzeller :)
Çok yoruldun dinlen cnmm
Atatürk havalimanı çok karışıl millet bavullarını bırakıp kaçtı canım yığınla bavul var şuan sahibini bekleyen bir büyük odaya aldılar hepsini seninki çıkr inşallah
@Harpy nasilsin canim, yavrular nasil?
@abesle_istigal canim ne guzel eksi gormussun, nereye yolculugunuz?
happy_moon Senayim diyet motivasyonunu toparladin mi gulum?
@LunaDaisies canim diyet, tez nasil gidiyor, menunu goremedim?
@haeshin , @gogo2405 , F Fyfyfy , @melinda23 , @KarKralicesi ,Mavibocuk @zey zey , @hilositko is guc nasil canlar?
Dahlia_ nasil oldun gulum?
@asya_01 nasilsin canim , bebisimiz nasil?
@tiffany20 kuzu verdin mi tum dersleri, bute kaldi mi hic?
@edsofi canim iyice bosladin takimi, bizler iyiyiz gel arada,sen listeye donmeyeceksin anlasilan:)
@kitabi ve @mrym77 ablalar nerelerdesiniz?
O Ollalla ve @bnnu gozukmuyorsunuz kizlar?
Ben koşu bandındayım canım cumaya korkuyprum artı çıkmasam bari ya offfNasilsiniz kizlar,
Iftara az kaldi, Allah oruclarinizi, ibadetlerinizi kabul etsin.
cnm hastanedeydim menü öyleydi tmm cnmAblam patatesten uzak durmaya çalış, akşamı da erken kapatmışsın bir de üstüne çalışacaksın acıkırsın ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?