Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hoşgeldin canım:) oyy kızz yaa inşallah bu sefer tam karar vermişsindir vallaha gelecek için gitmeli bu kilolar:)
Verdim cnm verdim emeklerime yazık oluyor diğer türlü. Sen nasılsın baya gitmiş kilolar çok sevindim senin adina.

Hepsini veremedim edacımmm :) ama vermeye tekrardan başladım çok şükür gidecek inşallah düğüne kadar sen napıyorsun bakalımmm canımmm:)
Düğün kimin cnm ay yoksa senin mi

Hoşgeldin tekrar canım

Verdim cnm verdim emeklerime yazık oluyor diğer türlü. Sen nasılsın baya gitmiş kilolar çok sevindim senin adina.

Düğün kimin cnm ay yoksa senin mi
Sağol canım dahada gidecek inşallah seninde gider inşallah :) evet canım benim ağustosun 22-25inde inşallah :)

Hoşgeldin tekrar canım
Hoşbulduk ablacim
nasılsın görüşmeyeli
Sağol canım dahada gidecek inşallah seninde gider inşallah :) evet canım benim ağustosun 22-25inde inşallah :)
Tebrik ederim cnm çok mutlu oldum senin adına.
Nasil gidiyor hazırlıklar
Ay ne heyecan vardır şimdiı. .. ama tabiki de tatlı heyecanlar bunlar

Aaa canim nasilsin hos geldin aramiza :) ver tabi ya kiloyla nereye kadar. Keyfin iyidir umarim kararina sevindim :)

Merhaba. Tekrar hosgeldin.Ben yeni katilanlardanim adim Arzu 20 yasindayim :)

Hoşbulduk ablacim
nasılsın görüşmeyeli

Tebrik ederim cnm çok mutlu oldum senin adına.
Nasil gidiyor hazırlıklar
Ay ne heyecan vardır şimdiı. .. ama tabiki de tatlı heyecanlar bunlar
Teşekkür ederim canım yaa öyle büyük bi hazırlıgımız yok yaaa eşyalar alındı ev yerletirmeye temmuz sonu ağustos başı gibi gideceğiz gelinlik bindallı herşey tamm çok şükür. heycandan çok stres var canım yaa :)

Merhaba. Tekrar hosgeldin.Ben yeni katilanlardanim adim Arzu 20 yasindayim :)
Hosbuldum Arzucum
Ben de Deniz.

Ooo cnm herseyi halletmissiniz
Şehir değişikliği falan var mı yoksa aynı sehir demisiniz

Aaa canim nasilsin hos geldin aramiza :) ver tabi ya kiloyla nereye kadar. Keyfin iyidir umarim kararina sevindim :)
Hosbuldum cnm
Çok sukur gayet iyiyim.
Bomba gibi geldim
Sizler olmadan da bu kiloların gitmeyeceğini tekrar anlamış oldum ve yine burdayım
Sen nasılsın sende keyifler nasıl

Kızlar bu arada menumu yazayım
Sabah 06.45
1 dilim ekmek
1 ince dilim kasar peynir
Salatalık domates
2 zeytin
Limonlu yeşil çay
Öğle 13.00
4 yk kadar taze faŞule
Cacik
1 dilim ekmek
Ara 17.00
6 cig badem
Aksam 20.45
1 kepce tarhana corbasi
Fırında tavuk
Salata
Yoğurt
2 lt den fazla su içmişim dir yatana kadar da 2.5 ü bile geçebilir
35 dk tempolu yuruyus
Benden bugünlük bu kadar

Hoşgeldin canım :)

Tatlımnişanlım batmanlı bende batmana atandım :) orada oturcağız :) Nevşehir'den batmana gideceğim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…