@Yawrukush um bugun bildirim vermemi kabul etmissin gibi davranacagim yarin ogkeden sonra baskul olmayacak yanimda haftaya cuma sabahi donecegiz koyden.
Gh 60.6
Bh 59.8
F 800 grEki Görüntüle 1854230 Ollaallaallaaalllaaallaaaaaaa
İyiyim canım sen nasılsın.Hoşbulduk ablacim
nasılsın görüşmeyeli
Tebrik ederim cnm çok mutlu oldum senin adına.
Nasil gidiyor hazırlıklar
Ay ne heyecan vardır şimdiı. .. ama tabiki de tatlı heyecanlar bunlar
Tesekkur ederimHoşgeldin canım :)
Cnm benim atamanida tebrik ederimTatlımnişanlım batmanlı bende batmana atandım :) orada oturcağız :) Nevşehir'den batmana gideceğim:)
Tebrikler cnm 800 gr harika bence@Yawrukush um bugun bildirim vermemi kabul etmissin gibi davranacagim yarin ogkeden sonra baskul olmayacak yanimda haftaya cuma sabahi donecegiz koyden.
Gh 60.6
Bh 59.8
Çok şükür iyiyim ablacimİyiyim canım sen nasılsın.
Ay gic bisi yapmion paso kilo aldim ramazan beni maf etti ramazan bitsin tekrardan diyete giricem. Cunku orucken gozum karariyor iftari yaparkwn kendimi kaybediorum :/ zor gecti bu sene belki cocuk daha cok buyudugu icin. Onu disari cikaramiyorm terledigimde bildigin fenalasiyorum susuzluktan izmir cok sicak inanlmaz sicak . allahim herkese su son gunleride bitrmeyi nasip etsin insallahHepsini veremedim edacımmm :) ama vermeye tekrardan başladım çok şükür gidecek inşallah düğüne kadarsen napıyorsun bakalımmm canımmm:)
Süpersinnn abla Tebrikler :)@Yawrukush um bugun bildirim vermemi kabul etmissin gibi davranacagim yarin ogkeden sonra baskul olmayacak yanimda haftaya cuma sabahi donecegiz koyden.
Gh 60.6
Bh 59.8
Sağol kuzummm aminn :)Tesekkur ederim
Hosbuldummm
Cnm benim atamanida tebrik ederim
Çok büyük şans olmuş sizin için
Allahım şansınızı daim etsin
Tebrikler cnm 800 gr harika bence
Ayy kuzum yaaa haklısınvallaha ben sabah gidip öğlen geliyorm okuldan ağzım ayrılıyor nevşehirde izmiri düşünemiyorum Allah yardımcınız olsun vallaha aman daha çok alma kuzummmm dikkat et sonra vermek için kaç zaman uğraşıyoruzAy gic bisi yapmion paso kilo aldim ramazan beni maf etti ramazan bitsin tekrardan diyete giricem. Cunku orucken gozum karariyor iftari yaparkwn kendimi kaybediorum :/ zor gecti bu sene belki cocuk daha cok buyudugu icin. Onu disari cikaramiyorm terledigimde bildigin fenalasiyorum susuzluktan izmir cok sicak inanlmaz sicak . allahim herkese su son gunleride bitrmeyi nasip etsin insallah
Ayy canımmm geçmiş olsun yaaaamerhaba kizlar uzun zaman oldu saniriim bende hareketlilik bitmeyince haftalar oldu saniyorum sizlere yazmayali...
1, pazar gunu cantam calindi, ev anahtari kartlarim epeyce para .. polisti kapi acmakti ,, kartlari kimlikleri vs derken, dunde kizim kitada parmagini kirmis ... dolayisiyla hastane koridorlari vs..yani oldukca yogun bir donemdeyim lutfen kusura bakmayin sizleri unutmus degilim tamamen derdime düstüm diyebilirim yada dert bana düstü...
merhaba kizlar uzun zaman oldu saniriim bende hareketlilik bitmeyince haftalar oldu saniyorum sizlere yazmayali...
1, pazar gunu cantam calindi, ev anahtari kartlarim epeyce para .. polisti kapi acmakti ,, kartlari kimlikleri vs derken, dunde kizim kitada parmagini kirmis ... dolayisiyla hastane koridorlari vs..yani oldukca yogun bir donemdeyim lutfen kusura bakmayin sizleri unutmus degilim tamamen derdime düstüm diyebilirim yada dert bana düstü...
Tebrikler canımBildirim
Geçen hafta - 54.2
Bu hafta - 54
Fark - 200
Ortalama - %0.37
Tebrikler canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?