Hosbuldum Fatoş Hanim
gnydınHosbuldum Fatoş Hanim
Gunaydinnn
Ooo gecmis olsunmerhaba kizlar uzun zaman oldu saniriim bende hareketlilik bitmeyince haftalar oldu saniyorum sizlere yazmayali...
1, pazar gunu cantam calindi, ev anahtari kartlarim epeyce para .. polisti kapi acmakti ,, kartlari kimlikleri vs derken, dunde kizim kitada parmagini kirmis ... dolayisiyla hastane koridorlari vs..yani oldukca yogun bir donemdeyim lutfen kusura bakmayin sizleri unutmus degilim tamamen derdime düstüm diyebilirim yada dert bana düstü...
Günaydın ebruşumGününüz aydin olsun kizlar ♥
Cumaniz ve kadir geceniz mübarek olsun, Rabbim yürekten ettiginiz tüm dualarinizi hayirlisiyla kabul etsin.
Hastalara sifa,
dertlilere deva,
ölmüslerimize rahmet versin insallah...
Çok geçmiş olsun canım. .. Allah bir daha yaşamasinmerhaba kizlar uzun zaman oldu saniriim bende hareketlilik bitmeyince haftalar oldu saniyorum sizlere yazmayali...
1, pazar gunu cantam calindi, ev anahtari kartlarim epeyce para .. polisti kapi acmakti ,, kartlari kimlikleri vs derken, dunde kizim kitada parmagini kirmis ... dolayisiyla hastane koridorlari vs..yani oldukca yogun bir donemdeyim lutfen kusura bakmayin sizleri unutmus degilim tamamen derdime düstüm diyebilirim yada dert bana düstü...
Hoşgeldiniz ...Günaydın ebruşum
İyi dileklerin için çok teşekkürler
Senin de cuman ve kadir gecen mübarek olsun
merhaba kizlar uzun zaman oldu saniriim bende hareketlilik bitmeyince haftalar oldu saniyorum sizlere yazmayali...
Allah razi olsun kuzum cümlemizin insallah.Günaydın ebruşum
İyi dileklerin için çok teşekkürler
Senin de cuman ve kadir gecen mübarek olsun
Tebrikler canım :)Gecen hafta 60'9
Bu hafta 59'6
Fark 1300grm
Hesaplarsanız sevinirim
Tebrikler canım:)Günaydın
Geçen hafta 85.5
Bu hafta 84.2
Fark 1300
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?