Gnydın inş cnmGuzeller gununuz aydin, saglikli ve cok mutlu gecsin insallah
Oohh iyi bari kuzum uykunu almışsındır iyice:))gnydın cnm iyiyim uyuya kalmısım sen nasılsın cnm
evet CNm birde eksiyim mutluyumGünaydın kızlar:)
Oohh iyi bari kuzum uykunu almışsındır iyice:))
Gnydın nasılsınHerkese günaydın şimdi uyandım amaaa sanmayın 11 e kdar uyandığımı saat başı kalktım hasana.bugün Allahtan dinlenme günü spor yapmicam dinlencem inşAllah
Oohh süper kuzum :))E
evet CNm birde eksiyim mutluyum
Canim ona psikolojide Stockholm sendromu deniyor bende de var aynisindan :)))oh oh insaAllah
jiliye resmen baglandim yaa 4 ayda 3. yapisim olacak :))
Ozgem ya esinin diline dusmesen iyiymis :))) yavrum akina uzuldum kuzu parka gidememisAh ahh Allahim benim bu yol bilmezligim ne olacak?
Canlar biliyorsunuz Turkiye'ye gitmeden cok az vakit evvel tasindik yeni semtimize ve buraya cok yabanciyim.
Hic haritadan acip yollarida ogrenmedim adam gibi.
Oglan 1bucuk saat evvel kapali park diye tutturdu hadi gidelim dedim
Yola ciktik biraz gittik gps bozuldu
Kaldim mi yolda, ipadi yanima almistim size parktan baglanirim diye, telin internetini ona bagladim, google mapsten yolu bulayim diye yok yok, google mapste calismiyor...
Yollarda hic tanidik degil..
Utana sIkIla esime yazdim ,dedim kaybolduk ama bulurum ben,yigitlige laf soyletmicem yaa
Oda internetten bakti yerimize Allaaaah taa nerelere gitmisiz.
Sonra dedim ki daha ne kadar kaybolabilirim, ceyrek depo benzin harcayacak kadar kaybolduk zaten, en iyisi ters yone gideyim
Allahtan buldum bir sekilde yolu, oglan arabada uyudu kaldi parka gidemeden
Bende esime rezil oldugumla kaldim, hep dalga gecer bir yollari ogrenmiyorsun diye.
Birde o karmasada telefon caldi, bavulumu getirmisler, evde yoksunuz diyor gorevli adam, kayboldum anaciigim ev nerde ben nerde
Kapiya birakmayi kabul etti Allahtan:)
Eve donduk sag salim, bavulada kavustum Allaha sukur.
Ders alip yollari ezberlemem lazim, kesin ezberlemeliyim, ezberlemezsem kaybolurum yine, neyse sonra bir ara ezberliciim soz :))
Saol cnm iyi olmaya çalışıyorum senin keyfin nasıl?Gnydın nasılsın
İyi canm ramazan cok stresli geciyior . cocukla zor musHoşgeldin canım.. Nasılsınn ?
Çok şükür ben iyiyim, asker de iyi, Allah razı olsun canım benim..
Aaa kaptanim gelicimmm tabi ama ramazanda yapamiorum tutamiyorum elim ayagim tutriyor o yuzden gelmedim . tutamiorum kendimi amaaaa ramazan bittimi burdayim ..:) cunkum agustosta denize gidicemMerhaba kizlar 2 gundur uyku uyudugumuz yok, hastaligimiz gececek gibi olmustu ama uykusuzluktan toparlanamiyoruz..
Bavuldan hala ses yok, 1 bavul dolusu Turkiyeden kiyafet alisverisi yapmistim hamilelik icin, birde Akin icin, cok sinir bozucu..
Sehit sayimiz artmis, dis hat ucak seferleri iptal olmadi dun aksamda, bugunde Turkiye'ye gidiyor ucaklar..
Sizler nasilsiniz kizlar?
Takimimiz icin bu cuma, bireysel yaris hazirlayacagim, birde yeni eslestirmeler yapalim.
Bugunden itibaren menu-spor tablomuzda olacak:)
Hepinizin cok az kilolari kaldi genel olarak verecek, ha gayret guzeller :)
@Harpy nasilsin canim, yavrular nasil?
@abesle_istigal canim ne guzel eksi gormussun, nereye yolculugunuz?
happy_moon Senayim diyet motivasyonunu toparladin mi gulum?
@LunaDaisies canim diyet, tez nasil gidiyor, menunu goremedim?
haeshin , gogo2405 , F Fyfyfy , @melinda23 , @KarKralicesi , Mavibocuk zey zey , @hilositko is guc nasil canlar?
@AKovser nasil oldun gulum?
@asya_01 nasilsin canim , bebisimiz nasil?
@tiffany20 kuzu verdin mi tum dersleri, bute kaldi mi hic?
edsofi canim iyice bosladin takimi, bizler iyiyiz gel arada,sen listeye donmeyeceksin anlasilan:)
T tabitabi ve @mrym77 ablalar nerelerdesiniz?
@Ollalla ve @bnnu gozukmuyorsunuz kizlar?
mavisim nasilsin dugune az kaldi kilalarin hepsini verdinmi :)Oohh süper kuzum :))
Hoşgeldin canım:) oyy kızz yaa inşallah bu sefer tam karar vermişsindir vallaha gelecek için gitmeli bu kilolar:)Kocaman bir merhaba demek istiyorum herkese
Uzun ama çok uzun zamandan sonra tekrar yazmak istedim sayfaya. Dün baktım da en son ocak ayında girmisim sayfaya. Aralık ayında da izne ayrılmışım. Bu arada izin bana hiç ama hiç yaramadıverdiğim kiloları geri aldım. Ama çok mutluyum nedense. Hic ama hic moralimi bozmadi kilo almam. Fakat şunun farkındayım ki bu kiloları vermeliyim. İleriye dönük sağlık problemleriyle karşılaşmak istemiyorum.
Kaptanim eğer mümkünse izinden dönmek istiyorum artık. Menu paylaşımlari ile eski motivasyonumu kazanmaliyim. Suan ki kilom tam bilmiyorum ama 81 civarı
78 ile izne ayrılmıştım. Listede olamayacağım biliyorum ama en azından o kiloları da birlikte bu sayfada vermek istiyorum.
Bu arada umarım herkes çok iyidir. Hedeflerinize az kalmis galiba bir cogunuzun. Tebrik ediyorum hepinizi harikasiniz gerçekten. İnşallah bende istediğim rakamları görecegim bu sefer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?