Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

nasıl yani bu hafta cumadan sonra bildirim 2 hafta sonramı yapacağız

Geçmiş olsun kuzum baban nasıl şuan
Özgemm çokgeçmiş olsun yaaa inşallah bavulunuz da bulunur. Ay bende sıcakta gidip geliyorum bilmiyorum ki nasıl ama zorlanıyorum bu aralar uyuyamıyorum oda bende halsizlik yapıyor
Rabbim şifalar versin kuzummmm

Bir bilsemm canım
yediğim birşeyden oldu dicem ama yasak birşey yemedim, sıcak zaten kötü etkiliyor belki de sadece sıcaktandır..
Canım oruçta bazen bizleri zorluyor yaa iftarla sahur arası kısa az yiyoruz ondan bitkin oluyoruz mide bulantıları felan inşallah en kısa zamanda düzelirsin kuzum

bugünkü menüm
sabah bir kase sütlü nesfit karısımı
saat 09.00da 2 li nescafe
11 de yeşil çay bir bardak (kiraz sapı)
öğlen
1 ade köfte
2 küçük adet patates
1 tabak çoban salatası
akşam saat 17.20 de yoğurtlu bir tabak yulaf ezmesi
17.40 da yeşil çay 1 bardak
spor
mekik 100
ip atlama 120
yerinde koşma 200
ayakta mekik 200
lunge 100
sguat 150
sınav 50
adım 13258
cok yorgunum ancak bu kadar spor yapabildim biraz uyuyup akşam tarla işi var 4 saat kadar

Ablam patatesten uzak durmaya çalış, akşamı da erken kapatmışsın bir de üstüne çalışacaksın acıkırsın ama

içebiliyorum cnm zaten önemli olanda bayram haftası kilo almamak vermek ondan sonrada zaten düğün e az kalıyor 6 kilo nasıl vereceğim ah yaaa

Ablam 22 temmuzdu yalnış hatırlamıyorsam, bayramı falan çıkarsak 20 gün kaldı diyelim, 20 günde 6 kilo veremezsin, versen bile sağlıklı olmaz..
Ama çok spor yaparak yarısını versen bile 6 kilo vermiş gibi görünebilirsin.. Nasıl vereceğim deyip sıkma kendini, sadece spora yönel ki zaten senin sporların çok güzel..

Bende bayramdan sonra tekrar jilliana baslamak istiyorum ama bayramdan sonraa ceyiz hazirliklari baslicak bende bilmiyorum cok yogun olmazsamsa baslarim belki :)

Nasilsiniz kizlar,
Iftara az kaldi, Allah oruclarinizi, ibadetlerinizi kabul etsin.
Ben koşu bandındayım canım cumaya korkuyprum artı çıkmasam bari ya offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…