Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hoşgeldin canım :)
Tesekkur ederim
Hosbuldummm

Tatlımnişanlım batmanlı bende batmana atandım :) orada oturcağız :) Nevşehir'den batmana gideceğim:)
Cnm benim atamanida tebrik ederim
Çok büyük şans olmuş sizin için
Allahım şansınızı daim etsin

@Yawrukush um bugun bildirim vermemi kabul etmissin gibi davranacagim yarin ogkeden sonra baskul olmayacak yanimda haftaya cuma sabahi donecegiz koyden.
Gh 60.6
Bh 59.8
F 800 grEki Görüntüle 1854230 Ollaallaallaaalllaaallaaaaaaa
Tebrikler cnm 800 gr harika bence

Menüm
Sabah
Yulaf süt tarçın kızılcık

Öğlen
Balık
Küçük patates haşlanmış
Brokoli
3 lokma sarımsaklı ekmek

Ara
Kahve

Akşam
Çorba az
Nohut yemwği 1 sk
1 dlm kadar pide
1 hurma

Spor 100 jj anca bu kadar oldu kaptişim
2 yeşil

Hepsini veremedim edacımmm :) ama vermeye tekrardan başladım çok şükür gidecek inşallah düğüne kadar sen napıyorsun bakalımmm canımmm:)
Ay gic bisi yapmion paso kilo aldim ramazan beni maf etti ramazan bitsin tekrardan diyete giricem. Cunku orucken gozum karariyor iftari yaparkwn kendimi kaybediorum :/ zor gecti bu sene belki cocuk daha cok buyudugu icin. Onu disari cikaramiyorm terledigimde bildigin fenalasiyorum susuzluktan izmir cok sicak inanlmaz sicak . allahim herkese su son gunleride bitrmeyi nasip etsin insallah

merhaba kizlar uzun zaman oldu saniriim bende hareketlilik bitmeyince haftalar oldu saniyorum sizlere yazmayali...
1, pazar gunu cantam calindi, ev anahtari kartlarim epeyce para .. polisti kapi acmakti ,, kartlari kimlikleri vs derken, dunde kizim kitada parmagini kirmis ... dolayisiyla hastane koridorlari vs..yani oldukca yogun bir donemdeyim lutfen kusura bakmayin sizleri unutmus degilim tamamen derdime düstüm diyebilirim yada dert bana düstü...

@Yawrukush um bugun bildirim vermemi kabul etmissin gibi davranacagim yarin ogkeden sonra baskul olmayacak yanimda haftaya cuma sabahi donecegiz koyden.
Gh 60.6
Bh 59.8
F 800 grEki Görüntüle 1854230 Ollaallaallaaalllaaallaaaaaaa
Süpersinnn abla Tebrikler :)
Tesekkur ederim
Hosbuldummm

Cnm benim atamanida tebrik ederim
Çok büyük şans olmuş sizin için
Allahım şansınızı daim etsin

Tebrikler cnm 800 gr harika bence
Sağol kuzummm aminn :)

Ayy kuzum yaaa haklısınvallaha ben sabah gidip öğlen geliyorm okuldan ağzım ayrılıyor nevşehirde izmiri düşünemiyorum Allah yardımcınız olsun vallaha aman daha çok alma kuzummmm dikkat et sonra vermek için kaç zaman uğraşıyoruz

Ayy canımmm geçmiş olsun yaaaa çok üzüldüm hırsız yakalandı mı kızın nasıl oldu ayy canım yaaa

Çok geçmiş olsun canım Kızın nasıl ?

Dünkü menüm

Sahur karpuz, su

İftar
sulu et patates yemeği
domates
karpuz
2 dilim ekmek

3 litre su
1 fincan yeşilçay

Spor - Yürüyüş

Bugünkü menüm

Sahur
Karpuz, su

İftar
1 kase çorba
1 parça tavuk
1 pişi
domates
kavun, karpuz

4 litre su
3 fincan çay
1 fincan yeşilçay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…