Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydınlar. Maydanoz suyumu kaynattım kahvaltı yapıyorum refik bitti nihayet ama 66 gösteriyo tartı hala bu akşam fazla yememem lazım bir şekilde idare edicem artık.
Pazar gününden beri spora gidemedim evde jj zıplama 50 100 idare etmeye çalışıyorum ama yeterli değil üstüne bayramda geliyor gelmesin artılar.

Ozgem ya esinin diline dusmesen iyiymis :))) yavrum akina uzuldum kuzu parka gidememis

Kocaman bir merhaba demek istiyorum herkese
Uzun ama çok uzun zamandan sonra tekrar yazmak istedim sayfaya. Dün baktım da en son ocak ayında girmisim sayfaya. Aralık ayında da izne ayrılmışım. Bu arada izin bana hiç ama hiç yaramadı verdiğim kiloları geri aldım. Ama çok mutluyum nedense. Hic ama hic moralimi bozmadi kilo almam. Fakat şunun farkındayım ki bu kiloları vermeliyim. İleriye dönük sağlık problemleriyle karşılaşmak istemiyorum.
Kaptanim eğer mümkünse izinden dönmek istiyorum artık. Menu paylaşımlari ile eski motivasyonumu kazanmaliyim. Suan ki kilom tam bilmiyorum ama 81 civarı
78 ile izne ayrılmıştım. Listede olamayacağım biliyorum ama en azından o kiloları da birlikte bu sayfada vermek istiyorum.
Bu arada umarım herkes çok iyidir. Hedeflerinize az kalmis galiba bir cogunuzun. Tebrik ediyorum hepinizi harikasiniz gerçekten. İnşallah bende istediğim rakamları görecegim bu sefer.

Hoşgeldin canım.. Nasılsınn ?
Çok şükür ben iyiyim, asker de iyi, Allah razı olsun canım benim..
İyi canm ramazan cok stresli geciyior . cocukla zor mus

Aaa kaptanim gelicimmm tabi ama ramazanda yapamiorum tutamiyorum elim ayagim tutriyor o yuzden gelmedim . tutamiorum kendimi amaaaa ramazan bittimi burdayim ..:) cunkum agustosta denize gidicem hasemanin icinde sisko bi balina gibi durmak istemiyorum

Hoşgeldin canım:) oyy kızz yaa inşallah bu sefer tam karar vermişsindir vallaha gelecek için gitmeli bu kilolar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…