Hepsini veremedim edacımmm :) ama vermeye tekrardan başladım çok şükür gidecek inşallah düğüne kadarmavisim nasilsin dugune az kaldi kilalarin hepsini verdinmi :)
Verdim cnm verdim emeklerime yazık oluyor diğer türlü. Sen nasılsın baya gitmiş kilolar çok sevindim senin adina.Hoşgeldin canım:) oyy kızz yaa inşallah bu sefer tam karar vermişsindir vallaha gelecek için gitmeli bu kilolar:)
Düğün kimin cnm ay yoksa senin miHepsini veremedim edacımmm :) ama vermeye tekrardan başladım çok şükür gidecek inşallah düğüne kadarsen napıyorsun bakalımmm canımmm:)
Hoşgeldin tekrar canımKocaman bir merhaba demek istiyorum herkese
Uzun ama çok uzun zamandan sonra tekrar yazmak istedim sayfaya. Dün baktım da en son ocak ayında girmisim sayfaya. Aralık ayında da izne ayrılmışım. Bu arada izin bana hiç ama hiç yaramadıverdiğim kiloları geri aldım. Ama çok mutluyum nedense. Hic ama hic moralimi bozmadi kilo almam. Fakat şunun farkındayım ki bu kiloları vermeliyim. İleriye dönük sağlık problemleriyle karşılaşmak istemiyorum.
Kaptanim eğer mümkünse izinden dönmek istiyorum artık. Menu paylaşımlari ile eski motivasyonumu kazanmaliyim. Suan ki kilom tam bilmiyorum ama 81 civarı
78 ile izne ayrılmıştım. Listede olamayacağım biliyorum ama en azından o kiloları da birlikte bu sayfada vermek istiyorum.
Bu arada umarım herkes çok iyidir. Hedeflerinize az kalmis galiba bir cogunuzun. Tebrik ediyorum hepinizi harikasiniz gerçekten. İnşallah bende istediğim rakamları görecegim bu sefer.
evet gitmeli abiye için :)Hoşgeldin canım:) oyy kızz yaa inşallah bu sefer tam karar vermişsindir vallaha gelecek için gitmeli bu kilolar:)
Sağol canım dahada gidecek inşallah seninde gider inşallah :) evet canım benim ağustosun 22-25inde inşallah :)Verdim cnm verdim emeklerime yazık oluyor diğer türlü. Sen nasılsın baya gitmiş kilolar çok sevindim senin adina.
Düğün kimin cnm ay yoksa senin mi
Herşeyden önce sağlık için kuzum:)evet gitmeli abiye için :)
Hoşbulduk ablacimHoşgeldin tekrar canım
Tebrik ederim cnm çok mutlu oldum senin adına.Sağol canım dahada gidecek inşallah seninde gider inşallah :) evet canım benim ağustosun 22-25inde inşallah :)
Canim ona psikolojide Stockholm sendromu deniyor bende de var aynisindan :)))
evet cnmHerşeyden önce sağlık için kuzum:)
Aaa canim nasilsin hos geldin aramiza :) ver tabi ya kiloyla nereye kadar. Keyfin iyidir umarim kararina sevindim :)Kocaman bir merhaba demek istiyorum herkese
Uzun ama çok uzun zamandan sonra tekrar yazmak istedim sayfaya. Dün baktım da en son ocak ayında girmisim sayfaya. Aralık ayında da izne ayrılmışım. Bu arada izin bana hiç ama hiç yaramadıverdiğim kiloları geri aldım. Ama çok mutluyum nedense. Hic ama hic moralimi bozmadi kilo almam. Fakat şunun farkındayım ki bu kiloları vermeliyim. İleriye dönük sağlık problemleriyle karşılaşmak istemiyorum.
Kaptanim eğer mümkünse izinden dönmek istiyorum artık. Menu paylaşımlari ile eski motivasyonumu kazanmaliyim. Suan ki kilom tam bilmiyorum ama 81 civarı
78 ile izne ayrılmıştım. Listede olamayacağım biliyorum ama en azından o kiloları da birlikte bu sayfada vermek istiyorum.
Bu arada umarım herkes çok iyidir. Hedeflerinize az kalmis galiba bir cogunuzun. Tebrik ediyorum hepinizi harikasiniz gerçekten. İnşallah bende istediğim rakamları görecegim bu sefer.
Merhaba. Tekrar hosgeldin.Ben yeni katilanlardanim adim Arzu 20 yasindayim :)Kocaman bir merhaba demek istiyorum herkese
Teşekkür ederim canım yaa öyle büyük bi hazırlıgımız yok yaaa eşyalar alındı ev yerletirmeye temmuz sonu ağustos başı gibi gideceğiz gelinlik bindallı herşey tamm çok şükür. heycandan çok stres var canım yaa :)Hoşbulduk ablacim
nasılsın görüşmeyeli
Tebrik ederim cnm çok mutlu oldum senin adına.
Nasil gidiyor hazırlıklar
Ay ne heyecan vardır şimdiı. .. ama tabiki de tatlı heyecanlar bunlar
Hosbuldum ArzucumMerhaba. Tekrar hosgeldin.Ben yeni katilanlardanim adim Arzu 20 yasindayim :)
Ooo cnm herseyi halletmissinizTeşekkür ederim canım yaa öyle büyük bi hazırlıgımız yok yaaa eşyalar alındı ev yerletirmeye temmuz sonu ağustos başı gibi gideceğiz gelinlik bindallı herşey tamm çok şükür. heycandan çok stres var canım yaa :)
Hosbuldum cnmAaa canim nasilsin hos geldin aramiza :) ver tabi ya kiloyla nereye kadar. Keyfin iyidir umarim kararina sevindim :)
Kocaman bir merhaba demek istiyorum herkese
Tatlımnişanlım batmanlı bende batmana atandım :) orada oturcağız :) Nevşehir'den batmana gideceğim:)Hosbuldum Arzucum
Ben de Deniz.
Ooo cnm herseyi halletmissiniz
Şehir değişikliği falan var mı yoksa aynı sehir demisiniz
Hosbuldum cnm
Çok sukur gayet iyiyim.
Bomba gibi geldim
Sizler olmadan da bu kiloların gitmeyeceğini tekrar anlamış oldum ve yine burdayım
Sen nasılsın sende keyifler nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?